32945
Magyar Foci
  • Effe88
    szerintem se
    ezt a ramos cseszte el
    a felelőtlenségével
  • Kaplan
    Istenem bazdmeg. Kurva nagy csalódás idén a Loki a nemzetközi porondon. Ez a BL-csapathoz viszonyítva nagyon csúnyán kutyaütő csapat.
  • Solt
    Veretlenül nyerte velük az NB1-t... Nekem sem szimpatikus, de szerintem nem vele van a gond.
  • Kaplan
    Én is eléggé jelentéktelen figurának gondolom.
  • passatgt
    Én Kondást tartom a hibásnak, amikor átvette a csapatot még volt lendület, és az kb mostanáig tartott, kicsit olyan semmilyennek érzem Herczeghez képest, nincs érzem, hogy bármiféle tekintélye lenne a csapatban
  • szabii98
    A gent is kapott pár gólt, talán a loki is csodát tehet! Ez az egyetlen remény , de 1 gólt ehhez minimum lőni kellene
  • Kaplan
    Amúgy erős hanyatlást érzek Debrecenben, főképp motivációs részről. Kicsit olyan mintha jól laktak volna. Ez viszont nem tesz jót a magyar focinak mert akkor a Vidinek nem lesz ellenfele az elkövetkezendő pár évben.
  • passatgt
    5 nemzetközi meccsen 1 gólt kapott a vidi, sztem a védekezéssel nincs gond...
  • Kaplan
    A DVSC kiesett...
  • Solt
    Ja-ja... bemákolhatnának egy gólt...
  • szabii98
    Majd kialakul, lesz valami :)
    addig is hajrá dvsc!
  • zaki
    grat a vidinek, nagyon szép ez az eredmény.
    loki meccsem meg megint ez az idióta kommentátor van, qrva idegesítő.
  • Solt
    A Sándor szerintem jó lenne, ha kevesebb védekező feladata lenne... két kurva jó védekező középpályás kéne nektek is...
  • szabii98
    Igazigaz , nagyon jó védőink vannak :)
    Igazság szerint, Stopirával a védő probléma is megoldódott, most középpályások kellenének, mert Tóth és Sándor nem a legjobb, na meg Mitrovics...
  • Solt
    Igen... kiválóan meg van szervezve a védekezésük, az már más kérdés, hogy vannak egyéni hibák. Ez már ugye képességbéli kérdés...
  • Kaplan
    Szerintem nagyon stabilak. Vannak egyéni hibák, de a nemzetközi meccseken eddig jól tömörültek.
  • szabii98
    Eszeveszett jól védekezni? Vinicius olyanokat csinált hogy az eszem eldobom!
    De legalább kihúztuk..szegény Walter, belőhette volna...
    a DVSCvel mi történt?
  • Solt
    Ja-ja... remélem ezzel most kijátszotta magát! Bár, ha a Varga elmegy... :S
  • passatgt
    akármikor játszik, 2 sárgával simán kiállítható lenne, állandóan páros lábbal ugrik a labdára
  • Kaplan
    A Vidi eszeveszett jól tud védekezni. Támadni már nem annyira... Sajnos. De remélem, hogy lesz ez jobb is. Rettentő lassan gondolkoznak támadásban.
  • Solt
    Laikus szemmel is érett neki a kiállítás, nem értem a Kondás miért nem hozta le...
  • passatgt
    annyiból jó, hogy legalább idegenben nem fog játszani
  • passatgt
    5 perc ohsszabbítás? hát ez mi a faszom idióta állat
  • Solt
    Kurva Ramos...
  • passatgt
    Mitrovic sajna nem játszik valami jól
  • passatgt
    nem nb1-es szint, de úgy látszik nincs jobb...
    leggyengébb légiós idehaza
  • Rudee
    Ramos vazze... egész meccsen faultol, 2 sárgával is leküldhették volna már.
  • szabii98
    sousa is annyit ordibál a bíróval hogy az hihetetlen :D
  • passatgt
    kondás nem szarozik:D
  • Solt
    Egyébként bármi is legyen a DVSC meccs eredménye, le a kalappal, hogy felálltak két ékkel!
  • szabii98
    spanyolhonban edződött :D
  • Solt
    Kb ugyanezt eljátszotta most a Varga is a DVSC meccsen! :)
  • passatgt
    Walter Lee, a magyar messi kicsit megforgatta a védőt:D
  • szabii98
    hát nem.
    viszont a félidő utolsó 10 perce tényleg jó volt, támadtak, támadtunk jó volt..csak ugye air sanyi. jó nemmondom, lehet nikolics sem tudta volna ellőni, de szólni kéne sanyikának hogy nem kéne 11esre menni
  • vargalevi99
    Újpest tudtom szerint belga kézben van
  • Solt
    Ez a Colman gyerek másodszorra üt bele szándékosan kézzel a labdába... egy lapot sem kapott...
  • szabii98
    talán kihúzhatjuk, de durva lesz. kicsit többet kellene vállalni :/
    torghelle 45+3ban fejel majd egyet és gól lesz!
  • Solt
  • Rudee
    Torghelle hamar el fog fáradni ebben a birkózásban.
  • Narxis
    "Nem merünk tanulni, nem vagyunk befogadóak. Mindig mindent nagyon jól tudunk, és nem fogadjuk el, hogyha valaki esetleg egy fejlettebb futballközegből érkezik, akkor ő valami jót is tud hozni."

Ez nettó baromság. Én azt a kettősséget nem tudom megérteni ami a külföldi edzők felé megy. Vagy istenítik őket pedig még le se szállt a repülőről vagy pár meccs után szidják mint a bokrot. Sousa felé megvan a bizalom mert az eredmények őt igazolják viszont anyagilag is biztosítva van. Nem tudta volna hozni ezeket az eredményeket ha nem igazolhatja le a spanyoljait. Ami botrány van körülötte az a mentalitásának köszönhető.

A többi részével egyetértek, én olyan szempontból egy kicsit maradi vagyok, hogy nem tudom sajátnak érezni azt a csapatot amelyikben több a külföldi mint a magyar de ez már legyen az én bajom.