Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liptákkal szerzõdést bontott a Videoton
A székesfehérvári klub honlapján megjelent rövid közlemény szerint a csapat és a játékos érdekeit egyaránt szem elõtt tartva közös megegyezéssel vetettek véget az együttmûködésnek.
ÉRthetõ? Mert így ingyen igazolható 😊
"Érdekesség, hogy Prukner elsõ meccse a Zalaegerszeggel pont a Ferencváros elleni, Üllõi úti összecsapás lesz – szeptember 11-én, a bajnokság 8. fordulóban." -NSO
megaLOL 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kitûnõ hírek érkeznek légiósainkról, Rudolf ugye ment a Panathinaikoszhoz, csatárt kerestek, szóval valszeg kezdõ lesz
Már csak Koman-nak kéne találni egy német vagy holland csapatot
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
diósgyõrnek is sikerült összeszednie magát az nbii-ben és szerintem az mtk-nak is sikerülni fog..😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Rudolf -> Panathinaikos ?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Barátnõjét Zimány Lindát küldi társai megsegítésére. Elmondása szerint Linda, nagy örömmel fogadta "élete szerelme felkérését",h a svédek elleni sorsdöntõ mérkõzés elõtt,különleges száj technikájával lecerkázza (felspannolja) sérült barátja csapattársait...Linda hozzátette, hogy igény szerint a mérkõzés szünetében is áll a fiúk rendelkezésére...
néhol besírtam
kedvenc üzim ez volt bár ez nincs itt
tisztelt Kubatov úr!Maga egy fasszopó!D:😄😄😄
"Kérem, mondja meg nekem, miért éppen Döme? Nyolc év alatt tizennégy csapat kispadján ült, azt nem is teszem hozzá, hogy sehol sem töltötte ki a szerzõdött idõt, mert az nem a magyar edzõk közös jellemzõje."
nono 😊
az mi pénzünk is 😊))
amúgy a bl-ben is asszem ez volt a mezen

hiányzott amúgy Détári az NBI-bõl, mint Torgyán a Parlamentbõl....
csak k....a nagy kár hogy pont nálunk kötött ki, így már nem is lesz annyira vicces.
De ezt az egész õszi tragédiát, már csak humorral és tudatmódosítással lehet átvészelni....
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.