32945
Magyar Foci
-
#18440 Evandro, Jeff Silva, Hector Sanchez... -
Takezó #18439 Azért Walter Lee egy ideje már bizonyítja, hogy nem sok mindenre jó. -
#18438 jó lesz ez a gyerek szerintem, nem hülyék a vidinél, eddig szerintem Sousánál mondhatjuk azt, hogy az összes igazolás bejött -
#18437 én eddig úgy tudtam, hogy ingyen jött. De ha már 110 milla forint, az nem sok érte, ha valóban jó játékos (lehet belőle), az cca 400 ezer euro. Kiskokót anno 500 ezerért szerződtettük + Nagy Dani. -
#18436 folyton lecserélik...
most a félidőben. kéne már látni egy meccset vele, hogy igazábol miket tud kint. -
#18435 http://pepsifoci.hu/node/121308
Kár, hogy az eredeti cikkben nem dollár van, hanem brazil real, így nem 225 millió, hanem 111:D
mondjatok már egy értelmes focihíres oldalt:D -
#18434 Rudolf:
"– Konkrét ajánlataim vannak itthonról és külföldről, tulajdonképpen rajtam múlik, melyikre bólintok rá. Egyáltalán nem zárom ki, hogy magyar együttessel egyezem meg, de klubneveket ne várjon. Tényleg hamarosan pont kerül az ügy végére."
Hát szerintem ha hazai csapatban gondolkodik, jelenleg csak a vidi jöhet szóba -
Rudee #18433 Koman kezdő a CSKA elleni bajnokin. -
#18432 Vajon Gera miért nem léphetett ma sem pályára a West Bromban? -
Rudee #18431 Februárig jó lesz kb, aztán váltanak megint. -
#18430 Közel egy hét keresés után a Lombard Pápa vezetősége megtalálta a hétfőn menesztett Bene Ferenc utódját, Zsivóczky Gyula személyében. -
Rudee #18429 Játszani nem fog ma már, mert meg volt a 3 cseréjük. -
Solt #18428 -
Rudee #18427 Filkor csere a Bariban. -
#18426 Németh Krisztián gól -
Rudee #18425 Lencse 11-esből lőtt gólt az izraeli bajnokságban, a nyitó fordulóban is betalált ugyebár. -
#18424 Itt főképp inkább a Roda meccsei miatt érdeklődöm. Jó lenne Németh és Kádár meccseit látni. -
#18423 A Sport2-n holnap PSV-AZ meccs lesz. -
#18422 Priskin gól -
#18421 A holland bajnokságot már nem közvetíti a Sport TV? -
#18420 nem tudom de balfasz az edzőS:S:
simán beférne pedig -
Rudee #18419 Priskin kezdő az Amkar ellen.
A Bolton kapuját Bogdán védi, eddig hármat kapott :S -
Rudee #18418 Arra lennék kíváncsi, hogy a 'pool miért nem engedte el Gulácsit.
Vagy kell nekik harmadik számú kapusnak, ami a fejlődése szempontjából nem jó, vagy pedig Angliában akarják kölcsönadni, hogy bármikor visszahívhassák. -
#18417 te kiben nem? :D -
látok benne fantáziát -
#18415 A brazil Édson Rodrígues Farías – művésznevén Paraíba – révén brazil csatárral erősített a Videoton labdarúgócsapata.
na akkor ez is megvan, már csak Buzsákyt kéne valahogy itt tartani:) -
#18414 és miért is? -
#18413 Gera megint padon kezd :S -
#18412 Jó nagy zakó és a játékvezető neve Szabó :) -
#18411 kipukkadt a kislány:) -
Rudee #18410 Koltai nagyon beindult és ez a gól se volt csúnya. -
Rudee #18409 Ez a Diósgyőr egész vicces formába kezd átmenni :)
Tavaly kevésbé nagy nevekkel többet alkottak. A 2. győri gól poénos volt, az első azért szépre sikeredett. -
Rudee #18408 Buzsáky esete érdekes, arról volt szó, hogy hú mennyi ajánlata van. Erre meg itthon edz.
Rudolf szerintem marad légiós, de talán Buzsáky is talál csapatot a határon túl. -
Rudee #18407 Ott most pontokat kell szerezni, mert hiába jutottak el idáig, a többi "rivális ország is gyűjtöget(ett) szépen. Így igazán előre nem lépünk. Az eddig összekapart 8 pont a nemzetnek csak 2, annál meg több kéne. Egyetlen pozitívum, hogy az üldözőknek már csak 2 csapatuk (Maribor, Neftchi) maradt, remélhetőleg ők sok vereséget begyűjtenek. A csoportjukat elnézve van rá remény.
Emellett a bolgár, a norvég és a kót csapat(ok) ellen kell szurkolni, hogy le lépjenek meg nagyon. -
#18406 Ráadásul kétszer játszotta el a sértődött fiút.
Buzsáky meg Rudolf jobb sorsra lenne érdemes de majd jönnek a DVSC-be vagy a Vidibe.
A Videoton EL csoportja több mint kedvező sok pontot lehet gyűjteni ami biza pénz is hozna a konyhára a székesfehérváriaknak. -
#18405 Jó hát amilyen arrogáns nyilatkozatokat tett anno, biztos hogy én is lefosnám a fejét az aktuális szövkap helyében. A válogatott mez hordását megtiszteltetésnek kéne venni, nem még eljátszani a sértődős picsát, nehogy már még mi köszönjük meg neki, hogy hajlandó az országáért játszani.
Főleg hogy egy szar barátságos után fakadt ki. -
Grenzjager #18404 rendesek ezek az ibériaiak..
Barca:
Depor:
-
#18403 "Huszti 45 percet töltött a pályán Anglia ellen egy 2-1 re elveszített barátságos meccsen, cseréje Hajnal Tamás volt. Miután ez nem tetszett Husztinak, hogy a Videoton labdarúgói gyakorlatilag előnyt élveznek a többszörösen válogatott fiatal, külföldi focistákkal szemben, ezért nyílt levélben kritizálta a kapitányt. Ekkor már Buzsáky Ákos, Dzsudzsák Balázs, Vanczák Vilmos, és Hajnal Tamás is szóvá tette. Huszti le is mondta a válogatottságot."
igen
de azért meglehetne próbálni -
#18402 tudtommal Huszti lemondta a válogatottságot nem? -
#18401 az igen:S:S
és ezek alkotják a válogatottat isS:
egyébként huszti 2 gólt i lőtt az EL-ben
gondolom nem téma hogy a péniszrajzoló behívja a válogatottba esetleg??
mert hát halmosinál meg lackónál klaszisokkal jobb játékos