Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Hát remélem nem bánja meg ezt a dagesztáni kalandot Balázska.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Balázs evvel szerintem is mellé lõtt, de ne legyen igazunk...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

bakkerman
ezen a hszen szakadok 😄DDDDDDDDDDDDDd ASD:SAASF

Ez a hír estére a híradóban már úgy fog szerepelni hogy Imi 240-el kétkeréken a jeges szûk belvárosi utcácsában a forgalommal szemben, tök bedrogozva nekihajtott egy iskolás gyerekeket szállító 24 személyes kombi Astrának, és az abban ülõ várandós anyukákat a tûzoltóknak kellett kivágni a jármûbõl, mert az ablaknál ülõ sokkos állapotban lévõ kisnyugdíjasok és bébifókák eltorlaszolták a kijutáshoz szükséges rést. Gyászol a nemzet sírnak a csecsemõk. Most pedig hüvelygomba reklám...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
természetesen gólvágóimre az opellel volt 😊

bakkerman

Effe88
jajjj ez mekkora<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
dzsudzsi meg zimány😄😄😄

bakkerman
vissza a szocializmusba XD

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

passatgt
sportgézán😄DD

passatgt
"mondta Brands a Voetbal Internationalnek, hozzátéve, nem tud arról, hogy Dzsudzsák ma Rómában orvosi vizsgálaton vesz részt."

😊

bakkerman
orvosin van/volt basszameg ma rómában!

passatgt
„Az Anzsi valóban bejelentette nekünk, hogy hivatalosan tárgyal Dzsudzsákkal, és a dolgok komolyra fordultak, ez már konkrét megkeresés" – mondta Brands a Voetbal Internationalnek,

valami nekem itt nem stimmel, szerintem csak fel akarják verni az árát, vagy hogy a többi csapat is gyorsan lépjen

volt nagyon sok jó meccse, tehetséges volt, még fejlõdhetett volna, de ennyi, szép volt azért amit eddig nyújtott, viszlát Dzsudzsák! <#wave>

negyedik helyen vannak most az orosz bajnokságban, ugyanannyi ponttal, mint az elsõ, bár tény, hogy inkább el tudtam volna képzelni a CSKA-ban focizni
bakkerman
ezt õ is tudja,csak inkább a pénzt választotta

Láma!
ebben egyetértünk.
nyilván a ruszkik fizetnek mint a katonatiszt, a PSV meg igy kap a legtöbbet, meg a managere is... balázska meg nem Öveges professzor, és ha tényleg az oroszokhoz megy, akkor egy kurvával több, és az elmult 15 év legnagyobb igéretével kevesebb a magyar foci számára...

StephenKing
Akkor egy európai élszintû klubban lenne a helye nem Dagesztánban.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Láma!
nem hiszem hogy túl lenne sztárolva...
ha csak leírod a számokat amiket idén és az elmult években produkált kint, akkor az csak a tények közlése, és bizony európai szintû teljesitmény.

bakkerman
hát ezek után énis kibasznám egervári helyében...kellett ez fiam??

csodálkozom...

passatgt
ez is lehet

StephenKing
Annyi történt csak hogy Balázs itthon túl van sztárolva, mindenki azt hitte hogy a klubok sorban állnak érte több 10millió euros ajánlatokkal ezzel szemben komoly ajánlat nem jött érte a Hamburgi 5 millión kivül. Igy meg a PSV megkapja a 15millió eurot Balázs is megkapja a maga pár százmillióját. Én a helyében akkor már inkább maradtam volna Hollandiában.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

passatgt
ha oda megy akkor meg a válogatottból én kiraknám és jöhetne ádám...😊

San Marinohoz Roma kicsit közelebb van😄
persze, még nem biztos h oda megy de ennek van a legnagyobb esélye

Láma!
lehet hogy ott orvos sincs... 😄

passatgt
azt ismerte el, hogy orvosi vizsgálaton van, de csapatot nem mondott, lehet hogy mondjuk a Roma lesz belõle😊

Meg különben is, nem oroszoknál kéne a vizsgálatot csinálni, ha oda megy?

ressy14
<#levele><#levele>

Dum spiro, spero.

Láma!
kurva lettél fiam...

nagyonnembánnám, az idei szezon baszik adni a sportklub, nem vettek rá jogot
szucsy89
Valamibõl öltöztetni kell Lindát... most nézhetjük a Sport1-en az orosz bajnokikat.. már aki, mert én nem vagyok kíváncsi rá
Dzsudzsák elintézte a karrierjét olyan mint Huszti elmegy a nagy fizetésért.... kár érte nagy karriert futhatott volna be<#nezze>

[HUN]FaTaL
Na nehogymár.. Hol olvastad? Remélem kamu..

http://goo.gl/gd6Zi5

megéri neki? meg...
DONGUBA
Megy penzt keresni a pocs

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szucsy89
Dzsudzsák megegyezett az oroszokkal... neki is vége 😞
adás-vétel szempontjából a hollandoknak tök8 hogy BL csapathoz tud e menni, az orosz élvonal nem jön szóba reálisan amúgy sem, a ruszkik sokat de hosszú távra fizetnek, a hollandoknak meg azonnal kell a pénz, Eindhoven város már nem támogatja úgy mint eddig a PSV-t, el kell adni 2-3 meghatározó, piacképes spílert, tehát leginkább német,angol csapatok tûnnek gazdaságilag befutónak.

bakkerman
na meg azért bundesliga > orosz liga

bakkerman
mahacskalával meg nem is lesz a büdös életben

mondjuk a HSV-vel nincs BL

a hollandoknak azonnal kell majd a pénz, márpedig a ruszkik nem fizetnek azonnal, fõleg ha nagy összeg szal

HSV 😊))

ressy14
😊

Dzsudzsákért a Hamburg is bejelentkezett. link

Dum spiro, spero.

bakkerman

ressy14
Az NSO írt errõl. Az utóbbi 15 évben nem most ígértek elõször stadiont, de majd úgyis meglátjuk.

Dum spiro, spero.

:ASD:ASDA_SDASD sírok :ASDSAD
mi a fene...? forrás?
...és amíg épül hol játsszuk majd a meccseinket?
"Az elõzõ öt meccsen 37 gólt kaptunk, így a mai gyõzelem után úgy érzem magam, mint a nyugdíjas Pista bácsi, akinek két szexuális élménye között eltelik három nyári olimpia is. Amúgy köszönjük az angol és svájci, valamint az orosz és örmény válogatottaknak az eredményt, mert így ki tudtam fizetni a játékvezetõt."
Szabó László, a Bükkszentlászló mestere együttese hétvégi bajnokiját követõen a boon.hu-nak.

pepsifoci.hu

ez az ember beteg😄😄
10 perce röhögök😄😄

passatgt
"A tervek szerint az idei utolsó hazai válogatott meccs másnapján (a jelenlegi állás szerint ez október 12-e) megkezdõdik a Puskás-stadion bontása, egyben az új nemzeti aréna építése."
<#ijedt><#worship>

LasDen
nah alakul a dolog...lassan jöhetnek a fasza játékosok is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár