Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vasi egylet tíz fordulóval a vége elõtt hét pontra volt a feljutó helytõl, s Détáritól várták, hogy vele elérjék azt. Bár az elsõ mérkõzésen vereséget szenvedtek, parádés hajrával végül élvonalba jutott a gárda."
"Détárit 2003 decemberében ismét csapatához hívta Török József, de azúttal Tatabányára.<15>15> Az NB II alsó régiójában tanyázó együttessel szinte csodát mûvelt, majdnem elérték az osztályzós helyezést."
"Ezek után Détári az ötödosztályú budapesti kiscsapathoz, az Unione FC-hez szerzõdött. A csapat irányításával megnyerte a bajnokságot"
"menesztése után három nappal foglalta el az ötödosztályú Felsõpakony vezetõedzõi tisztségét, másodikak lettek"
"2009 januárjában Vecsés FC szakmai igazgatójának nevezték ki, miután a BFC Siófok nem gördített akadályt távozása elé.❤️7>37> A csapatot amikor átvette, tizennegyedik, azaz kiesõ helyen állt, végül év végén tizenegyedikként bent marad."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy nem tudom miért szidjátok😄 Pár helyen ért el szép sikereket, legtöbb helyen meg összeveszett valakivel ezért elküldték😄
Nem hiszem, hogy idén már több pénze lesz a fradinak hacsak Kubi elõtt nem nyílik meg az állam... akarom mondani a pártkassza. 😊)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
True Story
Benhákker
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
7 meccs alatt 11 pontos hátrányban a címvédö? sosem szerettem õket, de velünk együtt már már kezdem inkább sajnálni...
Szerepelt korábban a Sportingban, a Benficaban, a Bordeauxban, és a Valenciaban is. A vb-n kívül pályára lépett az UEFA-kupában, az Európa Ligában és a BL-ben is.
A portugál elsõ osztályban 128, a francia elsõ osztályban 65, az olasz elsõ osztályban 22 míg a spanyol elsõ osztályban 46 alkalommal szerepelt.
Marco Caneira 32 éves, ingyen igazolható volt.
Dum spiro, spero.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár