Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

naezaz...
1.500an voltak csak...

king82
Mind a 3000 ember kirugja a stadion oldalát! Történelmi idcsõségek éve ez az Atomvárosban!

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
akkor ma nagy banzáj lesz a paksi san siroban!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

king82
3:0 már!

bakkerman
paks-vasas 2-0 a 67. percben, már csak a 3. hely miatt kell izgulni.

LasDen
legfeljebb 1-2 év múlva megin vissza megy....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
remélem pintér lesz,kisbazmegmészöly meg folytassa tovább amit elkezdett az uténál

😄😄 Pintért nekik, hajtsa ki a belüket... 😄

www.smart-bus.hu

B'meg Mészöly kisfia vagy Pinyõ lesz az edzõ a Videotonnál.

LasDen
Adam SImon....

reméljük pár év múlva zamparini csak 200 milláért akarja majd elengedni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

king82
Ez a mai világ! (Pénteken eldõlhet minden!)

king82
Így igaz! Szeretnék továbbra is olyan mérkõzésre járni ahol hangulat van színvonalas a foci és jó érzéssel van kint az ember. Még ha veszít a csapat tudjam azt mondani ilyen meg ilyen szép megmozdulások voltak és a lefújás pillanatáig rohant mint ha az életéjért futna. Ezt nem kapom meg vagy is az idei szezonba láttam már rá példát. Valamint minden csapat anyagi helyzetét rendbe kéne hozni mert ez már nonszensz ami van.

McFrost
Egyszer Pestrõl hazafele Érden megálltunk kólát venni egy kútnál a körforgó elõtt, 2 mikróbusznyi paksi szurker, a kutas meg kihívta a jardot, mert szét akarjuk verni a boltot 😊
Pedig csak énekeltünk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Láma!
akkor egyrõl beszélünk😊
és igen, jó lenne végre ha újra mindenhol legalább félház lenne, a rangadókon meg megtelne a lelátó...

king82
Bocsáss meg ki is járok és nem magyarázkodok csak a nagyvilágba. Sõt ha vigasztal anno még elmentem a B-közepeknek összehozott focizásra is.
Más részt amint írtam elkezdõdött valami fejlesztgetés szinte minden csapat háza táján. Igen én vallom B-közép nélkül nincs mérkõzés! Az már olyan mint ha zárt kapus lenne a meccs! Van hova fejlõdnünk és van miért (bár ez csak csendben). Jó lenne ha újra sokkal de sokkal több nézõt vonzana a mérkõzések.
(Csek ebben a kurva országban mindent tönkre tesznek és ellehetetlenítenek.)

Láma!
ha csak a médiából értesülsz dolgokról akkor nem lep meg amit írsz.
ha kijársz meccsekre, akkor meg nem írnád ezt.

nem magyarázkodnék, belinkelek egy videót, és döntsd el magad, hogy hol az igazság.

king82
Ezt nem vitatom! De most legyünk õszinték ehhez a színvonalhoz ezek a stadionok maximálisan megfelelnek. Mint látható a Gyõri stadion is igen csili vili lett. A Paksit elkezdték felújítani és a klubház része csodás lett oda is jó kimenni.
Szerény véleményem mindenhol fel fel újítanának ha megfelelõ kihasználtság lenni. Ehhez elõször focizzunk csalogassuk közönséget és mint külföldön legyen a család kikapcsolódása egy mérkõzés. Viszont a kemény B-középrõl se feledkezzünk meg mert néha az is illúzió romboló. Vigyen színt a stadionba, szurkoljon keményen de ezek után nem kell szétverni semmit. (Most nem a normális társaságra gondolok)

Láma!
igen, valóban kell a színvonal emelkedése ahhoz hogy több szurkoló járjon ki. de ha marad a színvonal, ellenben rendbe rakják legalább a stadionok wc-it, büféit (a lelátót mondani sem merem), néhány csapatnál csökkentik a jegyárakat, már másfél-kétszer több drukker lenne kinn...

king82
Jó reggelt!

Igen még mindig itt tartunk. De mondanám azt, hogy csodák vannak.... A lényeg valami alakul ez a szezon nagyobb részt már a fociról szolt és volt nem egy két nézhetõ mondanám de csak halkan szemet gyönyörködtetõ mérkõzés. Ha továbbra is ezen az úton haladunk érdemes lesz kijárni egyre többet meccsre. Engem konkrétan nem is érdekel még most, hogy szereplünk a nemzetközi porondon, ha betáblázva lenne minden hétvégém és kint kéne lenni a stadionba mert már olyan élvezetesek a hazai bajnokság. Talán elõbb ezt érjék el a játékosok és utána már inkább elvárom a nemzetközi színvonalas szereplést is.

Majd meglátjuk. Sajnos nem sok sansz van, de egyik Magyar csapattal se lenne jobb a helyzet. Itt tartunk még mindig sajnos 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
a malmö felejtõs,jobb mint a videoton,sokkal. ami realitás az a HJK,a többi sajnos mind erõsebb...BATE,a horvát bajnok,a litván bajnok,a grúz bajnok,a moldáv bajnok,sajnos ezek mind erõsebbek

dave9004
idevenném a HJK-t, a Malmö-t, (ha a plzen lesz akkor azt,) ha a senica lesz, akkor azt,
😊)))mintahogy a Maribort is kiverték ebben a szezonban

passatgt
simán tovább jutnak ,nem kell aggódni

Egyetértek <#eljen>

nem rossz májúan, de én a listán nem találtam olyan csapatot amely ellen lenne komoly esélye a Videotonnak.
Egy-két verhetõ van, nem sok.
Talán a grúz, az ír és a litván bajnok, valamint a moldáv bajnok (amely mondjuk idén a zágrábi Dinamót verte ki a BL-bõl) mondható verhetõnek.

Magyarul a második selejtezõ körre jutáshoz is hatalmas mákra van szükség, mind a sorsolás mind a kipattanó iránya szempontjából.

Nem látom, hogy a magyar nemzetközi szereplése jutó vagy még pályázó csapatok erõsödtek volna nemzetközi szemüveggel.

Én is remélem.

LasDen
csak kiszenvedték....ez a bajnokság az övék most...kicst furcsa elhinni, hogy a vidinek ez az elsõ bajnoksága...remélem, hogy augusztustól szépen helytállnak majd a BL-ben....a többiek meg EL-ben....

Nincs kedvenc csapatom az itthoni bajnokságban de az ilyen külföldi szakemberekre szükség van, bármelyik csapatnál is legyen.

LasDen
múltkor láttam a 3. félidõben....hát nem egy nagy taktikus az ember az biztos.....bár ettõl függetlenül még jó edzõ....

Én azt is, hogy egyszer lesz a Fradi edzõje! 😊

www.smart-bus.hu

Tényleg jó edzõ, remélem marad Magyarországon.

Az igen, de a kiállítás és az elsõ tizenegyes... no meg az elõzõ meccs is... megértem, hogy kiakad. Kiváló edzõ, én csípem.

www.smart-bus.hu

Néztem a meccset és van benne igazság. Bár a 11-es a végén jogos volt. Majd az EL-ben szurkolok nekik.

hát lehet a GM kapott üzenetet XVI-tól hogy mi az üzi pontosan.
Én a meccsen egyik drapit se láttam 😛PPPPPPP

óóóó régen voltak zûrök, most legalább nem egyértelmû vagy fene tudja, szerintem tiszta volt, van ennyire bukdácsoló mind2 csapat.
A pécsiek amikor Eszékre, meg a pesti csapatok amikor Felvidékre jártak tippmixelni

dave9004
Az, hogy mi rágalom, mi nem, nincs eldöntve.
Nálunk folyton akkor jelzett a monitor rendszer amikor még sehol se volt befektetõ... jól is esett mindenkinek gondolhatod.
Láma!
a második félidõ elején volt, nem a meccs elején😊
szünetben fujták rá a drapira😊

Effe88
😄😄
inkább unibet😄😄

Láma: hát ki is hajthatták a belüket mivel küzdeni kelett 4-1rõl hogy 4-4 legyen kellett valakinek az X, persze ez csak találgatás....

Láma!
mondjuk ez elég g.ciség volt azok után hogy a többség kihajtotta a belét😊

Magyarországon minden meccs, és minden bajnokság tiszta.
Egy csapatot - ahol pedig fizetés olyan mint az idõjárás jelentés - bundával gyanúsítani rágalom.

De kurva jó meccs volt 😊

Láma!
poénkodtunk mi is 1-4-nél hogy ez tippmix...

de amikor beállt Heinz, és 3-4 lett, akkor Junior, és Stanic a szezon legjobb játékát mutatták be saját részükrõl, és a támadósor olyat mûvelt ami végre méltó a Fradihoz! a védelemrõl inkább nem ejtenék szót...

dave9004
Én a Vasason voltam, hallod ott nemtom ki volt a bíró mert késtem, de a régi lesszabály szerint fújtak, pápai gól elég lesgyanús volt, ott inkább röhögtem mint izgultam 😄
Meglátjuk jelez e a rendszer(bár az csak nálunk szokott).
Nagyon ráugrott most mindenki, sztem majd nézek egy ismétlést
Nem is neked szólt ez igazából, csak nálad csapódott le. Pont elõtte olvastam el a pepsis cikk alatt a kommenteket, és kibaszták a biztosítékot nálam...

Némelyik fradista is olyan hülye, hogy azon csodálkozom meccs után hazatalálnak önállóan...

www.smart-bus.hu

dave9004
nem láttam azért kérdem 😊
egyébként fradisták is ilyeneket írnak, gondoltam azért kérdezem meg az ittenieket 😊
de akkor grat a feltámadáshoz