Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akinek már a campona vidék, az szerintem kussoljon😄D
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Na jó nem, volt idõm lehiggadni. Azért eléggé el voltam keseredve, persze a Paks óriási meglepetést okozott, nekik nagyon örültem, ráadásul magabiztosan tovább mentek. A Kecskemétnél számítottam rá, hogy kieshetnek a hazai 1-1 miatt, de a Fradi... na õket tutira továbbjutónak saccoltam. Én bolond, sose tanulom meg, hogy ne reménykedjek ha magyar fociról van szó és fõleg ne vegyek biztosra semmit se.
Hajrá PAKS!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szerinted a loki BL meccsein hány debreceni volt a 30-40 ezerböl?😊 jo ha fele...😊
a Paks szimpatikus csapat, szerintem peströl is sokan lemennek miattuk a meccsre.
és nem lennék meglepve ha többen mennének ki, mint a Vidi meccsre...😊
Igen csak a Paks maradt állva az összes csapat közül! Ezúton kérnék minden kedves szurkolót, hogy jövõhét csütörtökön látogasson ki a sóstói stadionba és buzdítsuk az egy szem magyar egyesületet. Nem hiszem, hogy 1800 embernél ne tudna több kimenni a mérkõzésre.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Melyik magyar csapat jut túl norvég ellenfelén?
Csak a Ferencváros 48% (2296)
Mindkettõ 32% (1554)
Egyik sem 16% (767)
Csak a Paks 4% (215)
Szavazatok száma: 4832
Köszönjük szavazatát!
<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Egyedül a Paks maradt versenyben a magyar csapatok közül.
Most kellene hazazavarni az összes légióst!
fasz kivan
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Mindegy élõben láttam anno a bl-ben meg a KEK-ben játszó Fradi-t az egy életre szép emlék lesz 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!