Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
KaTE vs vidiCS.....

szerintem a kate fog nyerni egy három nullra....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
A 2012es EBre szinte tuti, hogy nem jutunk ki.
Viszont a 2016os EB 24 csapatos lesz, nem 16 így akár lehet rá esély.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Torghelle...

irány ciprus AirSanyi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
azaz,ki kell jutni legalább 1 VB-re(2014-2018),és egy EB-re(2012-2016) ?????? több esélyt látok arra,hogy én ezeket a selejtezõket már egy osztrák kis falujának a vendéglõjébõl nézem szakácsként,minthogy ott leszünk valamelyik rendezvényen...persze mindkettõben maximálisan hiszek,az egyikben már csak a jövõm miatt is.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
szevasz barnus elvtárs,mit szólsz gyurcsány új pártalapítási gondolatához? 😄DD

És természetesen a legjobb magyar játékos is egyben

tomigear a sheriff

bakkerman
egyébként Dzsudzsi lett az elsõ a holland bajnokság kanadai táblázatán,tehát ezt akár úgyis nézhetjük hogy hollandia legjobb játékosa...

1. Dzsudzsák Balázs (magyar, PSV) 16+13 29
2. Björn Vleminckx (belga, NEC) 23+5 28
3. Dmitrij Bulikin (orosz, Den Haag) 21+6 27
4. Mads Junker (dán, Roda) 20+6 26
5. Dusan Tadics (szerb, Groningen) 7+17 24
6. Dries Mertens (belga, Utrecht) 10+13 23
7. Luuk de Jong (holland, Twente) 12+9 21
8. Jeremain Lens (holland, PSV) 10+11 21
9. Wesley Verhoek (holland, Den Haag) 7+14 21
10. Ola Toivonen (svéd, PSV) 15+5 20
Willie Overtoom (kameruni/holland, Heracles) 15+5 20

Láma!
nem tudom amúgy hogy tisztában vagytok e vele, de én a múltkor utána néztem hogy vajon a Dottore mitõl akkora ász a magyar edzõk között...

nos, most hogy egy olyan csapattal bajnokságot nyert, ami edzõ nélkül is megnyerte volna, így a nagy T. György (nem, nem tisztelt, hanem tésztás) már 2-szeres magyar bajnok!!!! woooooow meg van egy 3. helye.
ennyi.... semmi több...
ja meg ugye 85-ben az év európai szöv. kapitánya, és hogy megérdemelte, nem bizonyítja jobban, mint 86' és Mexikó...

Lehet savazni ,de csak egy bajnok csapat vezetõ edzõje volt.
Most várják a csodát egy neves játékos, de nevesincs edzõtõl.
Komoly pénzek nélkül nem sokra viszi õ sem.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

pedig nagyon is az, ha megnézed, elmondja, hogy 3 igenfasza csapathoz mehetne, de nem megy, mert meg van sértõdve...
Fabio Capello
és egyiket se fogadja el, inkább rinyál tovább.

bakkerman
3 komoly külföldi ajánlat....1 a kuwaiti 2. osztályból,egy a német regionalligából,1 meg a moldáv 2. osztályból

ez szerintem most pont nem hiszti...

dottóre hisztizik tovább

"A vezetõk három éves nemzetközi szakaszra terveznek, ekkora szerzõdést akarnak kötni. Nekem az sok lett volna. Magyar csapatot már nem vállalnék, három külföldi ajánlatom van komoly kluboktól, de egyiket sem vállalom." Az edzõ a riporter kérése nem árulta el, mely klubok ezek.
LasDen
wikipediara hivatkozni....érdekes...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

félidõben kiment a szurkolókhoz a lelátóra
Láma!
a szolnok most kaposváron verte a hazaiakat, szal nem olyan biztos ott a zte siker.

egyébként a legegyszerübb, ha a fradi annyi pontot szerez mint a riválisai, akkor 3. 😊

passatgt
ha fradi kikap, loki döntetlen, zte nyer, zte a 3.
ha fradi döntetlen, loki döntetlen, zte nyer, fradi a 3.
ha fradi nyer, õ a 3.
ha fradi kikap, loki nyer, loki a 3.
ha fradi döntelten, loki nyer, loki a 3.

passatgt
ja és a pontok: 47-46-45 😊

passatgt
3. helyre még jöhet a FTC, DVSC, ZTE

Fradi - Pápa
Loki - Haladás
Szolnok - Zte

ZTE tuti nyer, másik kettõbõl akármi lehet.

magyarul jön a bajnokhoz egy "no name" edzõ ... mert végül is mint edzõ eddig semmit sem ért el.

bakkerman
bazmeg nso-n az egyik barom azt mondja,hogy õ inkább DVÉRIT(!!!) bízta volna meg a csapat irányátásával 😄DDDDD könyörgöm,mégiscsak bl induló lesz a csapat,szerintem nem lesz rossz ez az edzõ,mégiscsak champ-be is volt edzõ. mondjuk a szkászniról is ezt gondolták,azt megbuktatták kulibálijék

Mondjuk ez abból a szempontból jó, hogy minden bizonnyal nem jött volna ide, ha nem ígértek volna neki egy csinos átigazolási keretet, amivel még a BL-re is van esély.
bakkerman
én meg itthon

bakkerman
kiváncsian várom mire megy majd a vidivel,ha tésztást felûlmúlja,akkor biztos bajnok lesz megint a csapat.

banok
Az útóbbi hetekben a keretbe sem került be.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

king82
Most mit vártál. Egy jó ideje ez megy. Az idei év nem jött neki össze.

www.bundesliga.de www.kicker.de

banok
GERA PADON ÜL!!!

king82
Jó reggelt!

Na kíváncsi leszek mire viszi ezzel az a vezetõvel a csapat. Én nem sok jövõt jósolok neki.

www.bundesliga.de www.kicker.de

LasDen
még halvány emlékszem mikor oda igazolt...nem gondoltam volna, hogy ekkora legenda lesz belõle ott.....😄

Edzõként gyakorlatilag nulla eredményességet felmutató emberkével aláírnak egy három éves szerzõdést csak azért, mert egy kiváló játékos volt... ezt nevezem pazarlásnak. Nem fog egy szezont kitölteni, ebben szinte biztos vagyok... ( de ne legyen igazam )

www.smart-bus.hu

banok
Úgy néz ki tényleg van ott lé. Ha ide hozzák Messit is akkor hajrá Vidi! <#idiota>

McFrost
Már kezdõdik: még munkába sem állt, a magyarok 80% már is utálja Sosát 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

kirakták a dottórét, örök hiba...
nekem is van egy érzésem
de ne legyen igazunk

Bukta lesz... nem kicsi.

www.smart-bus.hu

LasDen
nekem az is furcsa, hogy a championship-bõl jön...lehet hogy csak nem vagyok hozzá szokva, hogy valaki magasabb bajnokságból jön...nemtom...😄

passatgt
Portugál válogatottnál dolgozott Queirozzal is, utána Queens Park Rangershez ment ahol pontosan nem tudom mi történt, de kirúgták. Utána Swansea City, ahol 7.-ek lette, ami 27 éve a legjobb helyezésük volt, aztán átment a Leicester City-hez, ahol 9 meccsen egyszer nyertek, ezért kiraktk.

Hát nemtom😊

LasDen
oké hogy játékosként van neve, de edzõként nem sok eredményt tett le...elég felemás eredményei vannak a csapataival és inkább a negatív felé húznak....jó nem olasz negyed osztályból jött senki, de nem sok jót jósolok...aztán remélem meghazuttol...😄

Pintérnél még a Mágus is jobb lenne:d
amúgy én nem vagyok benne biztos h jó választás, de majd az idõ eldönti
én a legjobban Szivicsnek örültem volna mint vidista

passatgt
vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsoaltban, de csak jobb mint pintér vagy a gyerekmészöly😊

passatgt
herta utánpótlásnál dolgozik

bakkerman
visszavonul,vagy jön haza?

banok
Dárdai kezdõ a mai Hertha meccsen (77.000 nézõ) és a 42. percben lecserélték. Ez volt a búcsúmeccse.

bakkerman
õ tudja,csak ha a felnõtt csapat szar,nincsenek eredmények,akkor a játékosok értéke se lesz az egekben,szal nagyon profitra se számíthat. bár nem sajnálom,top100-ban van ígyis.

McFrost
MTK felnõttben óriási anyagi gondok vannak. Várszegi állítólag, ha még fizet, akkor csak az akadémiát tolja.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bakkerman
ott van elcseszve az egész,hogy 2008 óta(amikor bajnokok lettek) minden átigazolási szezonban lecserélõdik a fél keret,a távozók helyett,akik addig alap emberek voltak,jöttek fel az u19-bõl suhanc kölykök,akik hirtelen ott találták magukat a kezdõben,ez még tavaly-tavaly elõtt elment,de idén már kibukott ez a rutintalanság. Ha picit visszább fogná Várszegi a játékos eladásokat,és évente max 3-at adna el,és a helyükre csak 3 új ember jönne fel,akkor lehetne egy jó keretük.