Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
*Videotonról van szó😊

passatgt
A Jornal da Madeira legalábbis úgy értesült, hogy Sousa korábbi csapattársa, a többek között a Benficát és Sportingot is megjáró António Pacheco is a szakmai stáb tagja lesz. A hatszoros válogatott Pacheco legutóbb a Portimonense vezetõedzõje volt.

Kaplan
Az elsõ gól elég nevetséges volt, rengetegszer lehetett volna szabályosan szerelni a srácot de nem. Rendben, ne szereljétek, de akkor faultoljuk le, rúgjuk agyon de ne sétálhasson már be a tizenhatosig úgy, hogy 5 méteres körzetben áll tõle mindenki és senki nem akarja megtámadni. Szégyen.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LSSAHPAUL
A mexikó elleni meccs tipikus magyar meccs volt. Én is ilyeneket játszottam gyerekkoromban.
1.Gól: megbeszéltük hogy nem rugjuk fel egymást (megjegyzem egyszer mégígyis felrugtak betonon úgy hogy a fél bõröm lejött) és így ment a mexikói is végig.
2.Gól: megesik kb minden 5. grundmeccsen, bár pár napig a védõnek ég a pofája, pl én inkább 1 hetet is kihagytam hogy hátha elfelejtik a haverok..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
ezen nem kell felháborodni,ilyen viszonyok uralkodnak a magyar fociban. jah,ezt a cikket,amit nyilatkozott gyulabá,azt pár hete (nem sokkal a dió meccs után khmmm) a KELET MAGYARORSZÁG adta le. 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
szpari - mtk II 5-0...hát igen,amióta eldõlt hogy nem lehet feljutnunk,azóta érdekes módon hozza a meccseket a csapat,mint õsszel,kb olyan teljesítményt hoznak. gyulabá megmondta,olcsóbb fenntartani egy nb2-es csapatot mint egy nb1-es,annyival viszont nem nõnek a bevételek,hogy "megérje" nb1-esnek lenni. tehát ha nyers akarok lenni,akkor azt mondom,hogy nem a diósgyõr volt szenzációs,hanem a szpari adta le a tavaszt. jövõre szerintem a szolnok kerül vissza,nekünk marad a 2.,3. hely

na azé' 😄

hemibá azért szépen felújította a stadiont azért mikor idejött
[HUN]FaTaL
Nekem is ez jutott eszembe 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
meg a pálya 5000 méterre van a lelátóktól...ez is igazi buzi magyar szokás volt régen,minden stadionba futópályát berakni...több nézõ járna ki,ha KÖZELEBB lennének az eseményekhez,mint pl. angliában

LasDen
amúgy durva, hogy majdnem annyian vannak az nb1-es mtk meccsen mint itt a megye1-es kalocsa fc meccsein....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
vagy ha rendberaknák, lehetne itt játszani a válogatott meccseket, legalább tele lenne és nem az látszódna a tv-ben hogy omladozik, 3/4-e üresen áll

LasDen
most azér a 2-300 emberé nem éri meg nekik ilyen stadion...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
minek menne<#zavart2><#zavart2>

honvédnak nincs trágya stadionja
mtknak meg mindegy annak a 100nézõnek
vasasé valóban szar legalább is a vendég része istálló szerû wc......

bakkerman
mtk-nak eleve stadion se kéne,az a 200 ember plusz a 20 fõ VIP elférne egy legelõn is,vagy a sándor károly egyik mûfüves pályáján

passatgt
-honvéd😄

passatgt
miért nem megy oda valami fõvárosi csapat?

honvéd/mtk/vasas, mindegyiknek trágya stadionja van

bakkerman
összesen: 12.000
ülõhely: 12.000 (fedett: 7.680)
állóhely: -

nem semmi kis stadion,full ülõhely,rekortán pálya sincs,azaz a nézõk közelebb vannak az eseményekhez,amolyan ékszerdoboz. kár,hogy nincs ott nb1-es csapat...szép stadion!

[HUN]FaTaL
Biztos megzavarta Tököli reaktiválása a válogatottban 😄DD

LasDen
az a nem rég az már 11 éve volt...😄

ressy14
ott van baloldalt: Dunapentele SE, Pálhalmai Agrospeciál.
De az a Duneújváros/Dunaferr ami nem rég bajnokságot nyert, az most nagyon süllyesztõben van.

Dum spiro, spero.

passatgt
http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/36

Ezzel a stadionnal amúgy mi a helyzet? Használja ezt valaki?

banok
Ez kurva nagy volt. Hetekig néztük ezt anno ezt a videót. Nem véletlenül a kedvenc játékosom.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>
Kiráz a hideg... egy kibaszott zseni ez a csóka még akkor is, ha sokszor nem megy neki! IMÁDOM! 😊)

www.smart-bus.hu

passatgt

Aztán a szögletbõl meg gól lett... 😊 A 2 kommentátor meg nem értette, hogy érhette el azt a labdát! 😊) Lassították vagy 5x, de akkor sem értették... 😊

www.smart-bus.hu

Ne viccelj már, nem konkrétan rád gondoltam, meg nem konkrétan erre az esetre, hanem úgy általában a jelenségre... picit már sok lett nekem, de nyilván ez csak egy vélemény... 😉

www.smart-bus.hu

LasDen
a viditõl kérj bocsánatot....😄

na már most ez úton kérek elnézést, ha valakit megbántottam, csak fura volt, hogy arany mezzel hepajkodnak, nekem semmi bajom velük, sõt még örülök is, hogy brand-et csinálnak egy magyar csapatból, de ezt már kicsit túlzásnak éreztem, de tényleg mégegyszer bocsánat
LasDen
pár éve még (aszem) a wba-ba volt egy olyan húzása, hogy kiakart gurulni a labda de utána csúszott és a behajlított lábával még megállította majd az érkezõ ellenfélre pöckölte és szöglet lett....
régen láttam a youtubeon a videót, de már nem találom.....😄

Úgy-úgy... 😊

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Ez az egyik legnagyobb gólja sztem. 😊

Meg a San Marinonak lõtt elsõ válogatottbeli gól. 😊

A legértékesebbet meg ugye tavaly lõtte 😊

www.smart-bus.hu

LSSAHPAUL
Amikor még a fradiban játszott akkor volt a legjobb, legalábbis ott minden meccsen csinált valami fasza cselt, csak miatta érdemes volt kimenni. Miután kiment külföldre sose láttam egyetlen egy bicikli cselt, ollózást, egyedül a góljai utáni szaltó emlékeztet arra aki anno volt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Nem tudom ki, hogy van vele, de én nem tartom viccesnek amit mûveltek. A videoton-ba való állandó belekötés minden egyes hír mentén cseppet már unalmas...

A Gera sztori Csank részérõl meg így néz ki:

"Tökéletes ösztönösség jellemzi, villámgyorsan és kitûnõen old meg olyan helyzeteket, amiket nincs idõ végiggondolni. Messihez hasonlítom a játékintelligenciáját, a játékkultúráját, bár nincs akkora sebessége, de a mozgása kiszámíthatatlan és szerintem jobban is fejel. Ami a válogatottat illeti, Gera nálam mindig kulcsfigura – szögezte le Csank."

Nem nagyon lehet ebbe belekötni...

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
😄DDDDDDDD

bakkerman
hozzászólások is adják:

Narumon, 2011, június 3 - 15:56
Csank õszinte mint mindig, és csak egyetérteni tudok vele.

LasDen
😄DDDD

bakkerman
Csank János szerint Gera Zoltán olyannyira ösztönös futballista, hogy "olyanokat tud, amikrõl talán õ maga sem tudja, hogy tudja". A ZTE mestere amondó, a Fulham légiósának játékintelligenciája Lionel Messiével vetekszik.

chank yan-chee beivott vagy mi a fasz?

bakkerman
én ilyenkor mindig az anyagiakra lennék kiváncsi...az espanyol nem kicsit több pénzbõl gazdálkodhat mint a vidi,tehát nem kereshetett rosszul,és ahhoz hogy eljöjjön egy nevesincs országba egy hulladék bajnokságba,biztos többet keres majd itt mint ott...mondjuk ahol a MOL,a Máltai faszom(Habsburgék),meg a magyar állam a szponzor,ott ugye nincs szó anyagi korlátokról...

Effe88
hát nem tudom😄😄
azért egy kicsit erõs😄😄
erre jobban hasonlított zolink régen😄😄

<#banplz>

Láma!
most miért?

össze lehet hasonlítani... nem akkora a különbség mint pl torghelle és messi között, de összehasonlítani mindenképp lehet😄

passatgt
"Válogatott: Messiéhez hasonlítanám Gera játékintelligenciáját - Csank"
<#banplz>

mát látom a sikeres BL szereplését a Fideszotonnak😊):

"Sajtóhírek szerint heten távoznak a fehérváriaktól. Bozovicot 2 millió euróért viheti a Genk, a Wisla Krakkó, a Luzern, a Stoke City vagy a West Ham. Alvest 700 euróért adnák el. Külföldre tart Lázár, Lipták, Elek, Gosztonyi. Helyükre brazil és portugál játékosok érkezhetnek. A kölcsönjátékosok (Horváth G., Présinger, Sitku, Ponczók, Vujovic) sorsa egyaránt kérdéses."

mondjuk ha már Gyuribácsi elintézte hogy Egervárihoz is bekerüljek, akkor minek maradnék Gyuri bá nélkül?

passatgt
meg mondjuk a vidinek nagyobb esélye van bl-be kerülni mint az espanyolnak

LasDen
nem is komolyan írtam...😄

[HUN]FaTaL
Ez igaz, de az espanyol szerintem minden gond nélkül berámolna egy 5-öst a vidinek.

LasDen
hát...a vidi bajnokságot nyert...míg az espanyol....max a kerületi köpõversenyt....

passatgt
" aki szerint olyan lehetõség számára a Vidi, ami talán csak egyszer jön el az életben, ezért érezte úgy, váltania kell."

hát most már tényleg kíváncsi leszek milyen erõsítéseket terveznek hosszú távon, mert nem lehet egyszerû Espanyol-tól bárkit is idecsalogatni úgy, hogy az még elõrelépés is legyen neki

Kaplan
Csak sajnos az utóbbi év erre nem ad túl sok reményt. 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!