Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- Az egyik magyar sportoldal azt írta az Olimpiakosz Panioniosz elleni 5-0-s meccsét követõen, hogy "gólpasszal debütált a szupertehetség". Mit szólt a jelzõhöz?
- Nem olvastam, de örültem annak, hogy sikerült a bemutatkozásom. Közben pedig remélem, hogy lassan kinövök ebbõl a tehetség kategóriából.
Pedig jó úton halad az örök ígéret kategória felé....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szezon Csapat Nemzet Bajnokság Mérk. Gól.
2009/10 Videoton FC magyar magyar NB I 15 8
2009/10 Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 15 10
2008/09 Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 22 16
2007/08 tavasz Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 12 4
2007/08 õsz Kaposvölgye VSC magyar magyar NB II 14 11
2006/07 Barcsi SC magyar magyar NB II 13 3
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
viszont mivan akkor, ha a szerbek elõbb hívják??? 😄
http://videa.hu/videok/sport/gera-gol-a-fulham-man.-zoltan-league-liga-zHVTjZTg9JWgOCiv
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
amúgy barnuska lehet maga a miniszterelnökünk??? Egyszer ilyen drukker, egyszer olyan, s ki tudja hogy mi lesz? ...
tényleg, hogy lett vilna lila Orbán?, igazolt labdarúgója az Erdért SE-nek volt, többször lenyilatkozta elõzõ kormánykodása (98-02) alatt hogy fanatikus lila drukker amúgy.
+ elõzõ kormánykodása alatt véletlenül készült el elsõnek az állami segítséggel a Megyeri úti stadion, s a csõd közelben lévõ Újpesthez véletlenül került az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési és Hitelbank szponzornak, az állami tulajdonú Magyar Szerencsejáték Rt szponzornak, s még akkoriban a Paks hiányában az állami tulajdonú Atomerõmû szponzornak Újpestre, ja igen...s még jött az állami tulajdonú MOL és pluszban még az OTP is hogy segítse a lilákat. Elég szép támogatói sor. Szerintem még ma is legnagyobb szponzor hadnak számítana ez a lista.
De tény, hogy milyen drukker Orbán most, s mi volt ....érdekes
Egy jó pofa vélemény a svéd meccs után:
"Ha már szóba került a politika. Miniszterelnökünkön nem múlt semmi. Õ ott volt. Igaz, hogy Gyurcsánynak nézték, de ott volt. Õ mindenütt ott van. A fontosabb külföldi focieseményeken túl, Újpest-drukkerként felbukkan a Fradi másodosztályú idénynyitóján, Loki-sállal a nyakában BL-mérkõzésen, vagy akár a köztársasági elnök és az MLSZ-elnök társaságában tapsol állva a Videoton góljánál a Ferencváros ellen. Most éppen tehát a Vidi. " (Rebell, FourFourTwo.hu)
"NÕT, KOCSIT CSERÉLHETSZ, KLUBOT SOHA!"
(Ultra Red Boys, Honvéd)
Bár hozzánk jönne vmi bal párti azt se bánnám, csak pénz legyen már!
az hogy Tarlós mit nyilatkozik, egy dolog, továbbra is nagyon remélem hogy Kevin bácsi marad, és csak mellé érkezik magyar befektetõ, vagy ha az angol teljesen eladja akkor külföldi vegye meg. Magyar csak társtulajdonosnak jöjjön, mert nem hiányzik hogy kormányváltáskor elhuzzon az idetolt befektetõ....
amugy, mivel Urunk és Védelmezõnk volt már Újpest drukker is, ottvolt a jászapáti elleni elsõ NB2-es meccsünkön, most meg épp Vidista, bármi lehet még itt....😄
www.smart-bus.hu
egy az egyben ez jutott eszembe miután elolvastam a hemi legutóbbi írását.