Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a siófok 2:0-ra megy az újpest ellen
na nézzük a vidi mire megy a hosszúra vágott fûvel meg a spéci labdával kaposváron 😄
most mi bajod ezzel? azért kevésbé magyar, mint Koman, mert fekete a bõre?
na kongói apa magyar anya,gyönyörû
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Matondo Franck Gerard
ezt a szerencsétlent magyarozza le az ns?
ezt a szerencsétlent magyarozza le az ns?
Gyõr-Haladás 1-0
Edzõi nyilatkozatok:
"Csertõi szerint az ETO egy góllal jobb volt a Haladásnál"

Edzõi nyilatkozatok:
"Csertõi szerint az ETO egy góllal jobb volt a Haladásnál"

eddig 3/3 a gyõr, lehet tippelni, hogy mikor zuhannak kiesõ helyre 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
most mér kell paranoiásnak lenni????
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a scout olcsóbb, de így elintézhetõ, hogy akciós áron menjenek, mert konkrétan beültették a klub egyik igazgatójának
nincs halasztás
Vidi szurkolóként kicsit kezd nekem is undorító lenni ami az itthoni "elit" futball vezetõségénél folyik...<#levele>#levele>
Vidi szurkolóként kicsit kezd nekem is undorító lenni ami az itthoni "elit" futball vezetõségénél folyik...<#levele>#levele>
Dum spiro, spero.
Erre jó egy scout is... olcsóbb...
www.smart-bus.hu
szponzorok fizetik azért, hogy vadássza le a tehetséges újpesti ifiket
beszarok,benhákker lett az ute új sportigazgatója. mókás ügy,felültethetik oda a bársony székbe fergusont is,ha nincs pénz játékosokra,és minõségi keretre,akkor kurvára mind1 ki néz le onnan fentrõl...jaaaa,hogy egy neves európai szakemberre van pénz?? érteeeeem,szarra a kecsöp ügy.
szépen helyt állt?
tomigear a sheriff
darálnak szépen, a fradi nagyon szépen helyt állt ehhez képest, sajnos ez nem járt továbbjutással.
tényleg?

Ebben nem sok "nagy fogás" van az Újpestnek, azért jön a csóka ide, hogy levadássza a tehetséges fiatalokat és elpasszolja külföldre minél hamarabb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de végülis ebben meg rutinjuk van, mert tavasszal sorra nyerték a szarabbnál szarabb meccseket 😄
ezt szerintem õ sem gondolta komolyan, hogy bemegy
hopsz, milyen szép gól:o
😄 abszolút
pont ezt beszéltük faterral, hogy olyan, mint egy pápa-paks meccs
Nem nagy szám ez a Paks, de a Hearts is egy vicc. Lájtos NB1 színvonal.
Nagy fogás... kíváncsi leszek.
Komment a hírnél: "Azt nem mondom hogy én egy kalendárium vagyok, de errõl a ún. "világhírû" edzõrõl, menedzserrõl vagy tök mindegy kirõl a büdös életbe nem hallottam."
😄😄😄 Döbbenet mennyi sötét kretén írogat a pepsire... :S
Komment a hírnél: "Azt nem mondom hogy én egy kalendárium vagyok, de errõl a ún. "világhírû" edzõrõl, menedzserrõl vagy tök mindegy kirõl a büdös életbe nem hallottam."
😄😄😄 Döbbenet mennyi sötét kretén írogat a pepsire... :S
www.smart-bus.hu
most már féláron nyomatják a jegyeket, csak vigyék 😄
a következõ 3-5 évre való költségvetésüket összeakarják szedni evvel az egy meccsel....😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kevesebb, a vasas-roma meccsen kicsit elszámolták magukat szerintem... a roma nem akkora csapat hogy ilyen árakat kelljen kérni értük...