Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de béééla...
lol baszki, Maróti azt nyilatkozta, hogy hosszú volt a fû, azért nem ment a játék 😄
LasDen
rád....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jó hát azok mire nem panaszkodnak? 😄DD
a Kaposvárnak van valami új labdája
Effe88
mekkora lenne tényleg gumilabdával nyomnák itthon😄😄😄

LasDen
bocsánat....nem emlékszem már pontosan....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Az pontos labda volt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
ha piros pontos, akkor azt tényleg nehéz rúgni...fõleg ha Tibi bácsi kezében van...😄

Effe88
pöttyös gumilabda :😄😄

LasDen
új labda van a bajnokságba, hogy így panaszkodnak rá a fradisok??? mféle???

naja, olvasom a fb falon róla a sok "zöldséget" 😄 (napvicce™😉
dejó a fradimeccs most
itthon a fotelban... :/
te merre fele ültél/álltál?

a meccsrõl meg annyit, hogy a faszom kivan... ha nem cseszi el hajdú a tizit, abass meg nem basz el 1-2 százszázalékos helyzetet, akkor nem lett volna a gond a második félidõben. szerintem.
a középsõ részt (a kanyar és a vendég között) kb. csak gálameccsekkor nyitják meg, ott nem kell csodálkozni, ha nincs egy ember sem... a családiban azért voltak még jó páran, csak ugye a kamera azt nem sokszor mutatta.
jó kérdés, én is csodálkoztam...
LasDen
kicsit lehangoló a dvtk meccs után látni az üres lelátókat.....

a honvéd miért az edzõpólót használja meznek? 😄
ez a #13347-re ment volna
na az szép...
ressy14
R.I.P.

Dum spiro, spero.

bakkerman
+ úgy nézki 1 évre kölcsönben visszatér Nikolic a Kaposvárhoz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
itt van a srác

nekem is pont ez jutott eszembe 😄
meg a Dzsiegu a Juve meccsrõl
bakkerman
egyszer egy buzi sportklubos közvetitõ a chelsea tv-ben kapásból le "Deku"-zta Decot 😄 sõõõõõõt,Hortikirály Kárvályu-ja is ütött 😄DDDDDDDDD

a brazilok ubetûznek 😄
bakkerman
igen,ez így van,de hogy jön ide? a portugál utánpótlás válogatottban már volt EDZÕJE a srácnak.

szóza nem brazil
bakkerman
Evandro Brandao -----> Videoton

Többszörös portugál utánpótlás válogatott csatár,MU-ban,Benficában nevelkedett,20 éves, válogatottban már dolgozott együtt Páulu Szúzával.

LasDen
R.I.P.

nyugodjék békében!
Fabio Capello
Hatvanhat esztendõs korában, hosszú súlyos betegség után elhunyt Bicskei Bertalan, korábbi válogatott labdarúgókapus, a válogatott késõbbi szövetségi kapitánya.

A szakember azon kevés hazai edzõ közé tartozott, aki elvégezte a híres kölni fõiskolát. Játékosként a Veszprémet, a Honvédot és az MTK-t erõsítette, ám pályafutása igazán edzõként lett teljes. Az ijúsági válogatottat 1984-ben Európa-bajnoki címig vezette, majd késõbb a felnõtt együttest is irányíthatta két alkalommal (1988, 1998-2001). Klubedzõként dolgozott az MTK, a Honvéd, a Gyõr, a Videoton és az Újpest csapatánál, külföldön pedig
Dél-Koreában, Kínában, Svájcban, Malajziában és Egyiptomban. Legutóbb a
libériai nemzeti csapat szakvezetõje volt.

RIP 😞

maradjunk abban, hogy is-is 😄
Vagy szar a ZTE 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

egész jó ez a dvtk
jAsOn VoOrHeEs
Jancsi bácsit most megnézném/meghallgatnám az öltözõben. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

passatgt
3-0😄

passatgt
6000

LasDen
bár nem nagyon mutatják, de úgy nézem, hogy egész szép számmal vannak a diósgyõr meccsén....és szerencsére a mez így tv-bõl nem bántja a szemet...😄 és a dvtk irányítja a meccset, csak nem nagyon tudnak mit csinálni vele....

az mtv adja a vidi visszavágóját
jó meccs volt amúgy, tipikus idény eleji forma, de a Simic gyerek a Vasasban nagy igazolás volt
LSSAHPAUL
áh, én is elbasztam, egy havernak kellett bf1942-re jutubos gémpléjt keressek, hát nem a jutubot írtambe hanem automatic: www.pepsifoci.hu köv kép fogad: gólfieszta és gyõzelem. Jááááj

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

baszhatom 😄
hazajöttem, fater pont a telesportot nézte 😄
passatgt
5-2

passatgt
omg milyen meccs😄

4-2

LSSAHPAUL
😊 gondoltam, de addig vigyázz magadra hogy ne tudd meg az eredményt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

az oké, csak engem élõben érdekelt volna, de mindegy