32945
Magyar Foci
-
#17600 Tényleg megsaccolom az őszi végeredményt, majd visszanézem :)
1 DVSC-TEVA
2 Diósgyőr
3 Videoton FC
4 Haladás
5 Bp. Honvéd
6 Győri ETO
7 PMFC-Matias
8 KTE-Phoenix Mecano
9 MTK
10 Ferencváros
11 Újpest FC
12 MVM Paks
13 Kaposvár
14 Siófok
15 Lombard Pápa
16 Eger -
#17599 Magyarán nem változott semmi. :D Bár messze még a vége de nem hiszem, hogy meglepetés lesz a dobogón. Loki-Vidi harc lesz az aranyért. -
#17598 na az első öt meccs alapján nekem ezek az észrevételeim:
-egyértelműen kimagaslik a mezőnyből Loki,abszolút arany esélyes,még ma meglátjuk mit mutat a Sousa csapat "hazai vizeken"
-a Győr kérdőjel,buta gólokat kaptak tegnap,ha ez csak egy egyszeri kisiklás volt,akkor dobogóesélyesek lesznek,mezőny 3. legjobb csapata ez egyértelmű
-a Pécs jól játszott,kiesési gondjaik idén se lesznek,ha otthon egész szezonban hozzák a kötelezőket,akkor 6.-10. hely között saccolom őket
-Diósgyőr idén is jó lesz,lefocizták az Újpestet(mondjuk ez 2-3 éve már nem nagy szó),Sisa miatt azt mondom minimum 6.-ok lesznek
-Fradi...végig néztem (szenvedtem) a tegnap esti meccsüket,ötlettelen sablonos játék,csatároknál semmi mozgás,ha Détári nem talál ki valamit(nemhiszem),akkor maximum egy 8. helyet mondanék így 1 MECCS ALAPJÁN,de a magyar fociban bármi történhet ugyebár :)A Kecskemét se brillírozott,de hozták azt amit kell az Üllői úton,1 pont tökéletes kezdés nekik. A mai Vidi-Pápa nézős lesz,a pápaiak jól erősítettek,kiváncsian várom a meccset,és a nézőszám is érdekel,az EL továbbjutás után mennyien "maradnak" kint a mai bajnokira -
Grenzjager #17597 -
Rudee #17596 Úgyse küldik el sajnos.
Amúgy is, ki integetne az Eto shopos lányoknak, ha leváltanák? -
Grenzjager #17595 frankó hogy sok gól van mai is :)
Novakovics térdszalaggyanús állítólag -
#17594 muhaha kihagyott büntető szia Pintér! -
Rudee #17593 Soha. -
lord nihilus #17592 1, remélhetőleg -
#17591 kérjük tegyék meg fogadásaikat, hány nap múlva lesz csank jános az eto edzője:
1, 2 vagy 3 -
#17590 4-1 -
Solt #17589 Már 3:1... Sidibe dupla... -
#17588 11'Andrics [ETO]
10'Szakály P. [DVSC-Teva]
8'Sidibe [DVSC-Teva]
-
Rudee #17587 Huszti góljával Hannover-Wisla Krakow 1-1. -
Rudee #17586 Nem kezd rosszul a Pécs, bár ilyen igazolások után illik is. Okoronkwo-t azért megnéztem volna a kezdőbe. -
commissioner #17585 mai program:
Sport1 16:45 Paks - PMFC
Duna 18:55 DVSC - Győri ETO
Sport1 20:30 FTC - KTE -
#17584 A Debrecen azért itthon szépen elintézte az albán bajnokot.
Hleb miatt meg nem aggódnék mivel ő már kicsit túl van pályafutása delelőjén. Igaz, hogy 31 éves de ha egy Kelet-európai hazatér nyugatról... -
#17583 Nyilasit beidézték tanúnak a fogadási botrányokban. :I -
#17582 http://www.vidi.hu/bemutatjuk-a-kaa-gent-csapatat
kétszeres intertotó-kupa döntős...wow :D -
Rudee #17581 Vass Ádám a 69. perctől a CFR-ben Muresan helyett. -
Rudee #17580 A negyediket is Ő lőtte -
Rudee #17579 Kovács Péter megszerezte idei 5. bajnoki gólját a Fredrikstad elleni meccsen. összességében már 12-nél jár. -
#17578 Nagyon szép,ez igen!!! -
#17577 #17514 -
Zenszkij #17576 Ez igen! Jó ezt látni, reméljük megy a menetelés tovább, ránk férne végre egy kis sikerélmény! -
voltak páran :P -
karajjj #17574 Höhöhö: "A Stuttgart, az Arsenal és a Barcelona egykori játékosa, Alexander Hleb Boriszovba igazolt." Szegény Loki -
#17573 bevallani, hogy nem volt igazuk... -
#17572 ? -
Zenszkij #17571 Amúgy olvastátok, hogy a Bate Boriszov augusztus 30-ig szerződést kötött Hlebbel? Kérdem én mennyire fair az ilyen? Állítólag a Loki ellen akarják bevetni. Nem mai veréb, de okozhat kellemetlenséget.
Forrás Origo -
Solt #17570 Ha lesz, akkor a szokásos károgó okosok jönnek majd mea culpázni? -
#17569 igen nincs igaza
mert nem augusztusra hanem szeptemberre nem lesz csapatunk -
Solt #17568 Pedig nincs igaza... tömény negatív hullám valami szobaszakértőtől! Drukkoljon a Barcanak, ha sikerélményre van szüksége, vagy kezeltesse magát egy jó pszichológussal.
-
Zenszkij #17567 Idézek egy origo-s hozzászólást. Bár ne lenne igaza .
"Erős a magyar foci mint a bivaly.
Az MTK simán kiesik a Senica ellen, akit most egy ciprusi csapat ver oda vissza.
A Honvéd mindössze 0-5-el esik ki egy dagesztáni ellen.
A Debrecen szenved egy albán csapat ellen....
A Videoton meg két x-el megy tovább a Bratislava ellen.
Jön a Gent (vagy Genk, mit tudom én) egy belga csapat. Belgium kisebb mint mi, a világranglistán mögöttünk vannak, a Vidi mégis ki fog esni.
Ahogy a Debrecen is a Bate Boriszov (fehérorosz) csapat ellen.
Augusztusra nincs csapatunk.
Pedig a Honvéd remekelt, a szegény MTK szerencsétlenül esett ki, a Debrecen egyenesen parádézott, a Videoton meg küzdött.
Míg mi ezt tesszük, a kicsit komolyabb csapatok még nyaralnak "
forrás -
#17566 *én NEM vagyok,bocsi -
#17565 visszaolvastam,és látom sokan nem elégedettek a Vidivel,én vagyok ilyen szőrösszívű,egész meccsen nagyon jól zárt a védelem,szervezettek voltak,sokat futottak,és a 2. félidő elején kifejezetten tetszett Sousa hozzáállása,hogy támadjanak ki ők is,lőhetett volna legalább 2 gólt a Vidi,de elszórakozták. Helyzetkihasználásban kell még sokat fejlődni,de a védelmet jól megszervezte a portugál,és szerintem a labdatartással sem volt probléma,tudtak várni a megfelelő passzra,nem sok labdát pazarékoltak el középen Sándorék! A kis Kovács beállítását nem értettem viszont,nem mozgott rosszul,de ő mégiscsak támadó kp,míg Tóth Balázs egyértelműen a Vidi legjobb szűrője -
#17564 Hajszálon múlott, ennél magabiztosabb játékot várok a jövőben az ország leggazdagabb klubjától. -
#17563 Gyurcsó helyzete tízszer könnyebb volt mint amit Csehországban belőtt.. Ilyen a foci. Bárhova lőhette volna a srác. -
#17562 pl. Gyurcsó helyzete, amit ellőtt, az szvsz simán jó lett volna Oliveira-nak, csak kicsit pöckölni kellett volna.. mondjuk nagyon úgy tűnt hogy a kaput akarta eltalálni.
A Slovannak voltak szép ívelései, de ezt Stopira is szépen védekezte, + Bozsovicsnak sem remegett a keze. Szépeket védett, de volt mikor a szívbaj kerülgetett. :D A Gent ellen meg reménykedjünk -
#17561 meglehet a továbbjutás simán továbbjutunk 5-1-es összesítéssel