Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Fradi azért nagy szégyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
uefa monitoring már kigyulladt a loki meccs miatt
Közben Fradi meg kiesik, 9-2 Lokinak 😄

Muki100
A foci nem sima munka, elvileg a célja az lenne hogy szórakoztasson (bár az MLSZ szerint nem kellenek nézők).
Nyilván 40 fokban nem fogsz olyan jó meccset látni mint 25-ben, nem arról van szó, hogy finnyások lennének.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

9-2
AnuluWork
Az egyszeri liberális most kemény helyzetben lehet ... 😄

Sidney vagy nem Sidney?

A Debrecen szórja a gólokat, a Gyirmót Rómát ver, meg döntetlenezik a Fiorentinával, a Vidi továbbmegy, a Fradi meg kiesik? 😄

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 18:25:06

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A fradi meg most esett ki ...

AnuluWork
hopppp? 😄

AnuluWork
Ha hőségriadót hirdetnek, több helyen már kettőkor hazaengedik a jónépet. Másnak meg fociznia kell. Sőt, hétvégén F1. 😄

8-1

Shep
7-0, ez mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

passatgt
közben loki-skonto 4-0

bakkerman
"mit mondjanak a konyhai munkások? a pokolban hűvösebb van, mint nyáron - főleg ilyen kánikulában - egy konyhán."

Szakácsként dolgozom egy belvárosi étteremben a betondzsungelben,szerintem nem kell ecsetelnem hány fok lehet a konyhában már reggel 8kor...és valahogy túlélem,és nagyságrendekkel kevesebb pénzért mint amennyiért Kemenesnek kellene kibírnia kétszer 45 percet. És mégse írom ki faszbukkra a világfájdalmam,bár én nem panaszkodok,ezt választottam 😊 Na off vége ma hajrá Fradi-Loki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rooney8
én nem szoktam ilyen károgó lenni, meg általában megértem mindkét fél álláspontját, most is inkább a stílus az, ami nem tetszik.

mit mondjanak a konyhai munkások? a pokolban hűvösebb van, mint nyáron - főleg ilyen kánikulában - egy konyhán.
mit mondjanak az útépítők? nem csak a nap tűz rájuk, de még a forró aszfalt is önti magából a forróságot.
mit mondjanak az építőiparban dolgozók (nyilván olyan melóknál, mikor még nem áll az épület).
mit mondjanak azok a sofőrök, akiknek nincs klíma az autójukban? (jó oké, annyiban könnyebb nekik, hogy "árnyékban" vannak és ülnek).
és hogy legyen egy nem átlagos meló is: mit mondjanak a filmiparban tevékenykedő emberek, akik előkészítik a forgatásra a külső helyszínt (világosítók, hangtechnikusok, operatőrök, kameramanok és még sorolhatnám a több tucat embert, aki egy forgatáson dolgozik)? és ők sem 10 percig vannak a helyszínen, mert rohadt sok idő egy jelenetet beállítani.

szóval értem én, hogy szar lehet 40 fokban a tűző napon rúgni a bőrt, és azt is értem, hogy simán lehetne estére is rakni a mérkőzést, de akkor most minden ember akadjon ki, aki a szabadban dolgozik (és/vagy olyan helyen, ahol elviselhetetlen a meleg) ilyen időben?
és akkor a sablon "ennyi pénzért ne sírjon a szád" típusú megközelítést nem is hozom fel, mert egyrészt ha megnézzük a top labdarúgást és a mi labdarúgásunkat, akkor nem csak a színvonalban, de a fizetésekben is van legalább akkora különbség. persze ez megint egy másik kérdés, hogy a "semmire" kapnak ennyi pénzt, miközben a munkás ember meg megszakad a sok melóban és minimálbért kap. itt is van pro és kontra, de ebbe most inkább ne menjünk bele.
szóval csak ezt a kirohanást nem értem igazából.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
jó, de nehogy már még megnehezítsék neki itt az időjárással az amúgy is nehéz bajnokságot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Nem semmi...Azért ehhez is csak magyar focistának van pofája,hogy ilyen dolgon kiakadjon 😄 Az a munkája,hogy kapusként a csapata kapujában álljon,amikor KELL,naptól,évszaktól,holdállástól függetlenül,persze csak ha egészséges. ÉS mindezért kurvára nem kevés pénzt kap. Arról nem beszélve,hogy novembertől február végéig nincs bajnokság,tehát szegénykének nem kell a kemény minuszokban védenie,vagy hóban.

dave9004
szombaton jön a lehűlés. mlsz tudja
ReszegKoldus
Ja, rendezzék inkább 18 órától, amikor 36 fok helyett csak (CSAK!!!<#nyes>) mondjuk 33 fok lesz. Este 10-kor kéne rendezni, akkor már elviselhetőbb lesz az idő valamivel.
Mondjuk én lehet odaülnék a kapuja mellé egy kis székre annyi pénzért amennyiért ő ott áll a kapuban.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LSSAHPAUL
Bakker végre van egy pozitívum, a Bate-t összezavarta a videoton mestere a kibogozhatatlan taktikával, vagy a gyenge játék miatt le fogják nézni a vidit, persze ez csak annyira lesz elég hogy az első meccsen nem dől el a továbbjutás, a második meccsen a bate kiüti a vidit.
Egyébként sajnos ez az edző egy hatalmas nagy nulla, sajnálom, utálom a videotont, de elég lett volna ha csak egy félig nulla edzőt szerződtetnek hogy a fradira ne legyenek veszélyesek, de ez az ipse.. kemény hónapok jönnek, de ezt a fehérváron is tudják, 3500 néző egy BL -meccsen.. ennyien nyíregyházán is voltak nb1-es meccsen.
Ja még valami kis siránkozás, az oké hogy nem tud gólt lőni a vidi, de amit művelnek védekezés terén az már bohózat, ha valamit akar a magyar válogatott elérni akkor nem szabad a vidiből játékost játszani egy percre se, vagy rábaszás lesz.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
Mindenki a hajtást hiányolja, ezt egyáltalán nem érzem így... hajtottak ők rendesen: labdabirtoklás 67%, 20 kapura lövés, 10 szöglet... csak azért balfaszok, hogy ennyi helyzetből 1 gólt sem voltak képesek rúgni 90 perc alatt... pl amikor Ivanovics tök üresen hazafejelte a kapusnak, pedig annyira nem volt rajta senki, hogy akár le is vehette volna mellel a labdát...

Nem értem, hogy mibajotok van. Dübörög a Videoton! Pontosan úgy, mint a magyar gazdaság. Várom már a plakátkampányt Fehérvárra, hogy ez most milyen nagy teljesítmény.

Na kicsit komolyabban: Az ellenfél tegnap szimpatikusabb volt, mint a magyar bajnok. Ők legalább hajtottak, ennyire futotta, de legalább megpróbálták. A Vidi meg úgy néz ki, mint egy NB3-as középcsapat egy amatőr edzővel, aki 10 perce még a kocsmában támasztotta a pultot. Megy mindenki a saját feje után, aminek láthattuk, hogy mi lett a vége. Nincs egy épkézláb passz/indítás egész meccsen. Szegény edzőbá nem tudja még, hogy mit vállalt.
AnuluWork
Ha nem, még elgondolni is rossz, hogy ez a csapat idén két kört még biztos végig fog végigszenvedni a nemzetközi kupákban. 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 06:14:25

AnuluWork
Most remélem, hogy ez a játék a BATE megfigyelőinek szólt, hogy jól összezavarják őket! 😄

bakkerman
Ez igen! 😄DDDDD

szabii98
Hát ez mocskosul gyenge volt 😄 Szépen tönkretették a csapatot

I met God. She's black

Kaplan
Igen, totálisan szétbaszták a bajnokcsapatot. Fradi szurkolóként is sajnálom ezt, sokkal jobb lenne egy kiélezett bajnokságot játszani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
szétszedték a csapatot, edzőt lhajtották, kiesnek, középcsapattá korcsosultak.
jöhet a fradi virágzása ebben a fertőben. már ha holnap egyáltalán rúgnak gólt 😄
Kaplan
1, megérett a meggy.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Sajnos továbbra is katasztrófa amit a Videoton csinál. Remélem, hogy néhány meccs múlva körvonalazódik majd már a játékuk, mert ez nézhetetlen.

bakkerman
apránként építi fel őket hemi papi,egy jó 10 év,és pályájuk csúcsán aláírnak a csúthoz,és a ramszesz kertjében fogják rúgni a bűűrt 😄
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.22. 19:29:21

nincs ebben semmi csoda, a negyedosztályú tartalékcsapathoz ment és csak kölcsönbe
LasDen
Nem tudok kit kell dicsérni, hogy Bobál wolfsburgba ment. Úgy látszik vannak még csodák 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
*egyelőre
Ők valahol utánpótlásban dolgoznak. De még túl fiatalok amúgy is, hogy ennyire fent legyenek. Esetleg 5-10 év múlva...

DaemoonHunter
Igazából szomorú dolog valóban, hogy nincs hozzá hasonló magyar, feltörekvő tehetség egyenlőre. A Wágner tesókról lehetett hallani, de kapcsolatok, focis múlt hiányában itthon könnyen eltűnhetnek.

asszem mára be is fejeztem a mondandómat:

bakkerman
Azert aki erre penzt ad mit erez? 😄DDD

Kicsit mintha túltolták volna a marketinget.

LasDen
Persze, meglátjuk majd. Ne legyen igazam. És becsülendő, hogy jobb akar lenni. Főleg, hogy esélye van rá, hogy külföldön is legyen valaki, nem úgy mint azok, akik itthon veregetik egymás vállát....

DaemoonHunter
Pedig tehetséges, lendülete is van, ég a vágytól hogy dolgozzon, tanuljon. A németek ezt más országokkal ellentétben becsülik, és igyekeznek megtartani. Szóval én azért nem lennék vészmadár, az eredményeket illetően sem.

bakkerman
Na ja,sajnos tenyleg eleg gyenge ez a Hertha,nekem a tavaszi benntmaradas is inkabb a szerencse muve volt mint a tudase,nem lebecsulve azert Dardait

passatgt
Azonnali hatállyal lemondott szövetségi kapitányi tisztségéről Sergio Markarián, a görög labdarúgó-válogatott szakvezetője

😄

Nem lesz könnyű dolga, az tuti, főleg minőségi igazolások nélkül. A frissen feljutó Ingolstadt mögött pl. kompletten ott az Audi, nem hiszem, hogy kiperegnének vissza egy szezon után, tehát nagy lesz a harc a tabella alsó részén is, viszont Palival szemben már magasabb az elvárás most ennél.
LasDen
nem is úgy gondoltam hogy azonnal, de nem hiszem hogy szezon végéi húzza. Most nem azért mert nem maradt szövkap. Egyszerűen az a benntartott Herrtha nem volt számomra olyan meggyőző

Szerintem ha nem megy a szekér most már csak azért is kap minimum a téli szünetig időt, hogy bizonyítsák a döntésük helyességét.
LasDen
Amúgy szerintem Dárdait a Herthától rövid úton ki fogják rúgni a szar eredmények miatt....

dave9004
budafoki úton is naponta röhögök a buszon
de ezt bmeg berakták hozzánk és még ott van?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.21. 10:48:48
Kaplan
Van egy Újpesten is! 😄

_AS😄F_AS😄fasdfs

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.