Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összeállítás:
Stevanovic 0
Babic 7
Djordjevic 7
Fehér 6
Völgyi 8
Koltai 7
Ji-Paraná 8
(Tokody 0, 84.)
Pilibaitis 7
Trajkovic 6
Aleksidze 7
(Dudás 0, 74.)
Dinjar 6
(Ahjupera 0, 77.)
Stevanovic 0
Babic 7
Djordjevic 7
Fehér 6
Völgyi 8
Koltai 7
Ji-Paraná 8
(Tokody 0, 84.)
Pilibaitis 7
Trajkovic 6
Aleksidze 7
(Dudás 0, 74.)
Dinjar 6
(Ahjupera 0, 77.)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄DDDD
"Nem gondolnám, hogy ez változtat a helyzetemen. Ha az döntene, hogy ki játszik a BL-ben, akkor nem sok magyar játékos lenne válogatott"
Tõzsér Dániel
"Nem gondolnám, hogy ez változtat a helyzetemen. Ha az döntene, hogy ki játszik a BL-ben, akkor nem sok magyar játékos lenne válogatott"
Tõzsér Dániel
jelenleg igen 😄
akkor minket komálsz 😊
aki elõttünk van a tabellán az már alapjáraton nem szimpatikus 😄
de nem szeretitek a Rábapartiakat...
kár, a gyõr igazán kipukkadhatna már...
kicsit azért pozitívan csalódtam, hogy csertõi ilyen csapatot összehozott, eddig midnenhol balfaszkodott csak😄
mikor nem??? 😄D fogadok ezután már kikúrják csankit...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy meg van annyi hír itt mindenféle kártya rendszerrõl,meg beléptetésrõl, kameráról, kitiltásról, 3év börtöntõl....
De lényeget értsétek már meg végre! Itt bizonyos körök egyáltalán nem akarják kitiltani azokat az embereket akik bent balhéznak,és nem is fogják.Maffia az egész.
Azt gondolja valamelyikõtök hogy nem tudják az emberek ki kicsoda? Ne vicceljetek. Hangzatos szózatok egy darabig lesznek,aztán minden megy tovább a semmibe. Ahol be van minden kamerázva, balhézol egyszer (nem huszonötödzör....) elkapnak azt többet oda be nem teszed a lábad,lehetsz akármekkora fan. ennyi.Meg van oldva. Itt nem, mert Magyarországon semmi sem az mint aminek látszik.
Azt szokták mondani hogy fejétõl bûzlik a hal... MLSZ
Tehát balhé volt, és lesz, média is volt és lesz.
Valakit meg kitiltanak, egy másik nem tud kimenni a meccsre, ennyi.
De lényeget értsétek már meg végre! Itt bizonyos körök egyáltalán nem akarják kitiltani azokat az embereket akik bent balhéznak,és nem is fogják.Maffia az egész.
Azt gondolja valamelyikõtök hogy nem tudják az emberek ki kicsoda? Ne vicceljetek. Hangzatos szózatok egy darabig lesznek,aztán minden megy tovább a semmibe. Ahol be van minden kamerázva, balhézol egyszer (nem huszonötödzör....) elkapnak azt többet oda be nem teszed a lábad,lehetsz akármekkora fan. ennyi.Meg van oldva. Itt nem, mert Magyarországon semmi sem az mint aminek látszik.
Azt szokták mondani hogy fejétõl bûzlik a hal... MLSZ
Tehát balhé volt, és lesz, média is volt és lesz.
Valakit meg kitiltanak, egy másik nem tud kimenni a meccsre, ennyi.
Szerintem direkt nem biztosították se a pécsieket se a vidistákat, hogy megmutathasság mekkorra fasza csávók dolgoznak mind az mlsz-ben mind a rendõrségen...
Dum spiro, spero.
és mire mentek vele??? és a Vidi-PMFC ? 😊
RebBlueDev. közleményében van nogy 10 éve nem fordult elõ, hogy az ellenfél tábor rendõri kíséret nélkül érkezett volna Fehérvárra. 100 elõállított.
...véletlenek márpedig nincsenek.
ACAB
RebBlueDev. közleményében van nogy 10 éve nem fordult elõ, hogy az ellenfél tábor rendõri kíséret nélkül érkezett volna Fehérvárra. 100 elõállított.
...véletlenek márpedig nincsenek.
ACAB
Hozzátenném, hogy Fehérváron a Pécs elleni meccset kivéve egytõl-egyik túl volt biztosítva. A stadion 2 km körzetében tele volt sünikével a város. Sokszor még ilyen Kaposvár, Pápa meg MTK ellen is, teljesen értelmetlenül. De ez nem a jegyeladás hibáiból adódik, hanem a sok okos zsarunak.
Dum spiro, spero.
óó, "szegények", nem vállalják a túlbiztosítás kockázatát... 😄DD
ennyi lenne a logikus. vagy esetleg nézhetnek statisztikákat, meg tendenciákat akár évekre visszamenõleg. olyan nagy ingadozás nincs szerintem...
az olyan "kiemelt kockázatú" meccseken, mint pl. FTC-UTE meg úgyis jobban oda kell figyelni, ezt is megszokhatták már.
az olyan "kiemelt kockázatú" meccseken, mint pl. FTC-UTE meg úgyis jobban oda kell figyelni, ezt is megszokhatták már.
Hajrá Magyarország!
Nem mintha mindegy lenne, hogy 2500 vagy 3000 nézõ van kint. A derbyken meg megszorozzák 3-mal és kész
Dum spiro, spero.
állítolag igy fel tud készülni a biztonsági szolgálat és nem lesz alul/túl biztositva egy-egy meccs....
De most mi a pontos hivatalos magyarázat erre? Múltkor belinkeltem egy Sportgéza cikket, abban csak annyi volt, hogy "biztonsági okokra hivatkozva" nem adnak jegyet aznap. De nem láttam ennek a magyarázatát, részletesebben kifejtve sehol. Pontosan kiktõl/miktõl akarnak megvédeni kit/mit? Csoportosan mennek az ultrák, és feltörik a pénztárat, vagy mi?
tudom én, de hát milyen a szurkoló...reménykedik mindig.
amikor baráti körben is sokan leszólják a válogatottat, az olyan, mintha a szívemben forgatnák a kést, pedig belül tudom én is, hogy -részben- igazuk van. legalábbis sok dologban.
bár az sem megfelelõ hozzáállás, amit a másik véglet tanúsít, hogy rögtön, élbõl elkezdenek fikázódni, akármi is legyen...
amikor baráti körben is sokan leszólják a válogatottat, az olyan, mintha a szívemben forgatnák a kést, pedig belül tudom én is, hogy -részben- igazuk van. legalábbis sok dologban.
bár az sem megfelelõ hozzáállás, amit a másik véglet tanúsít, hogy rögtön, élbõl elkezdenek fikázódni, akármi is legyen...
Hajrá Magyarország!
"hát,jegyet azt nem árulunk, de van szotyi meg sör." Meg TV a büfében meg lehet nézni a meccset is.
MLSZ=0 Így kell fellendíteni a magyar focit!
<#violent>#violent> MLSZ
MLSZ=0 Így kell fellendíteni a magyar focit!
<#violent>#violent> MLSZ
de ezzel mit akarnak elérni? merthogy ettõl nem nõni fog a nézõszám, hanem csökkenni, az biztos.
Pl. Józsi bácsi megkapja hétvégére a kisunokáját, aztán elhatározza, hogy elviszi meccset nézni. kisétálnak: csókolom, egy nyugdíjast meg egy diákot kérek! - hát, jegyet azt nem árulunk, de van szotyi meg sör.
Vagy hogy?
Vagy csóri magyar átlagember egész héten dolgozik, pénztárzárásig nem tud jegyet venni, de sebaj, kimegy a meccsre, hogy megveszi helyben. Na, nem, mert az ne szurkolóbarát!
Én õszintén megmondom, nagyon reménykedtem (megint), hogy új elnök, új kapitány, új mittoménmi, majd most lesz rend! Na meg a nagy lófütty!
Pl. Józsi bácsi megkapja hétvégére a kisunokáját, aztán elhatározza, hogy elviszi meccset nézni. kisétálnak: csókolom, egy nyugdíjast meg egy diákot kérek! - hát, jegyet azt nem árulunk, de van szotyi meg sör.
Vagy hogy?
Vagy csóri magyar átlagember egész héten dolgozik, pénztárzárásig nem tud jegyet venni, de sebaj, kimegy a meccsre, hogy megveszi helyben. Na, nem, mert az ne szurkolóbarát!
Én õszintén megmondom, nagyon reménykedtem (megint), hogy új elnök, új kapitány, új mittoménmi, majd most lesz rend! Na meg a nagy lófütty!
Hajrá Magyarország!
ismét szurkoló barátian gondolkodik az MLSZ.
A terv (!) szerint NBI-es labdarúgó mérkõzésre a mérkõzés napján már nem lehet sehol se venni.
A jegyet pedig mindenhol személyi ellenében lehet venni, vagyis személyesen.
A terv (!) szerint NBI-es labdarúgó mérkõzésre a mérkõzés napján már nem lehet sehol se venni.
A jegyet pedig mindenhol személyi ellenében lehet venni, vagyis személyesen.
igen,ez így van. rohadt jól járt skembri,és még bezsebelhet megint egy kis aláírási casht,ha elmegy ciprusra vagy akárhova
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ez mondjuk off azért ide 😊
de kibeszél a fizetésérõl meg a prémiumról?
ALÁÍRÁSI PÉNZ!!! ami sose 3-4 havi fizu egyben, hanem több.
anyagilag jól járt, most majd talál egy ciprusi csapatot 😛
Szélesi meg vagy hazajön a Debrecenbe, vagy õ is elmegy Ciprusra.
de kibeszél a fizetésérõl meg a prémiumról?
ALÁÍRÁSI PÉNZ!!! ami sose 3-4 havi fizu egyben, hanem több.
anyagilag jól járt, most majd talál egy ciprusi csapatot 😛
Szélesi meg vagy hazajön a Debrecenbe, vagy õ is elmegy Ciprusra.
jaja persze
azért ne gondold hogy olyan sokat kapott el se kezdõdött még a bajnokság stb...
de mindegy megérdemelte jót mulattam rajta😊
azért ne gondold hogy olyan sokat kapott el se kezdõdött még a bajnokság stb...
de mindegy megérdemelte jót mulattam rajta😊
de pályára lépett már a csapatban tétmeccsen?
ha azt nézed hogy megkapta a nemtom hánymillás aláírási pénzt, és már szabadon igazolható, akkor nem is szopta be annyira.
bazdmeg😄😄😄
ezen besírok skembri hogy beszopta
kurva nagy<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
ezen besírok skembri hogy beszopta
kurva nagy<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
a máltai exFradista Skembri és Szélesi szabadon igazolható, Volosz a negyedosztályba kizárva
Vass, és Feczesin se lesz válogatott Egérkénél.
na
tomigear a sheriff
na igen! Én személy szerint nagyon sajnálom Danit emiatt, mert hiába csinál bármit, ha megfeszül sem lesz válogatott...
Belgiumban játszik évek óta, csapata kulcsembere, volt csapatkapitány is. Belga bajnok, kupagyõztes, szuperkupagyõztes, mindezt a csapata motorjaként. Ráadásul most BL-be is jutottak. Ha most a következõ keretbe sem kerül majd be (a svéd és moldáv meccsre már ugyebár van keret...), akkor Egervárinál már tényleg nem lehet kerettag.
Azt pedig már általánosságban, Danitól elvonatkoztatva mondom, hogy hatalmas hiba, ha személyes indokok miatt kell játékosoknak kimaradni a csapatból (fõleg ha ezt idióta kifogásokkal palástolják). Ez egy brazil-spanyol-stb. csapatban még talán megoldható, de ott sem szép, de azért mi nem állunk úgy klasszisokkal, hogy ez beleférjen!
A szövetségi kapitánynak illene az esetleges problémákat megoldani, kezelni, nem pedig ezt mûvelni. (mondom ezt úgy, hogy tényleg tisztelem Egervárit, meg el is ismerem, örültem a kinevezésének, de ez az öröm változik már sajnos haraggá).
Egyszerûen nem engedhetjük meg magunknak, hogy Tõzsért, Kötelest, Vass Ádámot, stb. mondvacsinált indokokkal tartjuk csapaton kívül (és Huszti is ide sorolható lenne, ha játszana rendszeresen, jó formában). És azzal védekezünk, hogy nem fér be, nem illik bele a taktikába... Miért? A nem fér be, az nem elfogadható, amíg nem vagyunk világverõk. Addig legalább ki kellene próbálni, ilyen Luxemburgok elleni barátságos meccseken. Meg a másik oldala, hogy akkor meg Tököli befér??? Ne már! Jó játékos volt, de a "jövõ csapatában" nincs helye... (Jó, tudom, a csatárposzt kényes kérdéseket vet fel).
A taktikába nem illik bele? Jó, ezt el is fogadnám, ha igaz lenne, de nem az. Sõt, még ezt azzal fokoznám, hogy azért nem feltétlenül egy taktikát kellene kõbe vésni. De nem is ez van, mert a válogatottat különbözõ felállásokban is láthattuk már.
Na mindegy, most ezt befejezem, mert túl hosszúra nyúlt, biztos nem is ért egyet mindenki, de ezt nem is várom el. Ez csak az én véleményem. Bõvebben esetleg majd valami blogbejegyzésbe valahol. 😄
Belgiumban játszik évek óta, csapata kulcsembere, volt csapatkapitány is. Belga bajnok, kupagyõztes, szuperkupagyõztes, mindezt a csapata motorjaként. Ráadásul most BL-be is jutottak. Ha most a következõ keretbe sem kerül majd be (a svéd és moldáv meccsre már ugyebár van keret...), akkor Egervárinál már tényleg nem lehet kerettag.
Azt pedig már általánosságban, Danitól elvonatkoztatva mondom, hogy hatalmas hiba, ha személyes indokok miatt kell játékosoknak kimaradni a csapatból (fõleg ha ezt idióta kifogásokkal palástolják). Ez egy brazil-spanyol-stb. csapatban még talán megoldható, de ott sem szép, de azért mi nem állunk úgy klasszisokkal, hogy ez beleférjen!
A szövetségi kapitánynak illene az esetleges problémákat megoldani, kezelni, nem pedig ezt mûvelni. (mondom ezt úgy, hogy tényleg tisztelem Egervárit, meg el is ismerem, örültem a kinevezésének, de ez az öröm változik már sajnos haraggá).
Egyszerûen nem engedhetjük meg magunknak, hogy Tõzsért, Kötelest, Vass Ádámot, stb. mondvacsinált indokokkal tartjuk csapaton kívül (és Huszti is ide sorolható lenne, ha játszana rendszeresen, jó formában). És azzal védekezünk, hogy nem fér be, nem illik bele a taktikába... Miért? A nem fér be, az nem elfogadható, amíg nem vagyunk világverõk. Addig legalább ki kellene próbálni, ilyen Luxemburgok elleni barátságos meccseken. Meg a másik oldala, hogy akkor meg Tököli befér??? Ne már! Jó játékos volt, de a "jövõ csapatában" nincs helye... (Jó, tudom, a csatárposzt kényes kérdéseket vet fel).
A taktikába nem illik bele? Jó, ezt el is fogadnám, ha igaz lenne, de nem az. Sõt, még ezt azzal fokoznám, hogy azért nem feltétlenül egy taktikát kellene kõbe vésni. De nem is ez van, mert a válogatottat különbözõ felállásokban is láthattuk már.
Na mindegy, most ezt befejezem, mert túl hosszúra nyúlt, biztos nem is ért egyet mindenki, de ezt nem is várom el. Ez csak az én véleményem. Bõvebben esetleg majd valami blogbejegyzésbe valahol. 😄
Hajrá Magyarország!
mészöly nagy arcú szar! a fiát meg edzõnek nem nevezném.....
foci nagy megmondója jajjjjj
foci nagy megmondója jajjjjj
és az a poén hogy azt mondta Sanyi bácsi hogy azért nem hívja be mert nem tud védekezni...ehhez képest sztem tegnap nagyon sok labdát szerzett...
én már tavasszal is mondtam,hogy a válogatottba nagyon simán helye lenne Tõzsérnek,de hááát sanyi bá tudja,vagy vele,vagy nélküle,ígyse úgyse jutunk ki az EB-re szóval no para
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!