Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szotyis fotelfan megmondó?
az is tuti,
szép mötökázást hátralevõ életedre 😊
Megközelítõleg 100-150 szurkoló gyûlt össze, és "Ku..a gyenge" rigmusokkal fejezik ki nemtetszésüket az elmúlt hetek eredményeiért. Az elégedetlenség valamilyen szinten érthetõ is: a lila-fehérek az elmúlt 4 találkozójukat elveszítették és még csak gólt sem lõttek.
A Fradinál Prukner László, most az Újpestnél Mészöly Géza és Balajcza Szabolcs jöttek ki a feldühödött drukkerek közé.
Az egyezkedés ezekben a percekben is tart...
😊))))))))))))))))))))))
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
illetve lehet de a Fradiba nem egy ilyen tutyi mutyi szintiboy klón való
szal húzhatna a büdös picsába ide hozta a kaposvári szarjait õket is vihetné
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyre jobbak a vidéki klubok.
Hajnal kezdõ a Stuttgart-Schalke meccsen.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
azt hittem az NKZagit kihagyni a bûnöm 😊))))))
a a bolsik, kommancsok létrehoztak egy jó nagy várost...
és egy vízfejû országot... Az öreg dózsások (😛) nagyon büszkék arra, hogy a személyijükben a születési helynél "Újpest" kifejezés szerepel s nem Budapest, mert a város 1954-ben lett Budapesthez csatolva.
S a központi bizottság, a párt..... nemhogy levont zsírozva 50 évre hogy budapesti csapat lesz a bajnok, hanem azon belül is hogy melyik (lásd Novák-Mészöly nyilatkozatok), ...Szakszervezet, ...Belügy ...Honvédség ..etc Ennek vége lett, legalább is, nem feltétlen a bunda részére gondolok 😊))))))))))))))) Mert lové beszél, ennyi....
Emellett nagy állami cégek, amelyek csapatokat is eltartottak akár: Tungsram, Volán ...amik mind kinyuvadtak, nagy állami lovék is eltûntek, amelyek eltûntek vidékrõl is, mert azért ott is voltak dellák, de vidéken van lokálpatriotizmus, Budapesten alig , ezért jön a VIDÉK. S nemcsak a fociban.
A horvátokra mondják, hogy olyanok mint a magyarok, mindenben...
1st:
- Dinamo Zagreb
- Lokomotiv Zagreb
- Lucko Zagreb
2nd:
- Rude¹ Zagreb
- HA©K
- Croatia Sesvete
- Hrvatski Dragovoljac
s ha belegondolunk akkor mizu
Belgráddal (Crvena Zvezda, Partizan, OFK),
Bukaresttel (Steaua, Dinamo, Rapid, Sportul*),
Athénnel (Olympiakos, Panathinaikos, AEK, Panióniosz, Atromitos*)
*= mötökásan jártak 😊
összességében nyugaton nem a párt keze irányított.... hanem azok akik az adott klub mögé álltak lovéval. A görögök csak azért vannak a listán mert õk állatorvosi lovak...
amúgy meg lehet ETO-zni, LOKI-zni, VIDI-zni ... de
AZ ELSÕ VIDÉKI BAJNOK a partiumi NAGYVÁRAD !! 😊)
Abban Csank a váci bajnoki címe után nyilatkozott.
Számomra ez volt benne lényeges:
kb, nem ezekkel a szavakkal: azért szar a magyar foci, mert szar a hátország, az utánpótlás, a másodosztály, és az amatörizmus is. Az emberek melóznak, tanulnak, gondoskodnak szeretteikrõl, nincs elég szabad idõ .... --->>> majd ha növekszik az országban a villanyfényes edzõpályák száma, nem csak a nagy kluboknál, akkor lesz remény.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"