Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt már itt tavaly is, akkor is olyan szar volt, hogy azóta is emlegetik
LasDen
dgyõr picit szopóágra kerül a fradi ellen....
am milyen bírók vannak itt??? kommentátor valami miguel domingezt vagy mit mondott....hogy kerül ilye ide?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

És nagyon szépen játszanak... ( igaz emberelõnyben )

www.smart-bus.hu

passatgt
Ez a Brandao gyerek nagoyn jó a vidibe

bakkerman
http://www.pepsifoci.hu/node/95371

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

king82

www.bundesliga.de www.kicker.de

ressy14
Köszi, megyek! <#eljen>

Dum spiro, spero.

passatgt
nemhiszem, majd csak a döntõt fogja

banok
Reméljük ezt már tv is adja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
07.28. 20:00
Paks - Hearts

A mérkõzésre 1000 és 1200 forintba kerülnek a jegyek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Effe88
képben vagy nagyon.....
követed a híreket....

banok
Illetve Bodor Boldizsár próbameccsen vett részt a Leedsnél a Sheffield Wed ellen. 80 cpercet játszott és 1-1 lett a vége.

banok
és Gulácsi játszott a Hull City-Liverpool 3-0 meccsen. A hazaiak kapuját védte.

hülye vagyok
mert a 3EL hely alapból jár

Gunnersboy
Bayer Leverkusen <4 - 1> Racing Genk
Tóth Balázs szerezte a vendégek gólját.

Stuttgart <1 - 2> Nottingham F.
Hajnal szerezte a Stuttgarti gólt.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

banok
És errõl nem az MLSZ dönt hanem a meccsek által megszerzett pontszámok.

a bajnoki 2., 3. és a kupagyõztes indulhat jövõre is, ebben egészen addig nem lesz változás, amíg csapataink igazi menetelésbe nem kezdenek, vagy éppen a Tre Fiori ellen is kiesnek
banok
mind a kettõ indul sõt a 3. is. Nem értem a problémád.

annyiban számít hogy a Mindig Lesznek Szarháziak intézményileg filózhat hogy a bajnoki 2. helyezett vagy a Magyar Kupa gyõztese indulhat az EL-ben jövõre.

szerintem a kupagyõztest illeti a jog az indulásra.

Ez fájdalmas leírás, de igaz:\ Mondjuk ha a Paks valami csoda folytán bejut a csoportkörbe, az eddigi égések nem fognak számítani, mert megint lesz mit néznünk õsszel: )
zico87
szerintem a lebögés nem újdonság már nekünk szerintem mindenki hozzá szokott csak szeretünk hinni a tündérmesékben,paks megnyeri el-t azért ez már mesének is rossz nem szabad túl nagy elvárásokal terhelni õket az már nagy csoda ha a következõ kört túlélik

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

passatgt
De a Pask megnyeri az EL-t. Akkor is itt maradunk? Vagy akkor õk automatikusan bekerülnek már a csoportkörbe?

"Mindig fájó a felismerés, hogy milyen gyengék vagyunk, hiszen most sem a kontinens elitjével szemben maradtunk alul, hanem az alsó-középkategóriás osztrák Sturm Graz, a fair play-díjas norvégok „bónuszcsapata”, s a kazahok „Barcelonája” vetett véget a mieink menetelésének. "

ez van, Paks ide, Paks oda, szép eredmény

de összességében az egész magyar foci leégett, lebõgött, besült, nulla

Effe88
"Itt a helyünk
Azerbajdzsán
Luxemburg
Liechtenstein
Lettország
Izland
Kazahsztán
Macedónia
Magyarország
(*A fenti országok már csak
egy-egy EL-szereplõvel képviseltetik
magukat a kontinensen)"

<#banplz>

Effe88
A tanú

😄😄😄

passatgt
fogalmam nincs mirõl beszélsz

és ki fog végülis vért pisálni? mert nagyon nem mindegy

"Ez a fasiszta pribék az én vesémet is lerugdosta. Az sem volt ám egy népünnepély. Idõnként még most is véreset vizelek. Spongyát rá, ne dédelgessük egyéni sérelmeinket."

passatgt
úgylegyen<#eljen>

amúgy pörögni kell
KIJUTOTTUNK A 2016-os EB-re !? Yuuuuúúhéééj!!

"Több száz kilométert, a székelyföldi Tusnádfürdõig utazott Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, hogy bejelentse, gyökeresen meg fogja reformálni a magyar focit: több száz pályát, stadiont újítanak fel, megduplázzák az igazolt focisták számát és a válogatott 2016-ban már ott lesz az EB-n. Kubatov Gábort fideszes pártigazgató azt ígérte, fizetett hirdetésként mutatja be a Fradi gazdálkodását, aminek vezetését nem politikai okok miatt vállalta el. A romániai rendezvényre számos magyar állami vezetõ és fideszes vezetõ ugrott be bulizni. "

A rohadék ultrák meg huligánok már megint bevitték a politikát a stadionba, megint a szurkolók... példás büntetést nekik, de miért lesz a stadionokban az exhuligán securitiseknek rendõri joga az már senkit sem zavar...

Na de ez legalább tuti, ez nem kérdéses,
a 2016-os EB-én kint leszünk. Ez fasza
Tusványoson Csányi és Kubatov (hvg.hu)

"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövõnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövõnkben nem bízik, az áruló." 😊)

ressy14
A Bajnokcsapatot mindenki utálni szokta, de már hozzászoktunk. Jövõre meg tuti BL csoportkörösek leszünk, mert OV biztos béel szereplõt akar csinálni a fiából, ha már neki nem jött össze semmi komolyabb.

Dum spiro, spero.

eddig se szívlelte õket senki, mert a fennálló hatalom csapata,

...de ettõl függetlenül az összes pesti csapat szurkolói spec a honvédosok valamint a gyõriek szeretik õket😊)

Effe88
persze simán megutálhatták már

hm, talán nem tõle illett volna hallani elõször; )
Narxis
Tyûû mit fognak kapni a vidisek a többi csapat szurkolóitól. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LSSAHPAUL
omfg, ezt a pejoratív szót elõszõr BB-Pongótól hallottam, azóta is kiráz a hideg ha meghallom 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

nem kizárt egyébként, ha van valaki Pestrõl, aki menne, akkor lehet: )

karesz: igen, mindenki vidéki, aki nem fõvárosi, de ezt egyáltalán nem gondolom pejoratívnak
LasDen
2 szezon elég volt...??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
lehet pont ez a cél a játékosoknál<#papakacsint>

LasDen
ha így folytatja zete akkor csankot októberre ki fogjá rúgni.....

Narxis
Gyenge ez a ZTE mint a harmat.

banok

bakkerman
LOGISZTIKAI MANAGER

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szertáros és raktáros között milyen lényeges különbséget tudsz felfedezni?😄 Na de inkább ezt hagyjuk.😊
a logisztikai manager az raktáros 😄
Titok.😊 Nem szertáros, hanem logisztikai manager.😄
Narxis
😄D

a szertáros fia
LasDen
portás...😄