Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem vagyok ellene hogy kiscsapatokat tegyünk ideiglenesen nagycsapattá, ha mellette van állandó bl/el szereplõnk...
így viszont fejetlenség az egész, ide egy szponzor, oda kettõ, amoda meg egy stadion, megin máshova még egy szponzor... ennek így semmi értelme pláne úgy, hogy ezen 4 csapat együttes átlagnézõszáma nem tesz ki egy újpest-fradit.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az világos hogy nyomassuk a vidéket mert ott mindig is erõsebb volt a fidesz tábor mint a fõvárosban, de akkor ne ugassák azt hogy a magyar fociért teszik, hanem mondják meg, kell a szavazó tavaszra mert jönne a pofon.
azok a csapatok viszont akikben van potenciál, miért nem kapnak 1-1 szponzort, csak azért mert pestiek?
politika off
Ma mire számítotok Moldova ellen?
Dum spiro, spero.
Jelenleg is benne van a klub nevében:
Kecskeméti Tippmix Egyesület.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Abszurdisztán
http://goo.gl/gd6Zi5
viccország!
A horvát lap szerint Orbán Viktor mentheti meg a csõdbe jutott klubot
😊
NK OSIJEK-et az NBI-be! 😊
"Ha nem írod alá, garantálom, hogy egy évig, amíg a szerzõdésed ide köt hozzánk, egy percet sem játszol!" - szólt Domonyai.
Ám ez mind semmi: Domonyai hozzátette, ha a játékos letesz 3 millió forintot az asztalra, akár aznap távozhat az MTK-tól. Sõt, a becsület szavát adta, ha Kákonyi aláírja az új szerzõdését, akkor annak ideje alatt elég csak 2 milliót fizetnie, és mehet ahova akar.
(Kicsit keresni kell alul, de a Dániel Tõzsér név feltûnik.)
27 éves Videoton gyûjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected]
Még Elektõl õ kapta a csk posztot. Elek meg válogatott létére szorul egybõl kispadra. Szóval vhogy Lipták inkább közelebb állhat az igazsághoz, ha már CSK lett
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
mert elõször a keretbõl került ki Lipták, majd másnap szerzõdést bontottak vele. Affér volt, az tuti
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Dum spiro, spero.
http://goo.gl/gd6Zi5
Látom resy14 fehérvári... 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
óóó olyan gonosz vagyok...
27 éves Videoton gyûjtemény E L A D Ó ! !
1984-óta gyûjtött VIDEOTON ajándéktárgyak (szinte minden), sálak, zászlók,, mezek, relikviák, ereklyék, könyvek, jelvények mûsorfüzetek, autogramok stb. eladóak!
Kérésre infó: [email protected]
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Torghelle Sándor
Tisza Tibor
Szélesi Zoltán
Tóth Balázs
Fehér Csaba
Bodnár László
Lázok János
Böõr Zoltán