Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
szép dolgok ezek.... de ugye Tõzsér nem kell a válogatottba mert nem fér be...
és inkább 65 éves királygabi mint egy legjobb éveiben járó Köteles...
édes istenem, hogy miért nem lehet végre szakmai szempontok alapján válogatni ebben a kurva országban?????

LSSAHPAUL
Bakker Tõzsér nem egyszer megcsinálta hogy hátul labdát szerzett, passz, és indítanak valakit (elsõnek azt hittem a riporter téved) hát már õ az aki legelõl próbál kapura tõrni. Olyan mintha 2 Tõzsér lett volna 😄
A kapusról meg áradt az önbizalom, nem is volt kérdéses hogy kinyeri a 11-es párbajt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Zsolti9014
és a meccsen (mármint a büntetõpárbaj elõtti részén 😄) is jók voltak mindketten!

Dani ha kell szerel, indít, lõ. Igaz, kapura tegnap nem volt annyira veszélyes, de csapata egyik legjobbja volt így is.
Köteles is magabiztos volt, nagyokat fogott, a gólról szerintem nem tehetett, noha jobb helyezkedéssel védhetõ lett volna, de kaptak már nevesebb kapusok is ilyet, nem hibáztatható érte. És látszott a védések után, fõleg a tizenegyeseknél, hogy ezer fokon lángol belül! Hatalmas akarással játszott!

Hajrá Magyarország!

passatgt
Amikor hajdú b. Végén mondta, hogy köszönjük ámásá, ott beszartam😄 (amasha-emese)

<#worship><#worship><#worship>
Láma!
Köteles fötáblára vitte a Genket!

2 tizit fogott a büntetöpárbajban, Tözsér a sajátját belötte.

LasDen
ez a campos olyan mint a magyar edzõk csak többet kér....ezt is mindenhonnan kibasszák idõ elõtt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az pont jó lenne a fradinak! Én bízom szúzában. Jó edzõ, csak lassan törnek be a lovai! 😊

szúza #2
Narxis
Csapaton belüli széthúzás oka, hogy nincs pénz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

hát a szokásos beltenyészetbõl õ lenne talán most a leghasználhatóbb 😄
ressy14
A csapaton belüli széthúzást kellett volna megakadályoznia és akkor idén is a dobogóért harcolnának, nem a felsõházért.

Dum spiro, spero.

ressy14
Te a normális alatt mit értettél? <#idiota>

Én inkább Mészöly Gézukát ajánlanám, neki is biztos örülnének BP zöld részén.

Dum spiro, spero.

Narxis
Mert gyengék voltak a többiek, fõleg a Loki és az leginkább Prukner érdeme, akárki akármit mond Prukner jó edzõ.

ressy14
Tavaly egy 3. helyet valahogy összehoztak, az a keret se volt sokkal erõsebb.

Dum spiro, spero.

pintér 😄
Narxis
A fradinak nem edzõ kellene hanem játékosok, minimum 4-5. Csak ugye ha az van kiadva utasításnak, hogy csak ingyen igazolható jöhet akkor olyan is lesz... azért annyira nem szar az nb1, hogy ilyen játékosokkal középcsapat lehet, talán bent tud maradni de nagy csodákat nem várnék a helyükben. Amikor ilyen Junior félék kezdõben kapnak helyet...akkor ott milyen lehet a kispad?

ressy14
Én inkább egy ex-San marinoi válogatottat hoznék ide, aki többek között edzõsködött a luxemburgi 3-ad osztályban...

De õszintén megmondom egy normális edzõt sem tudnék mondani akivel jól járnának és elérhetõ nekik.

Dum spiro, spero.

lolka-bolka

kié az ingatlan? a Hidegkúti Stadion s a hozzá tartozó edzõpályák?
kié az Sándor Károly MTK Akadémia?

akkor lehet hogy a Várszegi már csak a Fradi kereskedelmi jogaiban érdekelt.

tulajdonjogok mától:
40 % - MTK SE (elnök: Dr. Deutsch Tamás)
30 % - MTK Hungária FC (elnök: Bukor Ferenc)
20 % - Domonyai László (az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatója)
10% Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia igazgatója)
Az MTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: Várszegi Gábor és a Fotex-csoport 16 év után új tulajdonosoknak adta át a magyar labdarúgás második legeredményesebb együttesét.
magyarul semmi sem biztos, és az gyanús ami nem gyanús...

szép történet lesz

Láma!
aha, és továbbra is azt mondom, simán meg lehetett beszélve.

persze lehet hogy nem, nem tudhatjuk, de mégis csak Rajcziról van szó...

nézted a videót?
Láma!
meg lehet ám azt beszélni a kapussal hogy merre vetödjön... és odarúgni a kezéhez nem nagy kunszt...😊

hát azért direkt úgy elbaszni nem lehet szerintem, mert nagyban benne volt a kapus is, ha fölé küldte volna, akkor aztmondom, hogy igen, de így fura azért
bakkerman
magyarán direkt baszta el a büntetõt ezzel beütve az utolsó szöget gézuka újpesti koporsójára. magyarország 2011

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

az a kár, hogy -õ nyilatkozta - nem szeret futni (fusson a labda😛), meg kapura lõni, hozzánk bármelyik poszton bevethetõ lenne, s több lenne a nézõ is, mert csinos és helyes lány.

már láttam, nagyon durván nyomja! maxi respekt!
Freestyle football világbajnokság, Prága
nõk
világbajnok:

SZÁSZ KITTI 😊))

Effe88
semmi xtra csak ugye köztudott hogy ferguson hamarosan visszavonul és mészölyt szeretné utódjának a unitednél

Lipcsei kimegy, és megtekint személyesen pár edzést, neki van ugye a portugál pontakt. Ez tény és igaz, semmi több.

Mészöly meg... Mészöly meg nemtom... 😊

LasDen
még Mészöly Gíí...😄
"Egyelõre nem foglalkoztat konkrét munka, kicsit kivárok, és szeretném feldolgozni a mostani helyzetet, valamint külföldön képezni magam, van is egy meghívásom Manchesterbõl, a Unitednél és a Citynél is várnak."

am ez hoggy megy??, lipcseinél is olvastam hogy õt mourinho várja...kimegy az edzésekre és néz mit hogy?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Nem meglepõ, Rajczi Petikét nem kell bemutatni senkinek, dobogós helye van a favágók csarnokában.

Am. Mészöly meg beperelte az Újpest FC-t. 😄

Mészöly G. Rajczi Petikérõl

elég érdekes....mindig is utáltam, de ezek után el kéne tiltani a focitól..és sajnos nagyon sok ilyen "focista" van kis hazánkban

Présinger, Gosztonyi, Dudás, Balajti, TóthB

bennük sokkal de sokkal több van, mint amennyi lehetõséget kaptak/nak klubjukban

Láma!
Lázár Pali nem volt a vb-n?
Láma!
igen, ezt mondom én is, az idõsebb játszott, de mindkettõ ott volt a keretben. hogy a fiatalabb mennyi lehetõséghez jutott, arra nem emlékszem, viszont hogy ne legyen teljesen off, onnan indult ugye a dolog, hogy náluk és náluk mennyi embert építettek be az U20-as csapatból.

míg nálunk egyedül Koman, és nagyritkán Németh játszik, addig náluk már Inkoom, Ayew, és Adiyiah is fontos szerepet kaptak a felnõtt VB-n.

tudom, hogy kettõ van, azért írtam, hogy úgy tudtam, az idõsebb játszott
Láma!
2 Mensah van, akit te mondasz õ a nagyobb játékos, és ö is volt az alapember, akit én irtam ö meg az U20-as VB csapatban volt, és kivitték a nagy VB-re is, de szerintem nem sokat játszott.

a Mensah az nem John Mensah volt?
Láma!
Samuel Inkoom, Jonathan Mensah, André Ayew, Daniel Adjei, Dominic Adiyiah.

Közülük ha jol emlékszem legalább 3an állandó kezdõk voltak szinte.

többen?
Láma!
az még az U vb-n mondta talán Koman, hogy az NB1 is keményebb és pörgösebb mint pl ott a vb...

de tény hogy pl abból a Ghánai csapatból többen alapemberek voltak a dél-afrikai VB-n vitézkedõ és egyik legszimpatikusabb csapatnak.

óó én nem a sztárságot kérem számon rajtuk, csak ugye egyik sem tudott semmit sem alkotni a magyar klubjában, ami azért gáz, mert az NBI nem a Bundesliga, de nem is egy horvát liga.... igaz jön képbe itt a légiós dömping.

tehát, hogy mondjuk egy stabil kezdõ pozíciót kiharcolt volna az NBI-es csapatában....

LasDen
úgy együtt jók voltak, klapoolt minden...de más a korosztályod ellen mint mindenki más ellen játszani....azért a ghanai csapatból se lett mindenki sztár....