32945
Magyar Foci
  • LSSAHPAUL
    Tényleg megsaccolom az őszi végeredményt, majd visszanézem :)
    1 DVSC-TEVA
    2 Diósgyőr
    3 Videoton FC
    4 Haladás
    5 Bp. Honvéd
    6 Győri ETO
    7 PMFC-Matias
    8 KTE-Phoenix Mecano
    9 MTK
    10 Ferencváros
    11 Újpest FC
    12 MVM Paks
    13 Kaposvár
    14 Siófok
    15 Lombard Pápa
    16 Eger
  • Narxis
    Magyarán nem változott semmi. :D Bár messze még a vége de nem hiszem, hogy meglepetés lesz a dobogón. Loki-Vidi harc lesz az aranyért.
  • bakkerman
    na az első öt meccs alapján nekem ezek az észrevételeim:
    -egyértelműen kimagaslik a mezőnyből Loki,abszolút arany esélyes,még ma meglátjuk mit mutat a Sousa csapat "hazai vizeken"
    -a Győr kérdőjel,buta gólokat kaptak tegnap,ha ez csak egy egyszeri kisiklás volt,akkor dobogóesélyesek lesznek,mezőny 3. legjobb csapata ez egyértelmű
    -a Pécs jól játszott,kiesési gondjaik idén se lesznek,ha otthon egész szezonban hozzák a kötelezőket,akkor 6.-10. hely között saccolom őket
    -Diósgyőr idén is jó lesz,lefocizták az Újpestet(mondjuk ez 2-3 éve már nem nagy szó),Sisa miatt azt mondom minimum 6.-ok lesznek
    -Fradi...végig néztem (szenvedtem) a tegnap esti meccsüket,ötlettelen sablonos játék,csatároknál semmi mozgás,ha Détári nem talál ki valamit(nemhiszem),akkor maximum egy 8. helyet mondanék így 1 MECCS ALAPJÁN,de a magyar fociban bármi történhet ugyebár :)A Kecskemét se brillírozott,de hozták azt amit kell az Üllői úton,1 pont tökéletes kezdés nekik. A mai Vidi-Pápa nézős lesz,a pápaiak jól erősítettek,kiváncsian várom a meccset,és a nézőszám is érdekel,az EL továbbjutás után mennyien "maradnak" kint a mai bajnokira
  • Grenzjager
  • Rudee
    Úgyse küldik el sajnos.
    Amúgy is, ki integetne az Eto shopos lányoknak, ha leváltanák?
  • Grenzjager
    frankó hogy sok gól van mai is :)

Novakovics térdszalaggyanús állítólag
  • bakkerman
    muhaha kihagyott büntető szia Pintér!
  • Rudee
    Soha.
  • lord nihilus
    1, remélhetőleg
  • passatgt
    kérjük tegyék meg fogadásaikat, hány nap múlva lesz csank jános az eto edzője:
    1, 2 vagy 3
  • passatgt
    4-1
  • Solt
    Már 3:1... Sidibe dupla...
  • passatgt
    11'Andrics [ETO]
    10'Szakály P. [DVSC-Teva]
    8'Sidibe [DVSC-Teva]

• Rudee
    Huszti góljával Hannover-Wisla Krakow 1-1.
  • Rudee
    Nem kezd rosszul a Pécs, bár ilyen igazolások után illik is. Okoronkwo-t azért megnéztem volna a kezdőbe.
  • commissioner
    mai program:

Sport1 16:45 Paks - PMFC
    Duna 18:55 DVSC - Győri ETO
    Sport1 20:30 FTC - KTE
  • banok
    A Debrecen azért itthon szépen elintézte az albán bajnokot.
    Hleb miatt meg nem aggódnék mivel ő már kicsit túl van pályafutása delelőjén. Igaz, hogy 31 éves de ha egy Kelet-európai hazatér nyugatról...
  • Narxis
    Nyilasit beidézték tanúnak a fogadási botrányokban. :I
  • szabii98
    http://www.vidi.hu/bemutatjuk-a-kaa-gent-csapatat
    kétszeres intertotó-kupa döntős...wow :D
  • Rudee
    Vass Ádám a 69. perctől a CFR-ben Muresan helyett.
  • Rudee
    A negyediket is Ő lőtte
  • Rudee
    Kovács Péter megszerezte idei 5. bajnoki gólját a Fredrikstad elleni meccsen. összességében már 12-nél jár.
  • bakkerman
    Nagyon szép,ez igen!!!
  • Narxis
  • Zenszkij
    Ez igen! Jó ezt látni, reméljük megy a menetelés tovább, ránk férne végre egy kis sikerélmény!
  • szabii98

voltak páran :P
  • karajjj
    Höhöhö: "A Stuttgart, az Arsenal és a Barcelona egykori játékosa, Alexander Hleb Boriszovba igazolt." Szegény Loki
  • ressy14
    bevallani, hogy nem volt igazuk...
  • Effe88
    ?
  • Zenszkij
    Amúgy olvastátok, hogy a Bate Boriszov augusztus 30-ig szerződést kötött Hlebbel? Kérdem én mennyire fair az ilyen? Állítólag a Loki ellen akarják bevetni. Nem mai veréb, de okozhat kellemetlenséget.

Forrás Origo
  • Solt
    Ha lesz, akkor a szokásos károgó okosok jönnek majd mea culpázni?
  • Effe88
    igen nincs igaza
    mert nem augusztusra hanem szeptemberre nem lesz csapatunk
  • Solt
    Pedig nincs igaza... tömény negatív hullám valami szobaszakértőtől! Drukkoljon a Barcanak, ha sikerélményre van szüksége, vagy kezeltesse magát egy jó pszichológussal.
  • Zenszkij
    Idézek egy origo-s hozzászólást. Bár ne lenne igaza .

"Erős a magyar foci mint a bivaly.
    Az MTK simán kiesik a Senica ellen, akit most egy ciprusi csapat ver oda vissza.
    A Honvéd mindössze 0-5-el esik ki egy dagesztáni ellen.
    A Debrecen szenved egy albán csapat ellen....
    A Videoton meg két x-el megy tovább a Bratislava ellen.
    Jön a Gent (vagy Genk, mit tudom én) egy belga csapat. Belgium kisebb mint mi, a világranglistán mögöttünk vannak, a Vidi mégis ki fog esni.
    Ahogy a Debrecen is a Bate Boriszov (fehérorosz) csapat ellen.
    Augusztusra nincs csapatunk.

Pedig a Honvéd remekelt, a szegény MTK szerencsétlenül esett ki, a Debrecen egyenesen parádézott, a Videoton meg küzdött.

Míg mi ezt tesszük, a kicsit komolyabb csapatok még nyaralnak "

forrás
  • bakkerman
    *én NEM vagyok,bocsi
  • bakkerman
    visszaolvastam,és látom sokan nem elégedettek a Vidivel,én vagyok ilyen szőrösszívű,egész meccsen nagyon jól zárt a védelem,szervezettek voltak,sokat futottak,és a 2. félidő elején kifejezetten tetszett Sousa hozzáállása,hogy támadjanak ki ők is,lőhetett volna legalább 2 gólt a Vidi,de elszórakozták. Helyzetkihasználásban kell még sokat fejlődni,de a védelmet jól megszervezte a portugál,és szerintem a labdatartással sem volt probléma,tudtak várni a megfelelő passzra,nem sok labdát pazarékoltak el középen Sándorék! A kis Kovács beállítását nem értettem viszont,nem mozgott rosszul,de ő mégiscsak támadó kp,míg Tóth Balázs egyértelműen a Vidi legjobb szűrője
  • Narxis
    Hajszálon múlott, ennél magabiztosabb játékot várok a jövőben az ország leggazdagabb klubjától.
  • Kaplan
    Gyurcsó helyzete tízszer könnyebb volt mint amit Csehországban belőtt.. Ilyen a foci. Bárhova lőhette volna a srác.
  • szabii98
    pl. Gyurcsó helyzete, amit ellőtt, az szvsz simán jó lett volna Oliveira-nak, csak kicsit pöckölni kellett volna.. mondjuk nagyon úgy tűnt hogy a kaput akarta eltalálni.
    A Slovannak voltak szép ívelései, de ezt Stopira is szépen védekezte, + Bozsovicsnak sem remegett a keze. Szépeket védett, de volt mikor a szívbaj kerülgetett. :D A Gent ellen meg reménykedjünk
  • passatgt
    meglehet a továbbjutás simán továbbjutunk 5-1-es összesítéssel