32945
Magyar Foci
  • Rudee
    Rudolfnak sok köze azért nem volt a bebreceni neveléshez, Ő kész játékosként jött haza a Nancytól.
  • Solt
    Igen, letett. BL főtábla, plusz kineveltek egy Dzsudzsák Balázst, egy Rudolfot, egy Vargát...

És akkor ott vannak még a felejthetetlen élmények... Hajduk - DVSC 0:5, DVSC - Levszki 2:0, stb...

Ha neked ezek nem eredmények a jelenlegi focinkban, akkor nincs miről beszélgetnünk. Te nem realista vagy, hanem egy rosszindulatú pesszimista...
  • Solt
    Nagyon régóta azt szajkózom én is, hogy szűrni kéne a légiósokat, plusz maximalizálni a számukat.

Én olyan szabályt hoznék, hogy minimum 3 U21-s magyar fiatalnak pályán kell lennie, plusz 50 NB1-s meccs után igazolhatnának csak külföldre...
  • zico87
    letett valamit ?:D ne már ennyi embert nem lehet hűlyének nézzni vagy mégis ?én csak realista vagyok túl vannak fizetve eredménytelenül ezek a bohocók és valóban a brazil túlzás volt mert már egy izlandi is nagy falat :D
  • Solt
    Nem értem mire ez a pesszimizmus... ez már nekem a ló túloldala! Jelenleg ennyit tudnak a csapataink... de mitől lenne jobb, ha elmúlt évtizedekben csak a lenyúlás ment?

Ettől függetlenül én látok javulást az elmúlt években... a Debrecen azért letett már valamit az asztalra... ez a Brazil utcai csapat hasonlat elég erős...
  • Rudee
    Elég lenne első lépésben a sok hulladék légióst eltávolítani.
    Nem tudom miért nem lehet szabályozni akár a keretben, akár a meccsen szereplő külföldiek számát. És nem csak EU-n kívülire gondolok, hanem összességében.

Jóval kevesebb fizetést kéne elszórni, azokat a pénzeket meg lehetne az utánpótlásra költeni. A fiatalok is több lehetőséget kapnának és vélhetően évről-évre kikerülne 2-3 komolyabb tehetség.
  • zico87
    félrebeszélésben a magyar csapatok már rég BL-t nyernének..az a baj nagyon sok a buta naív ember aki a magyar fociba fektetne pénzt az vagy pénzt akar mosni vagy teljesen elment az esze,Ezt a Lokit bármelyik Brazil utca csapat rommá veri és az a szörnyű ezért a semmiért ők jól élnek több mint 20 éve és itt nem csak a lokiról van szó,solt EL-től mit vársz ?ha nagyon nagy mákjuk van és elsőnek egy medvékel teli csapatot kapnak ahol csak 10 medve játszik akkor lehet esély de amikor már bárkit kap a loki akiknek megmutatták serdülőben mi az a labda kiesik simán és ez 100 év múlva se fog változni ha csak nem lenne totális megújítás idehaza.
  • Solt
    Na igen... kéne 4-5 kirakat csapat sok-sok szponzorral, és akkor talán 3-4 év alatt lenne előrelépés.

Ja-ja... remélem az EL-ben több szerencséjük lesz...
  • Solt
    Ott látom a fő problémát, hogy a Vidi és a Debrecen is gyakorlatilag végig támadja az NB1-s szezont... pár meccs kivételével szinte nincs nyomás a védelmükön. Ezért is gáz, amikor erős csapattal találkoznak... ott derül ki, hogy a védelem gyenge, de akkor már késő..
  • Narxis
    Ahhoz több cég kellene, kb. minden klub mellé kellene egy Audi mint Győrben.

Nem baj, én bízom még az EL szereplésben.
  • Rudee
    A Vidinek bejött a Slovan ellen, de az se sokon múlott. Ez meg hiba volt. Kint sem azért lett X, mert olyan jó volt a Debrecen.
    Remélem azért Belgiumban Sousa-ék nem ülnek rá az 1-0-ás előnyre, mert akkor ők is búcsúznak.
  • Solt
    Ja-ja... szerintem ezt eltaktikázta... kár volt beállni védekezni...
  • Rudee
    Nem feltétlen kell klasszis. Elég egy normális fiatal. De ezek nem próbálkoznak ilyennel, inkább évekig a tarcsiban játszatják azt akit ígéretesnek látnak. Aztán ha be kell vetni, akkor meg csak kamilláznak. Aki BL-be akar jutni, az nem 11 jó játékossal és felejthető tartalékokkal kell, hogy rendelkezzen.

Tudom, hogy Sidibe el volt tiltva. De utána se játszottak együtt, csak most, mikor már rákényszerültek. Pedig ha meghúzza ezt Kondás, akkor akár támadást is láthattunk volna tőlük.
  • Solt
    Ezen a szinten egy posztra két klasszis játékos luxus sajnos... bár remélem az új adótörvény miatt javul a klubok anyagi helyzete...

A Sidibe-nek eltiltása volt, azért nem játszott... A Bouadlaval és a Vargával kiegészülve azért ez egy elég ütős csapat... idén is többet nyújtottak volna, ha minden egészséges, és nincs eltiltva...
  • Rudee
    Értettem.
    De hiába a 2 jó csatár, ha 90%-ban csak egyik játszik. Meg egy bajnoknál azért legyen a legfontosabb posztokra is minőségi csere. Most ezek a fiatalok lelkesek meg minden, de NB2 fölött már sok nekik.
  • Solt
    Most így hirtelen egy csapatot nem tudnék mondani, aki 442-t játszik...

Nem a felállás a lényeg, hanem a tartalom. A Vidinek eddig szerencséje is volt... a mutatott játék engem nem győzött meg eddig.
  • Rudee
    Lesz ott még sok komoly csapat. Pénteken okosabbak leszünk.
  • Solt
    Arra akartam célozni, hogy, ha van két ilyen klasszis támadó, akkor köréjük kell csapatot építeni... ha megteszik, jövőre eredményesebben vághatnak neki az egésznek... de ehhez mindenképpen erősíteni kell a védelmet is.

Szerintem is izgalmas lesz a bajnokság...
  • szabii98
    Dehogynem, nagy csata az első két-három helyért és ennyi...
  • lord nihilus
    háááááááááát...én szeretem majmolni a nagy csapatokat. Éppen ezért amíg ki nem nőnek a magyarok ebből a 4-4-2-es ősrégi "valamiből" addig sok vizet nem fognak kavarni nemzetközileg. A Vidinél látni valami modernebb felfogást, de ott sem a leggyorsabb gondolkodású játékosok vannak:/
  • passatgt
    EL playoffban őket is kaphatja loki, még nincs kisorsolva:

Sporting CP
    CSKA Moscow
    PSV Eindhoven
    Bordeaux
    Stuttgart
    Metalist Kharkiv
    AZ
    Hapoel Tel Aviv
    Lazio
    Seeding TBD
    Trabzonspor
    Newcastle United
    Levante
    Dnipro Dnipropetrovsk
    Dinamo București
    Feyenoord
    Atromitos
    Heart of Midlothian
  • Rudee
    Hát igen. Ami itthon bőven jó, az Európában elég soványka produkcióra elég csak. Bár az albán meccs is már jel volt.
    Bár idén a bajnokság szerintem nem lesz sétagalopp.
  • Solt
  • zico87
    azért az nb1-be 50 gólt lőni nem igen mérvadó megteszi azt 4 jóltáplát pingvin is.
  • Solt
    Hát az elején ahogy fújt, elmehetne a ...
  • Rudee
    Vannak érdekes ítéletei, de másik bírónál is kevés lenne ez a játék. Max ha nagyon ide fújna.
  • lord nihilus
    jogos a felvetés
  • szabii98
    FB oldalakon(pepsifoci, stb) fikázzák a bírót, mert izraeli és zsidó és hogy mit keres ő európában
  • Solt
    Na igen... már, ha menni akar egyáltalán...

Remélem tanulnak ebből... ha tényleg stabil nemzetközi kupákban szereplő csapatot akarnak, akkor jobban fel kell építeni... védekezésben nagyon lyukasak...

Előre nem lesz gond a két csokival... vágni fognak ketten vagy 50 gólt az nb1-ben. Remélem átállnak a két csatáros játékra, vétek lenne bármelyiket is padoztatni...
  • Rudee
    Ha van eszük, akkor még most el is engedik. A hónap végéig van idejük, de az EL-ben esélyük így sajnos nem lesz.

Csak aztán az érte kapott pénz egy részét érdemes lenne visszaforgatni, új játékosra költeni.
  • Solt
    Akkor szarban vannak... egy támadó játékost könnyebben lehet pótolni, mint egy ilyen mentalitású, védekezni és támadni is képes fáradhatatlan kis pitbullt...
  • Rudee
    Ja csak ha eladják akkor mi lesz. Mert előbb-utóbb el kell engedni.
  • Solt
    Hááát... sajnos ebben van valami... nyoma sincs a szervezettségnek, nem igazán tűnnek úgy mintha tudnák mi a dolguk.
  • Solt
    Hiányzik az a Bouadla gyerek is nagyon... a kettő együtt már sok.

Varga hiányzása azért ennyire feltűnő ilyen ellenféllel szemben, mert bejátssza az egész pályát 90 percen át... ilyen játékost, aki a csapat motorja, nem egyszerű helyettesíteni! Ez nem a Milan! :)
  • lord nihilus
    Nem, abszolút csapatként vallottak szégyent(?)...betojtak, a letámadást nem tudják kijátszani, ellenben alig tudnak labdát szerezni. Szerintem.
  • Rudee
    Azért szégyen, hogy a bajnok játéka egy játékostól ennyire függ.
    Kondás szerintem ezt elbacta, de hát már nem lehet mit tenni.
  • Solt
    Egy Varga kvalitású játékos hiányzik, nem egy másik vkp...

• Zenszkij
    meg kell nyomni a második félidő elejét, mert ha gólt kapunk vége
  • Rudee
    Az se lenne hátrány.
    Mindenesetre érdekes lesz, Sidibe melegíthet. A jobb szélen Nagy is édes kevés, Bódit vissza kell rakni a helyére, középre meg behozni valakit.
  • lord nihilus
    Nem, de olyat aki alapból vkp, az kellene, nem pedig a szélről behozni...