Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nyilván 40 fokban nem fogsz olyan jó meccset látni mint 25-ben, nem arról van szó, hogy finnyások lennének.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sidney vagy nem Sidney?
A Debrecen szórja a gólokat, a Gyirmót Rómát ver, meg döntetlenezik a Fiorentinával, a Vidi továbbmegy, a Fradi meg kiesik? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 18:25:06
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szakácsként dolgozom egy belvárosi étteremben a betondzsungelben,szerintem nem kell ecsetelnem hány fok lehet a konyhában már reggel 8kor...és valahogy túlélem,és nagyságrendekkel kevesebb pénzért mint amennyiért Kemenesnek kellene kibírnia kétszer 45 percet. És mégse írom ki faszbukkra a világfájdalmam,bár én nem panaszkodok,ezt választottam 😊 Na off vége ma hajrá Fradi-Loki
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mit mondjanak a konyhai munkások? a pokolban hűvösebb van, mint nyáron - főleg ilyen kánikulában - egy konyhán.
mit mondjanak az útépítők? nem csak a nap tűz rájuk, de még a forró aszfalt is önti magából a forróságot.
mit mondjanak az építőiparban dolgozók (nyilván olyan melóknál, mikor még nem áll az épület).
mit mondjanak azok a sofőrök, akiknek nincs klíma az autójukban? (jó oké, annyiban könnyebb nekik, hogy "árnyékban" vannak és ülnek).
és hogy legyen egy nem átlagos meló is: mit mondjanak a filmiparban tevékenykedő emberek, akik előkészítik a forgatásra a külső helyszínt (világosítók, hangtechnikusok, operatőrök, kameramanok és még sorolhatnám a több tucat embert, aki egy forgatáson dolgozik)? és ők sem 10 percig vannak a helyszínen, mert rohadt sok idő egy jelenetet beállítani.
szóval értem én, hogy szar lehet 40 fokban a tűző napon rúgni a bőrt, és azt is értem, hogy simán lehetne estére is rakni a mérkőzést, de akkor most minden ember akadjon ki, aki a szabadban dolgozik (és/vagy olyan helyen, ahol elviselhetetlen a meleg) ilyen időben?
és akkor a sablon "ennyi pénzért ne sírjon a szád" típusú megközelítést nem is hozom fel, mert egyrészt ha megnézzük a top labdarúgást és a mi labdarúgásunkat, akkor nem csak a színvonalban, de a fizetésekben is van legalább akkora különbség. persze ez megint egy másik kérdés, hogy a "semmire" kapnak ennyi pénzt, miközben a munkás ember meg megszakad a sok melóban és minimálbért kap. itt is van pro és kontra, de ebbe most inkább ne menjünk bele.
szóval csak ezt a kirohanást nem értem igazából.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mondjuk én lehet odaülnék a kapuja mellé egy kis székre annyi pénzért amennyiért ő ott áll a kapuban.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Egyébként sajnos ez az edző egy hatalmas nagy nulla, sajnálom, utálom a videotont, de elég lett volna ha csak egy félig nulla edzőt szerződtetnek hogy a fradira ne legyenek veszélyesek, de ez az ipse.. kemény hónapok jönnek, de ezt a fehérváron is tudják, 3500 néző egy BL -meccsen.. ennyien nyíregyházán is voltak nb1-es meccsen.
Ja még valami kis siránkozás, az oké hogy nem tud gólt lőni a vidi, de amit művelnek védekezés terén az már bohózat, ha valamit akar a magyar válogatott elérni akkor nem szabad a vidiből játékost játszani egy percre se, vagy rábaszás lesz.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Na kicsit komolyabban: Az ellenfél tegnap szimpatikusabb volt, mint a magyar bajnok. Ők legalább hajtottak, ennyire futotta, de legalább megpróbálták. A Vidi meg úgy néz ki, mint egy NB3-as középcsapat egy amatőr edzővel, aki 10 perce még a kocsmában támasztotta a pultot. Megy mindenki a saját feje után, aminek láthattuk, hogy mi lett a vége. Nincs egy épkézláb passz/indítás egész meccsen. Szegény edzőbá nem tudja még, hogy mit vállalt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.07.23. 06:14:25
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
jöhet a fradi virágzása ebben a fertőben. már ha holnap egyáltalán rúgnak gólt 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.07.22. 19:29:21
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ők valahol utánpótlásban dolgoznak. De még túl fiatalok amúgy is, hogy ennyire fent legyenek. Esetleg 5-10 év múlva...

😄
de ezt bmeg berakták hozzánk és még ott van?
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.07.21. 10:48:48