Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
London lakossága: 7,825,200
Moszkva lakossága:10 562 099
Isztambul lakossága: 13 120 596
BUDAPEST lakossága: 1 721 556
tehát természetes, hogy 7-13 millió ember mellett van 4-5 élklub egy városban. De itt 1,7 millió emberre jut 4-5...
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
megunták a fejét aztán megbuktatják ez nálunk így megy nem szokás egy edzõnek több évig maradni egy csapatnál ebben az országban már megtanulhattátok volna😊
De majd Csank megy a vasashoz, Komjáti meg a zte-hez és probléma megoldva
Pedig azt hittem rájöttem a magyar labdarúgás rákfenéjére... <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gabe van még amúgy: oroszország: cszka,lokomotiv,szpartak,dinamo moszkva
törökország: besiktas,istanbul bb,fenerbache,galatasaray
de attól függetlenül jók a vasas elleni "túrák" ,legalább is én amiken voltam mindegyiket élveztem
Gabe van ilyen város, London a neve: chelse,fulham,arsenal,qpr,tottenham
Pénz meg annyi se nagyon van hogy 1-2 megéljen normálisan.
Csak hát jó ezt így eltervezni hogy nem kell ennyi, akit meghagyunk annak tetszik, csak akiket kiselejteznénk annak meg nagyon nem.
Te mekorra hülyeségeket írsz.
Lehet h az Újpest gyengébb mint a szurkolók megszokták, a te választékos kifejezéseddel éve " fos ", de azért vegyél vissza szerintem. A Fradinál aztán nem mutogatnak egymásra azt sem tudják épp h kié a klub ill. h ki a tulaj vagy ki is volt a tulaj ?!
Effe88 !
Adom amit írsz adom !
Aki már volt Újepst - fradin az tudja a hangulat más mint eg ybármely más meccsen. Sajnos akik a hangulatot csinálják azt a kereskeldmi média bûnözõknek nevezi.....
újpestre szükség van(látszik hogy nem jártál még Fradi-Újpest meccsen)
vasasra szintúgy
akire nincs szükség és hála az istennek el is takarodtak az az mtk😊
aszem 6-7 éve vagy mikor volt a psg-újpest ott is megvolt szabva hogy nem cserélhetnek mezt a lilák vagy ha cserélnek levonják a mez árát a bérükbõl😄😄😄
Hozzátenném továbbá hogy nem Bárányos eltiltására gondolok, hanem arra h mutyizás folyik szinte mindenhol és miután rájön valaki h mitõl ered a probléma addig vége. Lásd : mtk, bvsc, III.kerület. Most már Újpest,vasas is lassan beáll a sorba. A volt, egykori nagy fõvárosi egyesületek lassan megszünnek. Az Újpestnél a foci csapaton kívûl szinte minden csõdbe ment, a Vasasnál sem rózsás a helyzet. Remélem a vidéki foci nem csak azért erõsödik mert a fõváros k*rva gyenge hanem azért mert végre elindult valami !
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Aki engedély nélkül cserélt mezt, ki kellett fizetnie”
És ez a klub ma a Magyar Labdarúgás élvonalában játszik... Ez a Magyar Foci 2011-ben.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8