Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
lesz itt lóvé, alvest is elpasszolják gondolom, az is pár millió

bakkerman
hát úgy legyen,nekem idén sokkal szimpatikusabb ez a fiatalos,magyaros Újpest,az elõzõ évekkel ellentétben,amikor félévente jöttek mentek a zsoldosok! Jó,ugyan a kiesés ellen küzdenek,de ha hagyják összeérni õket,akkor jövõre lesz egy jó Újpest!

más:
Bozovic---->Premier Liga?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lesz helyük!
bakkerman
felvan véve,ha lesz idõm megnézem. arra akartma kilyukadni,hogy 17 évesen még megtud verni egy honvéd egy real madridot,de felnõtt korukra már akkora különbségek jönnek ki,hogy egy real nevelés elmegy santanderbe,getafeba,vagy egy villarealba,míg ezek közül a honvédosok közül a fele megy nb2-be,mert nincs helyük a felnõtt csapatban a fekák,meg a szlávok mellett

haló 😄 láttad te a meccset? technikai tudásban azért oda-vissza elveri a Real Honvédot
bakkerman
azért nem semmi,hogy 17 évesen még nincs különbség egy real madrid,és egy budapest honvéd között,aztán ahogy telik az idõ,úgy nõnek a különbségek,pedig kétlem hogy ezek a srácok 23-24 éves korukra elfelejtenek focizni,a madridiak meg nem...késõbb jön ki a mentalitás beli különbség,a magyar a pénzért csinálja,a spanyol meg szenvedéllyel,profin,mindenét beáldozza a futballért...na meg az is számít ki hova születik,sajnos.

McFrost
Igyál egyet Taki! 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hát igen, a szurkolókkal szembeni hozzáállását én sem értem... de azt be kell vallani, hogy rengeteg pénzt invesztált a klubba. felújított stadion, akadémia, nem kél fillér.
hemingway eltakarodhatna már Kispestrõl tönkre baszta a szurkolókat! Pedig MO-n szerintem õk voltak igazán a toppon anno...

forrás: pepsifoci
Úgy tûnik, kitûnõ munka folyik a kispesti Magyar Futball Akadémián, ezt bizonyítja, hogy a Honvéd U17-es csapata zsinórban harmadszor jutott be a nívós Puskás-Suzuki kupa döntõjébe, ráadásul ebbõl kettõt megnyert. Tavaly a Panathinaikoszt, idén pedig a Real Madridot verték a fináléban a kispesti fiatalok. Ez a korosztály bombaerõs Kispesten, hiszen veretlenül vezeti a bajnokságot, meccsenként három és fél gólt rúgva. George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa azt szeretné, ha pár éven belül sajátnevelésû játékosok alkotnák csapatát, és ha a folytatásban is hasonlóan szakszerû munka folyik majd az akadémián, nem kizárt, hogy teljesül a tulaj álma.

néha már én is hülyét kapok a dumáitól...
bakkerman
azis lehet 😄D

na ha nincs az OTP-tizenegyes már nem is megy fehérváriaknak.

bár még az is lehet hogy leadták 😊 a Paks úgy is a tõlük bérli majd a stadiont.

bakkerman
jaj istenem ez a supka bazmeg még mindig egy buta ember:

„Tudtuk elõre, hogy az NB I egyik legjobb csapatával játszunk. Örülök neki, hogy megnehezítettük a dolgát. Ha az utolsó pillanatokban is koncentrálunk, meglepetést szerezhettünk volna. Az öngól benne van a játékban. Inkább az bánt, hogy amikor helyzetünk volt, nem a legjobb döntést hoztuk" – így Supka Attila.

Kecskemét-Honvéd 2-1

Kedves Attila, a Ketsó 14 vereséggel ön szerint az "NB1 egyik legjobbja"...no comment.

bakkerman
azért azt már tényleg nem engedné Orbán

de jó is lenne, ha a Paks lenne a bajnok... -.-
nézegettem most kicsit a tabellát, ahhoz képest, hogy mondjuk a 7. forduló után gólkülönbséggel volt második az MTK, egész szépen lecsúsztak 😄
jó meccs volt, megfogták a vidit, pedig úgy mentek oda, hogy úgyis behúzzák
passatgt
7 pont, még simán befoghatók, van még 6 forduló, az 18 pont😊

EZAAAAAAAAAAAZ <#taps><#taps><#taps>
passatgt
Paks - Videoton1-0

Láma!
azért ha valakit, a Kaposvárt verni kell...

annál jobban egy csapatot se ismer Prukner, és jónéhány játékos...😊

faszom ha belegondolok, ha itthon csak a szolnok ellen nem hullajtunk el itthon 2 pontot, a siófok illetve a kecskemét ellen meg hármat-hármat, akkor a dobogóért harcolnánk...
jófej vagy baszki, meg is dolgoztunk azért a 7. helyért, utóbbi három fordulóban nyertünk!!!
bakkerman
6 pont van a szezonban végig a dobogóért küzdõ kaposvár,és a végig kiesés ellen küzdõ honvéd között <#rolleyes>

bakkerman
geci a honvéd 2-3 hete még éppenhogy a vonal felett volt,most meg már két jó meccsel odakerültek a 7. helyre...hát geci ez a bajnokság...

már most 2. a FERENCVÁROS !!

1 Videoton 53
2 FTC 41
3 Paks 40
4 Kaposvár 39
5 ZTE 37
6 DVSC 37
7 Honvéd 33
8 Gyõri ETO 33

bakkerman
a kaposvár otthonában egész biztosan nem nyer a fradi,azért egy kaposvár meg egy mtk ég és föld...

Na, a következõ fordulóban:
Paks - Videoton
Kaposvár - Ferencváros
Debrecen - MTK
Helyreállhat a rend, és második lehet a Fradi, harmadik pedig a DVSC.
Effe88
azt hát
biztos sokat kellett futni edzésen a cseh edzõnél

Gunnersboy
Tõzsér gólt rúgott a Genk-Gent 3-0ás meccsen és így továbbra is elsõk. Ráadásul õ volt a csapatkapitány.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

...mondjuk Herczeg alatt sem nyertek egy idegenbeli meccset.

De megértem hogy nem akartak csehül járni 😊

bakkerman
magyarán megbuktatták a cseh edzõt,tudnak õk focizni,csak nem tetszett biztos nekik az edzõ hozzáállása,edzések stb...

de ahhoz képest elég komolyan meglett 😄 fura ez az edzõváltás dolog
na azért ez nem hittem volna, hogy a DVSC csak most szerzi meg az ELSÕ IDEGENBELI gyõzelmét a 2010/11-es NBI szezonban.....

[HUN]FaTaL
Vadócz kezdõ a Barcelona ellen.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
5-1 a vége

passatgt
nem minden meccsen kaptak ki, pont annyira csak, hogy még a 2. vagy 3. hely meglegyen

banok
Nem számít az érem, a nemzetközi kupa indulás?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Olyannyira, hogy már 0-4!! 😊)

www.smart-bus.hu

banok
új seprû jól seper.

passatgt
tuti edzõtbuktattak...

kondás power... 😄
Beindult a KTE és a DVSC... mindkettõ 3:0-ra vezet... Elõbbi a Kaposvár, utóbbi a Vasas ellen idegenben. 😄

www.smart-bus.hu

sérült koman

[HUN]FaTaL
Remélem Tököli helyett behívják a válogatottba...

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
Szabics gól - Kapfenberg-Sturm 0-5 az állás. Imre az 5.-et lõtte.

Király gólpassz!!! 😄

www.smart-bus.hu

vasasnál ingyen sört osztottak 😄