32945
Magyar Foci
-
Rudee #17760 Itt nem a 0-1 a baj, hanem az, hogy a debrecenieken azt látni feladták. Semmi ötlet, előre játékról ne is beszéljünk inkább. -
Solt #17759 Komolyan úgy érzed, hogy egy Varga szintű játékost a Debrecen csak úgy levesz a polcról? :) -
#17758 mondom én
elég megnézni a legutóbbi bate meccset amit korábban beírtam bate-vardar otthon -
lord nihilus #17757 A mai modern fociban KELL hogy legyen azon a poszton ember, padon is, pályán is kettő darab hatékony agresszív ember. Itt van összesen kettő? Nemár... -
#17756 Itt is? Meg a vizilabdában is? röhej. -
Solt #17755 Vezetnek is... ennyi volt...
Mindenesetre le a kalappal a Debrecen előtt, bármi is legyen a vége!
( sajnos a Varga nagyon hiányzik! ) -
lord nihilus #17754 cső továbbjutás -
lord nihilus #17753 félig a magyar póló meccset nézem..itt is az van? fasza... -
#17752 megvették a bírókat -
Solt #17751 Ez a bíró basszus... 12 ember ellen kell nyerniük... -
lord nihilus #17750 rossz előérzetem van, a meccs végeredményével kapcsolatban.... -
#17749 nyílvánvaló,mondjuk azért respekt,hogy múltkor semmi bajt nem csináltak,bár ha ma neadjIsten kiesik a Loki,lehet bereped pár szélvédő,de ne legyen igazam -
#17748 azt azért lehetett sejteni, hogy nem fognak együtt sörözni a nyíregyi köménymaggal. -
#17747 pedig a teva építhetett volna nekik stadiont... -
#17746 msot jöttek meg a debreceni szurkolók ide nyir1-re,és azért az cink,hogy az ultrák azt skandálják,hogy "szar nyíregyháza",pedig ha mi nem vagyunk,akkor mehetnének a Pestre meccsezni... -
#17745 Kádár Tamás -> Roda
végre egy értelmes igazolás -
lord nihilus #17744 Jaja...és még hasonlít is Joséra:DDD Nagyon bírom, remélem egy darabig még nem zavarják el xD -
#17743 ez a Sousa hétről hétre felkavarja az állóvizet a magyar fociban,ez tetszik! :DDDD valami miatt mindig balhéznia kell,tiszta Mourinho a csávó :DDDDD -
#17742 :D -
#17741 gyépé harc:D:D:D
vak vezet világtalant kb...:D:D:D -
#17740 László Csaba vs Paulo Sousa -
Takezó #17739 Igen jó balszélső volt ő, teljes joggal dicsérték, hiszen nemcsak holland bajnok lett, de az EL-ben is sokat tett azért, hogy a csapata olyan sokáig eljusson. A kérdés csak az, meddig tudja/tudta tartani ezt a szintet, mert - cselek hiányában - mindig a gyorsaságából élt, az meg ugye a korral gyorsan múlik. -
#17738 a Dinamonal nagy gebasz van,most jön új edző,ki tudja az fog-e számolni komolyabban Baluval... -
#17737 a psv-ben anno szerintem az Európa top 10 balszélsői közé befért -
Zenszkij #17736 nem rossz játékos, de sose volt olyan jó, mint aminek itt a média felajnározta, nincs ebben semmi meglepő -
#17735 Választhatott volna..
Siker-->Hírnév-->Nagy klub-->Pénz
vagy
Tehetség-->Oroszország-->Pénz
ő az utóbbit választotta.. pedig szerintem, ha értelmesebb csapatot választott volna akkor játszana is, ami a legfontosabb, és nem is halna éhen.. -
lord nihilus #17734 abban nem kételkedtem, hogy sokat keres, csak ettől még durvábban elcseszte a tehetségét, mint valakinek egy térdszalag szakadás vagy sípcsonttörés... -
Solt #17733 Akinél ez a fő mérce, az meg is érdemli a sorsát. -
#17732 ugyan, ha tudnád mennyi pénzt kap amennyi idő alatt ezt leírtad... -
lord nihilus #17731 így múlik el egy tehetség fénykora... -
IXEMGabeo #17730 Go Honvéd!!! -
Rudee #17729 Én nem bánom, csak menjenek tovább az európai kupákban érdekelt csapatok. -
Rudee #17728 Sorra újítják fel a stadionokat. Idejük is van rá bőven. -
Zenszkij #17727 A Fradi ismét szárnyal. Bombázatos akciógólok, csodás győzelmek. Jól tönkretették a csapatot. -
Zenszkij #17726 A következő világbajnokságot hol is rendezik? :) Azt hiszem ott is lenne mit kifogásolni. Kíváncsi leszek. -
#17725 szomorú, hogy 2 forduló után csak a picipest a 100%-os egyedüliként :( -
#17724 Dzsudzsák a padon ül a Dinamo-Szpartak (0-3) meccsen és a csapata már ellőtte a 3 cseréjét amiből egyiknek sem volt részese. -
Rudee #17723 -
Rudee #17722 Dél-Amerikához nincs köze az UEFA-nak. -
#17721 a maracana-t megnézném milyen állapotban van,vagy a vila belmirot,és ezekben 40-50 ezren járnak meccsre,némelyik brazil stadion életveszélyes...az UEFA meg a világítás miatt szarakodik,hát rohadjanak meg