32945
Magyar Foci
  • passatgt
    most kicsit nem önmagam leszek: a papírforma továbbra is az, hogy max 3-4 ponttal 4. helyen végzünk

ettől függetlenül hajrá, és nyugodtan lehet borítani a papírformát:)
  • Grenzjager
    Czvitkovics aláírt a Lokihoz (nyilván h könnyen külföldre szerződjön :D:D:D)
    Buzsáky Felcsúton edz
    Lázár, Rudolf, Vadócz klubot keres....
    micsoda karrierek ezek így?
  • bakkerman
    az Európa Ligának az az egyik szépsége,hogy rettentően kiszámíthatatlan! Nagyon sokat számít az,hogy egy adott csapat hogyan teljesít hazája bajnokságában,mennyire tud tartalékolni,vagy mennyire AKAR az EL meccsekre. Simán kijöhet a Vidinek a lépés például egy Genk ellen,ha a belgák gyenge formában vannak,és ez átragad a nemzetközi meccseikre is,akkor nyerhet a fehérvári csapat. Sérülések,formahanyatlások is nagyon sokat számíthatnak,én azt mondom most még ne találgassunk,és várjuk az első meccset!
  • Casillas
    Szerintem a Genk fogható oda-vissza. Gyengébbnek tartom a Trabzonnál, de talán még a Gentnél is (ott mondjuk mocsokmázli is kellett a 4-0-ás összesítéshez, de akkor is). Sporting szerintem mindkét meccsen nyer ellenünk, a Baselt jó lenne legalább itthon megcsípni valahogy. Ez a 3 győzelem a max, amit el tudok képzelni, de ez is már csak a legeslegjobb esetben. De a lényeg igazából szerintem a pénz- és pontgyűjtés, hogy a koefficiensen is javítsunk. A csapatén is és az országén is. Aztán lesz, ami lesz, ez már így is szép eredmény, őszintén szólva én már a Slovan elleni továbbjutásra sem fogadtam volna.
  • Rudee
    Én nem tartom túl jó csoportnak.

A Sporting egyértelmű, hogy milyen játékerőt képvisel. A Basel a BL-búcsú után könnyen átalakulhat, az előtérbe kerülő fiatalok pedig mindenképp bizonyítanának. A Genk érdekes csapat, a bő keret nem azt sugallja, hogy félvállról vennék az EL-t. Talán egy 3. hely elérhető, de ahhoz is kell egy kis szerencse. Körbeverésre nem számítok, így valamelyik csapatot otthon és idegenben is meg kéne fognia a Videotonnak.
  • ressy14
    a chelsea is licitált, mert kell egy olyan ember Torres helyére, aki gólt tud lőni :D
  • Blum
    A PSG raigert 90-et.
  • bakkerman
    legújabb hirek szerint a City képes kiadni érte 63m€-ót
  • passatgt
    megvan az új fradi csatár

• karajjj
    muszáj...
  • ressy14
    a vidi sikerében hol voltak balfékek, és kik?
  • karajjj
    jóll láttam én, hogy valami ezeréves ing van rajta :D
  • polluxware
    muszály volt;)
  • bakkerman
    jobboldali kép...
  • polluxware
    jó helyre megy a manyup kassza;)

a siker már a láthatáron:)

végülis miről is beszélünk? sikeres magyar csapatokról akik egymást össze-vissza verik

DE

világviszonylatban a magyar foci még mindig ott van

ott lent;)

és ezen semmi nem változtat sztem, mert alapból balfék az egész bagázs meg ami körül veszi őket

várom a cáfoló eredményeket;)

• Effe88
    ugyan az az ing volt rajta mint amit 19 évesen viselt???:DD:
    a másik meg lassan úgy fog kinézni mint egy cigányvajda:D:D
  • szabii98
    azért ezek nem magyar viszonyok.
    Oké, a Loki, az Eto és a Vidi telivan pénzzel, magyar szinten DÚSGAZDAG klubbok.
    Egy Zalaegerszeg, Ferencváros vagy Nyíregyháza tuti hogy nem jutott volna ki pénz nélkül. Azt szeretném mondani, hogy a Loki a Vidi és az Eto kaptak egy lehetőséget, a Vidi és a Loki élt vele, az Eto is odaért tavaly a harmadik helyre, lehettek volna másodikak is. Szóval ezek nem az átlagos magyar helyzetek ..remélem értitek
  • bakkerman
    I. Viktor

„Semmit nem adnak ingyen, ezt most megtapasztalhattuk a saját bőrünkön. Három erős, Európában jegyzett csapatot vertünk ki – nyilatkozta a Videoton tegnapi sikere után Orbán Viktor miniszterelnök a vidi.hu-nak. – Hat meccsen egy gólt kaptunk, egyetlen olyan mérkőzés sem volt, amelyen azt a benyomást keltettük volna, hogy nem tudjuk, mit akarunk játszani. Nagyon sokat fejlődött a csapat hat meccs alatt is. A legnagyobb nyereség az, hogy kaptunk újabb hat mérkőzést, mert csak a magyar bajnokságban nagyon nehéz felkészülni arra, amire mindannyian készülünk, hogy előbb-utóbb a Bajnokok Ligájában is jegyzett csapat legyen a Videoton.”
    „Az egész klub hosszú távú építkezésének ez a siker egy nagyon fontos pillanata. Nemcsak a hatalmas diadalt, hanem a játékosokat és a fantasztikus edzőnket ünnepeljük, mert mostantól mondhat Paulo Sousáról mindenki, amit akar. Megmutatta, hogyan lehet magyar viszonyok között tervszerű munkával eredményt elérni, sokszor ellenszélben, nem hibátlanul dolgozva, mert olyan nincs, de mégis kiérdemelte a fehérváriak után a teljes magyar futballtársadalom tiszteletét, talán szeretetét is" – tette hozzá a miniszterelnök.
  • szabii98
    de:D
  • ReszegKoldus
    Finoman szólva nem a szívem csücske egyik csapat sem, de ez...
  • Effe88
    egyébként milyen érdeke
    ezek a magyar csapatok mindig összefutnak a basellel:)
    fradi 04/05ös szezonban, loki bl selejtezőben , most meg a vidi
  • ressy14
    meg kölcsönszerződéssel is, mint tavaly Oliveira
  • passatgt
    szabadon igazolhatók így is jöhetnek nem?
  • passatgt
    nem kell az ide, nem véletlen engedték el
  • szabii98
    ma bezár a bazár szóval most vagy soha
  • lord nihilus
    Alvest kéne visszahozni:DD
  • passatgt
    hát mivel csak 2 csatár van a keretben, nem ártana
  • ressy14
    egyébként a vidivel edz egy brazil csatár, akit elképzelhető, hogy leigazolunk, mert már itt van 2 hete
  • passatgt
    és kihagytam érkezőknél Somodi Bencét, szóval:
    6 külföldi ment el és 6 magyar ment el
    3 külföldi jött és 3 magyar jött
  • lord nihilus
    Hmmm való igaz...felépül a magyar Inter. Egyébként tényleg, nem vagyok vidista így nem figyeltem oda minden megmozdulásra. Max Lencse távozása az ami megragadta a figyelmem. Inkább az érkezők csaptak nagyobb "zajt".
  • passatgt
    értem én, én csak azt jeleztem, hogy messze nem vásárol össze 2 keretnyi játékost, ez nem is tudom honnan jött
  • ressy14
    az oké, hogy a támogatókat idehozta a Zorbán, de egy milliomos a tulajunk, lassan visszaforgatja a pénzt amit eddig belefektetett, az EL meg mégtöbb szponzort fog idecsábítani.
  • szabii98
    Renato Neto kölcsönbe jött csak, Peric is kölcsönbe ment.
    Kaká bundes játékos volt, ottvolt az APOEL nyolcaddöntős keretében.
  • szabii98
    szerintem is könnyen továbblehet jutni, de ugyanolyan jól kell játszani mint tegnap
  • passatgt
    nem nagyon vagy képben
    Elment: Milan Peric, Jeff Silva, Vasilios Apostolopoulos, Filip Pajovic, Tamás Vaskó, László Lencse, Ákos Elek, Evandro Brandão, Dénes Szakály, András Gosztonyi, Attila Polonkai, Goran Vujovic

Ez 12 játékos

Jött: Kaká, Renato Neto, Adrián Szekeres, Zsolt Haraszti, Stopira
  • lord nihilus
    Nem arról van szó, fasza ez így meg minden. De ha 2014-ben nem úgy alakulna a dolog, hogy Fehérváron továbbra is meglegyen a támogatás, akkor mi marad?

Viszont arra gondoltam, hogy sikeres EL szereplés ugye vonzana pénzt az UEFA-tól, illetve talán plusz befektetők jönnének, és így folytonos jó csapat alakulhatna ki.
    Debrecenben is örülnék valami hasonlónak, talán ha kész az új stadion beindulna ott is valami plusz pénz beáramlás, mert sajnos ez az év nemzetközi szinten nem lett annyira sikeres :(
  • Effe88
    +1
    simán meglehet a továbbjutás egy kis szerencsével
    de azért egy inter vagy liverpool vagy vmi nevesebb csapa azért jó lett volna
    bevétel szempontjából legalább is tuti
  • karajjj
    jószar csoport :D legalább jött volna valami nevesebb csapat
  • ressy14
    egyébként ha körülnéznél, hogy az európa ligás csapatok milyen bő kerettel dolgoznak, még ezt is kevésnek tartanád
  • ressy14
    és még így is karcsú a keret...
    most már van 4 belső védőnk, ami kell is.
    2 csatárral viszont még mindig kevesek vagyunk