Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
20:45 sport1

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

de a kecskemét ellen is szaladgált a jobboldalon, ugyanúgy elbasszintott mindent jobblábbal, mikor elindult a vonal felé
passatgt
oda lett becserélve, de átment a bal oldalra pár perc múlva

csak azt nem értem, hogy miért indul jobboldalon kifelé az alapvonal felé, ha szarabb a jobblába, mint nagyanyámé
passatgt
Remélem Walter kezdõ lesz a vidi meccsen majd, teljesen úgy mozog mint messi, kicsi, gyorsan elindul, megáll, ragad hozzá a labda, bár még annyira nem ügyes😄

Fabio Capello
De nem kell ezzel foglalkoznia, mert ha erre sor kerülne, addigra Agüero már Juve-játékos lesz <#banplz>

passatgt
ha összekerültek volna, megjegyezte volna ezt a nevet, mert csúnyán égtek volna😄

LasDen
mér beszélne agüero angolul??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
a Paks nagy szarban lehet, a Fradinak sem lenne könnyebb dolga az Elfsborggal, de remélem összejön legalább egyik csapatnak egy play-off

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
Kecskemét-Atletico

Sergio Aguero: "Kiskemé ? wait...what? kiskemé? drink or snack? football team? really?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
van még egy play-off...

passatgt
replayt néztem az uefa.com-on és kicsit lassan tolta be😄

[HUN]FaTaL
Ha ezt nyeri a fradi akkor már csoportkör vagy van még egy forduló?

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
ftc-süduva/elfsborg

passatgt
alania-kecskemét

Láma!
furcsa volt a sorsolás... elsö körben mást irt...
mindegy,

fradi paks itthon kezdene,

fradi - Suduva vagy Elfsborg

paks - Hearts

Alanyija Vlagyikavkaz - KTE

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1>

passatgt
mármint az atleticonak van szerencséja

passatgt
de nem a kecskemét kapta õket, szerencséjük van😊

passatgt
simán vernénk õket, foxi lõ kettõt, tököli meg idegenben hármat

[HUN]FaTaL
Atletico Madrid, jó ég😄

passatgt
A vidi meg a Zesztafoni vagy Dacia Chisinau kapná, de jó lenne továbbmenni grác ellen és akkor ez a kör simán meglenne

passatgt
Lehetséges 3. köri ellenfelek:

FTC - AZ Alkmaar, Rudar Pljevlja vagy Austria Wien, Bursaspor, Zeljeznicar vagy Sheriff, Suduva vagy Elfsborg

Kecskemét - Atlético Madrid, Young Boys, Mladá Boleslav, Crvena zvezda, Alanyija Vlagyikavkaz

Paks - Sparta Praha, Stoke City, Anorthoszisz vagy Gagra, Glentoran vagy Vorszkla Poltava, Hearts

az esti meccshez lesz valahol stream?
"A Ferencváros hat év után játszik megint európai kupameccset, de a szurkolók nem láthatnak tv-közvetítést, mert a korábbi tulajdonosok kölcsönadták a jogokat, az új jogtulajdonos pedig hallani sem akar arról, hogy a korábbi feltételekkel közvetítsen. Szerdán a klub feljelentést tett és a szerzõdést is megtámadta.

A történet 2004-re nyúlik vissza, a rossz anyagi helyzetben lévõ klub akkor értékesítette az UEFA-kupa – a BL-rõl nem volt szó ebben a szerzõdésben – közvetítési jogait úgy, hogy 50 ezer euróért kölcsönadta a Pellady Péter–Lothar Mättheus pároshoz köthetõ Kentaro nevû cégnek.

A kölcsönt a késõbbi bevételekbõl kellett volna visszafizetni. Az ulloi129.wordpress.com úgy tudja, hogy a bevétel száz százaléka ment a svájci cégnek, miközben csak 30%-át számolták el törlesztésnek. Egy-egy meccs 8-20 000 eurót érhetett, így mintegy 15 hazai meccs kellett volna ahhoz, hogy kifusson az üzlet, az elmúlt hét évben a Fradi azonban csak hét hazai UEFA-kupa meccset játszott."

Én se értem, csak az eredményét látom... hogy a meccset nem látom.

Valami olyasmi van hogy anno a régi vezetõség kötött szerzõdéseket, amiket a mostani Kubatov féle vezetõség nem hajlandó érvényesnek tekinteni, így ezen megy a vita. Asszem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
ezt elmagyarázhatná valaki mégegyszer mer én nem értem....valamit írtatok hogy furulyás anno eladta a jogokat....de kinek, hova, miért, és akkor az mér nem közvetít, vagy engedi közvetíteni???? vagymi.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez a gól kb. egész Európa tv csatornáit bejárhatta volna a mai EL hirek között, nem kis reklámot adva a Fradinak. Már ha 2011-ben lett volna lehetõsége EGY tv társaságnak egyáltalán kint lenni a meccsen, és legalább összefoglalót készíteni... Újfent gratulálhatunk annak aki elérte hogy nem lehetett.

...mondta a mindig pozitív optimista 😊

LasDen
ha így folytatja nem sokáig marad itt Abdi...😄

passatgt
majd ha kihagy valami döntõ helyzetben egy helyzetet, akkor majd elkezdik niggerezni...

Láma!
Abdi nevét a gol után és a cserekor is skandálta a közönség... azt hiszem szinesbörü játékost Fradi pályán igy még nem szerettek😊

magasan a legjobb volt és a gol elött kb másfél perccel pont ugyanonnan rugott egy felsõ lécet...😄 valszeg felhuzta a dolog és egy "azért is bemész az anyááád" életérzéstöl vezérelve ráküldte😄

[HUN]FaTaL
úú mekkora gól baszki 😄

zaki
ez az abdi gyerek mekkora gólt fúgott, omg! :ooo

Narxis
Nem is lesz még jó ideig.😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

3? Jövõ hét ilyenkorra ha a Fradi megmarad a 4 kupacsapatból már az is csoda lesz...

passatgt
paks egyenlített, szóval ez még nincs lefutva idegenbe, viszont az aktobe is egyenlített a kecskemét ellen

de jó lenne 3 magyar csapat a 3. körben, rég volt már ilyen, ha egyáltalán volt😊

passatgt
tromsö vezet paks ellen😞

kraawz
na fradi, még egyet, 3-1 már nice lenne <#eljen>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kecsógól
passatgt
2-1

na még négyet😄

passatgt
1-1

hátpersze, az már csak így megy
webcammel, mikrofonnal, mobilnettel és laptoppal ül egy marha a B középben 😄 ...és már megy is a stream 😊

LasDen
a madarak....😄

vagy esetleg banok kimegy és õ maga közvetíti....😄

honnan lenne stream, ha semmi nem közvetíti?
LSSAHPAUL
A fradira valaki ha tud egy streamet adjon már mert tudtommal semmilyen adó se közvetíti. Addig is nézem a Kecsut: 20:05 Digisport:Európa Liga-selejtezõ, Kecskemét-Aktobe

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

a válogatottsága is kömény 😄 már volt válogatott, de meccse még egy se, azt hogy?
LasDen
fölnéztem a fradis Abdi wikijére hogy megnézzem mióta játszik meg mit írnak és érdekes dologra akadtam....2018 óta 14 meccset játszott (vagy fog játszani??? 😄) a Fradi 2. csapatában.....😄

bakkerman
na most kell olcsóbban exportálni ausztria felé,hátha segít a diplomácia,hamár a pályán nem megy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!