32945
Magyar Foci
-
#31217 szinte már kész!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.06. 16:50:53 -
Takezó #31216 Legyen úgy! -
#31215 Ja akkor meg oke, attol feltem benyomjak gundit :c -
#31214 mit akarsz, Hajdú B lesz a kommentátor.... -
#31213 ha semmi nem adja akkor valamelyik állami... most hogy van sport csatornájuk egyértelmű hol adják a "nagy meccseket" -
#31212 Köszi! A Portot végignyálaztam de nem találtam. :D -
#31211 m4
sajnos sport1 2 nem :* -
#31210 Melyik csatorna közvetíti a meccset? :) -
#31209 Ennyi. Nem mennek be a meccsre az is baj. -
#31208 Én még mindig nem értem, hogy stadionon kívül történő dolgokat hogyan lehet a szkennerrel/kártyával megakadályozni, mert olvastam már ilyen véleményt ma, hogy na ugye ezért kellenek ezek...mintha bármi hatással lenne az utcai eseményekre. -
#31207 Ugyanez még Bukarestben hőstett volt, most meg ők a világ ellensége grat -
#31206 Ez elég nagy öngól a szurkolói regisztráció eltörléséért végzett tevékenységük közepette. Amit egy Vidi-Fradi meccs alatti békés egymás melletti szurkolással felépítettek, azt egy-egy ilyen balhéval sikerül is lerombolniuk. Így rohadt nehéz lesz megcáfolniuk akár Kubi ámokfutását is. -
#31205 Nyugi, az a generáció, és velük együtt a létforma is el fog tűnni szép lassan, ez irányzat most. -
#31204 -
#31203 Ezt én is olvastam, elképesztő, utána csak néztem magam elé. Ahogy elhangzott "móka" szó az egészen szürreálissá tette az egészet. Generáltak egy balhét, tök feleslegesen. -
#31202 ultrák nélkül nem lesz meccsen semmi. a Népliget nem az uefához tartozik -
#31201 a meccsen nem lesz balhé, csak a másik szidalmazása. Ha csak nem az egyik csapat 4-5 gólt fog rúgni, akkor a vesztes fél eléggé ingerült lesz. Előtte, utána valószínűbb...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.04. 16:22:28 -
#31200 Sajnos ez elkerulhetetlen...ez egy ilyen derbi,a magyar-roman sose lesz jokedvu sörmeccs,foleg hogy most ekkora tetje van. Es azt azert ki kell mondani,hogy nem veletlenul alakult ki ez a fajta gondolkodasmod ha romania szoba kerul. Ugyanekkora tetnel egy magyar-svajc meccs nullrizikos lenne,szotyizgatos csaladokkal...balhe lesz ez 100% -
#31199 Nagyon tartok attól, hogy valami balhé lesz és emiatt az UEFA nagyon megbasz minket. -
#31198 hm a die hard valamelyik része jutott eszembe ahol a rendőrséget lekötötték a metrórobbantással, és kirabolták a nemzetibankot.. Itt pl mai nap menekültek vonulnak át budapesten és magyar román fontos foci meccs egyidőben.. jah és gondolom mindenfele ki vannak osztva vizsgálni a kamionokat, meg még pár határvédelemre is mehetett... de nem adok ötleteket :) -
Takezó #31197 Az ultrasliberi büszkén hirdette a tegnap estéről szóló összefoglalójukban, hogy a körúton három románt elintézett a több száz fős magyar csapat. Ez ám a bátor tett.
Érdemes elolvasni, ijesztő: http://ultrasliberi.hu/a-roman-meccs-eloestejen-osszeallt-a-magyar-huliganunio-rajuk-tamadtak-a-rendorok-a-deakon-de-rafaztak/ -
#31196 jaj szegény románok és rendőrök, most mi lesz velünk? -
#31195 Ez sajnos pontosan így van.
Külön réteg, utálattal, elfojtott keserűséggel tele, ezek az emberek egyszerűen veszélyesek mindenre és mindenkire, ami a nézeteikkel nincs összhangban. -
#31194 Én úgy érzem, hogy sajnos teljesen elvesztettük az ország nagy részét. Tele van a többség megkeseredettséggel, gyűlölettel, elfojtott agresszióval és mindezek mellé még rettentő nagy része egyszerűen buta az embereknek. Remélem nem sértek meg ezzel senkit, és nem fogok nagyképűnek tűnni, de ezt ki kell mondani. -
karajjj #31193 Persze, hogy nincs.
Tegnap olvasgattam a kommenteket azon poszt alatt, ahol arra kérték a népet, hogy ne verjék szét a román rendszámos kocsikat. Hát ott is vannak érdekes dolgok... -
#31192 Olvasgattam néhány kommentet a linkelt ultra oldalon, illetve egyéb hírordalak FB oldalán. Tisztelet a kivételnek, de ezek az emberek olyan szinten ostobák, hogy annak nincs határa. Ráadásul úgy tudják hangoztatni, hogy "libsi" miközben biztos vagyok benne, hogy a fele nincs is tisztában a szó valódi jelentésével. -
#31191 Éppen elképzelem amint NEM fütyülik ki a román himnuszt. :D -
#31190 A feszült bevándorló helyzet mellé pont jókor jönnek a vérgőzös ultrák....:D -
karajjj #31189 Miért? Kondás, vagy Pintér fog nyilatkozni? -
#31188 péntek este már nem,majd max másnap reggel,amikor kijózanodik a fél ország,és megnézi mennyi lett az eredmény :DD -
#31187 most még megy az okosság, aztán péntek este meg majd jön a hát őőő aőőőőőőőaőőőő...:D -
Rudee #31186 Azért koránt sem biztos, hogy minden érdekelt országban címvédés lesz, söt... Akkor pedig hamar borulhat az elmélet. A magasabb koefficienssel lehet kiemelt olyan csapat is, aki csak tv-ben látott nemzetközi meccset. -
#31185 simán elvegyülnek -
#31184 kapva a lehetőségen a románok is inkább elmigráltak volna németországba :D -
#31183 Uhh ha azok talalkoztak volna :D roman csurhe vs migranscsurhe :D mi lett volna ott :Dd -
#31182 majd a Diók -
#31181 "Nem vonattal érkeznek a Magyarország–Románia-mérkőzésre a vendégszurkolók, így biztosan nem találkoznak a Keleti pályaudvaron lévő bevándorlókkal"
Kár :) -
#31180 A dobogo meglehet meg,vagy egy jo kupaszereplessel az EL,bar sztem a kupat odalokik a felcsutnak,had vigyek ok is az nb1 hirnevet a nemzetkozi porondra -
#31179 Nyilván burcsáéknak küldetésük volt. Innen már úgy se érnek oda az elejére -
#31178 Ez ami történt a Vidinél, vagy ami zajlik, az átmeneti identitászavar tükrözi leginkább focink kilátástalan helyzetét. Angol harmad, negyedosztályú csapatoknál nincs ilyen, ez meg ugye NB1...ráadásul friss bajnokcsapat...