32945
Magyar Foci
-
#15159 akkor nincs :D
én Bogdánban látom a következő évek magyar kapusát. úgy látom, hogy a boltonban is számolnak vele és a finn mellett megkapja a lehetőséget is szépen lassan meg jól is játszik. persze van hova fejlődni... -
Grenzjager #15158 Bogdán(1987) még messze van attól hogy folyamatosan kezdő legyen az első csapatnál.
amúgy 20 évesen ment ki,
és eddig kb volt 5-ször kezdő a "felnőtteknél" az első csapatnál...
szal, mikor hol ki ellen játszott ő az elmúlt években?
nála nagyon korainak érzem a válogatottságot -
#15157 nemtom...Bogdán?? -
Grenzjager #15156 ...meg mondj egy jó magyar labdarúgót aki tiniként ment külföldre.... -
#15155 Pár korábbi tehetséggel is ez volt, Németh K., Simon, stb, meglehet nézni most hol tartanak, de van pár olyan, akinek bejött. A veszprémi srác esetében ha eligazol külföldre, kell várni 2 évet, majd megnézni hol tart és utána értekezni. -
#15154 tessék hír...napoli und magyar srác
olaszországba ne menjen....nem való az magyar játékosnak :D -
#15153 érdekes hírek híján, maradt a jópofizás, ha nem haragszol meg :) -
#15152 Sajnos a magyar foci akkora fos, hogy nem sok beszélni való van róla... -
karajjj #15151 asztem elnéztem a topikot, ahogy elolvastam az utóbbi pár hozzászólást -
#15150 *idézőjelbe -
#15149 Tavalyhoz képest tényleg vergődik, de azért a Milan nem a KTE Ereco, hanem az olasz bajnok. -
#15148 védelmemre szóljon ezért raktam zárójelbe. -
#15147 jó,azért voltak megingások,Milan ellen odavissza 4 gólt kapni az húzós,meg a Sociedad elleni 2-2,meg a granada elleni CSAK 1-0... -
#15146 Igen röhejes azt mondani egy csapatra, hogy vergődik, amikor még nem kapott ki ebben a szezonban. :DDD -
#15145 nana,óvatosan ezekkel a szavakkal,ha esetleg Pep felnézne egy magyar tolmács társaságában ide az SG-re,akkor egy világ omlana össze benne :DDDD -
#15144 Azért a Barca idén csak "vergődik", elférne oda is ;) -
#15143 nagyobb nevű MAGYAR klub élén. :) -
commissioner #15142 Nem a Barcába, hanem a Real-ba. Murinnyó megnyeri a BL-t, aztán elmegy a kis Dzsudzsiból világklasszist faragni. Sivic meg megy Madridba. Ámen. -
#15141 Mondjuk a Barcába? :D -
#15140 magyar szinten én óriási edzőnek tartom,én nyártól eltudnám képzelni valamelyik nagyobb nevű klub élén -
Solt #15139 Sóhaj... -
Grenzjager #15138 szivics, kecskeméti szitu szurkolói szemmel -
#15137 Azért a fradi más kategória.. ha valaki a fradiban sztár lesz az tud valamit, pláne most :) mert ahoz átlagon felüli teljesítményt kell nyújtani: egyrész a szurkolók elvárásai miatt, egyrészt mert minden nyamvadt magyar csapat jobban odateszi magát ha az ftc az ellenfél. A lokiban meg főleg hazai pályán kell megfelelni, illetve az edzői igényeknek, az ellenfelek meg úgy vannak vele szvsz hogy ígyis úgyis kikapunk, lejátszuk a 90 percet és a köv csapat ellen meglátjuk milesz. -
#15136 Általában a sikerekért igazolnak a játékosok egy másik csapatba, nem pedig a pénz miatt. Jobb esetben...
És ha a Fradiba mennél, ott hiába szép a múlt, attól még a jelenben inkább csak szenvednek, és pénzügyileg sincs minden rendben. De hát a te életed :D -
#15135 jó azért ott se azt esznek egész nap -
#15134 milyen jó lehet a lokiban játszani és egész nap hurkát tölteni-.- -
#15133 külföldi lehet,mert megmutatják neki,az elmúlt 7-8 év loki eredményeit,trófeáit(AMIKET 1 PERCIG SEM VITATOK),és akkor nem gondolkozik hova írjon alá,de ha én magyar futballista lennék,és megkeresne ez a két csapat,akkor én szó nélkül oda írnék alá,ahol igazi legendák játszottak. persze,a mai helyzetben aki tényleg csak ugródeszkának használja/használná a mi bajnokságunkat,az debrecenbe megy -
#15132 divatok mind ezt mondják:PPP
:D -
#15131 Hát azért inkább játszanék egy Lokiban mint a Fradiban, ha valamit elakarok érni :D -
#15130 Azért az tegyük hozzá, hogy ott az Anderlecht olyan népszerű és akkor nimbusza van mint itt a Fradinak. -
Grenzjager #15129 ...meg amúgy is válság van, higgyük már el legalább :) -
Solt #15128 10%-ért hajlandó vagyok átigazolási tanácsot adni neki... -
#15127 Hülye lenne odamenni, ne legyen belőle Dzsudzsák 2. -
Grenzjager #15126 Tőzsérnek évi 900ezer eurós fizut kínál az Anderlecht............. -
#15125 úgy úgy... üllőin is minden pénzt megért a meccs :D -
#15124 na nem megmondtam? ezért érdemes volt kimenni és lövészároklábat szerezni :D -
#15123 a 0-0-ák a legjobbak!!! Főleg ilyen időben -
#15122 attól még nézhetsz meccset,hogy bundáznak,csak fogadni ne akarj :) jó nézni a 0-3-ról 3-3-as,meg félidő 0-2 végeredmény 5-3-as meccseket :))) -
#15121 mondhatjuk hogy a vidi lemosta a siófokot, azt is mondhatjuk hogy a siófok volt nagyon gyenge, de sajnos nem mondhatjuk hogy a siófoki védők akár csak egyetlen gólnál teljes erőbedobással próbálták volna megakadályozni a támadókat.
de ezt csak az összefoglaló alapján mondom, amiben siófoki helyzet sem volt, ez is biztos véletlen.
az meg hogy kinek kéne csendben maradnia meg kinek nem súlyos vereségek után, az nem ide tartozik, azonban a tisztesség kedvéért, egyik esetben 10 emberrel ellenszélben történt ami történt, a másikban pedig egyértelműen jobb volt a vidi, elismerem. -
#15120 mé nem szóltatok...annyi időt elfecséreltem meccsekre...:((