32945
Magyar Foci
-
#31457 Középtávon egyértelmű célom, hogy ismét külföldön futballozhassak, ami a Vasas sikeres szereplése mellett külön motivációt jelent számomra, de ez azért odébb van még, és én inkább olyan típusú vagyok, aki mindig a következő edzésre, a következő mérkőzésre koncentrál.”
Korcsmar Zsolt nyilatkozata,miutan 27 evesen KULFOLDROL igazolt az nb1 egyik kiesojeloltjehez...komolyan ezek a magyar focistak is teljesen hulyenek nezik az embert,nem csak a "honatyaink"...hazajott elgurigazni a fix millio/ho-s berert,nulla kihivas nulla teljesitmeny kenyszer,ennyi. -
karajjj #31456 Azon sem lepődtem volna meg, ha Józsi bácsit rehabilitálják. -
karajjj #31455 nemár :D -
#31454 Hű látszik mennyire követem az eseményeket, erről a részegen kocsikázó két idiótáról most olvasok először...szánalmasak -
karajjj #31453 Hemi bácsi megmondja -
#31452 Nem irt ala hosszutavra,nem jatszhatott,ennyi. Majd jatszik a Werderben a vilag egyik legjobb bajnoksagaban... -
#31451 Egyszerű a magyarázat. Itthon az érdekek, meg az ellenérdekek, nem pedig a tehetség számít, sok sok helyen legalább is. -
#31450 Tehát a magyar bajnokság színvonalasabb. Ezzel ezt akarod mondani? :D -
karajjj #31449 A Vidibe be sem fért, a Werderben meg akár már kezdhet is hétvégén...
-
#31448 Ha nem jön közbe Király Gabinál semmi,akkor biztos ő fogja védeni legalább az első két meccsen a kaput. Aztán ha az utolsó meccsre már minden mindegy,akkor berakják a cseréjét. És szerintem vissza is vonul majd Gabi,bár múltkor azt nyilatkozta még 1 szezont mindenképp engedne a teste... -
#31447 Most azonnal el kell hogy igazoljon, persze ha jó neki a pad és a jó kis fizu akkor maradjon. A magyar válogatott kapujában úgyis Király az első számú 3 okból: 1.) mert ő a legjobb 2.) rutinos, nyugodt 3.) JÁTSZIK A KLUBJÁBAN tarcsinak meg ott lesz Megyeri és Dibusz. Amúgy nem fosnám össze a bokámat ha Dibusz védene az EB-én. -
#31446 jól elszállt... sajnos poolban már nem fog nagyot alkotni. Majd ilyen exeterbe elmegy aztán ott újra magára találhat.... -
#31445 szegény Bogdánnak meg elúszni látszik a 'Pool-os karrierje,megint óriásit hibázott
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.09. 09:26:22 -
nagy hős #31444 Reyest azota se harapta pocson senki mint o cserebe :D -
#31443 én megkérdeztem, de senki nem válaszolt. Elég beszédes :DD -
#31442 hát ez elég gyenge -
karajjj #31441 Nincs? -
#31440 Ezzel a hsz-el szembe kopted a magyar edzo tarsadalmat :DDDDDD -
#31439 Ha már így gondol a dvtk-ra akkor valaki dvtk fan csinálhatna egy összefoglalót jutubra a legszebb cseleiből vagy góljaiból.. bár gondolom csináltak volna, nem véletlenül nincs. Tv-ben láttam 1x játszani nem ügyetlen az biztos de a magyar bajnokságban ilyen testalkattal levágják, csoda hogy nem sérült meg. -
#31438 Ez élet megszépít bizonyos dolgokat, de ha így van, erről filmet kéne forgatni ... ;) -
#31437 Kik azok a tehetséges magyar edzők? És miért kéne a magyar edzőket meg becsülni? A semmire? -
karajjj #31436 Nem tudom, hogy Pinyő milyen cuccot tol, de elég fasza lehet, ha így látja a dolgokat... -
karajjj #31435 Na ez aztán nagy páros lesz baszki!
-
#31434 Indok: nem szereti a langyos vizet, ezért nem nb1 -
karajjj #31433 MezŐŐŐŐŐŐŐŐŐkövesd! -
#31432 Ooohhh na hát igen,a nap legnagyobb híre minden magyar focit kedvelő emberkének,hogy végre talált munkát Pinyő :D Megy majd a tolódás a Zsóry fürdőben -
#31431 Kövessen meg matyósan őőőőzni -
#31430 Lehet rajzolni a faszokat a diosgyori varfalra... -
karajjj #31429 Miskolcon szerethető csapat lesz... -
#31428 A török úgy gondolta, hogy ha már pirosat kap, legyen jogos ...
Mottó: Sose anyázz meccs közben, mert megjárhatod.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.23. 08:07:53 -
#31427 Vida gól az Ajax ellen -
#31426 Nikolics gól -
#31425 Megraktam X2-be a Poolt...sima 3-0 lett a vege -
#31424 Néhány hete védtem egy kispályás kupán, nálam volt a labda, félfordulatból úgy megrúgták a csuklómat, hogy azonnal kiejtettem a labdát. Aztán szépen bepasszolták és megadták a gólt. Magyarázhattam, teljesen leszarták, más kérdés, hogy utána 1 hétig alig bírtam mozgatni a csuklóm és kétszeresére dagadt.
A visszajátszásból úgy látom, hogy teljes biztonsággal nem birtokolta a labdát Ádám, nagyon sajnálom, ez rohadt szarul sült el. :( -
#31423 -
#31422 Most értem haza, az eredményt láttam, kíváncsi vagyok a gólokra. Szerencsétlen először áll PL meccsen a kapuban a Liverpool színeiben és simán kikapnak 3-0-ra, nem jó ómen... -
#31421 szerencsétlennek elég kemény 20 perce volt :( -
#31420 Kirúgták a kezéből a labdát. Jó, az első kiejtés potya volt, de utána már birtokolta a labdát. -
#31419 Bogdán kezd, már potyázott is egy szögletet -
#31418 Dzsudzsi szünet előtti utolsó-előtti meccsén mindig kiállíttatja maát h hamarabb legyen vége :D