Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
este a kecskemét meccs lesz a digin
Egyébként a vidinek most talán egy siófoki meccs kéne, hátha szereznek egy kis önbizalmat, mert jelenleg morálisan a 0-át közelítik (alulról).
De hát a vezetõségnek halasztgatnia kellett...
De hát a vezetõségnek halasztgatnia kellett...
Dum spiro, spero.
az hogy örülök túlzás -mert még nem biztos a kiesésük, de jól esett.
Szabics helyébe még rúgtam volna párat ha már Alvesért és Don Pedroért rajongók megkérdezik a magyarságát.
Csak azért mert magyar vagyok nem fogok a Vidinek szurkolni. De talán ezt is érdemelték a fehérváriak azok után ahogy a sajátjaikkal is bántak, pl.: kirúgták Mezeyt és a csapatkapitányukat (F.Balázs). Megkockáztatom erre a színvonalra képes lett volna Mezey is, de majd jövõre majd bizonyít a szuper sztár edzõ portugál az államtitkár úr tulajdonosnak, addigra talán valami komoly pénzt az állam is összehoz már a Vidinek😊, mert ez eddig kevés.
Szabics helyébe még rúgtam volna párat ha már Alvesért és Don Pedroért rajongók megkérdezik a magyarságát.
Csak azért mert magyar vagyok nem fogok a Vidinek szurkolni. De talán ezt is érdemelték a fehérváriak azok után ahogy a sajátjaikkal is bántak, pl.: kirúgták Mezeyt és a csapatkapitányukat (F.Balázs). Megkockáztatom erre a színvonalra képes lett volna Mezey is, de majd jövõre majd bizonyít a szuper sztár edzõ portugál az államtitkár úr tulajdonosnak, addigra talán valami komoly pénzt az állam is összehoz már a Vidinek😊, mert ez eddig kevés.
Remélem, örülnek azok, akik a Vidi ellen szurkoltak.
erre a klagenfurti 2-0-ra mit tippeltél? 😊
a walter gyereket miért csak a végére kellett behozni? kecskeméten tõle láttam a legtöbb pozitív dolgot, erre tessék -.-
Semmi vész! Hernádi Zsociék még a héten megveszik a Vidinek a két gólszerzõt, oszt jó napot! Meglesz a továbbjutás!
Többi még életben lévõ magyar csapatnak nagyobb szerencséje legyen (és biztosabb védelme). Hajrá holnap!
Dum spiro, spero.
Ez a Sturm is elképesztõ gyenge volt, sokkal többet vártam tõlük, és még ezektõl is sima két gólos vereség.
Addig van egy halvány esély, amíg itthon nem kapnak egyet, akkor aztán kész...
Addig van egy halvány esély, amíg itthon nem kapnak egyet, akkor aztán kész...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Vityának vmit lobbiznia kellesz 😞
sztem is szép játékot mutatnak, már ezzel fényévekre vannak az nb1-színvonaltól...
"igazából egyik csapatnak sincs köze a meccshez"
ezt kifejthetnéd, mert én nem igazából ezt látom.
mindketten próbálnak támadgatni, a vidi letámad, tapogatóznak még csak, de ez még csak az elsõ meccs elsõ félideje...😊
ezt kifejthetnéd, mert én nem igazából ezt látom.
mindketten próbálnak támadgatni, a vidi letámad, tapogatóznak még csak, de ez még csak az elsõ meccs elsõ félideje...😊
Dum spiro, spero.
Ügyesen játszik a vidi, egész jó összjátékok vannak, jól látszik hogy szépen kezd kiforrani egyfajta stílus, a graz meg nem találja magát(remélem nem is fogja), nyerhetõ meccs.
jaj én is azt nézem, bár lehetsousának van igaza, 2 csatárral idegenben azért necces lenne, de így is lehet nyerni, igazából egyik csapatnak sincs köze a meccshez😄
Nem annyira nagy ász ez a Graz, szerintem ezt a meccset meg is lehet nyerni.
http://goo.gl/gd6Zi5
20.30 Sturm Graz-Videoton - BL-selejtezõ
tv: Digisport hu, ORF1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
tv: Digisport hu, ORF1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
streamet tud majd vki linkelni?
ha akkor õk heti két meccset toltak volna,akkor úgy visszazuhatnak volna a tabellán a fáradtság miatt,hogy következõ szezonban nem lett volna EL csoportkör,sõt EL indulás se...sajnos magyar csapatoknak néha a heti 1 meccs is sok
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a Debrecen ellen sose drukkoltam nemzetközi meccsen, de most annyira ellenszenvesen tolják õket államilag, hogy csettintek egyet nagyot ha Szabics betalál ennyi, semmi több
Nem értem, mi ez a nagy Vidi-utálat. A Vidinek egy nappal elõbb lesz a BL-meccse, mint a Fradinak az EL, ennyi, ezért engedélyezte nekik az MLSZ, nekünk meg nem. Evvan.
mert akik egyenlõbbek az egyenlõbbeknél azok nem is érdemelnek szeretetet
én nem utálom 😄
most úgy érzem mintha itt sokan utálni akarnák a vidit....megragadva minden lehetõséget a fikázásra....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez tény, egy magyar csapat se bír egy héten két meccset játszani
debrecennél ugyanez volt, nb1-es meccsük alig volt, mikor bl-ben voltak
A Vidi nem tud pihenni, mert õk a bajnokok ,nekik játszani se kell....
s ha netán összejön az EL csoport, akkor felfüggesztik az NBI-et 😊
s ha netán összejön az EL csoport, akkor felfüggesztik az NBI-et 😊
szerintem azért engedték nekik, mert idegenben játszanak