Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szar Bayern, szar Bayern :)
Kár :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
.DA.sdF:sAD:FSA:DfS:d
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Figyelem,megrázó kép következik!

Utoljára szerkesztette: Lópikula, 2015.08.26. 12:38:14
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Vállalja a harcot... és akkor utána oda van írva, hogy évi 3 milla. Biztos játszani akar :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez azért nem rossz fogás. Illeszkedne pl egy Carillo féle filozófiába.
Persze úgy nem is könnyű dolog felkészülni erősebb csapatok ellen, hogy itthon "szájbaszeretkeztetik" az egész mezőnyt, mindenféle erőlködés nélkül.
Dum spiro, spero.
Ez a beárazós duma jó :) sajnos az a baj hogy egy éveig építkeznek, szarrá vernek mindent, megnyerik a kupát, majd jön a bl selejtező és az első meccsen kiderül hogy hoppá baj van, de mindenféle kifogást keresnek majd hogy ezért meg azért estek ki, jön a kövi bajnokság és kezdődik minden előről.
SZERINTEM EZT KÉNE CSINÁLNI: összefogni a szomszédos országokkal, csináljon mindenki egy rövid hazai bajnokságot, legyen meg az első 4 helyezett, és összeengedni őket bajnoki rendszerben.. ekkor legalább kiderülne hogy hogy is állunk az első 4 ukrán, román, osztrák, szerb,horvát, szlovén, szlovák csapat ellen. Nem mondhatják minden vereségre hogy jaaj most rossz napot fogtunk ki, nem mentek be a helyzetek.. kiváncsi vagyok hol végeznéne a 4 magyar csapat.. , na jó 3-at tudok inkább a fradira lennék kiváncsi, mivel fradista vagyok úgy gondolom hogy kb 7. helyen (D.Kiev, Shatnyar, Salzburg, 1 román, 1 szerb, 1 horvát megelőzné)
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
az hogy miért nem mennek ki, az egy egészen másik történet, de ezt szerintem nem is kell magyarázni túlzottan:)
hogyan lesz ettől jobb a magyar foci?
Miért éri meg bárkinek kimenni pl a fradimeccsre mikor úgyis nyernek?
Miért nem megy 6k-nál több ember egy 100%-os csapat meccseire?
Megéri ez?
Ausztria: RB Salzburg. lofasz se kiváncsi a kirakatcsapatra a milliárdokból még mindig nem jutottak bl-be.
Ne értsd félre én a Szarajevo ellen kezdéskor szurkoltam a fradinak mint magyar csapatnak, mert hát ott a pénz az igazolások amit senki nem tud meglépni, aztán 180 perc kóklerkedés beárazta az egész rendszert, majd itthon tovább aláznak mindenkit.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.24. 22:28:00
Ne legyen igazam, de úgy látom minden évben kell egy aktuális szidható. Ettől függetlenül hogy tény, a legtöbb pénz oda megy.
Arról nem is beszélve, hogy az MLSZ hozzá nem értők és maffiózók gyülekezete, Csányi sleppje ugyanolyan mint az előtte lévők voltak, ez pedig minden befektetést vagy szándékot csorbít.
Kiemeltek egy vidéki csapatot állami pénzekkel. (Az hogy 1-2 kiemelt csapat van az országban nem magyar találmány, de van ahol jól csinálják)
Ennek a vidéki csapatnak szerintem minden szempontból, főleg az elmúlt évek eredményei és méret alapján csak a Debrecennek szabadott volna lennie. De a Vezér nem debreceni. Sousa szállította az eredményeket a kiemelt csapatnak, de egyrészt baromék akkor is baltával (vagy Gomessel) estek a Videotonnak, másrészt a Vezér álma nem csak az volt, hogy a Videoton bajnok legyen, hanem hogy saját csapata is legyen egy faluban stadionnal. Utóbbi álom súlyos milliárdokat vont el a valódi csapatoktól, közben Simicska és a NAV botrány miatt is megcsappantak a szponzori pénzek.
És hogy mennyire a pártszékházban dől el a bajnoki cím meg a kupa sorsa? Őszintén, ki meri valaki jelenteni hogy nem volt az elmúlt 5 évben bundameccs az NB1-ben, mikor minden évben ment csődbe klub, Kecskeméten hasmenésük volt, meg zárták őket kifelé?
A kiemelt klubok emiatt részben "steril" körülmények között edződnek a máltaiak meg bosnyákok ellen, ami szintén az eredményesség ellen van.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Vidit tönkrevágták valszeg a fradi javára. Szima rég nem tolja oda a pénzt ahova kéne a fociba. Hemi meg zsidóskodik de nem jön össze aprópénzből.
Mikor a loki blbe ment volt pénz, mikor a vidi bement el be, ott volt az állam mögötte. Most a fradi mögött van. Az összes szponzor állami cég, meg kitudja mennyi folyik oda. Nyilvánvalóan messze a legtöbb pénz megy oda látatlanul mert ezt már elképzelni is nehéz miből fizetnek mindent mikor jegybevételt nyíltan leszarja kubi.
Nekem mindegy am csak semmi nívója a bajnoki címnek főleg ha nyáron a partizán 5-6 góllal ejti majd ki a milliárdos nemzet csapatát.
Ez kb olyasmi pénzbeli differencia mint a kéziben a Veszprém v a Győr. Kivéve h ők bl döntőig eljutnak meg meg is nyerik.
Olyan magyarokat csábítanak haza akiket csak a vidi tudott mikor viktorék még ott gondolkodtak. Majd kiderült h erős fradi kell a magyaroknak. Meg is van, csak európának nem szóltak, hogy jön a fradi
Nincs olyan, hogy ha pénz van, akkor minden van. Tudni kell élni, gazdálkodni azzal amit kapsz. Ehhez koncepció kell, hosszú távú gondolkodás. Sajnos ez utóbbi sok csapatnál nincs meg a vezetőség részéről.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"