Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Szûcs

Kemenes!
<#eljen>

ressy14
Válogatott szinten sincs egy színvonalas kapusunk. szvsz

Dum spiro, spero.

banok
Diósgyõr-Kecskemét 1-2

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
szerintem az nb1 legjobb magyar kapusa továbbra is szûcs lali,hiába öreg,de odavágja ezeket a tujveltomikat,meg rádoszokat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Potenciál alatt azt értettem, hogy tulajdonos nélküli csõdközeli klub voltunk, ahol adott volt egy jó játékoskeret.

A lokiban is volt/van, de náluk már volt fõtámogató és mi sem segélyt kaptunk hanem egy fõszponzort, az MSZP kormányról meg inkább ne is beszéljünk, magas ívben tettek a magyar sportra.

Dum spiro, spero.

Csak ebbõl az Ranilovics, Mali, Tujvel potyázik. Ennél azért csak van jobb magyar kapus is... remélem legalább is.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

amúgy érdekes, eddig úgy tartották, hogy pont kapus poszt az, amin még a magyar foci tartja magát.....

Ranilovics (FTC), Novakovics vagy Malinauskas (DVSC), Bozsovics vagy Tujvel (Vidi), Sztevanovics (ETO), Rados (DVTK) .....

van valahol jó magyar kapus az NBI-ben?

bakkerman
vidiben potenciál???? a Debrecen ÖNERÕBÕL jutott ki nemzetközi porondra egymást követõ két évben!!!! ha az állam nagyon akart volna létrehozni egy siker/kirakat csapatot,akkor megtehették volna(AMIT EL IS FOGADTAM VOLNA,METT AKKORIBAN A LOKI KIBASZOTT JÓ VOLT),de nem tették! jaaaa,hogy akkor még MSZP kormány volt? áhááááá

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem, nem ez fáj

de az ETO-t vagy a Honvédot miért nem támogatják? Ezeknél a csapatoknál se 1-2 évre terveznek... lásd a stadionjaikat, utánpótlást.

és igen, röhejesnek veszem ha az államnak csak egy liblingje van, pont mert az államról van szó. pl Diósgyõrön mi lenne ha kapnának még egy pár milliárdot államtól? de nem kapnak, nem kell ezen filózni. Amikor a Vidiben észrevették a lehetõséget, akkor ezalatt mit értessz? mert ekkora potenciál volt és van más csapatokban is. S amikor megkapta az állami dotációt, akkor még egy bajnoki címet sem nyert a Vidi, de ott volt akkor a DVSC vagy az ETO amely még plusz állami segítséggel erõsebb lehetett volna, ha a jó nemzetközi magyar klub szereplés lett volna a cél.

S amúgy is, EU van, szabadverseny, ne piszkáljon bele az állam, mert a MOL, MFB nem magán cégek, ellenben a Vidivel (vagy bármelyik klub) amelyek meg magán cégek. Tehát milyen alapon támogat gazdaságilag csak egy magáncéget az állam?

szóval aláírod ha az állam támogat, akkor a gazdagokat kell támogatni a szegényebb klubok meg dögöljenek meg mert szegények, s egy felelõs államnak sport területen is így kell gondolkodni? Na ezért nem lesz 3 aranynál több Londonban, s van ott az egész magyar sport amúgy ott, ahol van, igaz ez egy hosszú folyamat, ami mostanság sem állt meg.

ressy14
Miért kellene az egész magyar sportot támogatniuk? A vidiben látnak potenciált, ennyi erõvel az MVM is ossza el a támogatásra szánt pénzt az összes magyar klub között. Csakhogy ebben nincs ráció, ha mindenki csak egy kis összeget kap. A legtöbb csapat csõdben/veszélyben van, nekik nem jelentene megoldást.

Próbálnak olyan csapatot csinálni ami nemzetközileg is megállja a helyét, de ez egy hároméves terv végén elvárt. Loki mintára, remélhetõleg hosszabb európai szerepléssel és egy vidéki csapattal. Ez utóbbi fáj talán a legjobban a demagógoknak.

Dum spiro, spero.

De az miért jó az államnak hogy a MOL és a Fejlesztési bank kizárólag a Vidit támogatja? Mint a magyar sport támogatói? mert õk csak a Vidit támogatják nem a magyar sportot.

Az MVM még nálunk a Fradinál is felmerült mint szponzor, a másik narancs Kubatov szerint, igaz lesz nálunk pénzügyi elszámoltatás is, csak eredmény nélkül, s logikusan a MVM a Paksot támogatja. No de Fehérvár azért nem Százhalombatta 😊

s valahogy máshol nincsenek állami szerepvállalások, esetleg önkormányzati szerepvállalások (pl a DVSC-ben van tulajdonrésze a városnak, illetve mint Fehérváron is a stadiont kapják bérbe az önkormányzattól. De állami cégek.?... s ilyen kiemelkedõ magyar állami cégek semmilyen szinten sehol sincsenek, s ez mind ellenszenvet vált ki.

Ennyire erõvel a MÁV megtoldhatná évi 2-3 milliárddal a Haladást és a Debrecent mint vasutas egyesületeket. A BKV nyomathatna egy milliárdot a Vasasba 😊

Annak örülök ha végre pedig OV megtalálta az Újpest és a DVSC után hogy melyik is a kedvenc csapata.

ressy14
OV itt született, valahol érthetõ, hogy ez a kedvenc csapata. Meg nem csak nálunk ülnek politikusok a díszpáholyban (beleértve titeket).

A 2. ponttal egyetértek, az MLSz helyében én a vidinek se adtam volna halasztást.

Az elsõ pont meg vicc. Akkor a paksi atomerõmû magáncég?

(a legnagyobb ellenszenv a zöldektõl jön, 50 év után nem a pesti csapatokat tolják és egybõl lázadnak)

Dum spiro, spero.

1, állami cégek szerepvállalása a Videotonnál, kizárólag ennél a klubnál.

2, érthetetlen hogy a Videoton szemben más csapatokkal miért képtelen az MLSZ szerint is a heti két tétmérkõzésre

3, a Videoton tulajdonosának államtitkári beosztása és túl sok a kormánypolitikus a lelátón

LasDen
bullshit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de ez nem válasz arra a kérdésre, hogy miben is kivételeznek a Vidivel, miben is tolják a szekerüket?
Láma!
az hogy az országban te egyedül nem érzed, de még az itt lévõ vidi szurkoló is érzi, az a te bajod😄 vagy naiv vagy, vagy nem vagy elég vidéki...😄

Láma!
a szurkolokkal nekem sincs bajom fehérváron😊

nézd már meg, hogy mondjuk a szlovéneknél, szlovákoknál a kijutásuk pillanatában a játékosok milyen csapatokban játszottak - nem feltétlen az számít, másfelõl pedig hm... Videoton? riszpekt, meg magyar szinten a legjobbak, de nem épp Lipták miatt (vö. Sturm Graz elleni meccsek, amik konkrétan rajta meg a kis barátain mentek el)
passatgt
ugyanmár... hol is játszott eddig, angol harmadosztály?

Kádár Tamás
ressy14
És kit játszatnál helyette? Komlósit??? szvsz jelenleg nincs nála jobb Juhász mellé, sajnos...<#shakehead>

Dum spiro, spero.

ressy14
Az E csoporttal jobban jártunk volna, ott mindenki verhetõ egy esetleges jó játékkal. De hát Brazília úgyis messze van <#zavart1>

Dum spiro, spero.

Én továbbra sem érzem a kivételezést, sem játékvezetõi szinten (lásd Lipták a szuperkupadöntõn), sem a felsõbb vezetésben. Mielõtt a halasztást említed, ott három nap volt a meccsek között (vasárnap, szerda), míg a többi csapatnál ugye legrosszabb esetben is vasárnap, csütörtök.

off: hadd jegyezzem meg, hogy Liptákot a futballtól is eltiltanám, csak ne játsszon a válogatottban - a sebessége megegyezik egy terhes anyatetûével😞
ressy14
A "pofátlan" kivételezéshez a szurkolóknak nincs közük, bár kicsit engem is zavar, hogy a fairplay egyre kevésbé számít, de a pályán nem a vezetõk játszanak, lásd. tegnapi meccs.

Dum spiro, spero.

Láma!
nem, hanem a pofátlan kivételezésre😊

és mielött belekezdenél nem, nem örülnék neki ha mindez a vidi helyett nálunk lenne jelen...

az irigységre gondolsz mint a vidifóbia kialakítójára?: )
Láma!
hidd el mi is unjuk már, hogy sorra jönnek azok a döntések amik alapján a vidifóbia kialakult, és egyre inkább megerõsödik mindegyik csapat szurkolói között😊

ressy14
Eddig 5 tétmeccs ment le. Nálatok lehet, hogy az azonnali számûzetés bevált(...), mi azért adnánk nekik egy kis idõt összeszokni, ha nem sértõdsz meg...<#wow3>

(A vidifóbiátok kezd kissé unalmas lenni.)

Dum spiro, spero.

A Vidike még fáradt a Graz után ... meg még néznek, hogy a dióknál is spanyolok vannak, de bazze azok tudnak focizni is....

A követelõzõ paksiak meg már megint pofátlanul halasztást kértek... A rohadékok, mire fel? Õk csak Székesfehérváron játszanak, de nem Fejér megyeiek. Jegyezzék már meg..... Szóval egyre jobb az MLSZ, mert most csak egy csapat a kivételezett, mert egy csapat, egy a zászló 😊 és a többinek kuss 😊))))

DaemoonHunter
reméljük rohamos mértékben elkezd emelkedni a tengerszint északon...

Láma!
attól függ mi a cél... ha a 4-5. hely, akkor necces, ha annál feljebb akkor esélytelen😄

[HUN]FaTaL
Nem necces az, hanem esélytelen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
lol

VB-sorsolás

Ez lett a csoportunk: Hollandia, Törökország, MAGYARORSZÁG, Románia, Észtország, Andorra.

Necces lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
a kaposvári nézõk mindig az ellenkezõ irányba fújták a labdát....így nem lehet játszani....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gyors volt 😄
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ja még a vasasnak és a halinak sincs pontja
nem néztem az nyilatkozatokat, Szóza nem mondta, hogy nagy volt a fû meg fura volt a labda? vagy mondjuk most lehet arra is fogni, hogy direkt a kaposváriaknak esett az esõ 😄
LasDen
én a helyükben hagynám dolgozni aztán évvégén meglátják....kiesni nem fognak és új edzõvel meg nem lennének elõrébb mint mészöllyel....😄

de úgy, mint a megváltót 😄
LasDen
mészülyt megin kirúgják aztán fél év múlva visszahozzák.....😄

újpest is
passatgt
ZTE megint nullázott

tényleg nem volt az év meccse, de a 4-0 az 4-0, és a 3 pont az 3 pont... 😄
kraawz
3 forduló után, de a pécs vezet<#idiota>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

mi lett a kapussal? nemfigyeltem -.-
vidi is kula most
LasDen
ez a vasas csont nélkül megy az mtk mellé.....de engem a honvéd se kápráztatott el nagyon....