Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
közvetlenül Urbán Flóri és Véber Zsuzsi mögött a 3. helyen szerepel😄

Effe88
bebaszna😄😄

LasDen
mészöly neve fel sem merült a fradinál??? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
örüljetek, nálunk valami vak lett az edzõ (kiestünk)
banok
Én meg a Zuckerberg... XDD
Lipcsei kevés még a Fradi kispadra.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

pff... 😄
Láma!
Tóth Bence meg a magyar Messi<#idiota>

ressy14
Õ lehetne az új Guardiola 😄

Dum spiro, spero.

Láma!
Állítólag László Csaba- Lipcsei kettõs lett volna... szal nme lepõdnék meg... de nem hiszem hogy oda merik adni neki a nagycsapatot...

Erre megy ki a játék szerintem... "Látjátok, mi akartuk László Csabát, de nincs rá pénz. Szarul állunk, oldjuk meg házon belül... így legalább a Fradi szív is doboghat"

www.smart-bus.hu

legyen lipcseipeti
hát annak kurva sok értelme lenne 😄
Narxis
Csank-Prukner cserét érzek a levegõben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Láma!
"- Tárgyaltam a Fradi vezetõivel de egyelõre nincs egyezség. A vezetõk korrektek voltak, de vannak dolgok amiben nem egyeznek az álláspontok. Valamikor biztosan leszek a Fradi edzõje, de az nem biztos, hogy most lesz."

valoban ugy tünik...

László Csabát a kedves fradi szurkolók egyszer már elzavarták a csapattól. Szerintem HA tényleg jön ez az új románc se lesz hosszú életû.
Hát ha ezen múlik, most se jön...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

passatgt
köszönjük a részvételt

zico87
tök8 ki kerül a fradihoz Mourinho-val se mennének sokra...legolcsóbb ha kimenek a déli pályaudvar környékére keresnek egy hajléktalant megkérdik akarsz a fradi edzõje lenni ? Igaz szerintem így is 10-bõl 9 nemet fog mondani

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Láma!
„Mindig is hangsúlyoztam, hogy a Ferencváros érzelmileg milyen közel áll hozzám. Egyébként is, pluszban az ott már eltöltött idõszaknak köszönhetõen. Amennyiben a csapatnál az általam felállított feltételek megvalósulnak, úgy nagy örömmel dolgozom újra a zöld-fehérekkel.”

Prukner elõtt is szóba került a neve és akkor azért nem jött mert nem kapott elég pénzt (semennyit) igazolni, így nem tudta garantálni a csapat jó szereplését.

bakkerman
lászló csaba jó lenne a fradihoz,csak sajna ahol eddig õ dolgozott,ott (viszonylag) rendezett anyagiak voltak,pláne a hearts-nél,minden szép,jó,balhémentes,és most belecsöppene újra ebbe a fostenger magyar fociba,lehet besokalna

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Én meg azt hallottam, hogyha Mourinho nem nyeri meg a szuperkupát a Reallal, akkor szívesen dolgozna a Fradinál, bennfentestõl hallottam. <#banplz>

Dum spiro, spero.

Tököli pedig kérte a KTE vezetõségétõl h eligazolhasson, amit engedélyeztek számára.
lehet h Fradi lesz belõle😊
László Csaba pedig azt nyilatkozta, h megkeresték a Fraditól, õ az egyik jelölt, a délután folyamán már leülnek tárgyalni

Láma!
nem hiszem hogy õ lesz, vannak elvárásai amiket ha teljesitenek jön, ha nem, nem. Õ maga nyilatkozta. És az õ elvárásai a pénz igazolni. Az meg nincs...

Narxis
Ajaj, örülhetnek a zsebkendõárusok és a mankógyártók. 😄

passatgt
hírtv-n azt mondták, lászló csaba lesz az új edzõ😄

bakkerman
prukinézia lemondott

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

prukner is megunta...
LSSAHPAUL
jaja a vasas meccset azért adnám még neki hogy ha egyáltalán tud valamit a csapata akkor a vasas ellen megmutathatja, a gyõrt meg azé mert ne hogy már az új edzõ egy ilyen meccsen debütáljon.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
nem bele a szemébe, hanem az elnök ki activityzte...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
jaja persze nyilván megmondanák az elnök szemébe a kulcsjátékosok hogy "már meguntuk a jancsit direkt megakarjuk buktatni rúgja már ki"D😄:😄

passatgt
ha ki akarnák baszni a játékosok, akkor nem õk sírták volna vissza itt gyorsan😄

"Nagy Ferenc elnök ma tárgyalt a kulcsjátékosokkal, és az egyeztetés után egyelõre él a bizalom a szakember iránt."

ressy14
ha valóban így van, akkor ha Csank menesztése után látványosan szárnyakat kapnának a játékosok, szépen el lehetne küldeni a játékosokat a sarokra....

Dum spiro, spero.

Effe88
de hogy lenne
ki akarják baszatni a játékosai egyértelmû
még ha marad a köv 2 meccsre újabb 2 vereség jön gyõrtõl fix vasastól is sanszos szóval kemény lesz majd a kiesés ellen küzdenie a zetének

ressy14
elhamarkodott döntés lenne, én még 2 meccset adnék neki. Vasas és Gyõr, ha elküldik a következõ edzõ se tudna jobbat produkálni ezekbõl a meccsekbõl. Esetleg a kedves kis játékosai akarják kirúgatni, mert sajnos ez is elképzelhetõ...

Dum spiro, spero.

banok
Most meg az a hír, hogy mégse rúgják ki...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
😄😄😄
igen ez egy fogós kérdés😄😄D
5 meccs 0 pont szerintem simán "a belefér még kategória"😄😄😄

ressy14
mi a klub indoklása? <#idiota>

Dum spiro, spero.

LasDen
gondoltam...meg szerintem õ is, azé volt olyan laza nyilatkozata...😄

csank jan csí-nak megköszönték a részvételt
Effe88
😄😄😄
én is örültem volna a 2:1-nek

Narxis
picsába 😞

ressy14
Ha innen összehoznak egy viszonylag értékelhetõ szezont, nagy taps jár majd nekik. Bár nem szívlelem õket. (ejj de finom voltam...) 😄

Dum spiro, spero.

2:2
mifene az újpest nem csak hogy gól(oka)t lõtt emberhátrányban, lehet még pontot is szereznek... 😄
~féktelen röhögés
Narxis
2-1 a Kaposvárnak, jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

ressy14
OFF

ASD:ASASF:ASSAF <- ez micsoda? <#fejvakaras>

(bocs de nem értek kocka nyelven...)

Dum spiro, spero.

ressy14
és 10 emberrel, ezek a végén még bajnokok leszek! <#banplz>

Dum spiro, spero.

passatgt
tuti öngól volt😄

Ráadásul 10 emberrel. Biztos jobban elférnek a pályán...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.