Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az a lényeg, hogy nem lehet fogni 9 játékost az akadémiáról és egybõl kezdõbe rakni, mert nyáron elment mindenki, de kurva jó az akadémiánk majd õk megoldják....ezt nyáron baszták el....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
a másik meg az hogy ennyire nem lehet gyenge ez az MTK...tele vannak tehetségekkel,kiskoruk óta együtt játszanak már a sándor károlyban,full faszántos képzést kaptak egytõl egyig,erre kiesnek...bár ahol 350 nézõ kiváncsi a csapata sorsdöntõ meccsére(mtk-haladás) ott ne legyen nb1-es csapat.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LSSAHPAUL
jah érdekes.. szerintem nem is igaz, ennyire hülyék nemlehetnek a vezetõk hogy ilyen szerzõdést kötnek.. így a vak is látja hogy a játékosnak azaz érdeke hogy a kiessenek :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
uramisten,kanta józsi és szekeres adrián helyében már csomagolnék,akármelyik nyugati országban megállnák a helyüket. Most ezzel a manõverrel szarban lesz a klub,mert a keret 80%-ának olyan szerzõdése van,hogy kiesés esetén szabadon távozhatnak,minden kivásárlási ár nélkül. Most ugye ilyenkor jöhet az a szó, hogy "ééérdekeees". :S :/

pontosan

Fabio Capello
Még nem biztos.

Kérdés: a nyugatiban perpill a fideszoton krahahahham videoton II áll. Mi van ha õk nyernek, elvileg nem lehetnek egy osztályban az anyaklubbal ugye? Tehát ha õk nyernek, akkor is a jelenlegi második (Gyirmót) jutna fel?

Murder3
szégyen, a dvtk feljutott legalább?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Fabio Capello
Kiesett az MTK. O.o

Riválisok, de akkoris... Hova süllyedt az a klub... :/

banok
Juhász, Tõzsér gól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

úgy legyen😄
McFrost
Akkor azért gyalog megyek fel! 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A Paksért?😄 Hát ha bejuttok a csoportkörbe, egy rekesz sört kapsz tõlem, ígérem😄
LasDen
aszittem kint vagy....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
Taki! 1 söröm már van? 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

faszom kivan... a gyõri kirándulás nem tett jót a csapat amúgy sem fényes moráljának...
Szerencsétlenek. Újpestnek minden bemegy, nekik meg semmi.
LasDen
honvéd szopja a gólokat rendesen.....

banok
de van de tiltja az ottani szabályzat, hogy "kihozzanak" onnan linkeket.

Ok.Kösz.Esetleg neked nincs oda regisztrációd? 😊
passatgt
meg a kapus is nem?

bakkerman
na a vidi kérdés engem is foglalkoztat,kiváncsian várom a nyár fejleményeit,ugyaneza loki részérõl is igaz,ugyanis szarban lehetnek jövõre,mert ha holnap gyõz a fradi,akkor a loki már 3. se lehet

banok
Így van, Gerát nem csak a pénz motiválja. Én nagyon örülnék ha a kedvenc külföldi bajnokságomba menne a Bundesligába. Ott még simán elfér, 32 év még nem kor nyugaton.
Arra azért nagyon kiváncsi leszek, hogy a Videoton mennyit hajlandó áldozni erõsítésekre a BL elõtt figyelembe véve azt, hogy Elek és Alves nagy valószínûséggel dobbant a nyáron.

banok
sport-video.hu

Löw ha Magyarországon játszik akkor az csak és kizárólag az Újpest lesz.

Annak az oldalnak mi a címe ?
hát van a neten egy zárt fórum, ahol a fizetõ, vagy feltöltõ tagok tudják letölteni a magyar meccseket, máshova nem nagyon szokták feltenni
Szevasztok!
Tegnapi ZTE -LOKI meccset honnan tudom letölteni?
Segítsetek ! Köszönöm!
passatgt
nem olyan rossz õ, bármelyik magyar csapatban erõsítésnek számítana

Na azért ez túlzás... fõleg ciprus! A bundesligában villoghatna még 2-3 évet...

www.smart-bus.hu

bakkerman
gyepesnek én azért fizetnék,hogy ne játsszon,egy csõd az az ember

bakkerman
öregszik már,nemhogy többet nem fog keresni sehol,de megkockáztatom akárhova menne,jóval kevesebb pénzt kapna. PL-be már neki esélytelen,esetleg szóba jöhet még a championship,vagy egyéb nyugati ország,vagy ciprus.

[HUN]FaTaL
Gera maradjon csak külföldön, annyira nem öreg még, hogy hazajöjjön. 😊 Nyugodtan elmehetne valami kisebb spanyol csapatba vagy a Bundesligába. De szerintem még a PLben is akad kérõje.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
de õ már öreg, máshol ennyit nem fognak fizetni neki

gyepesnek meg szerintem kevesebbet fizetnek😊

Esélytelen, ebben egyetértünk, de Gera helyzete elég speciális... Olyan túl sok neki már nincs hátra a karrierjébõl, és, ha valami szart választ megint, akkor...

Õ még szeret focizni, és kétlem, hogy a pénz motiválná. Ráadásul ott a családja is... Véleményem szerint, ha a jelenlegi fizetésének a felét elõ tudnák teremteni haza jönne. ( a Fradiba biztos )

www.smart-bus.hu

Láma!
2011 januári hir szerint Gera évi 485 millio forintot keres...

gondolod hogy ha egy vidi éves költségvetése kb 1-1,3 milliárd, akkor megdobják még 500 millióval (és akkor csak ugyanannyit kapna, amiért NEM fog idejönni) egyetlen játékos miatt, aki ráadásul fradista?

esélytelen....😊

Ne viccelj... az heti 250000.- Font!!! Ennyit CR keres baszod alássan! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
bazmeg hülye vagyok,na szóval 1 évre 1 millió font

bakkerman
nem tudom mennyit keres kint gerzson,szerintem nem többet havi 1 misinél fontban,az havi ~300 millió forint,ami se a molnak nem pénz,se csányinak,se orbánnak,és még a remény is meglenne egy bl fõtáblára

De a halacskásoknak ( hitgyüli) van... ráadásul Gera esetében elég csak odaszólni! 😄

www.smart-bus.hu

Láma!
nincs az államnak se annyi pénze hogy Gera a vidibe menjen...😊

passatgt
mehetne lokiba vagy vidibe😊
amúgy vidibe jöhetne gera, gyepes is, õk se nagyon fognak már angliába focizni😊

bakkerman
Lõw Zsolt távozik a mainztól,a családjával hétfõn érkeznek 1 hétre haza,de még nem tudni marad-e németországban,vagy végleg hazajön.

McFrost
Már elkezdõdtek a paksi tárgyalások az érkezõkkel: Grúz, Graszl és Balajti elsõ körben.
Böde pedig nem megy másik magyar klubba, csak is külföldre, erõs csapatba.

bakkerman
ha szima gabinak van egy kis esze,még most megállapodik böde ügyében,mert nyáron még drágább lesz

nagy respekt a paksiaknak, csak az a baj, hogy nyáron tuti elvisznek pár húzóembert, aztán jövõre meg ne adja Isten, lehet küzdeni a kiesés ellen
<#eljen>
zaki
FT Ascoli ❤️ - 2> Siena
19' <0 - 1> E. Calaio
64' <0 - 2> F.D.S. Reginaldo
71' <1 - 2> A. Romeo
88' <2 - 2> R. Feczesin
90' ❤️ - 2> A. Romeo

<#worship><#eljen>

www.smart-bus.hu

"Az a tény, hogy az Atomváros csapata ilyen magasságokba jutott, fõleg annak ismeretében dicséretes, hogy a Kis Károly vezette keretben csupa-csupa magyar játékos kap szerepet, és nyoma sincs a drága pénzen vett, és általában a "futottak még" kategóriába tartozó légiósoknak."(nb1.hu)
ezért a legnagyobb respect

king82
Paksi FC oldalán 3300 nézõt számoltak. De szerintem édes mindegy.

www.bundesliga.de www.kicker.de