32945
Magyar Foci
  • passatgt
    3816 a hivatalos befogadóképesség
  • Muki100
    Mint ismeretes, egy hete rekord nézőszámot hozott az NB I 9. fordulója: az átlagnézőszámokat tekintve is ez volt eddig az idei legjobb játéknap, míg az egy meccsre vonatkozó szezoncsúcs is megdőlt az FTC-Békéscsaba találkozón.

Ehhez képest a 10. forduló totális mélyrepülést hozott: a hat találkozón 13 516-an voltak kint, ez átlagosan 2253 nézőt jelent meccsenként, ezzel pedig megdőlt az eddigi negatív csúcs az NB I-es idényben, azt eddig 2556-os átlaggal a 6. forduló tartotta.

Az NB I 10. fordulójának nézőszámai
    Haladás - Vasas 4085
    Puskás Akadémia - Ferencváros 3798
    Honvéd - Diósgyőr 2012
    Újpest - MTK 1444
    Békéscsaba - Videoton 1312
    Paks - DVSC 865

Összesen: 13.516
    Átlagban: 2253

Felcsút lakossága 2015. január 1: 1812 fő
    Pancho Aréna Befogadóképesség: 3500

MLSZ
  • bakkerman
    Nikolics 10/10
  • bakkerman
    nagyon raalltak ezekre a 90+-os golokra :D Bekő hajhagymái kedvelik ezt
  • dave9004
    Diók megint hozták a formát a 92. Percben :D
  • bakkerman
    Jaja :DDDD
  • karajjj
    a nyitómeccset, mint Debrecenben...
  • LasDen #31290
    mocskos rendbontókat....
  • bakkerman
    ez a sok ember a lelátón mit akar ábrázolni? Elég szürreális!
  • passatgt
    Szép lesz, ennél nagyobb nem kéne sehova.

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.09.23. 16:25:57
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én hosszú Ú-val szoktam mondani
  • LasDen #31286
    nagyon dÚrván?
  • bakkerman
    sajnos bármennyire is dúrván (nagyon dúrván) hangzik de egy beteg focista több kattintást hoz egy adott oldalnak...és ez tényleg szánalmas,hogy a jégkorongos srácot még meg se említette a nemzetisport,pedig mindkettő ugyanolyan értékű ember,csak épp más sportot űznek (vagyis Bence már visszavonult). Szurkolok mindkettőnek hogy sikerrel vívják meg ezt a harcot!
  • dave9004
    én pl most hallottam először róla, hogy ide írtad.
    (nekem egy volt munkatársam jár kemora, lehet már meg is műtötték szerencsétlent. én most pl őérte izgulok)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 14:04:21
  • karajjj
    Nem neked szántam kritikaként, hanem csak a mentalitást nem értem. Lázárral tele van minden az interneten Hardit meg csak néhol megemlítik. Mintha Ő nem lenne annyira fontos...
    Gondolom a beteg focista eladhatóbb, mint akármilyen más sportoló, több kattintást hoz.
  • LasDen #31282
    mert az egyik a mindenséget jelentő futballt űzi, a másik meg botokkal és korcsolyával kerget egy széndarabot....
  • bakkerman
    Olvastam ot is,csak ez magyar foci topik azert masoltam be
  • karajjj
    Sosem értettem, hogy miért csak a beteg focistákat kapja fel az ország...
    Szerintem Ő is megérdemli a támogatást és bíztatást!
  • bakkerman
    Az Újpest korábbi csatára, Lázár Bence súlyos betegséggel küzd. Erről saját közösségi oldalán számolt be. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a visszavonulását tavaly bejelentő volt labdarúgó leukémiás.

Először a Bors számolt be a 24 éves Lázár Bence küzdelméről, aki saját Instagram-oldalán közölt kórházi fotókat, és az alábbi szomorú üzenetet is posztolta.
    „Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar” – idézi a lap.
    A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Lázárt leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány hete állapították meg a szomorú diagnózist az orvosok, azóta már a Sport Tv-ben sem láthatjuk a képernyőn mint a televízió szakértőjét.

Kitartást Bence!!
  • bakkerman
    Jaja,egy atlag championship meccsen futnak meg utkoznek annyit mint valaki az nb1-ben 3 bajnoki alatt
  • LasDen #31277
    É-Írek a Premiere Leagueben, a Championshipben, a League One-ban és a Skót első osztályban játszanak. Ezek a bajnokságok jobbak v max 1 szinten vannak az nb1-gyel. Össze ért náluk egy csapat, ami nem szar. Ők jobbak, mi szarabbak lettünk, nem tudjuk már legázolni az É-Íreket.....
  • DaemoonHunter
    Böde áttörne rajtuk...
    A mostani játékunk (ha már lehet ennek nevezni a gyakori eszetlen ívelgetést) nem igényel Nikot vagy Szalait.
  • Muki100
    Az lehet, de azért Feröer meg a sokadosztályból összekanalazott észak-írek ne igényeljenek már egy Szalait a mezőnyben való védekezésre. Ezeket a csapatokat le kellene gázolni, amihez Nikolics de még Böde is jobb.
  • LasDen #31274
    paradox, de Szalai többet tud adni mezőnyben, mint ezek. Nikolics meg egy támadóbb csapatban él jobban. Rá nem lehet felívelni a labdát, neki a földön kell passzolni, azt meg nem tudunk. Böde meg egy Szalai -2.0
    De Feröert így is verjük...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 17:53:13
  • bakkerman
    Nikolics gól. Böde tegnapi gólja,és Niko mai gólja után eldőlt, Edem Száláj kezd feröer ellen!
  • dave9004
    Ki gondolta volna
  • bakkerman
    9 forduló után 11 pont a Fradi előnye Elég stabil
  • dave9004
    Bogdán mégse kezdett
  • bakkerman
    autok helyett lovakat! A mol monnyjon le
  • dave9004
    sztem ez olyan mint amit az angolok csinálnak rendre, hogy a FA-ligakupában, EL-ben a 2. számú kapust védetik egész évben. a bajnoksághoz meg nem férhet csak eltiltás sérülés miatt
  • LasDen #31267
    verjük a nőket, öljük halomra azokat, akik nem olyanok, mint mi, égessük meg a tudomány embereit, hozzuk vissza a rabszolgaságot, a robotot, a röghöz kötést, a királyságot. 2000 évvel ezelőtt nyugodtan leszúrhattam egy zsidót az utcán fényes nappal. Akkor nem volt probléma, ma miért az?
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.16. 19:20:51
  • ReszegKoldus
    Igen, de manapság sokakat minden felháborít, felzaklat, megbotránkoztat, félelemmel tölt el és megy a rinya. :)
  • DaemoonHunter
    Erre ők azt mondanák neked, hogy nem kell olyan komolyan venni a dolgokat, meg amúgy is adok kapok szintű utálat ez :))
    Szerintem egyszerűen gyerekes, sőt...állatias, a rigmusokkal együtt.

Biztos lehetsz benne, hogy nem ezeké lesz a jövő és ennek én is kifejezetten örülök!

• Takezó
    Sőt 70 éve még más dolgokat is csináltak a zsidókkal... Azért, mert régen lehetett, még nem feltétlenül jó valami. Igen, a focit - és általában a sportot - nagyon sokáig rengeteg gyűlölet vette körül, de erre nincs szükség. Miért kellene utálnom akár a rivális csapatot vagy annak szurkolóit? Ha pedig nem utálom őket, miért kellene szidni? Bízom benne, hogy ez a jövő. A petárda, füst pont maradhatna felőlem, a más csapatok szidása viszont szimplán prosztó, buta dolog.
  • bakkerman
    Bogdán kezdeni fog a 'Pool EL meccsén a Bordó ellen,az edző nem elégedett Minyolé teljesítményével! Na hajrá Ádám!
  • bakkerman
    Mintha 50 eve nem mentek volna ezek a rigmusok...Erdekes regen kitettek a fradinal egy drapit az mtk ellen hogy "bajnokok lehettek,de magyarok soha" es semmi ugy nem volt belole pedig akkor is zs csapat volt a mötökö
  • ReszegKoldus
    Én mondjuk megvolnék füstök, petárdák és hasonlók nélkül, de ez az "ismétlődően, hosszabb ideig skandáltak a szurkolók súlyosan megbotránkoztató, trágár kifejezéseket, többek között más sportszervezeteket szidalmazva" egy vicc... :D
  • Jim Morrison
    szórsz:
    mlsz-az-ujpestet-ketmilliora-az-ftc-t-50-ezerre-buntettek
  • dave9004
    Kis érdekesség, hogy az itthoni csapatokat is megjárt Foxi csk a Benfica ellen játszó Asztanaban
  • dave9004
    és ott a kétmillió