Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Pollák Zoltán a pénteki Nemzeti Sportban azt nyilatkozta, annyira rossz anyagi körülmények között él, hogy volt olyan bajnoki, amelyen korgó gyomorral játszott, mert nem volt mit ennie, és az albérletébõl ki kell költöznie, mert nem tudja fizetni.
"Rövid idõn belül másodszor is utcára kerülök a feleségemmel és a kislányommal, nem tudjuk kifizetni az albérletet, így mennünk kell. Hogy miként és hova, fogalmam sincs. Sokan talán el sem hiszik, de volt olyan meccs, amelyen üres gyomorral léptem pályára. Nem volt pénzem arra, hogy egyek. Korgó gyomorral futballoztam, de nemcsak én, mások is. A többiek hallgatnak, de nálam betelt a pohár" - nyilatkozta Pollák, aki szerint élõ szerzõdése ellenére Bartha Csaba ügyvezetõ kirúgta õt, mivel túl drága játékos, és a klub nem tudja fizetni.
Az Újpest FC közleményben reagált Pollák szavaira, a klub szerint a játékos valótlant állít.
"Pollák Zoltán nincs kirúgva Újpestrõl, õ az egyik legjobban megbecsült tagja a keretnek. Nem csupán a prémiumokkal együtt hétszámjegyû juttatásaival, hanem azzal is, hogy õ volt az, aki mindig a leghamarabb hozzájuthatott a pénzéhez a keret tagjai közül. Az Újpest FC Pollák Zoltánnak sem fizetéssel, sem prémiummal nem tartozik. Az Újpest FC a játékos valótlanságokat tartalmazó nyilatkozatát, az ügyben tanúsított hozzáállását fegyelmi vétségnek tekinti, és átmenetileg felmentette az edzések látogatása alól."
Pollák a Nemzeti Sportban elmondta, hogy hét év alatt hét albérletben lakott, de mindegyikbõl költöznie kellett, mert nem tudott fizetni érte. "Legutóbb nyáron kellett költöznünk, akkor az Újpest tulajdonosának egyik lakásában éltünk. Éppen edzõtáborban voltam a csapattal, amikor szóltak, hogy költözni kell. A fõnököm ingatlanja volt, ott is fizetnem kellett, de egyszer csak szóltak, hogy azonnal el kell hagyni a lakást. Az volt az ajánlat, hogy költözzek ki a pályára, a családom meg menjen, ahová akar."
Az Újpest erre így reagált közleményében: "Az Újpest FC, annak ellenére, hogy ez a játékos szerzõdésében nem szerepelt, lakáshoz segítette Pollák Zoltánt, akinek ezért a piaci árnak csupán töredékét kellett bérleti díjként fizetnie."
Sallói István 2007 és 2009 között a klub ügyvezetõje volt, szerinte az Újpesten 2008 óta játszó Pollák soha nem tudta megfelelõen kezelni a pénzt.
"Egyszer választás elé állítottuk a játékosokat, hogy vagy marad a teljes fizetésük, de akkor csúszás várható, vagy pedig megfelezzük a bérüket, de azt idejében megkapják. Habozás nélkül mindenki a csúszást választotta, és bár sok játékos valóban késõbb kapta meg a fizetését, Pollák Zoltán azonban többnyire kiharcolta magának, hogy idejében megkapja a pénzt. Bár már nem tudom a pontos összeget, de három és fél év alatt körülbelül 30-40 millió forintot kereshetett, ezért úgy érzem, méltánytalan, hogy elõjött ezzel a nyilatkozattal, és ilyen egyoldalúan tálalta a helyzetet. Ráadásul õ volt az a játékos, aki soha nem tudta megfelelõen kezelni a pénzét" - mondta az
a jó büdös kurva anyját ennek a retardált polláknak,havi 1 misis fizuval hogy a faszba lehet akkora bõr a pofáján,hogy azt mondja korgó gyomorral kellett meccsen játszania??!! nekem szakad le a pofám,pedig az övének kéne...és mivan akkor ha 3 hónapig nem kap fizut??? elõzõ 3 hõnapban meg keresett 3 misit,azért ahhoz kurva nagy retardált nyomoréknak kell lenni,hogy az ember ne tudjon/akarjon félre tenni...edzésre meg Q7-el jár,a nõje meg naponta jár aerobicra meg kozmetikushoz...irány a blasz 8 skacok
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csak ugye más-más a tempó a kettõ között
Aztán majd a meccs végén elmondja, hogy nagyszerûen játszottak a srácok, és sikerült elvinni mindhárom pontot...
Dum spiro, spero.
Persze amíg fogadóirodák támogatnak csapatokat, addig ilyen nyílván nem lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
én már itt lefordultam a székrõl ASD:ASASD:ASFSA
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Fehérváron már beceneve is van: az Edzõk Zidane-ja. Mit szól hozzá? (L. Anna, Miskolc)
Nem tudom, ezt ki terjeszti rólam, de ha találkozunk, megfejelem, az biztos. Meg egyébként is, az a kis algériai puttó még fejre sem tud rendesen célozni. Materazzi mellkasát egy óvodás is kettéfejeli.
a gól meg nagyon szép, okos és hatalmas! 😊
Hajrá Magyarország!
tomigear a sheriff
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Fejben vannak gondok... remeg a lábuk...
( A Gyõr kapusa lett a mezõny legjobbja. )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.