Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kritizálok, de inkább én szóljak 😄
Hammingway meg hemingway
juj baszki 😄 nem vettem észre
"háza tályát"
pontos j, könyörgöm javítsd, mielõtt kisül a szemem 😄
pontos j, könyörgöm javítsd, mielõtt kisül a szemem 😄
haggyátok...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pedig a fradit még egy-két hete nagyon utáltad mert újpest drukker voltál
igazából én nem útálok egy csapatot sem csak azért amiért nem nekik szurkolok.idióta szokás hogy verjük meg és útáljuk a másikat csak azért mert van rajta sapka<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
és az újpest?
és a gyõr?
nem mondod 😮
ha a zete nyer az se baj,évek óta zete szimpatizáns vagy 😊 de a Paksot, is kedveled,tudom 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
alig várom már hogy egyszer egy életre eltûnj errõl a fórumról
alig várom, hogy befogd a pofád...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
valakinek nincs meg a mai ns? mert nembánnám beszkennelve az emlegetett cikkeket, hazafelé nem biztos, hogy fogok még kapni :S
a sponzortémához meg annyit, hogy mióta itt van azt szajkózza, hogy ilyen meg olyan komoly szponzorokkal vagyunk tárgyalásban...
beszarok... hát nem tudom mi igaz ebbõl...
ez is csak magyaráz...😄 gondolom nagyon is tudta milyen edzõ mikor idehozta úgyhogy számíthatott ilyenre...de a következõ edzõ is csak a szezon végéig marad szerintem...😄
obaszki 😄 mindjárt becopyzom valahova, még nekem meg van nyitva
ebbõl lesz a mai termés 😄
nem semmi ez az nb1
nem semmi ez az nb1
mondjuk nyilvánvalóan az is komoly szerepet játszik Détári mellõzésében, hogy konkrétan alkoholista
na majd leírom én is a véleményemet meló után a blogra, mert ezt már nem bírom magamban tartani 😄
ha képes lesz valaha megmaradni egy klubnál 1 évnél tovább és ne adj még nyer is valamit.....de még akkor se mondhat ilyeneket....
attól mer valaki jó focista volt még nem lesz zseni edzõ....
attól mer valaki jó focista volt még nem lesz zseni edzõ....
<#nevetes2>#nevetes2>
"a vezetõk félnek, hogy nehéz lenne adott esetben meneszteni, annyira jó eredményeket szállítana"
ez tuti fogyatékos😄
"a vezetõk félnek, hogy nehéz lenne adott esetben meneszteni, annyira jó eredményeket szállítana"
ez tuti fogyatékos😄
Melyik volt az a hsz? Nem emlékszem... 😊
De kifejezetten az õ véleményére lennék kíváncsi, mert én egyáltalán nem látom ilyen súlyosnak a dolgot, hogy mindenki ezen lovagoljon...
De kifejezetten az õ véleményére lennék kíváncsi, mert én egyáltalán nem látom ilyen súlyosnak a dolgot, hogy mindenki ezen lovagoljon...
www.smart-bus.hu
Fel tudnád sorolni mik azok a konkrét tények, amik azt igazolják, hogy a Videotont OV durván tolja a háttérbõl?
Te magad hozod a Milant... az miért is más?
Te magad hozod a Milant... az miért is más?
www.smart-bus.hu
nem akarom megbántani az arsenalosokat csak véletlenül folyton szarzenálozok.....
hát te aztán biztosan tudod ezeket a dolgokat.majd pont a te orrodra fogják kötni .nem néztél te mostanában túl sok fantasztikus filmet?vagy netalán akkora befolyásos személy lennél hogy az érintettek ezt veled fogják megbeszélni?
ugyan már...
ugyan már...
miért lenne Berlu más?
nekem a csapattal semmi bajom,sõt,tetszik a futballjuk(már lentebb írtam),de nekem az ANNYIRA nem fér bele,hogy egy ország miniszterelnöke ennyire toljon a háttérbõl egy klubot. Tudom,Berlusconi meg a Milan tulajdonosa is egyben,de az egész más...Nem akartam megbántani ezzel egy fehérvárit se,csak na...😄D Kósa azért annyira nem nyúl bele a Lokiba
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
+1😊
magyarok közül a Vidinek szurkolok már régóta és ez az egész Fideszoton csupán az irigység sztem
magyarok közül a Vidinek szurkolok már régóta és ez az egész Fideszoton csupán az irigység sztem
ezt én sem értem egyébként