Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
a potenciál nem azt jelenti nálam hogy éépen ki melyik pozíciót foglalja el a bajnokságban. ha egy szponzor beszáll beszáll valahova azért teszi mert jó reklámnak tartja. ott van jó reklám ami sokakat érdekel, és bárki bármi mond az újpest és a fradi esetében ez megvan. lehet õket szeretni meg utálni de így vagy úgy érdekli az embereket. ezenkívûl ott van nem pestiként a diósgyõr ahol még nagy tömeg áll a csapat mögött.

nem vagyok ellene hogy kiscsapatokat tegyünk ideiglenesen nagycsapattá, ha mellette van állandó bl/el szereplõnk...

így viszont fejetlenség az egész, ide egy szponzor, oda kettõ, amoda meg egy stadion, megin máshova még egy szponzor... ennek így semmi értelme pláne úgy, hogy ezen 4 csapat együttes átlagnézõszáma nem tesz ki egy újpest-fradit.

bakkerman
csak nehogy a következõ Kecsó meccset megbundázza a Zrt. egy esetleges újpest gyõzelemmel 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Honvéd,ott most rendezett minden,a csapat is jó,egyértelmû nem két meccses fellángolás az övék,hanem kajakra jó csapatuk van. Mondjuk oda nem kellene állami help,mert ott van amcsibácsi

ressy14
MTK <#idiota>

Dum spiro, spero.

9csöves9
melyik pesti csapatban van most potenciál?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Láma!
semmi jóra, akkor majd pozitívan csalódok mint a svédek ellen😊

ez a tipikus illik gyõzni kategória
Láma!
nem értem... nem látom a koncepciót...

az világos hogy nyomassuk a vidéket mert ott mindig is erõsebb volt a fidesz tábor mint a fõvárosban, de akkor ne ugassák azt hogy a magyar fociért teszik, hanem mondják meg, kell a szavazó tavaszra mert jönne a pofon.

azok a csapatok viszont akikben van potenciál, miért nem kapnak 1-1 szponzort, csak azért mert pestiek?

ressy14
jelen pillanatban mindkettõt pénzelik, hip-hip-hurrá! <#csodalk>

politika off

Ma mire számítotok Moldova ellen?

Dum spiro, spero.

Nemkéne aggódni..😊
hát inkább a falábúakat fizessék, mint a cigányokat
ressy14
lassan az egész NB1 államosítva lesz...

Dum spiro, spero.

ez a komment tetszik 😄

Jelenleg is benne van a klub nevében:
Kecskeméti Tippmix Egyesület.
bakkerman
ilyet lehet????????????????

LasDen
a Lottós Zrt. lött a Kecskemét fõszponzora....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[HUN]FaTaL
Úgyvan, olyan magas színvonalú az nb1, hogy már a szomszédos országok csapatait is tudjuk támogatni.

Abszurdisztán

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
1-et fizet kettõt kap,ha most tárcsáz,akkor az NK Osijek mellé megkapja bónuszba a varteks varazdin csapatot is,sõõõt,ha igényli,ezen felül még egy porcelán étkészletet is adunk az említett 2 csapat mellé 😊

viccország!

olyan lenne, mint a jégkorong 😄
ressy14
És Eszéket MO-hoz csatoljuk. <#idiota>

Dum spiro, spero.

így mûködik a mötöká

"Ha nem írod alá, garantálom, hogy egy évig, amíg a szerzõdésed ide köt hozzánk, egy percet sem játszol!" - szólt Domonyai.
Ám ez mind semmi: Domonyai hozzátette, ha a játékos letesz 3 millió forintot az asztalra, akár aznap távozhat az MTK-tól. Sõt, a becsület szavát adta, ha Kákonyi aláírja az új szerzõdését, akkor annak ideje alatt elég csak 2 milliót fizetnie, és mehet ahova akar.

szerintem nem volt kár. igaz nem nagy mûsor, és normális h a Chelsearõl szól. Tõzsérnek a nyáron lejár a szerzõdése a Genkkel, és õ szeretne Angliában játszani, így minél többen ismerik Angliában, minél ismertebb, annál jobb.

passatgt
ezért kár volt elutazni😄

Tõzsér volt a brit focimûsor (SkySports) sztárvendége
(Kicsit keresni kell alul, de a Dániel Tõzsér név feltûnik.)

banok
Brescia-Empoli 2-1
Feczesin szerezte a gyõztes gólt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

#14529 ha ez is benne van megveszem. <#vigyor2>

Üdv!

27 éves Videoton gyûjtemény E L A D Ó ! !

1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!

Kérésre infó: [email protected]
mondjuk érthetõ Lipták akkor.
Még Elektõl õ kapta a csk posztot. Elek meg válogatott létére szorul egybõl kispadra. Szóval vhogy Lipták inkább közelebb állhat az igazsághoz, ha már CSK lett

Narxis
Liptáknak nem tetszett, hogy ennyi új ember jött akik egybõl kezdõben kaptak helyet. Olvastam valami részletesebb leírást egy vidi drukkertõl, igazából mindkettõjük hibás volt szvsz abban, hogy így elmérgesedett köztük a szitu.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Kösz, nem baj, majd kinövöd. 😄

mi volt egyébként Lipták és Pauló Szuzi közti affér?

mert elõször a keretbõl került ki Lipták, majd másnap szerzõdést bontottak vele. Affér volt, az tuti

Láma!
miért jönne haza? amiatt bontottak szerzõdést mert a Liege nem tudott megegyezni a görögökkel, most a görögök kiestek a képbõl, mehet Belgiumba.

passatgt
bár így már mehet a standard-hoz is nem?

passatgt
Vidi😊

Viszont lokiban nagyon jó lenne, tele lenne fiatal magyarokkal

Kaplan
Végre! Azok után, hogy így kibasztak vele ez egy okos "húzás" volt. Szerintem haza kellene jönnie és egy évet itt lehúznia, legalább játékban legyen.. Mert itthon ki az a csapat aki nem tenné be kezdõbe a kicsi Kriszt?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
Jó szemed van, grat hozzá. És nem, nem vagyok divatdrukker <#gonosz1>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Narxis
😄DDDDD

Látom resy14 fehérvári... 😄

Láma!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ressy14
<#wilting> <#duhos2> 😄

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
<#idiota><#idiota><#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

<#taps><#idiota><#vigyor><#vigyor>

bakkerman
ezek az új kiadású,exkluzív termékek benne vannak-e?

óóó olyan gonosz vagyok...

Üdv Mindenki!

27 éves Videoton gyûjtemény E L A D Ó ! !

1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!

Kérésre infó: [email protected]
ressy14
Még idén jó lenne nekiállni a bontásával, mert a magyar viszonyokat nézve jó ha 5-6 éven belül felépítjük az újat. Ha csak egy pusztaság lenne a helyén, erõs indok lenne arra, hogy nekiálljanak építeni is.

Dum spiro, spero.

végül is bonthatnák már, amúgy is soha sem készült el

LasDen
aszittem má lebontják....

csak boncsák má le...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

vagy ETO' lesz a bajnok 😊

bakkerman
úgy van,basszák csak ki a normális,és JÓ képességû magyarokat a sokadosztályú spanyolokért cserébe,irány a középmezõny viktor! 😊 a loki meg szép csendben bajnok lesz,muhahahahahahaha

szabadon igazolhatók ismertebbek még gálázhatnak 😊

Torghelle Sándor
Tisza Tibor
Szélesi Zoltán
Tóth Balázs
Fehér Csaba
Bodnár László
Lázok János
Böõr Zoltán