Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk sérülés elõtt se volt nagyon sokszor kezdõ, ahhoz képest h U bronzos....
mondjuk abból a csapatból azért érdekes, hogy sehol senki nem tudott alkotni a csapatában az NBIben, mivel be se fér ...de akkor hogy lett U bronz?
mondjuk abból a csapatból azért érdekes, hogy sehol senki nem tudott alkotni a csapatában az NBIben, mivel be se fér ...de akkor hogy lett U bronz?
a hülyeséget arra értettem, hogy a klub nincs pénzhiányban, és csak nem többmilliós az a bizonyos bónusz pénz.
Dum spiro, spero.
Én azért örülnék ha a csapat 80%-a magyar lenne, függetlenül attól, hogy elhiszem azokat a mendemondákat, hogy ezek a légiósok olcsóbbak vagy jobbak is lehetnek mint a hazai közeg.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2. pont
pedig nem hülyeség,bevett szokás ilyen záradékokkal ámítani a játékosokat a szerzõdés aláírásához,és lehet irreálisan nagy casht írtak be neki,amit most ugye nem akarnak kifizetni. én simán elképzelhetõnek tartom,cask akkor lesz cumicilin kapszula,ha megsérül tájvöl
pedig nem hülyeség,bevett szokás ilyen záradékokkal ámítani a játékosokat a szerzõdés aláírásához,és lehet irreálisan nagy casht írtak be neki,amit most ugye nem akarnak kifizetni. én simán elképzelhetõnek tartom,cask akkor lesz cumicilin kapszula,ha megsérül tájvöl
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Engem nem nagyon érdekel, hogy hány magyar játszok az aktuális bajnok/bajnokesélyes csapatban, ha nemzetközileg megállják a helyüket.
Dum spiro, spero.
Õszintén megmondom Hídvéginek tavaly jó ha volt 2 jó meccse. A posztján amúgy is eddig Horváth G. játszott, tegnap a Pécs ellen meg a Hector Sanches Cabrera.
A Tujvel vs. Bozovic témára nem tudok neked mit mondani, mert nem vagyok bennfentes. Pletykák szerint
1. el akarjuk adni vagy már el is adtuk, és a transzferig nehogy megsérüljön azért nem õ véd,
2. benne van a szerzõdésében, hogy bizonyos meccs lejátszása után nagy prémiumot kap, és ezért nem játszik (szvsz ez hülyeség)
De ezeket csak a lelátói pletykák alapján írom. Ha tényleg el akarnánk adni Bozovicot, akkor Tujvelen kívül nem lenne normális cserekapusunk, mivel Sebõk Zsolti nem kellett nekünk.
A Tujvel vs. Bozovic témára nem tudok neked mit mondani, mert nem vagyok bennfentes. Pletykák szerint
1. el akarjuk adni vagy már el is adtuk, és a transzferig nehogy megsérüljön azért nem õ véd,
2. benne van a szerzõdésében, hogy bizonyos meccs lejátszása után nagy prémiumot kap, és ezért nem játszik (szvsz ez hülyeség)
De ezeket csak a lelátói pletykák alapján írom. Ha tényleg el akarnánk adni Bozovicot, akkor Tujvelen kívül nem lenne normális cserekapusunk, mivel Sebõk Zsolti nem kellett nekünk.
Dum spiro, spero.
A gyõri bajnokavatásnak különösen örülnék hiszen az egyik "legmagyarabb" csapat a mezõnyben.
Stevanovic 6
Babic 6
Fehér 6
Djordjevic 6
Völgyi 6
Pilibaitis 6
Trajkovic 5
(Tokody, 56.) 5
Ji-Paraná 5
(Windecker, 68.) 5
Koltai 6
Aleksidze 6
(Ahjupera, 77.) 0
Dinjar 5
Stevanovic 6
Babic 6
Fehér 6
Djordjevic 6
Völgyi 6
Pilibaitis 6
Trajkovic 5
(Tokody, 56.) 5
Ji-Paraná 5
(Windecker, 68.) 5
Koltai 6
Aleksidze 6
(Ahjupera, 77.) 0
Dinjar 5
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
s lenne egy kérdésem, az simán belefér Magyarországon, hogy Hidvégi fiatal magyar hátvéd helyett inkább Uruguayból hoznak brazil.... de miért a láma Tujvel véd Bozsovics helyett? Utóbbi azért crnagorác válogatott.
Ha így folytatják márciusig, egy két X-szel meg vereséggel, tavasz elején bajnokavatás lesz az NB1-ben.
Dum spiro, spero.
ejj nagyon megy a gyõr,és a loki,ha 10 forduló után is még ott tudnak lenni a zöldek,akkor komoly bajnokesélyesekké léphetnek elõ
így érthetõ a rendszabályozás
Nem azért nem játszatta, mert Sousa szerint gyengébb mint a többiek, hanem mert lenyilatkozta, hogy minél elõbb menni akar - a te szavaiddal élve - az "állam csapatából". Ugyanekkor volt, hogy Liptáktól elvette a CSK szalagot is. Micsoda véletlen, nem gondolod?
Dum spiro, spero.
valakinek gólt is kell fejelni ha már ennyire de ennyire jók ezek a spanyolok 😊)))))))) mondjuk Szuzi is rájött hogy talán befér az állam csapatába Elek, nem csak a válogatottba 😊
bocs, fejelte
látod, még gólt is rúgott
Elek, a magyar válogatott játékos kezdõ a Videotonban
juhhhéj 😊)))
juhhhéj 😊)))
a boszniai szerb Sztevo Nikolics nagyon jó,
fõleg ha formába lendülne, mert ennél többet tud ám.
fõleg ha formába lendülne, mert ennél többet tud ám.
kulcsár szintén..
kár, pedig most loki nyeri bajnokságot megint szerintem és bl-ben õk nagyon kellenének
kár, pedig most loki nyeri bajnokságot megint szerintem és bl-ben õk nagyon kellenének
Buzsáky kezdõ az Everton ellen
eldobta a vödröt😄DD
ez a Bódi gyerek nem sokáig marad a lokiban, vele is kasználnak egy szép összeget.
ez a Bódi gyerek nem sokáig marad a lokiban, vele is kasználnak egy szép összeget.
vébergyurit láttátok? 😄DDDDDDDDDDDDD
elõbb odakapcsoltam és full szárazság volt,pedig zala megyében óriási viharok vannak/voltak
Ez inkább vízilabda meccs <#idiota>#idiota>
Mármint nem az eredményt nézve.
Mármint nem az eredményt nézve.
Most kezdõdött el a Zete-Vasas örökrangadó (ha úgy tetszik kiesési rangadó <#buck>#buck> ). Lemerném fogadni, hogy összebeszéltek és egy X-re lehozzák, csakhogy végre Zalába is jusson már egy pont.
Dum spiro, spero.
sehol nem közvetítik a meccset?
Gallardo😄
õ azért letett valamit az asztalra felnõtt játékosként, nem ez a U13-as korosztályban õ volt a mezõny legjobbja 2-szer 😄
õ azért letett valamit az asztalra felnõtt játékosként, nem ez a U13-as korosztályban õ volt a mezõny legjobbja 2-szer 😄
Luque v Gallardo??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igen... sajnos nagyon kevés olyan igazolás van aki megérdemli az ilyen fõcímeket...
de pl ilyen most a dióknál a spanyol csávó (nem jut eszembe a neve) vagy nálunk Otten, és talán leginkább Heinz...
de pl ilyen most a dióknál a spanyol csávó (nem jut eszembe a neve) vagy nálunk Otten, és talán leginkább Heinz...
több sztárcsapat is figyelte, a Real Madrid, a Villarreal és a Manchester City
imádom az ilyen nso féle szenzációhajhász írásokat,ha meg 30 meccs alatt csak két gólt tudna lõni,akkor meg ellenne könyvelve szerb sokadosztályú kutyaütõnek. ez az nso mindig úgy próbálja beállítani ezeket a külföldi igazolásokat mintha most akkor 5 szinttel feljebb emelkedne ez a szar NB1,pedig ezek is csak só a szarra...amikor brandaot is leigazolta vidi,az nson fõcím: VOLT VÖRÖS ÖRDÖG A VIDIBEN...jah,edzegetett párat
imádom az ilyen nso féle szenzációhajhász írásokat,ha meg 30 meccs alatt csak két gólt tudna lõni,akkor meg ellenne könyvelve szerb sokadosztályú kutyaütõnek. ez az nso mindig úgy próbálja beállítani ezeket a külföldi igazolásokat mintha most akkor 5 szinttel feljebb emelkedne ez a szar NB1,pedig ezek is csak só a szarra...amikor brandaot is leigazolta vidi,az nson fõcím: VOLT VÖRÖS ÖRDÖG A VIDIBEN...jah,edzegetett párat
DVSC: a Genoától szerzõdtethetnek 20 éves szerb válogatott csatárt
Alekszics többszörös szerb utánpótlás-válogatott volt, 17 évesen, 2008-ban Lengyelország ellen a felnõtt válogatottban is bemutatkozott, több sztárcsapat is figyelte, a Real Madrid, a Villarreal és a Manchester City is, ezután azonban megtört a pályafutása.
Szerintem jó igazolás lesz, picit felpörög itt a gyengébb ligában, nyáron meg eligazolja valami holland vagy akármilyen nagycsapat jópénzért😊
Alekszics többszörös szerb utánpótlás-válogatott volt, 17 évesen, 2008-ban Lengyelország ellen a felnõtt válogatottban is bemutatkozott, több sztárcsapat is figyelte, a Real Madrid, a Villarreal és a Manchester City is, ezután azonban megtört a pályafutása.
Szerintem jó igazolás lesz, picit felpörög itt a gyengébb ligában, nyáron meg eligazolja valami holland vagy akármilyen nagycsapat jópénzért😊
urbán flóri már a vasasnál lett alistenfasza