32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    De akkor mi kovetkezik ha nem jon az EL group se? Uj,Dollnal is nagyobb nev edzo poszton? Vagy meg beletol az allam pluszban 500 milliot/1 milliardot a klubba? Valahogy nem latom a koncepciot.
  • passatgt
    meg adott egy gólpasszt
  • Rudee
    20 pontos előnynél annyira motiválatlanok, hogy az már fáj. Az EL csoportkör meg sajnos esélytelen, sokkal több pénzből gazdálkodó csapatok és erősebb keretek jönnek szembe.
  • Rudee
    Németh is gólt lőtt.
  • bakkerman
    A (leendő) magyar bajnoko hülyére veri egy hulladék magyar csapat. Oké,irány a BL selejtező. Az még 5 hónap...hát imádkozzunk Dollért,hogy valamit kezdjen ezzel a csapattal,mert ha neki se sikerül ennyi penzből,ilyen feltételek mellett legalább az EL csoportkörig eljuttatnia a Fradit akkor szerintem tényleg hagyjuk az egészet
  • Rudee
    Priskin gólt lőtt a szlovák rangadón.
  • passatgt
    3 milliót kaptak, abból 1/3-ad megy a szövetségnek, a maradék 2/3-a pedig utánpótlás/klubfenntartásra, 1/3-ad pedig játékosvásárlásra

érdekes rendszer:)

ingyen szerezték meg, idén kihagyott volna 2 hónapot eb miatt(usa-ban pont akkor kezdődik a bajnokság) és nagoyn sérülékeny is, szerintem jól tették, hogy eladták
  • LasDen #31490
    De nem amerika adta el, hanem a Kansas. Ők pedig egy kis csapat, nem egy Galaxy. Ingyen igazolták és azonnal pénzé tették.
  • bakkerman
    Mennyit kaphatott erte a KC? 2-3 millio dollart? Ez amerikaban nem penz. Egy atlag celebuk keres ennyit egy ev alatt...Szoval itt Nemo a hal dontott ugy,hogy eldobja az eddigi amerikai karrierjet,es egy esetleges ujboli europai szerzodest a nagy penzert cserebe. Ami nem gond persze csak ne mondta volna azt,hogy ot nem a penz motivalta amikor alairt. Mert ez hazugsag,es hulyenek nezett mindenkit. Es ez a baj nem az hogy elment a tevekhez a homokba kergetni a labdat
  • LasDen #31488
    Németh Krisztiánt az arabok nagy dellája miatt a Kansas minden eszközzel kipaterolta. Semmi köze nem volt a jövőjéhez.... Nikolicsnak az a szerencséje, hogy a Legia nem akarja mindenáron elzavarni. Manapság az átigazolásokban a játékos szava számít a legkevesebbet....
  • bakkerman
    Nikolics:
    „Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csupán nekem higgyen. Én az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak ugyan érdeklődések, ám azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam. Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok!”

Az utolsó sorokat ajánlanám Németh Krisztinának Ő a pénzt gyűjti Niko meg a gólokat (is) :)
  • Sippie
    Uhh h ez milyen gecisötét...
  • karajjj
    Csank Jan Csí:

• Pluskast
    De Elek szerint jó a magyar foci csak a nézőszám kevés és nem is érti igazából, hogy miért :DDDDD (1:55-től jön a facepalm)

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.02.23. 09:55:35
  • bakkerman
  • Lópikula
    ASD :DDDD
  • Jim Morrison
  • dave9004
    Múlthéten.
  • passatgt
    Ha nyer az újpest, úgy néz ki a tabella, hogy fradi 1, újpest 2... rég volt ilyen:)
  • passatgt
    Németh megint gól... lehet, hogy már be is hozta az árát:)
  • karajjj
    Az öreg bőven megelőzte a korát! :D
  • mooo
    Stadler: Ha most építettem volna stadiont, megúszom a börtönt
  • bakkerman
    A Hertha ha valóban eljut legalább a BL selejtezős 4. helyre,akkor nyáron Dzsunál fiatalabb,és jobb focistát is találhatnak szélső posztra. Főleg ha belépne a képbe egy komolyabb főszponzor Berlinbe,akkor még pénzük is lesz majd rá. Dzsudzsák már nem lesz Hertha játékos,ezt az esélyét elbaszta (a menedzsere)
  • Rudee
    Önbizalom növelőnek pont jó lesz neki ott.
  • LasDen #31473
    több, mint valószínű...
  • Muki100
    Lehet okosabb mint gondoltuk és csak felvette a nagy pénzt a törököktől, innen pedig célja fele annyi fizetésért a BL selejtezős Hertha ahová eddig tartalékolta a formáját.
  • bakkerman
    Mostmar csak az a kerdes onnan hova mehet? Iden lesz 30,ha nagyon max 2 evet ki is bir ott, akkor 32 evesen megy majd Uj zelandra,vagy akkor tenyleg nb1...
  • banok
    Úgy néz ki, hogy Dzsudzsákot eladja a Bursaspor, nagy valószínűséggel, Kínába. Nincs megerősítve a klub vagy Balázs részéről de több török lap is ezt írja.
  • passatgt
    Nikolics is 2 gól
  • Jim Morrison
    komolytalan :D
  • passatgt
    Nikolics gól...
    Német 2 gól
  • dave9004
    (a tv adta, tudjuk egy ideje h az a hibás :D)
  • bakkerman
    Fantasztikus nezoszam elott zajlik a fradi-vidi :D Lehet esik az eso,vagy fuj a szel,vagy rossz az idopont :/
  • dave9004
    biztos, ismerős linkelt vmit h kipukkadnak a csapatok.
  • karajjj
    mármint erre gondolsz?
  • dave9004
    Na lokival mi lett?
  • banok
    Huszti gól.
    Amúgy a Bundesliga mostani fordulójában Kleinheisler, Szalai és Huszti is kezdő volt a csapatában ahogy Stieber is a másodosztályban.
  • karajjj
    A külföld az lehet osztrák másod-harmad osztály is havi pár ezer ojróért.
  • dave9004
    Németh Krisztiánt a másodosztályból beválogatta egér h visszaadhassák külföldre pedig közel se volt formában.
    Mindegy hova jön haza sérülésből fel tud épülni és szem előtt lesz. Ugyanabban a posványban fog játszani mintha fradiba v máshova ment volna.

Am nem tudom hallgattátok e reggel az önindítót, mateuszékról nyilatkozott meg a bundákról valaki focista
  • Muki100
    Szerintem inkább tényleg azt hiszi hogy a Vasasból be fog férni az Eb keretbe, mivel a selejtezők alatt alig volt védőnk. Nem tudom ő is konzultált e Storckkal mielőtt klubot váltott, de mivel ebből gyanúsan MB2 lesz.. nem hinném