Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Eredmény:
Szép eredmény, kifejezetten sokat tud a magyar labdarúgásról, valószínûleg álmából felkeltve is felsorolja az Aranycsapat tagjait, de a kevésbé közismert témákban sem könnyû megvezetni, ha fociról van szó.
A helyes válaszok megtekintéséhez és a nyereményjátékban való részvételhez regisztrálnia kell!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Verebes például azt mondja, hogy õ azt tanácsolná a Manchesternek, hogy futballozzanak bátran, mert kiváló játékosok.
azért ez nem semmi, nem hiába lett a beceneve hogy Mágus, mert mágikus szeme van a labdarúgáshoz, és roppant jó megfigyelõ.
😄
1.Videoton 1,8 MD HUF
2.ETO 1,25 MM HUF
3.DVSC 800 milla HUF
4.ZTE,FTC,Paks 400 milla HUF
7.Újpest,Honvéd,Haladás 300-350 milla HUF
10.Páa,Vasas,Kecskemét 250-280 milla HUF
13.Siófok,MTK,Kaposvár,Szolnok 200-240 milla HUF
West Bromwich Albion is megerõsítette a hírt, hogy vinnék Gerát.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
SZURKOLÓI KÁRTYÁT (erkölcsi bizonyítványhoz, anyakönyvi kivonattal!!) MINDENKINEK AZ NBI-ben !! ...akkor nyilván még többen járnak majd
,,amúgy meg ttényleg azt kívánom, hogy mindenhol vezessék be a szurkolói kártyát, (mondjuk Olaszországban is drasztikusan csökkent a nézõszám miatta), akkor hátha összeomlik a ez a tákolmány.
A leginkább nézõcsalogató forduló a 21. volt, a 12 ezer nézõt számláló Ferencváros-Újpest mérkõzéssel együtt összesen 32 718, átlagosan 4090 drukker látogatott ki a stadionokba. A legkevésbé a 16. játéknap érdekelte a közönséget, ekkor magyar viszonylatban is kirívóan alacsonyak voltak az adatok, a 13 228-as összlétszám átlagban 1654 szurkolót jelent.
A legtöbb nézõt továbbra is a Ferencváros vonzza: hazai környezetben a végül bronzérmes zöld-fehérek nézõszáma még emelkedett is a tavalyihoz képest, 4745-rõl 5380-as átlagra, igaz, idegenbeli mérlege minimálisan romlott (6004-rõl 5352-re).
A nagy ellenlábas Újpestnek mostani gyengébb szereplése (6. hely) meglátszik a nézõszámon, átlagosan majdnem ezer nézõvel kevesebben látogattak ki a Szusza Ferenc-stadionba (4754-3895), idegenben viszont a tavalyi 3988-ról 4050-re emelkedett a népszerûsége.
Nagyot lépett elõre a bajnok Videoton, amely 3611-rõl 4161-re tornászta fel átlagnézõszámát. A története legjobb évét produkáló Paks - meglepetésre - rontott hazai pályán (1907-1706) és idegenben (2272-2166) is.
A legrosszabb átlagnézõszámot a kiesett MTK produkálta, hazai környezetben mindössze 1040 szurkoló volt kíváncsi a csapatra átlagban. Ugyanakkor könnyen elképzelhetõ, hogy a következõ idényben komoly növekedés várható a nézõszámban, ugyanis az NB II Keleti csoportjában listavezetõ Diósgyõr, valamint a jelenlegi nyugati feljutó Pécs is többezres közönségre számíthat hazai pályán."
Budapestre nem jellemzõ a lokálpatriotizmus (csak pár kerület kivétel, tény, IX., IV.), mint pl Miskolcra vagy Debrecenre. Budapest a budaiak és pestieken kívûl a fõvárosba "menekülõ" vidékiek, fekák, sárgák + ez eu-s egyéb külföldi salakok tanyája lett, illetve ezeknek mind a korcs keveréke. Kié érezni magának a várost? A jöttment nem fogja, a helyi meg a sok jöttment miatt nem érzi magáénak.
A nagy állami cégek által tuningolt csapatok (Tungsram, Elektromos) megszûntek, az új gyarmatosítóknak nem fontos a sport.
De ha már itt tartunk a vidék is csak jobb mint Butapest, de nem kell hasra esni...
pl Paks!!
Az átlagos nézõszám a tavalyi szezonhoz képest átlagban 200 fõvel CSÖKKENT !!, még jó hogy nem lettek bajnokok, lehet már senki sem járna meccsre.
csak a Fideszotonnál nõtt az altágnézõszám a vidékiek közül, 2-300-al.
Halkan jegyzem a Fradinál a tavalyihoz képest nõtt szerencsére.