Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Standard Liege (belga) – FERENCVÁROS/Zeljeznicar (bosnyák) (0–1)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Érdekes eredmény amúgy, papíron több mint tízszer értékesebb a Bate😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.07.17. 12:51:26
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Egyedül az edző kérdéses...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
A stadion szép, a csapat és maga a klub a szakadék széléről jött vissza az előző években. Szisztematikus munka folyik, hazai szinten okos és erőteljes igazolásokkal. A bekapott gól, becsúszott. Ez van sajnos, sokszor mondjuk, hogy ez magyaros. Mostanság sokat gondolkoztam ezen, de lényegében rengeteg mérkőzésen láttam már ilyen forgatókönyvet, szóval nem biztos, hogy a mi specialitásunk. Inkább a futball és az élet törvénye.
Nem értem sajnos, hogy az emberek többsége miért dől a kardjába, hordja le a csapatot a sárga földig minősíthetetlen hangnemben. Én hiszek a csapat továbbjutásában, egyelőre nincs racionális érv ami elkeseríthetne. Jövőhéten oda kell tenni magukat és meglesz a továbbjutás, hajrá Fradi!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FC Basel (svájci)
Salzburg (osztrák)
Viktoria Plzen (cseh)
Steaua Bucuresti (román)
Celtic (skót)
APOEL (ciprusi) vagy Vardar (macedón)
BATE Boriszov (fehérorosz) vagy Dundalk (ír)
Ludogorec (bolgár) vagy Milsami Orhei (moldovai)
Dinamo Zagreb (horvát) vagy Fola Esch (luxemburgi)
Maribor (szlovén) vagy FK Asztana (kazah)
Első 6 csapatot el kéne kerülni, a többi kb egy szint vidivel
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.07.17. 09:29:17
(Kb. ennyi a véleményem a tegnapi meccsről)
Illetve Doll arca felbecsülhetetlen látvány volt minden egyes bevágásnál.
Nem jobb csapat a bosnyák egyáltalán, próbálták kibekkelni 0-0-ra a meccset, végén összejött egy malac gól, van ilyen... Idegenben simán verhetők, ha nem balfaszkodnak. Komoly nemzetközi csapat még nem itt kezdődik, majd a következő körben...
Most hogy egy komoly nemzetközi csapattal játszottak már a magyar csapatok látható hogy nagy baj van. 😊 nem mintha eddig nem lett volna így, csak most azért a fradiba elég sok pénzt nyomtak és bíztam egy főtáblában. Tuti a szar bajnokság miatt van, pl ha idehoznánk egy spanyol középcsapatot, 1 évet lehúznának a magyar bajnokságba, és utána visszatennék a spanyolba tuti kiesnének mert a sok szar rájuk tapadt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Debrecen simán továbbmegy, Videoton is. Utóbbi ha a következő körben kiesik a bl-ből, még mindig van egy lövése EL playoffba. Ha esetleg megy mégegy kört, akkor meg már tuti az el főtábla. Egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz magyar csapat a kupákban.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.07.16. 23:01:29
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem zárt kapuk mögött játszott a Fradi? 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Wales akkora, mint 2 magyar megye és a ha world stadiums weboldalát fellapoznátok láthatnátok, hogy kicsit jobb a stadion helyzet, mint itt az 5-ször akkora magyarországon.
"Szendör Dzsordzs dö nyú Pörsz Glóri pléjá" 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tl;dr szar, siralmas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nézzetek bele a fénybe<#banplz>#banplz>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dum spiro, spero.
Meg holland és belga.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.14. 16:50:26