Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
"Kispesten az elvárás a középmezõny volt, amit év végére teljesített is a csapat, 7. helyen zárt."

"A vasi egylet tíz fordulóval a vége elõtt hét pontra volt a feljutó helytõl, s Détáritól várták, hogy vele elérjék azt. Bár az elsõ mérkõzésen vereséget szenvedtek, parádés hajrával végül élvonalba jutott a gárda."

"Détárit 2003 decemberében ismét csapatához hívta Török József, de azúttal Tatabányára.<15> Az NB II alsó régiójában tanyázó együttessel szinte csodát mûvelt, majdnem elérték az osztályzós helyezést."

"Ezek után Détári az ötödosztályú budapesti kiscsapathoz, az Unione FC-hez szerzõdött. A csapat irányításával megnyerte a bajnokságot"

"menesztése után három nappal foglalta el az ötödosztályú Felsõpakony vezetõedzõi tisztségét, másodikak lettek"

"2009 januárjában Vecsés FC szakmai igazgatójának nevezték ki, miután a BFC Siófok nem gördített akadályt távozása elé.❤️7> A csapatot amikor átvette, tizennegyedik, azaz kiesõ helyen állt, végül év végén tizenegyedikként bent marad."

bakkerman
szép siker? jah,egyszer feljuttatta õket az nb1-be,egyébként meg 8 ÉV ALATT 14 CSAPATBAN fordult meg edzõként...persze a kocsmákat mindenhol meglátogatta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
lucscsont = kulcscsont😊

passatgt
most olvasom, hogy Dzsudzsákot meg egy moldovai könyökölte le😊 Gondolom nem úgy ugrott fel, hogy most eltöröm a lucscsontját, de érdekes az egybeesés😊

passatgt
nem frissítettem, bocs😊

Amúgy nem tudom miért szidjátok😄 Pár helyen ért el szép sikereket, legtöbb helyen meg összeveszett valakivel ezért elküldték😄

ressy14
Amúgy a fradinál 20 év alatt 20 edzõ. nem semmi.

Dum spiro, spero.

ressy14
szia! #14457 <#vigyor>

Dum spiro, spero.

passatgt
Détári a fradi edzõje

meg bizony! top3 vagy a magyar kupa is meglehet szerintem idén.
bakkerman
elõtte nem fog megnyilni a kassza,ugyanis kell a kes kánejrákra meg brándáukra a 7. helyezett vidinek 😊

Narxis
Szerintem LCS-t hozták volna de nem volt pénz a haverjaira, LCS meg ragaszkodott hozzájuk, a másodedzõ Détári mellett is ugyanaz marad, Nagy T. 😊

Nem hiszem, hogy idén már több pénze lesz a fradinak hacsak Kubi elõtt nem nyílik meg az állam... akarom mondani a pártkassza. 😊)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
vagy még ott se,mert a híd zrt. szarba vitte a vasast,ami természetesen kihat ránk is,és kibaszhatnak minket az nb3-ba

bakkerman
ez komolyan mondom az év vicce lesz,amikor megláttam a kiírást,hirtelen ránéztem a naptárra hogy tényleg nem április 1.-e van...ebbõl kiesés lesz,vagy jobb esetben ezt az alkoholistát kibasszék október közepén,és jöhet László Csaba

ressy14
Akkor viszont Nyíregyháza - Fradi az NB2-ben 😄

Dum spiro, spero.

Narxis

Narxis
Hát jah, csak így sose lesz jó bajnokságunk mert akiben egy kis tehetség is van az elhúz külföldre. A szponzorok meg nem adnak pénzt mikor az nb1 átlag nézõszáma 1 szezonban 4000-4500, a nézõk meg nem jönnek amíg nincs jó foci, ördögi kör ez.

ressy14
Ott a hiba, hogy pár év múlva "nagyszerû" utánpótlás edzõk veszik át õket. Elvesztik a motivációjukat. Szerintem ezért is jó, ha 15-16 évesen inkább elmennek nyugatabbra. Meglehet nézni Szalait vagy Stiebert.

Dum spiro, spero.

passatgt
"– Egyelõre én is sötétben tapogatózom. Ahol ennyi tehetség van, elõbb-utóbb jó futballnak is kell lennie. Ami viszont elkeserítõ, az a csapatokat körülvevõ létesítményhelyzet. Kétezer-tizenegyet írunk, és Magyarországon olyan részletekkel kell foglalkozni, hogy hol tud megfelelõen tréningezni a felnõttegyüttes. Nem a hétévesek, nem is a serdülõcsapat, hanem a felnõttek. Érti, mit mondok? Elkeserítõ! A magyar klubok többsége sajnos lehangoló körülmények között tengeti hétköznapjait, az edzõpályák göröngyösek, a klubházak omladoznak. Hogyan követelje meg az ember a játékosaitól a gyors, passzolós futballt, ha minden második átadásnál a torkukra pattan a labda?"

True Story

passatgt
"A múlt héten például itt üldögéltem a lelátón, éppen a tizennégy éven aluli srácaink játszottak a Videoton ellen – tudja, mit láttam? Valami csodát. Egyszerûen leesett az állam. Nekem elhiheti, nem egy és nem is két utánpótlásmeccset láttam eddigi életem során, de amit abban a kilencven percben tapasztaltam, lenyûgözõ volt. Ezek a fiúk úgy passzoltak, futottak és tették-vették a labdát, hogy jó volt nézni. Egy teljes füzetet teleírtam a feljegyzéseimmel. Ez a történet pozitív része, a negatív pedig az, hogy nem értem, hová tûnnek el késõbb ezek a fiatalok."

Benhákker

passatgt
nem baj ez, látszik, hogy vidinél van lóvé, a környzet meg a csapat megjelenése is ezt mutatja, eredmény meg egyelõre vártat magára, de idõvel az is jön😊

ressy14
32 évesen, lassan vége a karrierjének, itt legalább esélye van még bajnokságot nyerni meg bejutni a BL vagy az EL valamelyikébe.

Dum spiro, spero.

bakkerman
ilyenkor dobom el az agyam,hogy mi vesz rá egy BL-t,és EL-t is megjárt,sõt VB-n is játszó emberkét arra,hogy eljöjjön ide a semmi közepére???!!!! nem igaz hogy nem érdeklõdött iránta egy bundesliga 2-es,vagy egy francia elsõ osztályú kiscsapat,vagy akár egy Braga vagy egy Guimaraes...komolyan olyan pénzek mozognak a vidinél,hogy lazán megéri nyugatról eljönni ide egy Brandaonak,meg egy Filipe Oliveiranak is?? azért ez a durva

A ti nézõpontotokból persze, hogy belefér! 😊

www.smart-bus.hu

ressy14
Ha reálisan nézed a helyzeteteket, meglehet nektek a nemzetközi kupaindulás?

Dum spiro, spero.

azért egy videoton ellen belefér a szerencsés gyõzelem... 😄
Sajnos igen... :S

www.smart-bus.hu

Láma!
ez ránk is igaz...

Nem csapat még, de szerencséjük sincs... sokkal jobban játszanak annál amit az eredmények mutatnak. A Honvédtól is csak balszerencsével kaptak ki...

www.smart-bus.hu

Láma!
most mondanám hogy dejó... Horváth Gábor úgyis eligazolt, de ez a vidi mégcsak nem is a tavalyi vidi... hihetetlen sok az uj ember, ez nem csapat...

7 meccs alatt 11 pontos hátrányban a címvédö? sosem szerettem õket, de velünk együtt már már kezdem inkább sajnálni...

Narxis
Csak 3 évre kell tervezni. 😄

32 éves. Építik a jövõ csapatát. <#eplus2>

ressy14
A Videoton igazolt egy 25-szörös portugál válogatott védõt, aki a 2006-os németországi vb-n is játszott hazája nemzeti csapatában.
Szerepelt korábban a Sportingban, a Benficaban, a Bordeauxban, és a Valenciaban is. A vb-n kívül pályára lépett az UEFA-kupában, az Európa Ligában és a BL-ben is.
A portugál elsõ osztályban 128, a francia elsõ osztályban 65, az olasz elsõ osztályban 22 míg a spanyol elsõ osztályban 46 alkalommal szerepelt.

Marco Caneira 32 éves, ingyen igazolható volt.

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem tudom meddig lehet fellebbezni, de a jelentkezési határidõ, papírok és engedélyek benyújtása fix idõpontos. Ha addig nem sikerül kedvezõ ítéletet kicsikarni az illetékesektõl akkor utána már tök mindegy. Úgy tudom bizonyos engedélyeket már tavasz elején el kell intézni a nemzetközi szerepléshez.

banok
Én arról nem hallottam de ha meg is történt nem hiszem, hogy annyiban hagynák.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

rooney8
közbe elolvastam az nso cikket... így jártak, miért nem fizettek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Effe88
3 évre kizárták õket a nemzetközi kupákból

rooney8
ezmiez? le vagyok maradva, mi van a gyõrrel? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ressy14
sztem ja

Dum spiro, spero.

bakkerman
tényleg akkor ha esetleg a gyõr bajnok lenne,akkor a 2. indulna a BL-ben,a 3. az EL-ben,és a 4. is az EL-ben?

ressy14
Majd a Pécs a BL-ben 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
én is úgytudom,csóri Gyõr 30/30-al hozhatja a bajnokságot,de akkorse juthatnak ki sehova

Narxis
Amit elutasítottak már, nem?

Casillas
és egész jól is játszott szerintem.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

WuFraZselic
csuhajja, Pintér beállt a Madrid ellen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

banok
Fellebeztek az eltiltás ellen.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

[HUN]FaTaL
Majd bajnok lesz a Gyõr aztán csórikáim nem indulhatnak nemzetközi kupában.

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen
3. a pécs.....baszod....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tavaly ilyenkor az mtk vezetett 😄 aztán annak is mi lett a vége...
Azt hiszem erre az állásra nem számított senki 7 kör után, de messze van még a vége.

REALista
Ha jövõhéten nyer esetleg a ZTE és nem tud nyerni a Fradi és az UTE akkor érdekes lesz a tabella.Megnézném...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!