Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
akkor nem lesz piros😊

Narxis
Ez nem így mûködik, jelen esetben teljesen irreleváns, hogy mennyit keres. A szerzõdés szerint megkapta-e azt a pénzt ami jár neki idõben? Igen vagy nem? Ezt lehet papírokkal bizonyítani. Kérdés, hogy Pollák csak nyomást akart gyakorolni a vezetõkre és azért nem fordult egybõl az MLSZ-hez vagy pedig kamuzik? Nem tudhatjuk. Az viszont mostani hír, hogy az Újpest vízilabda szakosztálya megszûnt. Elõbb vagy utóbb borul a bili a focistáknál is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Effe88
az igen az már liga azért

ressy14
mekkora karrier, egy álma vált valóra a srácnak

Dum spiro, spero.

bakkerman
POLLÁK VS ÚJPEST

Pollák Zoltán a pénteki Nemzeti Sportban azt nyilatkozta, annyira rossz anyagi körülmények között él, hogy volt olyan bajnoki, amelyen korgó gyomorral játszott, mert nem volt mit ennie, és az albérletébõl ki kell költöznie, mert nem tudja fizetni.

"Rövid idõn belül másodszor is utcára kerülök a feleségemmel és a kislányommal, nem tudjuk kifizetni az albérletet, így mennünk kell. Hogy miként és hova, fogalmam sincs. Sokan talán el sem hiszik, de volt olyan meccs, amelyen üres gyomorral léptem pályára. Nem volt pénzem arra, hogy egyek. Korgó gyomorral futballoztam, de nemcsak én, mások is. A többiek hallgatnak, de nálam betelt a pohár" - nyilatkozta Pollák, aki szerint élõ szerzõdése ellenére Bartha Csaba ügyvezetõ kirúgta õt, mivel túl drága játékos, és a klub nem tudja fizetni.

Az Újpest FC közleményben reagált Pollák szavaira, a klub szerint a játékos valótlant állít.
"Pollák Zoltán nincs kirúgva Újpestrõl, õ az egyik legjobban megbecsült tagja a keretnek. Nem csupán a prémiumokkal együtt hétszámjegyû juttatásaival, hanem azzal is, hogy õ volt az, aki mindig a leghamarabb hozzájuthatott a pénzéhez a keret tagjai közül. Az Újpest FC Pollák Zoltánnak sem fizetéssel, sem prémiummal nem tartozik. Az Újpest FC a játékos valótlanságokat tartalmazó nyilatkozatát, az ügyben tanúsított hozzáállását fegyelmi vétségnek tekinti, és átmenetileg felmentette az edzések látogatása alól."

Pollák a Nemzeti Sportban elmondta, hogy hét év alatt hét albérletben lakott, de mindegyikbõl költöznie kellett, mert nem tudott fizetni érte. "Legutóbb nyáron kellett költöznünk, akkor az Újpest tulajdonosának egyik lakásában éltünk. Éppen edzõtáborban voltam a csapattal, amikor szóltak, hogy költözni kell. A fõnököm ingatlanja volt, ott is fizetnem kellett, de egyszer csak szóltak, hogy azonnal el kell hagyni a lakást. Az volt az ajánlat, hogy költözzek ki a pályára, a családom meg menjen, ahová akar."

Az Újpest erre így reagált közleményében: "Az Újpest FC, annak ellenére, hogy ez a játékos szerzõdésében nem szerepelt, lakáshoz segítette Pollák Zoltánt, akinek ezért a piaci árnak csupán töredékét kellett bérleti díjként fizetnie."

Sallói István 2007 és 2009 között a klub ügyvezetõje volt, szerinte az Újpesten 2008 óta játszó Pollák soha nem tudta megfelelõen kezelni a pénzt.
"Egyszer választás elé állítottuk a játékosokat, hogy vagy marad a teljes fizetésük, de akkor csúszás várható, vagy pedig megfelezzük a bérüket, de azt idejében megkapják. Habozás nélkül mindenki a csúszást választotta, és bár sok játékos valóban késõbb kapta meg a fizetését, Pollák Zoltán azonban többnyire kiharcolta magának, hogy idejében megkapja a pénzt. Bár már nem tudom a pontos összeget, de három és fél év alatt körülbelül 30-40 millió forintot kereshetett, ezért úgy érzem, méltánytalan, hogy elõjött ezzel a nyilatkozattal, és ilyen egyoldalúan tálalta a helyzetet. Ráadásul õ volt az a játékos, aki soha nem tudta megfelelõen kezelni a pénzét" - mondta az -nak Sallói.

a jó büdös kurva anyját ennek a retardált polláknak,havi 1 misis fizuval hogy a faszba lehet akkora bõr a pofáján,hogy azt mondja korgó gyomorral kellett meccsen játszania??!! nekem szakad le a pofám,pedig az övének kéne...és mivan akkor ha 3 hónapig nem kap fizut??? elõzõ 3 hõnapban meg keresett 3 misit,azért ahhoz kurva nagy retardált nyomoréknak kell lenni,hogy az ember ne tudjon/akarjon félre tenni...edzésre meg Q7-el jár,a nõje meg naponta jár aerobicra meg kozmetikushoz...irány a blasz 8 skacok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Egészséges szintre csökken a számuk, vagy Viktoréknak készítik elõ a terepet.

Kaplan
Elképesztõ, hogy mi megy ezeknél a nagy múltú budapesti kluboknál..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
blasz 8 😄DDDDDDDDD muhahahahahahahahaha

Narxis
Az ute lehet még oda se megy mert felszámolás indult a kft ellen, Pollák már kitálalt, hogy régóta nem kap fizetést.

bakkerman
hát ezen a zetén már senki nem fog segíteni,innen nincs visszaút,ha prukival kezdik a tavaszt,ha mással,jó magyar szokás szerint a fél keretet majd kibasszák télen,igazolnak 12-t a helyükre,persze abból 6 teljesen más nyelvet fog beszélni,ájájájájjjj,irány az NB2 skacok,párban az ute-val

passatgt
azért most jól játszanak, mondjuk zte ellen ki nem, 3-0 eddig de lesz több is

passatgt
ha úgy játszanának minden meccsen mint a sturm elleni visszavágón, szarrá aláznának mindenkit😄

csak ugye más-más a tempó a kettõ között

ressy14
Hazai pályán eddig minden meccset behúztuk, úgy nyilatkozott, hogy teljesen reálisan látja a dolgokat.

Aztán majd a meccs végén elmondja, hogy nagyszerûen játszottak a srácok, és sikerült elvinni mindhárom pontot...

Dum spiro, spero.

Ez is része a taktikának,ilyen nyilatkozatokkal megtéveszti az ellenfelet, és hintenek 5 gólt. <#vigyor2>

bakkerman
prukit kérdezték a meccsrõl,azt kajak úgy nyilatkozott errõl a videotonról,mintha kajak a Gyõr helyén lennének,asszondja örülne nagyon az 1 pontnak,bivaly erõs csapatnak tartja a vidit(idén még nem látott vidi meccset),és örülne neki ha megúsznának egy komolyabb verést <#csodalk> Laci tudja egyáltalán hogy milyen rendezvényen lesz?

hülyeség, azért mert betiltják a bwint meg társait, attól még illegális fogadás ugyanúgy lesz... a bundázók nyilván nem tippmixelnek...
<#eljen>

bakkerman
amíg lehet fogadni meccsekre,addig mindig benne lesz a bunda lehetõsége,sõt,ahogy telnek az évek,egyre inkább kerülnek elõtérbe a fogadóirodák(csapatok szponzorációja,reklámok,meccsek közben bwin,bet at home,sportingbet reklámok),és ezáltal IRÁNYÍTHATÓVÁ válnak az események,amik bajnoki címekrõl,kiesésekrõl dönthetnek...na mind1,arra kell törekedni,ha az ember fogadni akar,akkor ezeken a szituációkat meg kell lovagolni

[HUN]FaTaL
Tisztességes foci max akkor lenne, ha nem lehetne fogadni a meccsekre.

Persze amíg fogadóirodák támogatnak csapatokat, addig ilyen nyílván nem lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Az a gond, hogy nem csak a magyar foci, de az egész európai futball mentes a tiszta játéktól már évtizedek óta. Amikor ilyen Blattereket választanak újra úgy, hogy elõtte az egyetlen kihívóját besározzák és kizárják(talán nem alaptalanul, nem tudom), akkor szokás mondani, hogy a fejétõl bûzlik a hal. Ha lennének igazi oknyomozó riportok és megkapirgálnák az elit bajnokságok eredményeit, fogadási rendszereit, figyelnék pár fordulón át akkor biztos vagyok benne, hogy érdekes dolgokra derülne fény. Akkora pénzek mozognak a fociban, hogy az már káros a tisztességes játékra nézve.

passatgt
"angol bulvárlapnak" tovább nem is olvastam

szucsy89
bakkerman
A Vitorral jó volt a viszonyom, csak múltkor tengóztunk a nappalijában, és amikor már 10 ponttal vezettem, azt mondta, hogy királyaftát látott, és nullázzunk! Na én ekkor nagyon udvariasan lefejeltem õt, meg a nejét, a Petrát is. A Szijjártó Petrát.

én már itt lefordultam a székrõl ASD:ASASD:ASFSA

LasDen
😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Csetszoba: Paolo Sousa válaszolt

Fehérváron már beceneve is van: az Edzõk Zidane-ja. Mit szól hozzá? (L. Anna, Miskolc)
Nem tudom, ezt ki terjeszti rólam, de ha találkozunk, megfejelem, az biztos. Meg egyébként is, az a kis algériai puttó még fejre sem tud rendesen célozni. Materazzi mellkasát egy óvodás is kettéfejeli.

Zsolti9014
nem is az hogy elbénázott, hanem sokat volt sérült, félre is kezelték, aztán rosszkor volt rossz helyen, sérülése közben is volt edzõváltás, meg ilyenek... egyébként nagyszerû a visszatérése, bevallom, azt hittem már csendben levezet valahol majd, erre visszajön. hatalmas munka és teljesítmény van mögötte.

a gól meg nagyon szép, okos és hatalmas! 😊

Hajrá Magyarország!

zaki
Az igen, gyönyörû volt. Kár hogy 5 évet elbénázott a karrierjébõl.

na

tomigear a sheriff

rooney8
kis löket volt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dave9004
tatabányán 3500 balmazujváros 1200 szeged 2200 sopron 1200 bcsaba 1000 szolnok 1200 nyíregy 1000
banok

Szabics nagy gólt lõtt ma.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Eto meccsen 9000-en voltak<#taps>

banok

Elsõ félidõben a Gyõr kapura lövési aránya: 2/2 ( 2 gól ), Fradinak meg valami 8/3. Összesen legalább 4 ziccerünk volt... a Gyõr azért vezet, mert van egy jó kapusa, a támadóik meg eltalálják legalább a kaput...

Fejben vannak gondok... remeg a lábuk...

( A Gyõr kapusa lett a mezõny legjobbja. )

www.smart-bus.hu

Narxis
Így 2. félidõre egész sok ziccere lett a Fradinak, de most nem tom, hogy azért-e mert az ETO látványosan visszaállt vagy a Fradi javult fel. Tényleg nem egy nagy szám ez a Gyõr, én most látom ebben a szezonban az elsõ meccsük, csak a pontok alapján hittem, hogy megállíthatatlanok.

Három helyzetük volt, abból kettõt bevarrtak. Egyáltalán nem egy nagy szám amit elõadnak, fõleg, hogy még ennek a borzalmasan gyenge Fradinak is bõven lenne esélye a gyõzelemre. Sokkal több helyzetünk van... viszont nincs egy értelmes csatárunk, kapusunk, belsõvédõnk... a döntetlen igazságosabb lenne.

www.smart-bus.hu

Narxis
Nagyon ráült az ETO erre a 2-0-ra...

Narxis
Nem igazán. 😄 Eléggé jól megy a Gyõrnek és a Fradi is nagyon gyenge. Szerintem minimum 3-0.

sejtettem... 😄

bakkerman
<#whatever><#szomoru1>

játék képe alapján van esély a kiegyenlítésre?

Narxis
muhahaha 2-0 gyõr-fradi :p

banok
Szabics gól.

passatgt
csak a kommenteket tudom idézni, ez nagyon gyenge

ressy14
Attól tartok igen. A klub nem adott volna ki egy nyilatkozatot arról, hogy megbíznak benne, ha rá 3 nappal meg kirúgják.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Holnap szerintetek még souza lesz az a vidi edzõje?