Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am milyen bírók vannak itt??? kommentátor valami miguel domingezt vagy mit mondott....hogy kerül ilye ide?? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Paks - Hearts
A mérkõzésre 1000 és 1200 forintba kerülnek a jegyek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
mert a 3EL hely alapból jár
Tóth Balázs szerezte a vendégek gólját.
Stuttgart <1 - 2>1 - 2> Nottingham F.
Hajnal szerezte a Stuttgarti gólt.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
szerintem a kupagyõztest illeti a jog az indulásra.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
de összességében az egész magyar foci leégett, lebõgött, besült, nulla
Azerbajdzsán
Luxemburg
Liechtenstein
Lettország
Izland
Kazahsztán
Macedónia
Magyarország
(*A fenti országok már csak
egy-egy EL-szereplõvel képviseltetik
magukat a kontinensen)"
<#banplz>#banplz>
"Ez a fasiszta pribék az én vesémet is lerugdosta. Az sem volt ám egy népünnepély. Idõnként még most is véreset vizelek. Spongyát rá, ne dédelgessük egyéni sérelmeinket."
KIJUTOTTUNK A 2016-os EB-re !? Yuuuuúúhéééj!!
"Több száz kilométert, a székelyföldi Tusnádfürdõig utazott Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, hogy bejelentse, gyökeresen meg fogja reformálni a magyar focit: több száz pályát, stadiont újítanak fel, megduplázzák az igazolt focisták számát és a válogatott 2016-ban már ott lesz az EB-n. Kubatov Gábort fideszes pártigazgató azt ígérte, fizetett hirdetésként mutatja be a Fradi gazdálkodását, aminek vezetését nem politikai okok miatt vállalta el. A romániai rendezvényre számos magyar állami vezetõ és fideszes vezetõ ugrott be bulizni. "
A rohadék ultrák meg huligánok már megint bevitték a politikát a stadionba, megint a szurkolók... példás büntetést nekik, de miért lesz a stadionokban az exhuligán securitiseknek rendõri joga az már senkit sem zavar...
Na de ez legalább tuti, ez nem kérdéses,
a 2016-os EB-én kint leszünk. Ez fasza
Tusványoson Csányi és Kubatov (hvg.hu)
"Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövõnkben sem bízik, és aki a mi boldog, fényes jövõnkben nem bízik, az áruló." 😊)
Dum spiro, spero.
...de ettõl függetlenül az összes pesti csapat szurkolói spec a honvédosok valamint a gyõriek szeretik õket😊)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
karesz: igen, mindenki vidéki, aki nem fõvárosi, de ezt egyáltalán nem gondolom pejoratívnak
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár