Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Persze elég furcsa Magyar csapatot ilyenben feszíteni 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.bundesliga.de www.kicker.de
és nagy dolog a magyar államnak
😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

jaja verhetõek csak nem a vidinek
ITT A MÁHÁCSKÁLÁI NOU CAMP!
remélem dzsudzsi lepattintja õket a gecibe
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Olyanoknak mint R. Carlos akik már levezetnek. Azoknak nagyon jó, de egy fiatal tehetségnek egyértelmûen vissza lépés. Teljes mértékben kikerül a látókörbõl.
Nagy butaság lenne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
de szerintem nem olyan nagy tragédia ha oroszországba igazol....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
azzal meg tisztában vagyok, hogy kell vezetnie meccseket, csak azért 1 hét alatt megjárni a "mennyet és a poklot"... 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
szerintem menni fog😄😄
"Sokan felkapták a fejüket, amikor ez kiderült, és kérdezték, hogy eligazolnék-e a világ végére – idézte Dzsudzsák Balázst a napilap. - Nem a világ végére mennék, hiszen az Anzsi játékosai Moszkvában élnek, és onnan járnak repülõvel a meccsekre. Ez nagyon komoly csapat, komoly tervekkel."