32945
Magyar Foci
-
Rudee #18200 Nem az, szerintem a fia lehet. '95-ös születésű. -
#18199 ez gondolom nem az a Babati aki pár éve visszavonult,vagy igen??? nem egy gyakori név a futballban -
#18198 én már csak azért is szeretném újra kispadon látni a Dömét, mert a nyilatkozatai mindig felvidítanak :D -
Rudee #18197 De Ő amúgy is csak megbízott edző. Majd viszik Détárit. -
#18196 5 forduló, meglesz a 3. edzőcsere:
Vezet az Eger Paks ellen, idegenben, és ezután a meccs után döntenek a paksi edző jövőjéről, nyilván nem pozitív irányban:) -
Rudee #18195 NB2-es derbi:
ZTE - Gyirmót 2-2
G.: Pavicevic (36.), Babati (59.) ill. Tóth N. (53.), Magasföldi (63.) -
#18194 OFF
a török megszállás alatt a nyugat európaiak meg féltették a seggüket, de komolyabb segítséget nem kaptunk, hogy az iszlám áradatot nagyobb eséllyel megállítsuk.
kár a történelmen rágódni, most teljesen szabad ország vagyunk, állítólag, aztán mégis a béke segge alatt totyogunk. -
#18193 akik kimentek azt mondták, hogy ők baráti viszonyban vannak velünk (szerintük a két nép már a török megszállás előtt is vegyült), és a 150 évet ők egy hosszabb kirándulásnak fogják fel :D
remélem a törökök fogadtatása sem lesz ellenséges, bár nem elsősorban a trabzoniak jönnek majd, hanem a német és osztrák földön lakó bevándorlók. Ők meg kitudja milyenek :D -
#18192 jó kis mese. -
#18191 ez így nem teljesen igaz...a magyar királyok és nemesek is vétettek nem egy hibát a hosszú évek során, amik ugyanúgy az ismert végkifejlett felé sodórták országunkat.... -
#18190 Ezek az idióta törökök tényleg azt hiszik hogy a magyar és a török testvérnép. Valszeg integilencia hiány miatt, nincs normális töriórájuk.
Aki ráér olvasshat pár érdekességet, itt.
Azt hisznek amit akarnak, egy biztos:minden nyomorúságunknak okai ők. Ha ők nem basznak meg minket 300 éven át akkor nem sodródunk a hasburgok kezére, nincs monarhia így nincs trianon se, a 2.vhában nincs okunk a balfasz németek oldalára állni. De mi basztuk el 1444-ben amikor Hunyadi Drinápoly(törökország akkori fővárosa) előtt volt, nem csak azé mert korának legjobb hadvezére volt hanem mert a Perzsákkal is háborúztak a törökök, akik tán még veszélyesebb ellenfelek voltak a magyaroknál is :) és a török császár könyörgött a békéért, ezek az ostobák meg elfogadták. -
#18189 és lehet tudni, hogy miért? mármint a 2. pont:D -
Rudee #18188 Én a régi BL és UEFA kupa rendszert szerettem. Jó hogy kell a sok csapat a nagyobb nemzetektől, de lehetne max 2-re (+ a címvédő esetleg) sorozatonként. Akkor is voltak jó meccsek és legalább az esélyünk is jobb lenne. -
Solt #18187 Részemről nem annyira... :)) -
#18186 és mi őket? :D -
Solt #18185 A törökök bírnak minket... -
#18184 Két érdekesség a tegnapi meccsről:
1. Sousa a meccs után ellátogatott az egyik étteremben ünneplő vidisták közé.
2. Az összes vidistát a Trabzon főszurkolói kocsikkal vitték el a stadionhoz, majd a vezérszurkolójuk a 2. félidőben a kordonokon keresztül átment a vendégszektorba és együtt szurkolt a magyarokkal. (A kordokon őrködő zsaruk jól ismerték, és simán átengedték őt)
-
lord nihilus #18183 Stopira :D....Depor hmmm -
#18182 Amúgy a Stopira gyereket nemvágom honnan szedték össze, baromi jó, jövőre tuti elviszi valamelyik nagy csapat. Bírom amikor mindig megkérdezi a bírót, hogy onnan bedobhatja e a labdát:D -
Grenzjager #18181 Argentin bajnokság már smafu? :)
hát a Népligettől 200kmre normálisabbak élnek szerintem a szervezést illeti
"Augusztus 25-én este a Diósgyőri VTK és a Siófok 18.30 helyett 20.45 órakor mérkőzik meg egymással." -
Solt #18180 Túlzóak az elvárások! A Bruges játékosai háromszor annyit érnek mint a Loki játékosai! Már a döntetlen is egy jó eredmény lett volna... Ehhez képest egyenlő létszámnál helyenként jobbak voltak...
Remélem tanulnak a hibákból... Mind igazolás, mind taktika terén! A kiállítás után le kellett volna hozni az egyik éket, akkor nincs ez a szétesés! Két meccses a történet... Arra kellett volna törekedni, hogy ne kapjanak gólt.
-
karajjj #18179 de akkor én pl a népligettől 200 km-re már nem tudnám nézni, mert akkor már a spanyol bajnokikat adják, vagy a fasz se tudja :D -
#18178 Üdvözöllek Magyarországon! -
Grenzjager #18177 off, nbI -> a reflektorok faják legyenek, különben úgy járnak mint Eger (nem úgy mint Szolnok) .... de akkor az év egyik legmelegebb napján miért vannak 16h-kor meccsek (Népligetben már eszméletlen dolog hogy ezt a 14h-ból varázsolták, de még ott a többi)...
az ember azt hinné, hogy ha 39-40 fok meleg van, akkor este is lehetne játszani ha már refi téma ugye..... -
Grenzjager #18176 na ezért kár volt bajnoknak lennie a Lokinak.... durván siralmas.
Ramost mondjuk fél évre száműzném... -
#18175 az hogy 2 csapatunk a playoffban van már sokat számít, pl jövőre valamelyik selejtezőben másik csapatunk is kiemelt lesz -
#18174 Egy kinti loki győzelem még javítana a szégyenérzeten, de a továbbjutás lehetetlen. -
#18173 Ott kellene kezdeni, hogy nem halasztunk bajnoki mérkőzést azért mert 2-3 nappal előtte játszik valamilyen nemzetközi meccset a csapat. -
Zenszkij #18172 Az igazság az, hogy túl sok selejtező mérkőzést kell vívnia a magyar csapatoknak, míg más bajnokságok 5-6. helyezettjei automatikusan bent vannak az EL csoportkörben. Itt megint minden a pénzről szól. Aránytalan ez a helyzet, ugyanis egy magyar csapat tud játszani 2-3 jó meccset, de sajnos fejben elfáradnak, nincsenek meg azok a kvalitások, amiket nyugaton láthatunk minden hétvégén, mikor sportadóra kapcsolunk. Az nem mérvadó, sajnos, hogy valaki veretlenül nyeri a magyar NB1-et. Ez inkább szánalmas a többi csapatra nézve. Úgy gondolom, hogy egy ilyen Club Brugge semmivel se gyengébb csapat így szezon elején, mint teszem azt egy Inter, vagy egy Athletic Bilbao. A csapatok még nincsenek teljesen felpörögve, ilyenkor bárki fogható. Emlékezhetünk arra az esetre, amikor hazai pályán a Zalaegerszeg is legyűrte a nagy Manchester Unitedet. Fejben nem voltak itt az angolok, a visszavágóra viszont felpörögtek. Az ilyen "kisebb" csapatok, mint a Club Brugge ezeken a mérkőzéseken viszont beleadnak apait, anyait. Nekünk is meg kéne próbálnunk fejben felnőni a feladathoz, és akkor talán ilyen kiállításos bakik sem csúsznának be. Ugyanakkor megjegyzem, nem kellett volna ennyi gólt kapni még 10 emberrel sem. -
korodi77 #18171 LOOOL:
http://megverjukvvcristofelt.com
LOOOOOOOOOOOOOL -
#18170 magyar csapat nem megy ki 3 csatárral nemzetközi meccsen,ezt jobb ha tudod. lásd válogatott,andorra,moldova meg ilyen fos szarok ellen 1 csatár -
#18169 Loki idegenben remélem 3 csatárral kezd, vesztenivaló nincs -
#18168 Debrecen csalódás, de a vidi is elherdálta a lehetőségeit, 1 gólt minimum lőni kellett volna azokból a ziccerekből.
De van esélyük és a trabzonspor azért sztem egy fokkal erősebb játékerőt képvisel meg úgy általában a török bajnokság is mint a Belga...
az h a Debrecen egy Brugge ellen hazai pályán ennyire képes picit szégyen főleg az utóbbi évek legjobb és eggyértelműen a legjobb magyar csapattól.
-
Solt #18167 Én is az igazolások elcseszésében látom a fő okot... ráadásul, ha a Varga elmegy, végük van. -
lord nihilus #18166 Én még mindig a kereten vagyok fenn akadva, nem lett volna akkora csalódás, ha értelmesebben igazolgatnak a Debrecennél. Gyakorlatilag 2 vkp posztra van 2 ember....bezzeg támadó, csatárból annyi van mint a fos abban a keretben... -
#18165 Bocs a duplázásért. -
Rudee #18164 Szerintem csak 1-2 játékos el akar már menni. -
#18163 Ahogy lentebb írtam, nekem a hozzáállással van bajom. Nem érzem bennük a tűzet, szomorú, hogy Herczeg után így "leépültek." -
#18162 Remélem a játékostársak jól megbasszák szárazon a lyukát a meccs után. Utána pedig visszahajítja a klub oda ahonnan jött... Igazi ostoba faszfej, gratulálok neki! -
#18161 mi neked a csalódás áruld már el???
az, hogy nem tud megverni egy belga él csapatot emberhátárnyban vagy mi???
mit vársz tőlük??