32945
Magyar Foci
-
#15239 olvastanm,hogy ez a szervezet,ami itthon mozgatta a szálakat,és a meccseket,százezer euros tételekben gondolkodnak,akkor külföldön,egy Serie A,Premier League,vagy bármelyik nyugati bajnokságban(ahol ugyanúgy bundáznak) jóval nagyobb összegekről lehet szó,és nem derülhet ki. -
#15238 Az a kemény, hogy pont egy ilyen országban mint mi vagyunk, indul el a fél világ bebörtönzése. a többi országban nemnagyon jutnak semmire.
-
#15237 a listán csak focista van, azért csodálkozott aczél, hogy őt is elővették:D -
Solt #15236
Ilyen munka vagy sem, én is hányingert kapok tőlük... -
#15235 aczél se focista volt:D -
#15234 most olvastam valahogy hogy az mlsz egy 200 névből álló listát állított össze, elvileg ők bundáztak:D
nb1+nb2 teljesen mezőnyében nincs ennyi focista:D -
#15233 Ez egy ilyen munka. -
#15232 Ezzel nincsen probléma de hányhatnékom van attól, hogy vannak ügyvédek akik szó szerint eladják a lelküket az ördögnek... -
pinnacle #15231 Ügyvédként beszél, védi a védencét. Ha majd a kis szőrmések közül vki ilyet lenyilatkozik, akkor azt nyugodtan fa**ra lehet húzni :D
Addig meg ügyvéd bá ezért kapja a szőrméspénzt, hogy védje a védencét. :) -
#15230 én a mai NS-ben olvastam,ebéd közben,5 perces szünetet "iktattam" be,miután olvastam,mert féltem hogy visszajön amit lenyeltem... -
#15229 „Horváth Gábor és Sütő László jogi képviselőjeként és futballszurkolóként is beszélek – mondta az ügyvéd. – Magyarországon nagyjából öt éve zajlik a szemünk előtt a fogadási csalások sorozata. Erről mindenki tud, csak senki sem beszél róla. Nem felmentve a futballistákat, egyértelmű, a csalók szándéka kihasználni a nálunk alul- vagy sehogyan sem fizetett labdarúgók helyzetét, kihasználni a kiszolgáltatottságukat.″
BAZDMEG Egyszer nézzenek már körbe az országban, hogy némely családok hogyan és milyen életszínvonalon élnek..! -
#15228 pláne itt a zesgén -
karajjj #15227 a szereted-e a wow-ot kérdés nagyobb sikert aratott volna :D -
#15226 szereted-e a focit? szavazás -
#15225 naaaaaaa :D -
#15224 Waltner góljánál biztos elélvezett a 4000 euró közelségén acélzoli -
commissioner #15223 ...hmmm.... -
commissioner #15222 a kommentátor érezte a végén, h mi a lényeg:
"és sajnos a gazdasági viszonyok nem olyanok, hogy akár egy..." :D -
#15221 hogy ez milyen ótvar szar meccs lehetett...ahogy játszott a 2 csapat...pfejj.....(¬_¬) -
#15220 és csak sárgalap:DD -
#15219 Ezt így végignézni jó!
Horváth mekkora spíler volt, még gólt is vert!
Tizenegyes nevetséges.
Azért zte mit összeszerencsétlenkedett, hogy meglegyen a 2 gól :D, a tippmix légió a tizi után leshetett, hogy akkor tényleg nekik kell berugni az 5. gólt? :D -
Takezó #15218 az a tizenegyes mekkora:D:DD -
#15217 :DDD -
commissioner #15216 úgy emlékszem, pszichológusok megállapították, hogy ha nagy pénzek könnyen elérhetővé válnak, akkor olyan hatások jelentkeznek az ember agyában, mint szex közben - kurva nehéz neki ellenállni... :D -
#15215 Mert még többet kereshetnek. -
#15214 Sütővel felbontottuk a kölcsönszerződést. -
#15213 de mi a büdös kurva anyjuknak(már elnézést) bundáznak a magyar edzők,magyar játékosok,amikor annyi pénzt keresnek NULLA(00000) teljesítménnyel,kevés óraszámmal,hogy a magyarok 80%-a összetenné a két kezét,hogy annyit keressen,akármennyit is kelljen dolgoznia... -
#15212 http://www.dailymotion.com/video/x9e0r4_zte-siofok0809_sport#from=embediframe
Ez a a meccs, a siófoknak kettővel kellett kikapnia, nézzétek meg 4-3 után a tizenegyest(amit kihagyott zte mondjuk), és utána az 5. gólt, mennyire igyekeztek védekezni:DDSAD -
#15211 megkeresést azonnal jelenteni kell
külöben ha kiderül hogy valaki kereste és nem jelentette a rendőrség felé akkor őt is előveszik -
#15210 még nem találtak meg, így pontos :D -
#15209 engem még nem kerestek meg...:(( -
#15208 ismerősöm jó barátja Pintérnek(Attilának) és mondta a srác, hogy győrben megkeresték párszor őt is, h mi legyen a vége a meccsnek.
100% hogy mindenkit megkérdeztek már, de senki nem szól, megcsinálja stb
4000 euró mecccsenként kétmeccsenként nemrossz -
paly90 #15207 http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/aczel-vallomast-tett-volt-jatekosai-szerint-penzt-fogadott-el-2107271 -
#15206 oké
Ja és tesóddal lebeszéltük, hogy szombaton megyünk kupára és jössz te is. Szeretném, ha nem lennének kifogások sem időjárásra sem más elfoglaltságra. -
#15205 te elégedj meg azzal, ha a meccsen elég hagyma van a zsíros kenyéren:D -
#15204 Nekem már elég lenne egy majdnem teljes megtisztulás is. -
#15203 -
#15202 a játékosok csak cseppek a tengerben,a felsőbb szinteken kell keresgélni még :) de ugye ott nem szabad -
Solt #15201 "tuti tipmix" Ééééédes... :D -
#15200 Ha volt és jelenlegi MLSZ dolgozókon is kattan a bilincs akkor talán teljes lesz a megtisztulás.