Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Taki 😄
Ébredjél!
Mi van ha nem ragadunk be a rajtnál? Mindenki zõdbe járna😊

Már látom is :
Paks FC - Bayer Leverkusen 3-1 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bakkerman
„Az utolsó meccset nagyon elrontottuk, de nem ez az oka annak, hogy felmondtam. Amikor megérkeztem Debrecenbe, többször is nyilatkoztam, hogy jó játékosok alkotják a Debrecen keretét, de azt is hangsúlyoztam, hogy ez csak a támadószekcióra igaz. A védelem sem taktikai felkészültségében, sem kvalitásaiban nem üti meg a szükséges szintet. Ezen szerettem volna változtatni. Az az igazság, hogy néhány játékos felfogásával jelentõs probléma van” – mondta a cseh szakvezetõ.

„Amit leginkább hiányoltam, az a küzdõszellem és az akarat, de van néhány olyan poszt, amelyre egyszerûen nem tudtam megfelelõ embert állítani, mert nem volt olyan játékos a keretben, aki megüti az NB I szintjét. Azt azért hozzá kell tennem, ez a csapat nem olyan rossz, mint amilyenek az eredményei, de biztos, hogy nagy beavatkozást igényel. Legalább hat-hét új játékost kell igazolni. Karakteres játékosokat, akikben van ambíció és motiváció. De úgy éreztem, ezeket a változtatásokat nem lesz lehetõségem meglépni, ez a fõ oka annak, hogy távozom” – tette hozzá.

én egyetértek vele, a loki védelme idén vicc,támadósor is,kulibáli nem nb1 szint,kabát...hát igen,õ kabát.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
urbányi bazmeg...ha õ lesz az edzõ,akkor 1 szerencséje van a Lokinak,hogy a benntmaradás már megvan.

Urbányi lehet a messiás 😄 bazz
nevében él a klub 😊)))))))))))))))
Kondás a Loki edzõje 😛

SZAR MINDEN

amúgy lehet valami ebben az edzõbuktatás témában
most írjam azt, hogy megtalálták az emberüket? 😄
passatgt
"Kondás Elemér lehet Zdenek Scasny utódja"

tudom, nem illõ, de ezen a vezetékneven nagyot nevettem:d

bakkerman
hát,azért az túlzás,hogy nem jó a Paksnak,ha egy deka gólt nem lõnek még az elsõ sel.körben se,akkoris kapnak pár tízezer eurót,ami nem jön rosszul,plusz ha adja valamelyik tv,akkor jogdíj!

Mert szégyen lesz, azért: ) Nekik se jó, a bajnokságnak se jó, a nézõknek se jó...
bakkerman
miért mondjanak le?

ZTE már égett, Fradi felszívná magát... Debrecennek kellene feljönni a harmadik helyre legalább. Paks meg Kaposvár mondjanak le az indulásról, ennyi.
bakkerman
az meg a másik,hogy ez a bûngyenge,normálisan támadni nem tudó Vasas ott van a a top8-ban,és veretlen még tavasszal :S

LSSAHPAUL
Buktam egy fogadást, fater azt mondta hogy a vasas már a legjobb 8-ban van, én meg nem tudtam elhinni 😛 watafak

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ez így igaz
bakkerman
egy normál gyõrrel,újpesttel,mtkval idén is a kiesés ellen küzdöttek volna,idén volt 1 jó csapat,a többi meg szar,meg még szarabb.

ha jól emlékszek, az a szezon is marhagyenge volt, mikor a loki helyett az MTK csúszott oda az elsõ helyre, egyébként pont a paks meg a kaposvár volt az a két csapat, akiket szezon elõtt kiesõnek mondtam volna 😄 merthát Sisa Tibi bácsi a nagy pénztelenségben ment oda nyár elején azzal a céllal, hogy valahogyan bent kellene maradni, pakson meg Gelei után Kiss maradt a padon, a keret meg eléggé harmatos volt, de tessék megnézni mi lett belõle
bakkerman
jó lenne ha odaérnének,van/volt rá 30 meccsük,hogy a teljesítményükkel kivívják a nemzetközi szereplést érõ helyezést,nem éltek vele,a gyõr õsszel kiesés ellen harcolt,a loki meg még a mai napig nyeretlen idegenben,címvédõként. Nem szolgáltak rá,ennyi.

passatgt
minden joga mevan a paksnak és a kaposvárnak hogy 2. és 3. legyen, de nemzetközi porondon szerény véleményen szerint kevesebb esélyük lenne, mint egy középmezõnyben lévõ gyõrnek vagy lokinak, így én inkább nekik szurkolok, hogy érjenek oda a végére

passatgt
Attól hogy nincs eredmény(mondjuk bl, el indulás azért nem eredménytelenségre utal😊) még lehet szép stadion, ennyi erõvel a Wigan-nek minek stadion, úgy is kiesik, bontsák le...

Szerintem egy normális infrastruktúra a játékosok közérzetét javítja és produktivitásukat növeli. Másrészt meg mennyivel jobb ránézni egy normális stadionra, talán az emberek is szívesebben mennek ki egy ilyen helyre eltölteni pár órát mint egy rozsdás fos mobillelátón támaszkodni

bakkerman
miért,akkor adja le a Paks a meccseit,és legyen 2. meg 3. a ZTE-Fradi duó? a Fradi tabellán elfoglalt helyezése vicc,kb 7.-8. hely a reális,a ZTE meg nemzetközi porondon cicafos. A Paks meg a Kaposvár egész évben erõn felül teljesít,szorgosan gyûjtik a gyõzelmeket,pontokat,nem alibiznek,ellentétben a nagy ászokkal,Loki,Gyõr,Újpest...Leszarom meddig jutna ez a két csapat,de legalább a nagyok észhez térnének,hogy hopppááá,kis költségvetéssel,kevés légióssal is lehet sikert elérni! A Vidit pedig nem írnám le,ha bajnokok lesznek,akkor nyáron szórni fogják a pénzt,és egy ütõs csapatot is összehozhatnak,minden Orbánon múlik.

LSSAHPAUL
A nyilatkozat király Csizmadiával tuti semmi esélyük, és még válogatott akar lenni. Nah ez már pofátlanság, ha a helyében lennék ilyen adottságokkal olyan helyen játszanák ha már mindenképpen focizni akarnák a skillek ismeretében 😊, szal ott tenném ahol nagyon nagyon kevesen látják, max 100 ember és távol az ismerõsöktõl hogy még kósza hírbõl se tudják meg miket mûvelek a pályán.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Elég szomorú lenne. Egy csapatunk se menne egy fordulót se, fasza.
nagyon jó lenne, senkinek nem lenne esélye második nemzetközi fordulóra..

s hol játszik a Paks nemzetközi meccset??
Mert Székesfehérvárra nem mehetnek. Esetleg Dunaújváros ha még megfelel az UEFÁnak. Debrecen most kap új stadiont állambácsitól, igaz minek - eredmény semmi, s hazain jó ha 5ezren vannak.

Mondjuk a Paks se fog több fordulót menni a nemzetközi porondon mint tavaly a Videoton, szóval belefér.

Szerintem az egész magyar bajnokság szánalmasan gyenge.
Pl a Fradi....... Ezzel a csapattal a 10-11. hely lenne reális. Véleményem szerint a Paks sem kurva jó, hanem a "nagyok" pl Debrecen eszméletlen gyengék. Az elmúlt 15-20 évben ez volt a leggyengébb bajnokság, és a mostani bajnok lesz a leggyengébb bajnok, egy Maribor kaliberû csapat simán kiveri megint a Videotont mint a sicc. De ha hazabeszélek, Fradi, nemzetközi porond? kiegészülve egy pár ingyen igazolható játékossal mire lenne képes? Ha nem san marinói lesz az ellenfél akkor azonnal kiesünk. A ZTE is gyengébb mint tavaly, amikor egy albán csapat verte ki õket mint a huzat.

az nagyon jó lenne...

bakkerman
mekkora lenne geci utolsó fordulókban a Vidinek már elég keményen kéne a Paksra figyelnie,miközben egy Loki sehol nincs,egy Fradi 3.-4. helyen, ZTE szintúgy,Újpest,MTK kiesés ellen küzd 😄DDD komolyan vicc ez a magyar bajnokság 😄 Mostmár komolyan azt mondom,legyen 2. a Paks,és 3. a Kaposvár!

McFrost
2 hé múlva Pakson:
Paks - Videoton 2-1
6000 nézõ elõtt és feljövünk rájuk 5 pontra 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nincs sportm-em :S
passatgt
Paks még a végén utoléri vidit, kikaptak
10 pont a difi és még van 7 forduló😊

bakkerman
felvevõs 😊) 😛

este megint betta lesz
egy pici falu lényegében miskolc szélén 😄
bakkerman
elbírom képzelni azt az átadást:
-Béla bá,itt focihatnak majd a puják?
-Persze Józsikám,arra van
-ÚÚ Bélabá,akkor van egy stadionunk,legyen az átadás éve ma!
-Józsibá,Deal!

bakkerman
óóótakarodjmáááár 😄DDDDDDDDDDDD szakadok xD

"átadás éve: 1936"
hát kb. akkor játszhattak benne utoljára is... <#banplz>
passatgt
bakkerman
hát igen,nem ilyen nulla mtk-nak,meg szolnoknak...itt meg miskolcon legalább az nb2-ben is megvan a 2-3 ezres átlag,nb1-ben meg loki,fradi,újpest ellen összejön a 7-8 ezer is. ezt a tavaszt nagyon bealudta eddig a szpari,10 ponttal gyûjtött többet a dvtk,ami nagyon nagy pofon :S na mind1,akár az mtk,akár a szolnok esik vissza a keletibe,jövõre fel kell jutni

biztos egyesével számolták meg õket, hogy az elején még kevesebbet írtak 😄
banok
7000 nézõ egy NBII-es meccsen!!!! Mindkét csapatnak az NBI.-ben volna a helye...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
szevasz nb2,jövõre ugyanitt...

banok
Ma is szerzett gólt Stieber de a csapats kikapott 1-5-re...

7-8.000

banok
Dzsuzsák gól

sport2-n megy, olyan 5-6 ezer körül írják a neten a nézõket
Láma!
mennyi? és mi adja?
és mennyien vannak?😄

azért durva, hogy mennyien vannak egy nb2-es rangadón 😄
bakkerman
ha most geci lennék,azt mondanám kaptak is egy hármast 😄DDD

barnuska665
szegény Lokika

McFrost
2. az Atomváros, hejj-hejj!