32945
Magyar Foci
  • passatgt
    1-0 mekkora csere!!!D:DDDD Sidibe
  • [HUN]FaTaL
    Vezet a Debrecen!
  • ressy14
    pár stadionban ahol jártam nevetségesek a körülmények. pl: paks, pápa, mtk. De gondolom a lokinál is fasza lehet a fémvázas mobillelátós aréna.

nem kell drasztikusan, de ha már ennyi pénzt kaszáltak most a klubok a tv jogdíjakból, az mlsz megkövetelhetné, hogy csak stadion rekonstrukcióra fordítsák.
  • Narxis
  • Gabe18
    Szerintem meg odáig kéne már eljutni igy 2012-re hogy csak az induljon NB1-be meg egyáltalán profi bajnokságba, akinek van megfelelő stadionja, meg még pár ilyen alap dolgot le kéne már fektetni, és aki ennek nem felel meg, annak köszönjük a részvételt.
    És utána ezt konzekvensen be is tartani, nem az első alkalommal megváltoztatni, mikor valaki kiesik a rostán.
  • Rudee
    Eddig az volt a baj, hogy a szövetség a csapatok igényeinek megfelelően készítette el a sorsolást, most meg...
  • Rudee
    Egy nappal később :)
  • Casillas
    lol, állandóan a meccsek kezdési időpontja (sokszor napja...) miatt rinyál mindenki, annyira azért nem lett volna nagy dolog betenni délutáni meccsnek esti helyett, amíg nincs kész a világítás.
  • passatgt
    pedig de:)

transfermarkt szerint 1,3 millió eurót ér, szóval nem lehet rossz játékos és még nagyon fiatal
  • banok
    egyébként...
    Az m2 közvetíti a holnapi BATE Boriszov-Debrecen (18.00) BL-selejtezőt ill. a csütörtöki Videoton-Gent (20.30) EL-selejtezőt
  • banok
    A szabály az szabály ne kivételezzenek.
  • bakkerman
    hát azért majdnem
  • Rudee
    Még koránt sem biztos.
  • passatgt
    Renato Neto -> Videoton

na ez egy jó igazolás
  • Casillas
    persze az újpest játszhat 15:30-tól, de az egri meccsnek 19:00-ás kezdést kellett beírni mindenképp... következő hazai meccsünk fordulója dettó, van aki 14:30-tól kezd, mi 18:30-tól. egyszerűen szánalmas.
  • Casillas
    Buzik.
  • Narxis
    Sokat fejlődött az orosz fociban, csak előnyére vált.
  • Rudee
    #17587 :)
  • passatgt
    Huszti Szabolcs első mérkőzésén mindjárt gólt szerzett régi-új csapatában, a Bundesligában szereplő Hannoverben a német együttes 1–1-re végződő felkészülési találkozóján, a lengyel Wisla Kraków ellen.
  • Rudee
    Maradt az 1-1.
  • Narxis
    Döntött az MLSZ, Egerben nincs meccs amíg nincs kész a világítás.
  • szabii98
    okés köszi :)
  • Rudee
    1-1 és még nincs vége.
  • szabii98
    ahha értem.:D

Valaki nem tudja mennyi lett a Vidi meccs? úgy hallottam Niko még kiegyenlített, de azóta se vidi fb-n se sehol se kép se hang...sport 2m meg nincs :s
  • Grenzjager
    BBB (legnagyobb zágrábi brigád) bojkott (vita az elnökkel, Bulgáriai meccsükön is a hazai szektorba vettek jegyet, mivel máshova nem tudtak jegyet venni)
  • szabii98
    a lengyelek szeretnek meccsre járni :D:D
    Azért szép szám az a 21k szurkoló :O
    A Dinamo Zagreb viszont meglep..
  • Grenzjager
  • Narxis
    De egyébként Sidibe is Ramadánozik: Link

Neki se lehet könnyű.
  • Narxis
    Bocs, kevertem, fene az öreg eszemet. :(
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem Sidibevel keverte :)
  • bakkerman
    Seydi a Diósgyőrben játszik. Vagy csak én nem értem hogy jön ehhez a ramadánhoz a BATE?
  • DasIsFuck
    Én bevezetnék erre a ramedánra egy tiltást, hogy tilos megtartani.
    különben 10évre bedobák a dutyiba önsorvasztásért és a társadalom felé mutatott helytelen magatartás végett.
    Európába nem szabadna mazochista vallási szokásokat megtartani.
  • Narxis
    Hát igen, és szerdán mennek a BATE Boriszovhoz, durva lesz, de evvan.
  • passatgt
    "Seydinek voltak ígéretes momentumai, érződött, hogy van benne lehetőség. Ugyanakkor hívő mohamedánként tartja a ramadánt, így napkeltétől napnyugtáig nem vesz magához ételt és italt. Ameddig lehetett benne erő, addig szerettem volna pályán tartani."

• passatgt
    kulcsár gólja nem volt gyenge
  • Narxis
    Csak úgy mint az előző nyáron. Bármennyire is ígéretes, Vidit nem fogják megelőzni, sajnos vagy nem sajnos. Előző szezon elején a botladozott a Vidi de már tavasszal nagyon összeállt a keret, mostani őszük olyan lesz mint a tavasz. Loki meg alap, hogy aranyra esélyes.

3. helyet már jobban el tudom képzelni a Diósgyőrnek, főleg ha a Győr sokat fog botlani.
  • banok

• banok
    Hát elég ígéretes igazolásaik vannak nyáron.
  • Rudee
    Priskin a padon kezd a Rubin Kazan ellen.
  • Narxis
    2 Diósgyőr