Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
gera padon se

banok
Buzsáky padon ül, Gyepes padon se, (Cardiff-QPR most 2-2) Rudolf kezdõ, Laczkó kezdõ, Koman padon se <#conf> (Bari-Samp), Hajnal kezdõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

hupákolás
bakkerman
reszkess juróp,peksz iz káming

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
nem semmi cucc lenne magyar kiesõjelöltbõl bundes2-es csapatba igazolni

Ügynök, ügynök 😊

Ha most veszel egy Délcezeget, akkor ajándékba kapsz hozzá egy Tökölit és egy bármikor felhasználató Váczi Zolit 😛

bakkerman
ez tuti nem,az egy csicska öregember

A TVshopos szarjankó?

vajon AZ a horst fuchs lehet? 😄DDD
passatgt
"játékosmegfigyelésért felelõs technikai vezetõje, Horst Fuchs"

ez most komoly?😄

[HUN]FaTaL
lol 😄D

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
na ez a fail...XDDD

csóri czvitkovics 😄

bakkerman
mind1,én leszarom,innen nyiregyrõl csak annyit tudok tenni,hogy szurkolok a fõtábláért,és ha esetleg komoly ellenfelet kapnak,akkor felutazok,azt csõ.

de mégis ha a Vidisek így látják:
Mezey György:
"Legközelebb tizenegy meztelen nõvel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket. Most már tényleg nem lehet mást kitalálni, bár az utolsó meccsen már nem votak annyira kevesen."

akkor mégis mitõl nõne? mert bajnok lesz?
Mert a Tiranával játszik BL selejtezõt? 😄😄

bakkerman
olyan októbertõl(amikor már abszolút esélyese volt az nb1-nek a vidi) már jócskán kezdett növekedni a nézõszám,tehát siker=emelkedõ nézõszám,mind a tv elõtt,mind a lelátókon. azért debrecenbe messze nem volt annyi teltházas meccs 4-5 évvel ezelõtt mint az utóbbi két bajnoki cím alatt,ezt hozta a BL és EL fõtábla,érdeklõdnek a csapat iránt,többen kimennek. mind1 hogy az divat,vagy buzi,vagy román,vagy arab,a lényeg hogy kinntvannak a meccsen,veszik a jegyet,ami ugye bevétel a klábbnak.

A Debrecen meccsekre többen járnak?

Mert õk tényleg értek el sikereket, s van is 10 ezres stadionjuk, csak az UEFA szerint is meccsre alkalmatlan, ezért az állam épít nekik újat, ez ok.

passatgt
lokinak azért szépen voltak szurkolói bl és el meccseken, selejtezõkön, vidi meg kiesett már a legelején, tehát azt nem lehet sikernek nevezni (mondjuk a lokis példánál elég szarul ézett ki a puskás, hogy fele üres volt, de ha lett volna egy 10.000-es stadionjuk akkor az tele lett volna)

"Ez olyan, hogy Baktalórántháza FC meccseire se fognak járni 9-10ezren, akkor se ha bajnokok lesznek, ennyi."

Majd ha az európai porondon bizonyít valamelyik csapat, akkor a bajnokság értéke is megnõ és több szurkoló lesz kívácsni a meccsekre

Pedig magyar szinten azért az elmúlt évben értek el sikereket (no azért nem akkorát hogy az egész állam lefeküdjön velük és a Nemzeti Együttmûködés mellé kifüggesszek egy Fideszoton sálat😛).

Ez olyan, hogy Baktalórántháza FC meccseire se fognak járni 9-10ezren, akkor se ha bajnokok lesznek, ennyi.

passatgt
ja és a videotonnak(és az összes többi csapatnak) kurvamindegy hogy kik vannak a lelátón, csak legyenek

passatgt
eredménytelenség miatt minek szurkoljak? nincs ezzel semmi gond

Na szóval ezért nem értem, se szurkoló, se eredmény az elmúlt 10 évben, de majd a divatok elõkerülnek és leutaznak Székesfehérvárra?

fogok én majd ezeknek drukkolni a nemzetközi porondon? nem hinném

passatgt
majd ha bejutnak el-be vagy bl-be több lesz a szurkoló

Mezey György:
"Legközelebb tizenegy meztelen nõvel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket. Most már tényleg nem lehet mást kitalálni, bár az utolsó meccsen már nem votak annyira kevesen."

Berzi Sándor:
"Teljesen tanácstalanok vagyunk. A csapat szárnyal, négy meccsen 12 gólt rúgott, de mi is látjuk egyelõre távol maradnak a drukkerek. Ami a bérletárakkal sem magyarázható. A féléves diákbérlet mindössze ezer forintba kerül. Ennél olcsóbban nem tudjuk már adni."

bakkerman
ez a pontos megfogalmazás. mindennek van pro és kontra alapja,ami tetszik egy rétegnek,az nem fog egy megint másiknak. ha a fradiba tolnák az állami pénzt,akkor hõbörögne a vidék,meg az újpest,hogy WTF.

Mindig az lesz, hogy miért pont az a csapat...ha nem az akkor miért pont a másik...
Nekem teljesen mind1. Felõlem a Tétény csapatát is tömhetik és emelhetik magasra...csak legyen egy Magyar csapat ami nemzetközileg is jegyzett.
A baj az inkább, hogy csak hazai szinten megy oda most talán megfelelõ mennyiségû pénz. Ez viszont nagyon kevés a nemzetközi középmezõnyhöz képest is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ott a "ha", meg mit értesz gyümölcs alatt, két kört a BL selejtezõben, aztán egy kört az EL selejtezõben?

de miért õk? mert van 4-5 ezer drukkerük? Mert évtizedekkel ezelõtt UEFA kupa döntõt játszottak? a baj hogy semmit sem tett le a klub az asztalra, és dõl az állami della hozzájuk + államtitkár a klub tulajdonosa.

banok
Én azt mondom, hogy ha ennek a nemzetközi kupa szereplésben lesz gyümölcse akkor legyen.

Láma!
azért sem az OTP sem a MOL sem az MFB nem tekinthetõ hanyatló cégnek...

DaemoonHunter
Juhász gól...

Én nem is számszerûen a támogatási összegen vagyok felháborodva, hanem azon hogy összesen egy szem csapat az államilag kedvelt, kiemelt, támogatott, favorizált, ráadásul az, s ezzel nem megbántva a Vidiseket, de semmit sem tett le az asztalra az elmúlt 10 évben sem hazai, sem nemzetközi viszonylatban.

Kaplan
Amúgy honnan veszitek, hogy mekkora pénzek jönnek-mennek? Szerintem a magyar állam adósságállományát és az állami cégek hanyatlását tekintve, nem valószínû, hogy azért olyan nagy pénzekrõl lenne szó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
szép. ezekután ha fehérváron nem építenek egy bl fõtáblás csapatot 2 éven belül,akkor megnézheti magát orbán meg a bandája...akkora pénzeket fog kapni/már kap is a videoton,amibõl olyan keretet rakhatnának össze...felõlem rakják a pénzt 1 csapatba,de az legalább LEGYEN SIKERES nemzetközi szinten,ha nem,akkor csak pénzkidobás. majd az idõ eldönti.

Uram!

Továbbra is azt tudom mondani, hogy személy szerint ez engem nem zavar abban az esetben, ha a vázolt MLSZ terv megvalósul, és mindenki profitál ezekbõl hosszú távon. Ha semmi nem lesz belõle, és a Vidibe ölt pénz egyedi eset, akkor természetesen más a leányzó fekvése.

www.smart-bus.hu

banok
Egy magyar csapatnak bizony pozitív szaldóval jár egy EL szereplés. Nem véletlen, hogy ZTE vezetõi annyira mérgesek voltak mikor kiestek attól az albán csapattól tavaly.

McFrost
Ma, helyi lapban olvastam, hogy ha kijutunk az El-re, akkor Fehérvárra megyünk. A klub már be is adta a nemzetközi licenszet, az UEFA azt elfogadta.

De ez csak HA!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

éééééés még így sem túl acélos az a csapat...
Láma!
<#eljen>

Ezt kifejezetten SOLT-nak írom

Volt egy hosszabb eszmecserénk az ultra topikban, ami a Videotonról és állami támogatásáról szólt. Nos úgy érzem sok mindenben igazad volt, de hazabeszélek is, mert nekem is :

A Magyar Fejlesztési Bank (amely kizárólag a Videotont támogatja), az OTP(amely kizárólag a Videotont támogatja, és a cég tulaja az MLSZ elnök) a MOL(amely kizárólag a Videotont támogatja), a Székesfehérvári önkormányzat évi 100millával való belépése után a magántulajdonban lévõ Videoton ládarugócsapata (amely az önkormányzati tulajdonú stadionban játszik) tulajdonosa ÁLLAMTITKÁR lett (ok, közlekedés fejlesztéséért felelõs államtitkár).

Innentõl egyértelmûen már a kormány és a Videoton jóváhagyásával is, ez a Fideszoton FC. És ez nem a magyar NBI-rõl szól, hanem a a Fideszotonról. Nem a magyar NBI kapja a támogatást és baráti puszit hanem kizárólag a Fideszoton.

ezt most úgy mondod, mintha ebben a szezonnak a nemzetközi porondon az albánok által kivert ZTE, a szlovének által legyalázott Videoton, a jobbrabalra bukdácsoló Debrecen, és a saját magához képest pozitív meglepetés hozó Gyõrön kívûl lett volna budapesti egyesület...

Mellesleg mit ér akármelyik csapatnak egy EL indulás?
Egy nemzetközi idegenbeli és egy nemzetközi hazai meccs, egy pl grúz ellenféllel. Tv közvetítésbõl + már millió és ennyi.

A gond, hogy szlovén, grúz, albán szinthez képest (!!!) is eszméletlen gyenge az NBI, és a bajnokság színvonala, és a csapatok játékosállománya.

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kaplan
Igazából értetlenül állok az elõttem lévõ kommentekkel szemben. A jelenlegi helyezésüket elfoglaló csapatok 'jutalma' lehet, hogy esetleg EL, vagy BL kvalifikációban induljanak el. Én úgy vagyok ezzel, hogy attól függetlenül milyen gyenge az idei NB1-es szezon (és mennyi körbeverés van), azok a csapatok akik ezeket a pozíciókat elfoglalják a tabellán elért eredményeik alapján megérdemelten vannak ott ahol. Szerintem okoztak már elég csalódást nekünk az ún. magyar nagycsapatok is a selejtezõkben. (lásd: MTK, DVSC, Vidi, Gyõr, Zte) Ezáltal nem irigylem a többi csapattól az indulás lehetõségét, ha elérik azt a helyezést akkor próbálják meg és én szurkolni fogok nekik hisz ugyanúgy magyar csapatok mint az összes többi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
ha akecsó bejut a döntõbe,és ott a vidit kapja,és a videoton bajnok lesz,akkor a lilák mehetnek az EL-be...jó nyarunk lenne egy Paks-Kaposvár-Kecskemét EL indulással,fehérvári BL indulással 😄 Fõvárosi futball R.I.P 2011

hát szurkolni fogok, azt ígérem😄
Kecskemét oktatja a Zetét... 4:0 a szünetben.

www.smart-bus.hu

bakkerman
gyönyörû...

NB I, tavaszi tabella
1. Vasas -15p
2. Videoton - 13p
4. Paks - 12p
3. Haladás - 13p
5. Gyõr - 12p
6. Kaposvár -10p
7. FTC - 10p
9. Siófok - 9p
8. Szolnok - 9p
12. Lombard - 8p
11. Újpest - 8p
13. Honvéd - 8p
10. ZTE - 8p
14. KTE - 6p
15. DVSC - 6p
16. MTK - 5p

McFrost
Hagyjad már! Hol van az még? Nem most a hétvégén lesz vége a szezonnak.
Nem mondom, hogy nem örülnék én és a város egy dobogónak, de még mindig a földön járunk, csak is a Honvéd és a Vidi elleni meccset nézzük!

Szerintem Gyõrben, a 2 klub nagyon jóban van.

Ja és még elárulom, hogy az erõmûnek van saját sport egyesülete: Atomerõmû SE
Mikor a PSE NB1-be jutott, akkor azt akarták, hogy vigye az erõmû, de a város nemet mondott, így a többség a városé.

miért? a loki hol játszott eddig?
de hol játszanák a meccset?? 😊