Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ébredjél!
Mi van ha nem ragadunk be a rajtnál? Mindenki zõdbe járna😊
Már látom is :
Paks FC - Bayer Leverkusen 3-1 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
„Amit leginkább hiányoltam, az a küzdõszellem és az akarat, de van néhány olyan poszt, amelyre egyszerûen nem tudtam megfelelõ embert állítani, mert nem volt olyan játékos a keretben, aki megüti az NB I szintjét. Azt azért hozzá kell tennem, ez a csapat nem olyan rossz, mint amilyenek az eredményei, de biztos, hogy nagy beavatkozást igényel. Legalább hat-hét új játékost kell igazolni. Karakteres játékosokat, akikben van ambíció és motiváció. De úgy éreztem, ezeket a változtatásokat nem lesz lehetõségem meglépni, ez a fõ oka annak, hogy távozom” – tette hozzá.
én egyetértek vele, a loki védelme idén vicc,támadósor is,kulibáli nem nb1 szint,kabát...hát igen,õ kabát.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kondás a Loki edzõje 😛
tudom, nem illõ, de ezen a vezetékneven nagyot nevettem:d
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Szerintem egy normális infrastruktúra a játékosok közérzetét javítja és produktivitásukat növeli. Másrészt meg mennyivel jobb ránézni egy normális stadionra, talán az emberek is szívesebben mennek ki egy ilyen helyre eltölteni pár órát mint egy rozsdás fos mobillelátón támaszkodni
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
s hol játszik a Paks nemzetközi meccset??
Mert Székesfehérvárra nem mehetnek. Esetleg Dunaújváros ha még megfelel az UEFÁnak. Debrecen most kap új stadiont állambácsitól, igaz minek - eredmény semmi, s hazain jó ha 5ezren vannak.
Mondjuk a Paks se fog több fordulót menni a nemzetközi porondon mint tavaly a Videoton, szóval belefér.
Szerintem az egész magyar bajnokság szánalmasan gyenge.
Pl a Fradi....... Ezzel a csapattal a 10-11. hely lenne reális. Véleményem szerint a Paks sem kurva jó, hanem a "nagyok" pl Debrecen eszméletlen gyengék. Az elmúlt 15-20 évben ez volt a leggyengébb bajnokság, és a mostani bajnok lesz a leggyengébb bajnok, egy Maribor kaliberû csapat simán kiveri megint a Videotont mint a sicc. De ha hazabeszélek, Fradi, nemzetközi porond? kiegészülve egy pár ingyen igazolható játékossal mire lenne képes? Ha nem san marinói lesz az ellenfél akkor azonnal kiesünk. A ZTE is gyengébb mint tavaly, amikor egy albán csapat verte ki õket mint a huzat.
Paks - Videoton 2-1
6000 nézõ elõtt és feljövünk rájuk 5 pontra 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-Béla bá,itt focihatnak majd a puják?
-Persze Józsikám,arra van
-ÚÚ Bélabá,akkor van egy stadionunk,legyen az átadás éve ma!
-Józsibá,Deal!
hát kb. akkor játszhattak benne utoljára is... <#banplz>#banplz>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
https://www.facebook.com/ferfiklubb/