32945
Magyar Foci
-
#17560 nemtom, szerintem egy jó meccs volt, jóval az nb1 színvonala felett, vidi is jól játszott, kontrázni próbáltak ami 2. félidőben majdnem bejött (lásd gyurcsó ajtó-ablak), szerintem jó volt a taktika, slovan játékában meg nem igen volt benne a gól
Gent ellen meg meglátjuk, szerintem nem erősebb mint a Strum és azóta sokat fejlődtünk, meglehet a továbbjutás -
Solt #17559 Így igaz, de én nagyon önzőnek láttam őket... 3 olyan szituáció is volt, ami egy tovább passzal ziccer... mindhárom alkalommal lehajtott fejjel lőttek. -
#17558 Itt mi voltunk az a csapat aki nagyobbat koppanhatott volna. Például két idegenbeli gólt már nem hozunk vissza, félreértés ne essék, semmi bajom azzal, hogy egy biztos védekezésből akartunk építkezni. Csak előre fele gyengusz az egész. -
#17557 ha önfeledt támadunk legalább ugyan annyi az esélye h gólt/gólokat kapunk mintha inkább defenzíven játszunk az előny tudtában.
Itt tovább kellett a honvédnak jutnia és a következő mérkőzésen is nem a csodálatos,támadófocin van a hangsúly.
Persze a védekezés is veszélyes, de előny tudtában szerintem ha nekiesik eggyik csapat a másiknak az inkább egy öngyilkos taktika mint a biztosabb védekezésre épülő foci. -
#17556 azért a vidinek is voltpár szép helyzete..
de a slovan védők nagyon összeszedetten védekeztek -
#17555 Magyar csapatoknak leginkább a problémájuk a labdatartás és a helyzetkihasználás.
Most a vidi,honvéd,debrecen trióra nézve hát pl a Honvédnak most az Anzsi ellen az első félidőbe igenis megvolt az a 2-3 ziccer amit nemzetközi szinten aki vmit kezdeni akar annak ezeket kötelező kihasználni, de a vidinél is volt most nem egy olyan.
Debrecent azért nem említem, mert ők most jól játszottak és nyertek is gólokkal.
-
Rudee #17554 Szerintem ott is ez lesz, idegenben nem fognak támadni. -
#17553 Azért mondjuk az mondani, hogy a kint szerzett "előny" miatt megtehettük, hogy hazai pályán kvázi bekkelünk.. Hát nem tudom. Én nem vagyok az a véresszájú ember aki irracionális dolgokat vár el a csapatoktól de úgy gondolom, hogy feladni a támadások lehetőségeit csak és kizárólag védekezésre koncentrálni otthon nem egy okos dolog. Sokkal nagyobb volt az esélye, hogy bekapunk egyet és kezdhetünk rohanni mintsem, hogy kihúzzuk null-nullára. Most bejött de ez így orosz rulett volt. -
#17552 ez a meccs a továbbjutásról szólt nem arról, hogy milyen játékot játszunk.
Majd a Gent elleni első félidei játék megmutatja mire is lesz elég. -
#17551 ez a gent ellen kevés lesz... a 93. percben is a körmöm rágtam, hogy fújja már le..remélem ettől több van a csapatban -
Solt #17550 Úgy-úgy, ahogy mondjátok...
Azért GRATULÁLOK nekik, remélem ennél már csak jobbak lehetnek! :) -
Takezó #17549 Hát remélem, ez olyan meccsük volt nekik, mint a Debrecennek az albániai, mert különben nagyon gyengék. -
#17548 Egyelőre nekem is csalódás. Technikai hibák, fejetlenség de hátha csak rossz napjuk volt. Stopira viszont kifejezetten kellemes csalódás! -
Solt #17547 Abban bíztam, hogy ahogy a slovan kinyílik, szét kontrázzák őket... ehhez képest önzőek, pontatlanok... :(( Remélem nem ez az igazi arcuk... -
Takezó #17546 Jaja, nem úgy tűnik, mintha sokat fejlődtek volna tavaly óta. -
Solt #17545 Eredménytől függetlenül nem valami meggyőző a Vidi... többet vártam... :S -
Rudee #17544 3 olyan középpályás, aki a védekezéshez ért inkább. Mitrovic talán nem annyira, de ő is visszavonva játszik.
Stopira jó, már a Debrecen ellen is ügyeskedett. -
#17543 igen, a középpálya az nagyon gyenge a vidinél.
egy fb komment a vidi fb oldalán:
Szántó Tamás nem tudom letjatok-e,de megint a sandor Mitrovics,Toth harmas log ki a csapatbol. bar ma Toth jol jatszik! Amig o helyetteuk nem jon ertelmes kozeppalyas,addig ez lesz..szenvedes..es eronletbol gyozelem..max
Igaza van, bár Sándornak is van pár szép mozdulása, de Mitrovics csak dobálja magát....
Viszont az új védő, Stopira jól játszik viszonylag :D -
Solt #17542 Nyilván! :D Ez benne van a gyors játékban, a szlovákok meg jól zárják a területeket...
-
Rudee #17541 A területet lehet, hogy direkt adják át, de a labdát csak nem direkt adják el pár passz után. -
Solt #17540 Kontrára játszanak... szerintem direkt adják át a területet...
A Sándornak passzolnia kellett volna üresbe a lövése helyett, a Nikolicsnak meg nem kellett volna pofára esnie. Állandóan ezt csinálja, iszonyat irritáló... -
Rudee #17539 Vidi nem rossz eddig, de bármikor benne van egy gól a szlovák támadásokban. Középpályát meg kéne erősíteni, mert nincs nagy labdatartás. -
#17538 vezetett
de ez a slovan micsoda mocsok csapat...összevissza fújkál a bíró is :D
Sousa kb azt gondolhatja, h mindjárt odamegy aztán felrúgja :D:D -
#17537 Gent ellen vezet luxemburg:D -
Rudee #17536 Azért a 4. gól rendesen megcáfolt :D -
#17535 A vidi kezdője:
-
#17534 Az m2 adja mindkét mai magyaros EL meccset. -
#17533 M2. -
#17532 Eto'o 0-1 -
#17531 szerintem Videoton lesz a dologból,ami nem feltétlenül baj szerintem... -
#17530 nem közvetíti semmi??? -
Solt #17529 Erre próbáltam célozni... ez a kijelentés a szememben burkolt előkészítése annak, hogy valami kavics bajnokságba készül. -
#17528 na de nem mind1 melyik ország bajnoki ciméért... -
Solt #17527 Akkor már inkább hazajöjjenek... :) -
Grenzjager #17526 Ő is elmegy a CFR-hez Feczesin után?? :)):P -
Solt #17525 Rudolf közölte, hogy bajnoki címért akar küzdeni... Ebből mi lesz... Bara, vagy Real? :) -
geo91 #17524 csak itt edz, de külföldre fog szerződni, már nyilatkozott is -
Grenzjager #17523 Vadócz Kispesten edz
Szélesi Újpesten
Rudolf Gergely Nyíregyházán
-
karajjj #17522 Elek végül csak Miskolcra igazolt... :D -
#17521 Azért nem lenne nehéz megfogni az Anzsit...1-0ra nyertek csak, és itt lehet lesz annyi szurkoló , hogy bátorítsák a csapatot és nyerjenek! A remény megvan.