32945
Magyar Foci
  • geo91
    asszem van is egy videó egy brazil stadionról ahol ide-oda imbolyog a falelátó a tomboló szurkolóktól
  • ressy14
    nem a kerítéshez szorultak a szurkolók (az a Hillsborough-ban volt 89-ben), hanem egy beton fal dőlt le. A stadion eleve roskadozott, a lelátó betondarabjaival dobálóztak a szurkolók.

Dél amerika más tészta, ott szarnak az ilyenekre, nincs is normális stadionjuk.

Persze érdekes kikötések vannak, de a loki vezetősége már 6 éve ez ellen tehetett volna valamit. A pénz nem lehet kifogás, a BL csoportkörrel kaszáltak rendesen, de állítólag az utánpótlásra költötték. Tavaly mégis siránkoztak, hogy csak 1-2 pályájuk van, és az utánpótlás csapatoknak egy pályán kell osztozniuk egy időpontban.
  • Zenszkij
    Semmi köze nem volt hozzá. Túl sok jegyet adtak el, és egyszerre túl sok embert engedtek be a stadionba, ezért odapaszírozódtak a rácshoz a szurkolók. Nem azért történt a tragédia, mert nem volt elég fényes a reflektor, vagy nem volt 200 újságírónak hely biztosítva. Dél-Amerikában ebből nem csinálnak ebből problémát. Ennyi erővel bármikor elhelyezhetnek egy detonátort is a stadionba, sose lehet elég elővigyázatosnak lenni sajnos.
  • Narxis
    Kösz. Ha-ha, nem mertem leírni előző hozzászólásomban, hogy még a parkolóra is van szabály, de látom a tartalomjegyzékben hogy van. :D

Át fogom olvasni mindenképp.
  • ressy14
    meg is lett az eredménye ('85 Heysel)
  • Zenszkij
    érdekes 30 éve tudtak enélkül is BEK-et szervezni...vicc
  • passatgt
    http://www.fai.ie/PDF/UEFAStadiumInfrastructureRegulations2010.PDF
  • Narxis
    Jó lenne tudni a pontos kritériumokat, majd guglizok egyet hátha valahol le van írva pontokba szedve. Szerintem a stadion minden szegletére van valami szabály. :/
  • ressy14
    azért ez cseppet sem igaz.

régebben naponta megfordultam ott, és már akkor csodálkozva néztem, az ute-t már akkor is lehagyta.

Azóta csak fejlesztettünk rajta, a vip európai szintű, médiahelységeket is kialakítottak.

ne csúsztass...
  • szabii98
    a vidi stadion nem sokban különbözik a lokiétől, talán annyiban hogy van fedett lelátó. ahogy a képen nézem itt nincs, max ennyi a hátrány :D

ez meg vicc:
    'Puskás-stadionban vívta „hazai” meccseit a Debrecen, de a FourFourTwo információja szerint ezúttal a nemzeti stadion sem fog megfelelni az UEFA-nak, forrásunk szerint többek között a reflektorok fényereje sem kielégítő.'
    nehogymár a reflektorok miatt ne feleljen meg
  • Rudee
    Sousa legalább nem beszari és "normális" tartalékos csapattal ment Újpestre.
  • Rudee
    Hát igen.
    Azért most volt 1-2 jó húzása (Pátkai csak pados, Lipták nem ívelget, stb), de még kéne néhány. Strestik gyenge, de játszatni kell, mert fizettek érte. Lang bizonytalan, Kamber is megoldaná azt a feladatot vélhetően kevesebb hibával. Pilibaitis és Aleksidze meg csak az NB2-es csapatban, kész vicc.
  • Rudee
    442 is marhaságokat ír. Ennyi erővel válogatott meccset se lehetne rendezni az országban.
    Kicsit el vannak tájolva.

Én jártam az ETO Park összes helyiségében és igen csak komolyan fel van szerelve, nem úgy, ahogy a cikkben írják. Jóformán csak az asztal alól hiányzik egy ribanc, aki félidőben leápolja a vendéget.
  • Zenszkij
    Ebből is látszik, hogy még egy Romániában is jobban gazdálkodnak a csapatok, mint itthon, ahol csak a pénzek lenyúlása megy. Pedig kis befektetéssel többet nyúlhatnának le, de inkább azonnal egy ezres, mint 2 hét múlva tízezer. Ez van. Simán lehetne mindig egy magyar csapat a BL főtáblán, már nem olyan nehézkes a bejutás, mint 5 évvel ezelőtt. Remélem felnyílnak a szemek és látunk némi pozitív fejlődést a gazdasági területen a magyar futballban. Addig is hajrá magyarok, jussunk tovább!
  • banok
    Ez igen nagy szégyen lenne...
  • Narxis
    Szegény Pinyő, utálják a drukkerek, utálják a játékosok, de azért ő nem adja fel. :D
  • Narxis
    Azon igen csak meglepődnék ha Győrben nem lehetne azt a meccset lejátszani. A többi stadionnál talán tényleg bele lehet kötni ha akarnak, talán még a Vidié is jó lenne. Nehéz kérdés mikor már a fényerőre is van előírás. :D
  • Grenzjager
    én mondjuk nem értem hogy a nyír1-i miért nem alkalmasabb mint pl a pozsonyi stadion?
  • passatgt
    puskásban simán játszani fognak, nem kell kelteni feszültséget
  • Grenzjager
    ezt azért nem hiszem el, hogy míg Szerbiában, Szlovákiában minden stadion alkalmas addig Magyarországon egy se??
  • Casillas
    ez nem nagy arc, hanem realitás :P
  • Rudee
    Kíváncsian várom Pinyő nyilatkozatát, ha nem tudják megverni a Haladást :)
  • Rudee
    Koman kezdőként bő egy órát játszott a nagy skalpot begyűjtő Krasnodar-ban

Kovács Péter a szünetben állt be a Stromsgodset csapatába, a hajrában sikerült egyenlíteniük.

Szentpéteri a padról nézte végig a Lahti MyPa elleni vereségét.

Király nem kapott gólt a Bundesliga II nyitányán az újonc Regensburg ellen.

Vanczák kezdő a Basel ellen.

• Rudee
    Kronaveter
  • DasIsFuck
    hát most az európai kupák miatt szerintem eggyáltalán nem számított ez a vereség.
    azért az fontosabb.
    bajnokság meg nem most dől el.
  • passatgt
    hát azért idegenben, 1-0-ra kikapni kaposvártól 3. csapattal ami kb soha nem játszott együtt, szerintem nem rossz eredmény

úgyse most fog eldőlni bajnokság, videoton nyilván veszt pontot majd holnap, ők is valami ZS csapattal állnak ki
  • LSSAHPAUL
    Szerintem túlértékelte a 3. dvsc lineup-ot. Csak azt nem értem amikor látta hogy ez nb2-es szint akkor miért cserélt 3 szintén nb2-es játékost be... vagy már akkora arca van hogy úgy gondolta hagy játszon most olyan aki sose játszik, ígyis úgyis megnyerjük a bajnokságot :)
  • Rudee
    Ez a Kondás igen nyomorult.
    Van egy rakás jó játékosuk, akik úgyse játszanak a BATE ellen. Sokuk még a padra se fér oda. Mégis ilyen kerettel megy bajnokira. Meg is érdemelték, remélem még lesz nekik 4-5 hasonló meccsük.
  • passatgt
    Lokinál elég sokan pihennek:D
  • bakkerman
    nagyon szurkolok mindkét csapatnak,remélem a jövőhét folyamán a visszavágók után olyan videók kerülnek ide be,ahogy ünnepel a két csapat!!
  • Rudee
    Priskin kezdő és a csapata második gólját szerzi.
  • passatgt
    idegenben Torghellével kezdenék mivel úgyis védekezni fogunk, ő szerintem jobban védekezik mint Nikolic, plusz kontráknál jobban letudja kötni a belső védőket így a szélen Gyurcsónak és Oliveiranak több helye lenne
  • banok

• ressy14
  • commissioner
    Ámen! :)
  • Casillas
    nem hiszem, hogy olyan messzire vinné a Loki a hazai meccsét valaha
  • ressy14
    még bl csoportmeccset is rendezhetnének itt, és fognak is :D
  • commissioner
    a Vidi stadionja megfelel az EL-playoff követelményeknek?
  • passatgt
    nem kell beszarni egyik csapattól sem, okos játékkal ezen a szinten verhető mindegyik, egyszer legalábbis, annyi meg pont elég
  • bakkerman
    a felsorolt csapatok közül az első hét kapásból egy ötössel ütné ki Sousa-ékat...papíron.