Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
és akkor londonban ezek csap a PL-es klubok,8. vonalig van profi futball englisben,ha a hasamra ütök akkoris alsó hangon lehet 20 londoni profi klub

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tegyél ellene 😊

bakkerman
megbuktatják a gecibe,itthon ez így megy,már nem tetszenek pár srácnak az edzések,azt megbuktatják,ebbe semmi kivetnivaló nincs,a következõ edzõvel megint szárnyalnak

zico87
+nem csak a lakosság ha nem az eladhatóság is miatt azért egy befektetõ is elõbb viszi a pénzét Londonba mint ide ami azért nem meglepõ itt 10 milliárd eurót is 1 év alatt eltüntetnének és ugyanaz a szint maradna

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Nem lõttél nagyon mellé:

London lakossága: 7,825,200
Moszkva lakossága:10 562 099
Isztambul lakossága: 13 120 596

BUDAPEST lakossága: 1 721 556

tehát természetes, hogy 7-13 millió ember mellett van 4-5 élklub egy városban. De itt 1,7 millió emberre jut 4-5...

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Effe88
istenem mi lenne
megunták a fejét aztán megbuktatják ez nálunk így megy nem szokás egy edzõnek több évig maradni egy csapatnál ebben az országban már megtanulhattátok volna😊

passatgt
nagy a fû, sok a sérült, nem volt elég idõ felkészülni stb...

De majd Csank megy a vasashoz, Komjáti meg a zte-hez és probléma megoldva

mi változott Zalaegerszegen, hogy ennyire nem megy a szekér?
passatgt
ZTE - Honvéd 0 - 4

Azt hiszem most jött el Csank takarodásának az ideje😄

Akkor van bõven.
Pedig azt hittem rájöttem a magyar labdarúgás rákfenéjére... <#nemtudom><#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Effe88
már írtam<#zavart2>

Gabe van még amúgy: oroszország: cszka,lokomotiv,szpartak,dinamo moszkva
törökország: besiktas,istanbul bb,fenerbache,galatasaray

banok
London.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Akkor már csak Budapestnek kell eljutni London szintre, és minden ok lesz... <#whatever>

Effe88
hát rájuk férne az tény fõleg a jogtalan kizárásunk miatt
de attól függetlenül jók a vasas elleni "túrák" ,legalább is én amiken voltam mindegyiket élveztem

Gabe van ilyen város, London a neve: chelse,fulham,arsenal,qpr,tottenham

Nem tudom van-e még egy európai város akinek ennyi elsõosztályú futball csapata van mint Budapest. Általában ugye az 1-2 a megszokott. Itt meg van stabilan 4-5, de a kilencvenes években volt még több is mikor a BVSC és a III.kerület is feljutott.
Pénz meg annyi se nagyon van hogy 1-2 megéljen normálisan.
Csak hát jó ezt így eltervezni hogy nem kell ennyi, akit meghagyunk annak tetszik, csak akiket kiselejteznénk annak meg nagyon nem.

smith09
bakkerman !

Te mekorra hülyeségeket írsz.
Lehet h az Újpest gyengébb mint a szurkolók megszokták, a te választékos kifejezéseddel éve " fos ", de azért vegyél vissza szerintem. A Fradinál aztán nem mutogatnak egymásra azt sem tudják épp h kié a klub ill. h ki a tulaj vagy ki is volt a tulaj ?!

Effe88 !

Adom amit írsz adom !
Aki már volt Újepst - fradin az tudja a hangulat más mint eg ybármely más meccsen. Sajnos akik a hangulatot csinálják azt a kereskeldmi média bûnözõknek nevezi.....
A Vasasra a mészöly-klán miatt ráfér egy kis Nb2....

Fradi, Honvéd, Újpest. Ennyi fõvárosi csapat bõven elég.

bakkerman
lehet,de akik tehetnének azért hogy ez a két csapat méltó legyen a nevéhez,azok mutyiznak,meg csalnak meg lopnak. hát kérem,akkor lehet egyel lentebb menni

Effe88
pffff
újpestre szükség van(látszik hogy nem jártál még Fradi-Újpest meccsen)

vasasra szintúgy

akire nincs szükség és hála az istennek el is takarodtak az az mtk😊

bakkerman
újpest évek óta fos,vasas alapból nem sok vizet zavar,egyik évben 8.-ok, másik élvben 13.-ok,fradinál is szarság van,de legalább küzdenek hajtanak,nem mutogatnak egymásra,meg is lett az eredménye,3. hely. újpestnél megy a fika ide oda,egymásra bámulnak,kibasznak milliókat benhákkerekre,amikor a csapat meg a kiesés szélén lesz áprilisban,akkor meg majd jajgatnak. 1 év nb2 még senkinek nem ártott meg,az mtk is visszafog jutni,és újúlt erõvel felfrissülve térnek majd vissza

<#papakacsint><#eljen>
bakkerman
egy vasas meg egy újpest nem hiányozna az nb1-bõl,nem sok vizet zavarnak,maradjon egy erõs fradi meg egy erõs honvéd azt szevasz jövõre újpest vasas rangadó a keletiben 😄DD hehe

Effe88
ez nem új keletû

aszem 6-7 éve vagy mikor volt a psg-újpest ott is megvolt szabva hogy nem cserélhetnek mezt a lilák vagy ha cserélnek levonják a mez árát a bérükbõl😄😄😄

smith09
Az utolsó 2 - 3 hosszászólás a valós helyzetet mutatja. Én elhsiezm h a Dinamó Kiev-nél v a többi keleti klubnál sem tiszta minden. De már olyan fellegekben vannak a problémák h nem is tudom mivel lesz itt megoldva bármi.
Hozzátenném továbbá hogy nem Bárányos eltiltására gondolok, hanem arra h mutyizás folyik szinte mindenhol és miután rájön valaki h mitõl ered a probléma addig vége. Lásd : mtk, bvsc, III.kerület. Most már Újpest,vasas is lassan beáll a sorba. A volt, egykori nagy fõvárosi egyesületek lassan megszünnek. Az Újpestnél a foci csapaton kívûl szinte minden csõdbe ment, a Vasasnál sem rózsás a helyzet. Remélem a vidéki foci nem csak azért erõsödik mert a fõváros k*rva gyenge hanem azért mert végre elindult valami !
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
"Ez a Magyar Foci 2011-ben"

*A Vasasnál

Bárányos nyilatkozata a Roma elleni meccs után:

„Aki engedély nélkül cserélt mezt, ki kellett fizetnie”

És ez a klub ma a Magyar Labdarúgás élvonalában játszik... Ez a Magyar Foci 2011-ben.

bakkerman
4-1 gatya volt,de minden elismerésem a Paksé!!! <#worship><#worship>

Narxis
Ez szívás volt a javából...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

://
A Mainz meg büntetõkkel kiesett a Gaz Metan ellen, Stieber nem játszott

McFrost
Teljesen megérdemelt, ez egy kalap szar idáig!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Beütötte ezt meg bevédte.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

(nem válasz...)
na, nekem ennyi volt
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vagy öngól volt?
hát az elsõ meccsen a bíró adta, de most a védõ maradt le
nincs ez elúszva, csak nem szabad összeomlani. na meg kegyetlenül ki kéne használni a hearts bakijait.
McFrost
Ugye az a vicces, hogy 2 gólt lõtt nekünk a Hearts és egyikhez sem volt semmi közük.

bassz, pont lemaradtam a gólról 😞

passatgt
1-1 is jó és akkor 11-esek

mekkora kibaszott balfasz gól
McFrost
😄DDDD

bázdmeg...
pfff
ezt mondom, rá kellett már volna tûzni... :/
McFrost
Adom!

passatgt
montpellier-gyõr meccsre hasonlít