Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és inkább 65 éves királygabi mint egy legjobb éveiben járó Köteles...
édes istenem, hogy miért nem lehet végre szakmai szempontok alapján válogatni ebben a kurva országban?????
A kapusról meg áradt az önbizalom, nem is volt kérdéses hogy kinyeri a 11-es párbajt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dani ha kell szerel, indít, lõ. Igaz, kapura tegnap nem volt annyira veszélyes, de csapata egyik legjobbja volt így is.
Köteles is magabiztos volt, nagyokat fogott, a gólról szerintem nem tehetett, noha jobb helyezkedéssel védhetõ lett volna, de kaptak már nevesebb kapusok is ilyet, nem hibáztatható érte. És látszott a védések után, fõleg a tizenegyeseknél, hogy ezer fokon lángol belül! Hatalmas akarással játszott!
Hajrá Magyarország!
2 tizit fogott a büntetöpárbajban, Tözsér a sajátját belötte.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
Én inkább Mészöly Gézukát ajánlanám, neki is biztos örülnének BP zöld részén.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
De õszintén megmondom egy normális edzõt sem tudnék mondani akivel jól járnának és elérhetõ nekik.
Dum spiro, spero.
kié az Sándor Károly MTK Akadémia?
akkor lehet hogy a Várszegi már csak a Fradi kereskedelmi jogaiban érdekelt.
40 % - MTK SE (elnök: Dr. Deutsch Tamás)
30 % - MTK Hungária FC (elnök: Bukor Ferenc)
20 % - Domonyai László (az MTK Budapest Zrt. vezérigazgatója)
10% Tamási Zsolt (a Sándor Károly Akadémia igazgatója)
szép történet lesz
persze lehet hogy nem, nem tudhatjuk, de mégis csak Rajcziról van szó...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nõk
világbajnok:
SZÁSZ KITTI 😊))
Mészöly meg... Mészöly meg nemtom... 😊
"Egyelõre nem foglalkoztat konkrét munka, kicsit kivárok, és szeretném feldolgozni a mostani helyzetet, valamint külföldön képezni magam, van is egy meghívásom Manchesterbõl, a Unitednél és a Citynél is várnak."
am ez hoggy megy??, lipcseinél is olvastam hogy õt mourinho várja...kimegy az edzésekre és néz mit hogy?? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Am. Mészöly meg beperelte az Újpest FC-t. 😄
elég érdekes....mindig is utáltam, de ezek után el kéne tiltani a focitól..és sajnos nagyon sok ilyen "focista" van kis hazánkban
bennük sokkal de sokkal több van, mint amennyi lehetõséget kaptak/nak klubjukban
míg nálunk egyedül Koman, és nagyritkán Németh játszik, addig náluk már Inkoom, Ayew, és Adiyiah is fontos szerepet kaptak a felnõtt VB-n.
Közülük ha jol emlékszem legalább 3an állandó kezdõk voltak szinte.
de tény hogy pl abból a Ghánai csapatból többen alapemberek voltak a dél-afrikai VB-n vitézkedõ és egyik legszimpatikusabb csapatnak.
tehát, hogy mondjuk egy stabil kezdõ pozíciót kiharcolt volna az NBI-es csapatában....