Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
olyan izgalmas volt mint a bölények vándorlása....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a rómától csak a vasas volt szarabb 😄
LasDen
szar ez a roma...még a vasast se tudják megverni...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Amúgy az is érdekes, hogy az m1 nem adja a jövõheti Izland elleni barátságos meccset, csak a sport1.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Kábeltvvel nem stimmel valaki, nézhetetlen az m1,m2 szóval nem csak ezért. De kiváncsi lettem volna HDban milyen 😄

Narxis
lol 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
Nem HDban szokta adni az M1 a meccseket? Össze raktam a szoba antennát, azt hittem HD lesz 😄

LasDen
de valaki majd csak rúg gólt tõlük is....😄

olyan veszélyesen fog ma játszani a vasas, hogy nem kapnak, csak hetet 😄
ressy14
Hurrá!!!!!! 😞

Nem adja egy TV sem a skóciai meccset. <#shakehead>

Dum spiro, spero.

zaki
el fognak férni egyszerre a pályán, nem a padra vették meg õket.

így van ahogy itt a többiek is írták RC nem balhátvéd, nem bír már annyit futni, középpálya közepén osztogat

RC nem balhátvédet játszik a Mahacskalában
Oziris666
robi elég sokszor játszott a középpålya közepén!

bakkerman
aha,balhátvédként valszeg kifogja szorítani a csapat motorját,robi carlost...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tud õ belsõ középpályást és balhátvédet is játszani

bakkerman
évi 5 misiért nem fog padozni egy magyar mögött,ráadásul volt chelsea játékosként...

Balazs Dzsudzsák sign to Anzhi Makhachkala

Yuri Zhirkov sign to Anzhi Makhachkala

Balazs Dzsudzsák

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a Zenit is szinte ezt csinálja, bár van azért az oroszoknál jó példa is
ressy14
Okosan igazolnak ott is...Akik eszükbe jutnak megveszik, orosz Real Madrid, dagesztáni kiadás... <#levele>

Dum spiro, spero.

LasDen
kicsit off, de van benne magyar vonatkozás is...

jó lenne ha változna már a helyzet....

McFrost
Ezt külön órán tanítják itt 😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Agyoniskolázott <#vigyor3>

ressy14
<#idiota>

Dum spiro, spero.

passatgt
"Ami a gólt illeti, mindegy, hogy kinek a nevéhez fûzódik, a lényeg, hogy én rúgjam."
Sipeki István a Nemzeti Sport felvetésére, ki szerez majd gólt a paksiak közül Skóciában.

😄DDD

McFrost
Nincs adatom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ressy14
Akkor remélhetõleg õsz végén újra látjuk majd a hsz-odat. <#awink>

Tudsz róla hányan mennek Paksról Skótföldre?

Dum spiro, spero.

McFrost
Nem vagyok ideges 😄

Ezt nem azért írtam, mert 2-1-re nyerünk.

Majd akkor lép érvénybe, ha kiesünk 😄

ressy14
nem értem min háborodtál fel. A nemzetközi kupákban induló magyar csapatok közül ti mentek/mentetek a legtovább, nincs szégyellni valótok semmire se, az a többi kiesett csapatnak van. Én büszke vagyok, hogy kivertétek a Tromsöt, idegenben 3-0-ás alázással.

Higgadj le, és legyél boldog, hogy az ország egyik legjobb csapat szurkolója vagy!
Ja és hajrá csütörtökön!<#eljen>

Dum spiro, spero.

Narxis
ejnye na

McFrost
Én mint paksi, igen sok meccsre járó, doboló és AS alapító lesz..om mi lesz Skóciában! Már így is fényévekkel túlszárnyalták mindenki elképzelését-elvárását! Aki fanyalog az bekaphatja! Földön járunk, nem nézünk le senkit, tudjuk hol a helyünk!

LasDen
rájár a rúd az újpestre....nem megy a pályán és a pályán kívül se.....😄

ressy14
Paksiak skót vendégjátékát adja valamelyik TV, vagy marad a stream?

Dum spiro, spero.

<#eljen> egyébként elvárásaim nekem sincsenek, csak kicsit szomorú lenne a kupaõszt csapat nélkül várni.\
DaemoonHunter
na jó lényegében erre akartam kilyukadni😄

a Hearts az bizony Hearts, ami kábé olyan erõs, mint a Fradi - nem mondom, hogy nem jobb, mint a Paks, de azért nem más univerzum: )
DaemoonHunter
hearts az hearts, nem mondom hogy más dimenzió mint a paks, sõt, de inkább ?nagyobb? elvárások nélkül nézem a meccset, aztán hátha sikerül megint mint a tromsö elleni bravúr...

Narxis
Én meg nem mondok semmit, csak ha már lefújták a meccset, sajnos a magyar foci erre nevel.

banok
De nagy királyság lenne ha a Paks innen is továbbjutna.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
A skysports.com értesülései szerint menesztették a skót labdarúgó-élvonalban szereplõ Hearts menedzserét, Jim Jefferiest és segítõjét, Billy Brownt. Az edinburghi csapat csütörtökön a Paksot fogadja az Európa-liga harmadik selejtezõkörének visszavágóján.

mondom én hogy sima 0-3

mint amit elõtte miskolcon is csinált, kispénzbõl elfogadható csapat...
Az is igaz... de most meg látod mit mûvel a Kaposvárral. A Pruknerben picit csalódtam... elképesztõ amatõr dolgokat mûvel a csapat.

www.smart-bus.hu

vele egy baj van, láttad, hogy amikor szabad kezet kapott a Honvéd padján, akkor mit mûvelt a csapattal...
Pruknert lecserélném Sisára... 😊)

www.smart-bus.hu

azon gondolkoztam, kik várhatják most a 0 pontos csapatok edzõit, Pintér Murinnyónak most éppen szabad lenne a pálya valahova 😄
Neuchatel–Sion 0–3
Vanczák 2 gól

és az durva hogy ez mennyire igaz....

lassan Koszta is visszajön valamelyik csapatba

[HUN]FaTaL
Ha Bogdán és Gulácsi végre rendszeres lehetõséghez jut, akkor lesz.

Jó is lesz ott
40 évesen is fényévekkel jobb mint ez a szlovén lepkekirály

Végh a fradiba igazol 😄DD