32947
Magyar Foci
-
sempronius18 #31541 Már sokszor el lett mondva, hogy a szövetség feladata az, hogy előteremtse a pénzt és a megfelelő feltételeket amiből, majd a szakemberek akik "értenek hozzá" gazdálkodhatnak.
Ez most megvalósul, mert soha ennyi pénz nem ment a fociba, mint most a szakemberek meg látjuk mire mennek a kapott lóval és paripával.
Volt idő mikor az MLSZ-ben komoly pozícióban ült Mészöly kálmán, Puhl Sándor, Szepesi György, Mezey György, vagy a volt edző Cashteleki, akik elvileg értenek hozzá. Alattuk bele is állt a földbe a magyar foci amiből még nem látszik, hogy 1-2 fellángolást kivéve mikor fog kitörni.
Más nálunk jobban álló helyeken se volt focisták vannak a komoly pozícióknak mivel a futballista ritka kivételtől eltekintve nem az eszéről híres. Kapnak a legendák valami kamu pozíciót a klubnál és kész. Persze lehet ellenpéldának hozni Hoenest, Platinit, Beckenbauert, de ugye ő hozzájuk mérhető intelligens magyar focistát én nem ismerek, meg nekik is integet már a börtön ablaka. :) -
Olyanokat akik értenek is a futballhoz,és benne vannak/voltak,nem ÜZLETEMBEREK,és urambátyám módra oda lettek pakolva -
És akkor kit tennél oda?
Ed: ... csak mert alattuk - még ha emelt is a létszám - kijutottunk az EB-re.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.14. 08:15:13 -
Szenzacios ami tegnap Csepelen tortent. Tobb ilyen kene,orszagosan,tobb osszefogas,es el lehetne takaritani az egesz MLSZ-t... -
http://coub.com/view/bd65w -
És egy kis Fradi ... -
Meghalt a Mágus
Azért sajnálom, hogy nem láthatta a válogatottat az EBn ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 16:41:28 -
Rudee #31534 Németh meglőtte 6. katari gólját, 4-0-ra nyertek egy derbit a közvetlen előttük álló Al Sailiya ellen. -
Rudee #31533 Nem feltétlen, mert a következő körben MTK-Debrecen lesz. Ha ott kikap az MTK, miközben a Fradi győz Angyalföldön, akkor eldőlt. -
geo91 #31532 hidipatyagóóóól
-
Már a bajnokság elindulása előtt bajnok volt. -
mtk-nak van egy elmaradt meccse, szóval még 2 győzelem kell, hogy tuti legyen -
Rudee #31529 Ha jól számolom, akkor a következő fordulóban matematikailag is bajnok lehet a Fradi. -
beleépíthetnék ezt a gyökeret is
-
Alakul az MTK stadionja is
-
tegnap közvetítettek valami meccset meg ma, azon kívül nincs más a fordulóból... -
Miert nem adja az M4 a dió-videoton meccset? Kivan irva pedig,de kezilabda megy... -
azért videozással ami most görögben volt, elmaradhatott volna :)
ehelyett a belügyminiszter felfüggesztette a kupát. Ha jól tudom ilyenkor fifa kizárás jön nem? -
ez egy kibaszott idióta. megverném, annyi fasságot hord össze....:D -
"A tévedés varázsa" 
Ezt az idiótát...mondjuk ha követné az amerikai focit, akkor tudná, hogy a videózás ellenére is rengeteg ellentmondásos ítélet van, ami miatt még két órával (de akár még hónapokkal/évekkel) a lefújás után is verik a kocsmaasztalt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
beszartam. meg h hozzátette, hogy ez a honvéd a fradit verte múlthéten :D
mintha itt bármi függene h ki kit ver el.
lásd: Paks-Vasas 3-0, 1 hét múlva Paks-Békéscsaba 0-2
Na ezért járok inkább blasz meccsekre, nincs ez a tökölés, mindenki nyerni akar -
karajjj #31519 Kihagytad, hogy az volt cél a meccs előtt, hogy ne kapjanak gólt. :D -
"A kettős emberelőny kissé megzavart bennünket, hiszen az első vagy a második kiállítás után kicsit bátrabban kellett volna futballozni, nem pedig előreívelgetni a labdát, hogy aztán csak lesz valami."
Michael Oenning
2 ember az már túl nagy diff, zavart kelt az erőben.... -
hajrá bfok!:D -
ugye ezt csak kitalálták és nem ezt mondta? bár kinézem belőle :D -
A fogalmazási képesség előrehaladása megkérdőjelezhetetlen
-
-akkor :D -
Jó kis meccs volt, igaz műfüvesen, 2-1 Budafok akkor :D -
karajjj #31512 általában kőbánya-zugló környéke, szokott lenni bőven meccs errefelé :D -
én még anno a budafokban játszottam, az utánpótlásban:D -
Pár százan kiszoktak jönni, most vannak beruházások, lesz új székház, lelátó, pályák. Idén eddig csak műfüves mecsek voltak átépítés miatt, és lesznek is szerintem egy darabig, oda értelem szerűen nem jönnek annyian -
jól hangzik, mennyien járnak oda (mondjuk jobb időben) -
Én jártam amíg a III. kerület blaszos volt, már csak nb3 meccsre járok ;) -
merre? én buda-délbuda
holnap este 7kor a Budafoki LC-43.sz. Építők blsz1 meccsre kinézek :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.04. 15:36:03 -
karajjj #31506 Előfordul néha, hogy kinézek azokra, amik a közelben vannak. -
jár innen vki blasz meccsekre? -
kiosztott jegy*
-
bérletes+szponzor által megvett jegy -
karajjj #31502 Nézőszám hazudozás.