Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
és gondolja Uram, hogy a Lokiban megkapná mind a hat hatós segítséget?

barnuska665
hat hatós segítségre van szüksége a srácnak

barnuska665
ez az

LasDen
magának!!! hogy merészeled tegezni.....?!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
neked mi a véleményed errõl?

barnuska665
szerinted

bakkerman
novemberben debütált a szupertehetség...tényleg halad az örök igéret felé,korán ment ki,ott baszta el

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Németh:
- Az egyik magyar sportoldal azt írta az Olimpiakosz Panioniosz elleni 5-0-s meccsét követõen, hogy "gólpasszal debütált a szupertehetség". Mit szólt a jelzõhöz?
- Nem olvastam, de örültem annak, hogy sikerült a bemutatkozásom. Közben pedig remélem, hogy lassan kinövök ebbõl a tehetség kategóriából.

Pedig jó úton halad az örök ígéret kategória felé....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
08/09-es éve nem is volt rossz így a számok alapján...és 15/10 se olyan rossz....van benne lehetõség maradjunk annyiban 😄

gabber_saviola
nagy játékos 😄

Szezon Csapat Nemzet Bajnokság Mérk. Gól.
2009/10 Videoton FC magyar magyar NB I 15 8
2009/10 Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 15 10
2008/09 Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 22 16
2007/08 tavasz Kaposvári Rákóczi FC magyar magyar NB I 12 4
2007/08 õsz Kaposvölgye VSC magyar magyar NB II 14 11
2006/07 Barcsi SC magyar magyar NB II 13 3

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
ezt mondjuk én se értettem, hogy még nem is kezdõ de beakarják hívatni....viszont még nagyon fiatal így bármi lehet még belõle...

bakkerman
hát jó,de szerintem nehéz szívvel vállna meg tõle a DOKTOR úr.

Láma!
a vidiben sincs alaphelye😊

bakkerman
nem hiszem,hogy õt bwhívnák...ha be is hívják 1-2 barimeccsre,messze lenne a rendszeres játéklehetõségtõl. mondjuk Gera,Dzs,Koman mellett nálunk se lenne alaphelye,de én adnék neki pár meccset,hogy bizonyítson.

LasDen
még nikolics is messze van attól, hogy meglegyen a papírja....alves még messzebb...😄
viszont mivan akkor, ha a szerbek elõbb hívják??? 😄

bakkerman
(Y) akkor még Alvesnek kéne valamit csinálnia

Hétfõn sikeres állampolgári vizsgát tett Nemanja Nikolics, a labdarúgó Monicomp Ligában listavezetõ Videoton FC szerb támadója.
bakkerman
nyert a Videoton az UTE ellen,Nikolic góljával.

bakkerman
legalább játszott...idén nála ez nagy szó

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Gera gól a City-nek. Mondjuk 1-4 az állás...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

barnuska665
<#duhos2><#sniffles><#banplz>

bakkerman
ez a gyerek nem komplett 😊

passatgt
de mi a fasznak foglalkoztok vele? majd megunja és odébbáll, nem kell rá válaszolni

persze ezzel nincs semmi baj, csak volt már õ hatalmas lila, majd lokista s most Vidis. De egy igazi szurkoló onnan ismerhetõ fel, hogy nem váltja h melyik a kedvenc csapata. Ettõl még lehet jó ember, jó politikus ...de max egy divatszurker és kész. Kósa is maradt lokista, toller pmfc fan míg élt ..és így tovább.

bakkerman
felõlem szurkoljon 6 csapatnak is ha akar,tegye bajnokká a Vidit,nem érdekel,csak a MUNKÁJÁT,a kötelességét végezze el. Felõlem nyerjen a Vidi bajnokságot,bánja faszom.

a politikát hagyjuk...
amúgy barnuska lehet maga a miniszterelnökünk??? Egyszer ilyen drukker, egyszer olyan, s ki tudja hogy mi lesz? ...

tényleg, hogy lett vilna lila Orbán?, igazolt labdarúgója az Erdért SE-nek volt, többször lenyilatkozta elõzõ kormánykodása (98-02) alatt hogy fanatikus lila drukker amúgy.

+ elõzõ kormánykodása alatt véletlenül készült el elsõnek az állami segítséggel a Megyeri úti stadion, s a csõd közelben lévõ Újpesthez véletlenül került az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési és Hitelbank szponzornak, az állami tulajdonú Magyar Szerencsejáték Rt szponzornak, s még akkoriban a Paks hiányában az állami tulajdonú Atomerõmû szponzornak Újpestre, ja igen...s még jött az állami tulajdonú MOL és pluszban még az OTP is hogy segítse a lilákat. Elég szép támogatói sor. Szerintem még ma is legnagyobb szponzor hadnak számítana ez a lista.

De tény, hogy milyen drukker Orbán most, s mi volt ....érdekes
Egy jó pofa vélemény a svéd meccs után:
"Ha már szóba került a politika. Miniszterelnökünkön nem múlt semmi. Õ ott volt. Igaz, hogy Gyurcsánynak nézték, de ott volt. Õ mindenütt ott van. A fontosabb külföldi focieseményeken túl, Újpest-drukkerként felbukkan a Fradi másodosztályú idénynyitóján, Loki-sállal a nyakában BL-mérkõzésen, vagy akár a köztársasági elnök és az MLSZ-elnök társaságában tapsol állva a Videoton góljánál a Ferencváros ellen. Most éppen tehát a Vidi. " (Rebell, FourFourTwo.hu)

"NÕT, KOCSIT CSERÉLHETSZ, KLUBOT SOHA!"
(Ultra Red Boys, Honvéd)

dave9004
itt már nem lesz kormányváltás😊 szavazás se lesz több, ugyh ne aggódjatok.
Bár hozzánk jönne vmi bal párti azt se bánnám, csak pénz legyen már!
bakkerman
lolmár,Viktor volt ute drukker?? linket,képet plz 😄DD

Láma!
#17034 volt az 😊
bocsi hogy csak most válaszoltam erre, de kiment a fejemböl😊

LasDen
origon volt interjú valami mccabe egyik emberével, és mondta, hogyha nem lesz vevõ, akkor is marad...

Láma!
azért ezzel még várjunk...

az hogy Tarlós mit nyilatkozik, egy dolog, továbbra is nagyon remélem hogy Kevin bácsi marad, és csak mellé érkezik magyar befektetõ, vagy ha az angol teljesen eladja akkor külföldi vegye meg. Magyar csak társtulajdonosnak jöjjön, mert nem hiányzik hogy kormányváltáskor elhuzzon az idetolt befektetõ....

amugy, mivel Urunk és Védelmezõnk volt már Újpest drukker is, ottvolt a jászapáti elleni elsõ NB2-es meccsünkön, most meg épp Vidista, bármi lehet még itt....😄

No, errõl beszéltem ugye pár napja... most akkor a Ferencváros innentõl fideszváros, vagy orbánváros lesz? 😄 Örüljünk neki, hogy a kormány törõdik a magyar focival...

www.smart-bus.hu

bocsmár, hogy telekúrom a topikot, de ugye hogy ugye 😄 megmondtam én, hogy Döménk még kinyitja az ügyben a száját
én leírtam a véleményem, igaz, hogy nem a legjobb, de legalább akar és tesz is valamit...
na igen, ez meg a másik véglet. egyikkel sem tudok egyetérteni.
csak így kicsibe, hogy ne csesszem szét a topikot

várjál még, a héten még tuti kinyitja a száját 😄
Láma!
dömének is kell egy állás...😄

terjed a pletyka, hogy Supkát hoznák vissza
LasDen
gondolom most honvédhoz találnak valami magyar edzõt...vagy szánalmas szezont produkál és megy vagy nagy öröm és szerzõdés 2 évre...aztán azt is kirúgjk félév után és megin találnak valami olasz edzõt az amatõrök közt, aki majd felvirágoztatja a klubot...

köszi <#eljen>
holnap melóból feltolom, ha nem felejtem el
szkenneld be kérlek, kíváncsi vagyok.
nem tudom, hogy ns kezedbe került-e ma, de én megvettem még hazafelé az utolsót az újságosnál, hát hallod, durva cikk van benne...
"akkor csókolom miért tetszett kinevezni?"
egy az egyben ez jutott eszembe miután elolvastam a hemi legutóbbi írását.
örülök neki, meló után már nem megy ez olyan könnyen 😄 bár a nemzeti sportban meg észrevettem az elírást 😄