Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.08.15. 19:40:00
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Korábban egy NSO-s interjút olvastam vele, amiből az jött le, hogy egy nagyképű beképzelt srác, de ebben most sokkal szimpatikusabb lett. Sok sikert neki.
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Nemzeti Sport érdeklődésére a diósgyőriek nem erősítették meg a hírt. Novothny az elmúlt két szezonban 55 meccsen lépett pályára az olasz harmadosztályban, de csak hat gólig jutott. A sportlap a solonapoli.com-ra hivatkozva azt írja, a Napoli ennek ellenére nem engedte el a játékost, hanem 2017-ig meghosszabbította a szerződést, így csak kölcsönbe kerülhet a DVTK-hoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennyi a bázis trollfocis akik mindent lijeolnak :c
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A Nemzeti Sport Online Lengyelországból származó értesülései szerint a Legia Warszawa konkrét vételi ajánlatot kapott júliusban szerződtetett csatáráért, Nikolics Nemanjáért az angol másodosztályú Readingtől. A varsóiak azonban élből visszautasították a meg nem erősített hírek szerint csaknem kétmillió eurós ajánlatot.
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.11. 06:23:36
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kabalaállat készítő vb-t kéne itt rendezni, garantált siker... 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Sorozatterhelés....
Miriuta mondta v ki, hogy ledöbbent h itt senki nem tiszteli az edzőt, hanem a játékosok mondják meg kb h mit csináljanak edzésen. legalábbis a magyarokról mondta h leesett az álla amiket tapasztalt elején.
Vagy lesz ilyen rájátszás? kettéosztják a tabellát és még lesznek + meccsek?
Akkor mi a fasznak csinálnak stadiont? hülye vagyok nem értem.<#conf>#conf>
Angliában a premier ligán kívül ami 20 csapatos az összes 24 csapatos. az 46 meccs mindenkinek. van még vagy 5 fajta kupameccsük. ha ne adj isten még ezekben is játszanak szép kis meccsszámok jönnek össze.
szóval elfáradtak? biztos ezért csökkentették le a bajnokágban lévő csapatokat, hogy legyen 6 hónapos feltöltődésük.
Nem mer itthon senki se ilyen nagy terhet felvállalni, talán Doll(bár ebben sem vagyok biztos), hogy meg meri izzasztani a játékosokat.
Ilyen a magyar foci, ez a realitás.
Van pofája hosszú sorozatról beszélni,amikor augusztus 7.-én reggel már úgy keltek fel a Loki játékosai,hogy marad a bajnokság,meg a kupa...Meg 5 hét alatt játszottak 10 meccset,és ez fáradtá teszi a csapatot,hát ne haragudjon meg,de nézze már meg Angliában mit csinálnak karácsonytól újévig...ja,fociznak,amíg az itthoni szakálypetik meg szidibék eszik a bejglit
Óriási dolog ez.
Nem engednek be ha Budapesten születtél.
Ez folyik épp fehérváron
erős fradi kell az országnak az a lényeg, mert akkor bejutnak a csoportkörbe és együtt bárkit legyőzhetünk 😄
Az a gyanús, ami nem gyanús!
Én szeretem a franciafocit, picit kevesebb szabad tér van focizni, mert nagyon szűkíti minden csapat a területet. Meglátjuk mire megy.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.08.07. 21:32:24
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
És látod a franciáknak ért ennyit 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár