32945
Magyar Foci
-
#31257 Inkább amiatt háborognának, hogy miért ilyen gyenge a focink évek óta, és semmi fejlődés, pénzmosodák nyílnak még most is, rengeteg a csókos alapon történő játszatás akadémiákon és még naphosszat lehetne sorolni. Egyéni érdekek és élj a mának életérzés, mindenki ezen lovagol. -
#31256 -
#31255 látom ahogy a sok asztmás gyerek fuldoklik a székek között...damn... -
#31254 nemrég még ilyen volt egy Diógyőr - Nyíregyháza. Nem kell túlragozni gondolom a képet.
-
#31253 Ahhoz az mlsznek is abba kéne hagyni a fölösleges baromságait meg a megbélyegzést -
Densie #31252 Nem, semmi olyasmi nem történt. Örülnék, hogyha minden meccs ilyen lenne és az ultrák szurkolni járnának és nem sírnának, mint egy fürdőskurva. -
#31251 Pedig ez miatt is milliós bírság lesz -
#31250 hagyjuk már ezt a pyro témát is,azt hiszi az MLSZ hogy a pyro használat,meg a görögtűz minden egyes nézőt zavar...a lófaszt zavarja,a kisgyerekek vigyorogva nézik hogy milyen fasza látvány,lazio-roma meccs előtt az egész stadionban terjeng a füst,robbannak a petárdák a pálya szélén,és érdekes következő héten is kimennek akár gyerekkel,vagy akár nyugdíjasok. -
#31249 Tegnapi derbin történt vmi ami miatt nem mennél meccsre? Ha azt mondod a pyro akkor miért nem lett vége a meccsnek pl. Ha ilyen lenne minden meccs folyton ott lennék. -
#31248 Na igen, még volna képük ilyen szar színvonalú meccsekért is átutazni az országot és szurkolni, hát hogy képzelik?! -
Densie #31247 Én sose mondtam, hogy az ultrák miatt nem mennek ki az emberek a meccsre. Mindenki tudja, hogy azért, mert a színvonal egy határ szar ez nem vitás. De az sem vitás, hogy az mlsz kommunikációjánál már csak az "ultrák" szánalmasabbak. -
#31246 Senkit nem érdekelnek a magyar utánpótlás játékosok.... siker és még több siker... -
#31245 jaj hát jól eldugták én a sporthírek közt kerestem. minden megbocsátva :D ja nem -
#31244 -
#31243 Mert annak van hírértéke,arra lehet habzó szájjal vergődni hogy "naugye megint az ultrák" -
#31242 Zindexen meccsről nem írnak, de a legnagyobb betűs sportcikk h 7-et előállítottak éjjel -
#31241 Ja értem, tehát probléma megoldva, ezért volt tegnap mindenhol telt ház, mert végre a családok ki mertek menni. :D -
#31240 messze még a vége... de szurkoljunk érte együtt :C -
Densie #31239 Még jó, hogy nem volt. A balhésokat lesittelték egy hete. -
#31238 Most a videotont kajak kiejtik vagy mi lesz? -
#31237 Ajjaj tegnap nem volt se könnygáz, se vízágyú, így nem lesz miről hisztizni... -
j0rmungandr #31236 Azóta lőtt még 1et (ezt nem büntetőből) -
#31235 Dzsudzsák gól büntetőből -
#31234 a legszarabb h kiment a többség és 20 ember miatt a kivetítő elé lövik a könnygázt... -
#31233 Ki az a mi? Nem hinném, hogy akár csak egy fórumtársunk is ott lett volna balhézni. És szerintem senki sem írta, hogy rendjén van ez a törés-zúzás, én is elítélem, de nem kellene az egész szurkolói társadalmat ezzel megbélyegezni, és már illene megjegyezni a különbséget ultra és huligán között.
30-40 (javarészt büntetett előéletű) részeg huligán az alkoholtól megfeszülve neki állt balhézni, felesleges világfájdalmat meg egyéb hülyeségeket belelátni. Ha így lenne, akkor minden nap kiélnék eziránti vágyukat. Szépen le kell őket sittelni, ahogy 3-at le is ültettek. -
#31232 Folyamat ezzel a süket dumával jöttök. Mindig más a hibás ti nem. Vicc. Engem ez a nagy lázadozás felbac. Mindegy mi van tüntetni lázadni kell. Csináljatok csapatot ott kiélhetitek a vágyaitokat. -
#31231 Én is elitélem azokat,akik tényleg ok nélkül rongálják a köztereket,a rendőrautókat,vagy csak spontán egy kővel bebasszák egy üzlet ablakát,csak ezek a táboroknak a nagyon kicsiny része. De mégis ezek miatt ítélik meg az ultrákat,a szurkolótáborokat,és "csürhézik" le őket,pedig igenis a jelentős része normál fociszerető ember,aki a jó társaság,és egyéb fasza dolgok miatt megy hétről hétre a csapata meccsére. Habzó szájjal köpködik úton útfélen őket,mert 1-2 közülük debil...na ez az ami abszolút nem helyénvaló. Csak egyszer álljon be egy táborba az,aki elitéli a szurkolókat,és rájönne hogy mennyire jó érzés amikor ha csak 50-60 ember énekli a dalokat,zúgnak a rigmusok. Tuti megváltozna a véleménye az egészről
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.09.07. 19:42:46 -
sempronius18 #31230 Legalább már látom mire megy el az Alcufernek az pénze amit már 90 napon túl baszik kifizetni nekünk mindenféle indokra hivatkozva. -
#31229 ki mindenkivel? -
#31228 én értem kik az ultrák meg micsoda szurkolók meg minden. Nincs nekem bajom az ultrákkal, csak azt nem értem miért kell mindenkivel keménykedniük.... -
#31227 itt már az ultra fogalmával is gondban vagy és a média is -
#31226 De van benne igazság. Ha lehet, akkor balhéznak az ultrák... -
#31225 "Nincs értelme kompromisszumot keresni azzal, akinek identitását a ,,mindenkit gyűlölünk” elve adja."
Ezzel a mondattal írta le magát az ürge,és jelentette ki saját magáról,hogy egy utolsó fasz. Aki ennyit lát az egészből,ez jön le neki az ultrákról,az igazi SZURKOLÓKRÓL (nem nézőkről,akik szotyiznak meg viszik a gyereket meg a feleséget a meccsre),az egy tudatlan,begyepesedett ember. Szóval kár is többet belelátni ebbe a cikkbe -
#31224 fáj az igazság, nem baj lázadj :D a cikk tökéletesen leírja azt amiről ez az egész szól -
#31223 Ez a cikk nagyszerűen vetíti le egy, a közeget semennyire sem ismerő, fogalomzavarral küzdő átlagpolgár véleményét. Túl nagy jelentőséget felesleges neki adni. -
#31222 Menthetők és menthetetlenek -
#31221 Nem elkúrták azok, hanem leadták. Mint ahogy évek óta csinálják mindig amikor odakerülnek. -
#31220 nem hittem hogy 1 nyár alatt felhúzzák, sokszor 1 buszmegállót megépíteni ennyi idő...
remélem én is, előző szezon végét elkúrták sajnos a srácok :( -
#31219 Nem rossz kis palya,remelem feljutnak -
#31218 alcufer-nek inkább a vasast kellene támogatnia:D