Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Kérdés: a nyugatiban perpill a fideszoton krahahahham videoton II áll. Mi van ha õk nyernek, elvileg nem lehetnek egy osztályban az anyaklubbal ugye? Tehát ha õk nyernek, akkor is a jelenlegi második (Gyirmót) jutna fel?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Arra azért nagyon kiváncsi leszek, hogy a Videoton mennyit hajlandó áldozni erõsítésekre a BL elõtt figyelembe véve azt, hogy Elek és Alves nagy valószínûséggel dobbant a nyáron.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Tegnapi ZTE -LOKI meccset honnan tudom letölteni?
Segítsetek ! Köszönöm!
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
gyepesnek meg szerintem kevesebbet fizetnek😊
Õ még szeret focizni, és kétlem, hogy a pénz motiválná. Ráadásul ott a családja is... Véleményem szerint, ha a jelenlegi fizetésének a felét elõ tudnák teremteni haza jönne. ( a Fradiba biztos )
www.smart-bus.hu
gondolod hogy ha egy vidi éves költségvetése kb 1-1,3 milliárd, akkor megdobják még 500 millióval (és akkor csak ugyanannyit kapna, amiért NEM fog idejönni) egyetlen játékos miatt, aki ráadásul fradista?
esélytelen....😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
amúgy vidibe jöhetne gera, gyepes is, õk se nagyon fognak már angliába focizni😊
Böde pedig nem megy másik magyar klubba, csak is külföldre, erõs csapatba.
19' <0 - 1>0 - 1> E. Calaio
64' <0 - 2>0 - 2> F.D.S. Reginaldo
71' <1 - 2>1 - 2> A. Romeo
88' <2 - 2>2 - 2> R. Feczesin
90' ❤️ - 2>3 - 2> A. Romeo
www.smart-bus.hu
ezért a legnagyobb respect
www.bundesliga.de www.kicker.de