Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak semmi magyar a Vidinél, mert akkor talán egyszer majd csapatot farag valaki belõlük, és akkor 2-3 év múlva tudnak majd menni bármilyen nemzetközi kupában egy selejtezõ kört.

Liptákkal szerzõdést bontott a Videoton
A székesfehérvári klub honlapján megjelent rövid közlemény szerint a csapat és a játékos érdekeit egyaránt szem elõtt tartva közös megegyezéssel vetettek véget az együttmûködésnek.

ÉRthetõ? Mert így ingyen igazolható 😊

Kíváncsi vagyok, mit tud majd kihozni Prukner a zalaiakból. Besz*rás lesz, ha õket is felhozza az élmezõnybe...

"Érdekesség, hogy Prukner elsõ meccse a Zalaegerszeggel pont a Ferencváros elleni, Üllõi úti összecsapás lesz – szeptember 11-én, a bajnokság 8. fordulóban." -NSO

megaLOL 😄

rooney8
lehet még pár évet le kellett vna húzniuk enbékettõbe 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Láma!
mert nem volt kiesés😊))

Narxis
Nem volt alapos megtisztulás. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

rooney8
fradi is átesett ezen és hova jutottak!? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Narxis
Jaja, kiesés=megtisztulás. Az kellene pár csapatnak itt.

bakkerman
kabaré ez az újpest ügy,remélem kiesnek a gecibe,és elkezdik újragondolni a dolgokat,és újraszervezni a csapatot

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
ez a helyes szó😉

dave9004
gödörben
Narxis
OMG...

Láma!
Németh mégse ment a Standarba, nem tudott megegyezni a 2 klub, pedig az orvosin is átment már, marad görögben.... :S

Egyszerû a dolog: majd a pontok döntenek. Küzdjenek meg a bennmaradásért! Ugyanez áll a Fradira is, Zetére is.

passatgt
Vadócz Krisztián egy évig a NEC Nijmegenben folytatja

Kitûnõ hírek érkeznek légiósainkról, Rudolf ugye ment a Panathinaikoszhoz, csatárt kerestek, szóval valszeg kezdõ lesz

Már csak Koman-nak kéne találni egy német vagy holland csapatot

LasDen
akkó szünjön meg az újpest...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

reacnak nem sikerült, szparinak se
LasDen
szanaszét hullik ez az újpest....nem lenne jó ha kiesne egy ilyen csapat, de lehet hogy pont ez kéne nekik...
diósgyõrnek is sikerült összeszednie magát az nbii-ben és szerintem az mtk-nak is sikerülni fog..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
elég ízléstelen poén

na ha nem szakad majd félbe a görög bajnokság akkor ez jó lehet😊)
Rudolf -> Panathinaikos ?

bakkerman
hát ha ott se lesz végre kezdõ,és nem kezdi el szórni a gólokat,akkor õt el is felejthetjük...hihhetetlen balfasz karrier az övé,nem sok ilyen csávó volt/van,aki kibaszott tehetséges,mert az,de annyira elbaszott mindent,hogy az zseniális

Narxis
😄DD

Na végre egy ember, aki tesz is valamit a hazáért.
Zimány Linda majd kézrátétellel gyógyít, például Lipták fitymaszûkületét😊

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

Legújabb értesülések: Dzsudzsák Balázs sérülten is a válogatottbeli társai segítségére siet, és mindent megtesz a nemzeti csapat sikeréért....
Barátnõjét Zimány Lindát küldi társai megsegítésére. Elmondása szerint Linda, nagy örömmel fogadta "élete szerelme felkérését",h a svédek elleni sorsdöntõ mérkõzés elõtt,különleges száj technikájával lecerkázza (felspannolja) sérült barátja csapattársait...Linda hozzátette, hogy igény szerint a mérkõzés szünetében is áll a fiúk rendelkezésére...
passatgt
Németh Krisztián -> Standard Liege

végre...

Narxis
😄DDD

Effe88
zseniális 😄😄😄
néhol besírtam
kedvenc üzim ez volt bár ez nincs itt
tisztelt Kubatov úr!Maga egy fasszopó!D:😄😄😄

LasDen
öröm tánvot járnak a szurkolók...😄D

"Kérem, mondja meg nekem, miért éppen Döme? Nyolc év alatt tizennégy csapat kispadján ült, azt nem is teszem hozzá, hogy sehol sem töltötte ki a szerzõdött idõt, mert az nem a magyar edzõk közös jellemzõje."

soha semmi sincsen ingyen. õ is kapott aláírási pénzt

az a Máltai Olaj- és Gázipari Szeretetszolgálat Nyrt. logója, nem tudtad? 😊

passatgt
ingyen jött😊

azõõõõõ pénzük????
nono 😊
az mi pénzünk is 😊))

hát mer az õ pénzükbõl igazolták 😄
amúgy a bl-ben is asszem ez volt a mezen
LasDen
az ilyen bemutató képeken a mezen mér a mol van??? 😄D

ez aztán kurvanagy csoda 😄
9csöves9
😄DD

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Láma!
"2009 januárjában Vecsés FC szakmai igazgatójának nevezték ki, miután a BFC Siófok nem gördített akadályt távozása elé.❤️7> A csapatot amikor átvette, tizennegyedik, azaz kiesõ helyen állt, végül év végén tizenegyedikként bent marad."

káposztából fröccs? 😊

vecsési csoda?
legalább jó lesz a Vidi-Fradi, már jól leoltotta PauloSzuzit 😛

hiányzott amúgy Détári az NBI-bõl, mint Torgyán a Parlamentbõl....

csak k....a nagy kár hogy pont nálunk kötött ki, így már nem is lesz annyira vicces.

De ezt az egész õszi tragédiát, már csak humorral és tudatmódosítással lehet átvészelni....

Láma!
a Vecsési csodát még nálunk is megcsinálhatja....

😊na erre nem emlékszik szerintem, mert a sok alkohol csodákra képes a memóriát tekintve. Felsõtekerõpatak más, mert ott 17. voltak amikor átvette és 15. lettek.

passatgt
"Pár helyen ért el szép sikereket", azokat írtam csak😊

Nyíregyházán pedig kiesett a döme

passatgt
jó, nem valami nagy csapatok, de azért az túlzás, hogy nem csinált semmit😄

Narxis
Détári levitézlett már pár helyen, itt se lesz másképp.

bakkerman
szobrot neki