Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örülj az eredménynek... 😄

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
"A félidei 1-1-es döntetlen 5-1-re nyert a magyar NB II-es labdarúgó-válogatott a szerb másodosztályú ligaválogatott ellen, Szegeden."

Ez már megint milyen mondat? <#wilting>

http://goo.gl/gd6Zi5

www.smart-bus.hu

Engem az a flegma feje irritál, meg az állandó pofázása, hisztije anno. De amit írt, ha valóban úgy volt, akkor nagyon szimpatikus.

www.smart-bus.hu

😊))
Szivics: Tököliben egy vadállat lakik

Töki mndig is nagy spíler volt, csak külön, a Fradiban is jól tolta ha nem hisztizett, csak felcsinált egy cigánycsajt, 2 kölök asszem, aztán a pénz kellett a gyerektartáshoz, emiatt inkább bevállalta a padozást Németországban, most végre megint elemében van, csak már koros...

bakkerman
hát azért a csapatok hivatalos honlapjai is mókásak néha,pont tavasszal olvastam a loki honlapján,hogy még mindig elérhetõ közelségben a bajnoki cím,ugyanaz nap az NSO-n meg azt hogy a debrecennél a 3. a cél 😄DDDD most akkor ki hazudik? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

king82
Jó reggelt!

Akkor mostanában a hathárom és a FourFourTow a legnormálisabbak és megbízhatóak. Na meg a csapatok hivatalos honlapjai.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Eleinte jó volt, de ma már... 😞 ( mondjuk a pepsi mindig is szar volt! 😄 )

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Kommenteket csak itt és az indexen olvasok, de utóbbinál sem túl magas a színvonal sokszor. Illetve még PH-n olvasom a foci topicot. 😊

A cikk is tele volt hibával, de azért elolvastam. Ha igaz az interjú, akkor Tökölinek igaza volt.

Olyan ez a pepsifoci, mint a pepsi: szar 😄

Jó, hát a pepsi színvonalát ne firtassuk... lassan alulmúlja az NS-t. A hozzászólók már elérték azt a szintet...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
"és már nem cséká"

Hogy lehet ilyet leírni egy újságcikkbe? Szánalmas...

[HUN]FaTaL
Lassan az összes klubot fel lehet sorolni 😄D

Kiváncsi leszek hova igazol a végén 😊

bakkerman

bakkerman
Páulu Szuzáról mondták:

„Attraktív, támadó, sokpasszos futballra és a játékosok folyamatos fejlesztésére törekszem” (P. Sousa)
„Igazság szerint a nyomát nem láttam attraktív futballnak. Képesek voltunk más csapatok megállítására, de képtelenek a támadásépítésre és a kockázatvállalásra”
(egy QPR-drukker reakciója erre)
„Jól is elsülhetett volna az edzõsködése. A védelem építésével kezdi minden edzõ, és az rendben is volt, a támadójátékon kellett volna fejleszteni, de rengeteg középpályás és támadó volt sérült, ráadásul a csatárok nem is voltak elég jók”
(egy másik reakció a fentiekre)
„A támadójáték jó volt, mikor Sousa bevállalta azt, de a legtöbbször nagyon negatív taktikát alkalmazott”
(még mindig a QPR-drukkerek vitája).
„Jól keveri a kártyákat, tud 4–4–2-t, 4–3–3-at vagy gyémántot is játszatni, rendszeresen meglepi az ellenfeleket”
(Lee Cook, a QPR futballistája)
„Jó menedzser, néha felvillantja, hogy kitûnõ képességei vannak, de szüksége van egy tapasztaltabb szakember irányítására. Az igazolásaival gondok voltak, sok játékost hozott Championship-tapasztalat nélkül”
(egy Leicester-drukker a Sky Sportson a menesztés után)
„A megközelítése elég negatív, nem jó csapata támadójátéka. Inkább nem akar kikapni, mint hogy a gyõzelemre törjön”
(egy Swansea-szurkoló ugyanott, ugyanerrõl)
„Nem volt elég higgadt vagy okos ahhoz, hogy megtartsa a negyedik helyet. Külföldre kellene már mennie, nem minket boldogítania. Isten veled! – mondják egyszerre a Swansea és a Leicester drukkerei.
(egy nem túl pozitív búcsúüzenet, szintén a Sky Sportson)
„Okos és jó stratéga, de ragaszkodott a Leicesternél a 4–3–3-hoz, és a hosszú labdákkal operáló csapatok ezt büntették.”
„Rengeteg labdabirtoklásra kell számítani: a Swansea-nál a együttese a meccsek hetven százalékán vívott ki labdatartási fölényt. Másfelõl a csapatból hiányzott a gyilkos ösztön, és ez megmutatkozott a gólok alacsony számában."
(elemzés a Foxbloggeren)
„Jó elképzelései vannak, de a Championship nem volt megfelelõ ezek megvalósítására”
„Érdekes volt ez az egész, a csapatunk passzjátéka igen jó volt és a támadójátékon is javított, de közben a védelem szétesett. A Swansea-nál pedig pont ebben volt jó, kõkemény védelmet rakott össze. Különös menedzser, talán más országban sikeresebb lehetne.”
(avagy az angol futballkultúra és Paulo Sousa viszonya)

Kellett ez Garancsi úr?

Ilyenkor azon kívül aki ezt szponzorálja anyagilag, mindenki jól jár! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
én magyar fociban már ilyen dolgokon nem akadok fenn 😊 amikor a honvéd 3-4 évet iratott alá nevesincs nyomorékokkal,akiket fél év után kibasztak...azt ne mondja nekem senki,hogy senki nem járt jól ezekben az üzletekben...

És mivel ez egy teljesen valószínû forgató könyv, csak azt nem értem miért írtak alá egy edzõként szinte semmi eredményt fel nem mutató emberkével 3 évet... Pontosabban értem... majd pár emberke osztozhat a szerzõdésben kikötött végkielégítésen...

www.smart-bus.hu

bakkerman
megbuktatják,azt szevasz. amekkora elvárások lesznek a vidinél nyáron,ha az elsõ selejtezõ körben kiesik a csapat,és utána 2 bajnoki után nyeretlenek lesznek,kibasszák azt kész,majd jön más

Itt a nyár, már nem kell kabát... ez egy teljesen logikus döntés! 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
"Kabáttal szerzõdést bontott a Debrecen"<#taps>

[HUN]FaTaL
Ha eligazol ebbe a putriba, akkor annyi a karrierjének.

..és az is furcsa, hogy Szivics, a KEcsó edzõje már több mint egy hete tudta ki, mikor váltja Mezeyt, ezért nem értette a Vidi játékosainak meglepettségét.....

minden rendben minden magyar adófizetõ szurkolók pénzébõl is összetámogatott, az egyik államtitkár úr magáncsapatánál, a Fideszotonnál.

...ha most elmondanám a véleményem, akkor lehet, hogy kirúgnak - Vaskó Tamás (Videoton)

...valahogy nem érzem hogy másfél hónap múlva egy Pauló Szuzi által trenírozott Videoton nagy sikerrel venni a BL selejtezõ kört...

Újpesten Kovács Péter tulajnak is voltak húzásai, melyek után a játékosok feltûnõben edzõt buktattak lásd->FC Vaduz

Nem hát, mert várta a Dagesztáni ajánlatot...<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
jajj hagyjátok má ezt a szart....május van....kurvéára tisztában van vele, hogy merre mehetne....nem 1 ajánlat után fog dönteni....a lille-hez sem ment el....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

reméljük õ is tudja, hogy elbaszná a karrierjét egy ilyen igazolással, még ha sokkal többet keresne is...
bakkerman
sajnos van realitása a hírnek...mi magyarok ha nagy pénzrõl van szó,elfelejtünk gondolkodni,és helyesen cselekedni...ne legyen igazam,de lehet ott fog kikötni,ha már ennyire nyílvánvalóan elmondta,hogy volt megkeresés,sõt több is annál

miért? minimum ötször annyit fog kapni, mint a hollandoknál 😄
a.carkey
Ha igaz, a következõ hír az lesz, hogy Spitney Bears II. elhagyta ... 😄

A medve nem játék.

LasDen
még nem igazolt oda...sõt...még el se kezdõdött az átigazolási szezon.....még 5100 klub fog érte érdeklõdni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
Ezzel a húzással eltûnik õ is a süllyesztõbe. Dagesztán? LOOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

zaki
remélem kamu :S
jobb csapatot érdemelne zsuzsi

bakkerman
igen,mélyen tisztelt szövetségi kapitányunk ott csücsült a hulladék ketsó-viktor meccsen,ahelyett hogy õt nézte volna...

zaki
válogatott keretbe meg nem fér be...<#taps>

bakkerman
tegnap bajnok lett a genk,tõzsér dániel csapata,csapatkapitányként õ emelhette a magasba elõször a trófeát,nagy grat! <#worship> olasz,spanyol,német csapatok érdeklõdnek utána,7 millió euró lehet a kivásárlási ára.

Effe88
KTE megérdemelte
de azért elég amatõr dolog volt sosát bejelenteni új edzõnek a kupa döntõ elõtt..azért szerintem ez is közrejátszott
grat Szivicsnek jöhetne a Fradiba!

LasDen
nah...viktor nem eröltette a kupát vagy direkt így akarták???? 😄

örülök, hogy kte nyerte....am foxi nem nagyon eröltette az interjúzást...nem is értettem mit mondott 😄

LasDen
2-1-nél kimentem elrakni a bicikli maradványait meg felraktam a kaját....hallom gól...jövök vissza nézem 3-2....wtf??? 😄D

Kaplan
Tésztás Gyuri megsértõdve szar taktikával küldte fel a csapatot. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

[HUN]FaTaL
lol 2-0 😄

king82
BEWIN <#nevetes1>

www.bundesliga.de www.kicker.de

LasDen
jöhet az összeesküvés elmélet hogy így akarják még drámaibbá tenni a vidi gyõzelmét meg a faszom tudja mit találtok még ki 😄

[HUN]FaTaL
lol vezet a Kecskemét 😄

bakkerman
ez elég nyers megfogalmazás volt 😄DD na mind1,hajrá Viktoroton XD

bakkerman
szerintem a vidi nyeri,ha egy bajnokságot sikerült összedobni nekik,akkor most ez az 1 meccs nem nagy kunszt az MLSZ-nek/MOL-nak/OV-nak/Csányinak

LasDen
nah...akkor a kérdés adott...Hol van a magyar kupa????

bakkerman
azért kell a 24 csapat,hogyha netán kijutnak olyan országok mint Finnország,Fehéroroszország,Norvégia stb... akkor meglehessen zsarolni a szövetségeiket,hogy csurranjon-cseppenjen már misi Platini úrnak. Esküszöm ezt a két embert(Platinit,Blatter) ki kéne baszni az egész futball életbõl,ha nem ez a korrupt mocsadék vezetné ezt a szarkupac UEFA-t,akkor most készülnék a jövõ évi EB-nkre a horvátokkal

Effe88
ja arra már lesz esélyünk de szerintem szánalmas hogy platini megváltoztatta a létszámot
minek oda 24 csapat:S:S:S bõven elég 16

Effe88
na hát hajrá
nem tudom miért nem támogatja egy kis pénz kéne csak tõle egy pár 10milliárd bundázgatásra ha már õ a leggazdagabb magyar...