Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha most veszel egy Délcezeget, akkor ajándékba kapsz hozzá egy Tökölit és egy bármikor felhasználató Váczi Zolit 😛
Mezey György:
"Legközelebb tizenegy meztelen nõvel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket. Most már tényleg nem lehet mást kitalálni, bár az utolsó meccsen már nem votak annyira kevesen."
akkor mégis mitõl nõne? mert bajnok lesz?
Mert a Tiranával játszik BL selejtezõt? 😄😄
Mert õk tényleg értek el sikereket, s van is 10 ezres stadionjuk, csak az UEFA szerint is meccsre alkalmatlan, ezért az állam épít nekik újat, ez ok.
"Ez olyan, hogy Baktalórántháza FC meccseire se fognak járni 9-10ezren, akkor se ha bajnokok lesznek, ennyi."
Majd ha az európai porondon bizonyít valamelyik csapat, akkor a bajnokság értéke is megnõ és több szurkoló lesz kívácsni a meccsekre
Ez olyan, hogy Baktalórántháza FC meccseire se fognak járni 9-10ezren, akkor se ha bajnokok lesznek, ennyi.
fogok én majd ezeknek drukkolni a nemzetközi porondon? nem hinném
"Legközelebb tizenegy meztelen nõvel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket. Most már tényleg nem lehet mást kitalálni, bár az utolsó meccsen már nem votak annyira kevesen."
Berzi Sándor:
"Teljesen tanácstalanok vagyunk. A csapat szárnyal, négy meccsen 12 gólt rúgott, de mi is látjuk egyelõre távol maradnak a drukkerek. Ami a bérletárakkal sem magyarázható. A féléves diákbérlet mindössze ezer forintba kerül. Ennél olcsóbban nem tudjuk már adni."
Nekem teljesen mind1. Felõlem a Tétény csapatát is tömhetik és emelhetik magasra...csak legyen egy Magyar csapat ami nemzetközileg is jegyzett.
A baj az inkább, hogy csak hazai szinten megy oda most talán megfelelõ mennyiségû pénz. Ez viszont nagyon kevés a nemzetközi középmezõnyhöz képest is.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
de miért õk? mert van 4-5 ezer drukkerük? Mert évtizedekkel ezelõtt UEFA kupa döntõt játszottak? a baj hogy semmit sem tett le a klub az asztalra, és dõl az állami della hozzájuk + államtitkár a klub tulajdonosa.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Továbbra is azt tudom mondani, hogy személy szerint ez engem nem zavar abban az esetben, ha a vázolt MLSZ terv megvalósul, és mindenki profitál ezekbõl hosszú távon. Ha semmi nem lesz belõle, és a Vidibe ölt pénz egyedi eset, akkor természetesen más a leányzó fekvése.
www.smart-bus.hu
De ez csak HA!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Volt egy hosszabb eszmecserénk az ultra topikban, ami a Videotonról és állami támogatásáról szólt. Nos úgy érzem sok mindenben igazad volt, de hazabeszélek is, mert nekem is :
A Magyar Fejlesztési Bank (amely kizárólag a Videotont támogatja), az OTP(amely kizárólag a Videotont támogatja, és a cég tulaja az MLSZ elnök) a MOL(amely kizárólag a Videotont támogatja), a Székesfehérvári önkormányzat évi 100millával való belépése után a magántulajdonban lévõ Videoton ládarugócsapata (amely az önkormányzati tulajdonú stadionban játszik) tulajdonosa ÁLLAMTITKÁR lett (ok, közlekedés fejlesztéséért felelõs államtitkár).
Innentõl egyértelmûen már a kormány és a Videoton jóváhagyásával is, ez a Fideszoton FC. És ez nem a magyar NBI-rõl szól, hanem a a Fideszotonról. Nem a magyar NBI kapja a támogatást és baráti puszit hanem kizárólag a Fideszoton.
Mellesleg mit ér akármelyik csapatnak egy EL indulás?
Egy nemzetközi idegenbeli és egy nemzetközi hazai meccs, egy pl grúz ellenféllel. Tv közvetítésbõl + már millió és ennyi.
A gond, hogy szlovén, grúz, albán szinthez képest (!!!) is eszméletlen gyenge az NBI, és a bajnokság színvonala, és a csapatok játékosállománya.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
1. Vasas -15p
2. Videoton - 13p
4. Paks - 12p
3. Haladás - 13p
5. Gyõr - 12p
6. Kaposvár -10p
7. FTC - 10p
9. Siófok - 9p
8. Szolnok - 9p
12. Lombard - 8p
11. Újpest - 8p
13. Honvéd - 8p
10. ZTE - 8p
14. KTE - 6p
15. DVSC - 6p
16. MTK - 5p
Nem mondom, hogy nem örülnék én és a város egy dobogónak, de még mindig a földön járunk, csak is a Honvéd és a Vidi elleni meccset nézzük!
Szerintem Gyõrben, a 2 klub nagyon jóban van.
Ja és még elárulom, hogy az erõmûnek van saját sport egyesülete: Atomerõmû SE
Mikor a PSE NB1-be jutott, akkor azt akarták, hogy vigye az erõmû, de a város nemet mondott, így a többség a városé.