32945
Magyar Foci
  • gercse
    "többi meccs meg 0-0 lesz"
    ki is nézem ebből a csapatból :D
  • lord nihilus
    Hmmm, az oké, hogy a "kedvező politikai helyzetnek" köszönhetően VAN PÉZ Fehérváron, de azért ez már durva. Már lassan két EL-csoportkörre alkalmas játékoskeretet felvásárolnak.
  • zaki
    itthon megverjük 1-0-ra a genket, többi meccs meg 0-0 lesz :D
    sima liba
  • passatgt
    Ezt meg nem írta még senki:

A vidi.hu kedden kora este jelentette be, hogy Claudio Bezerra da Silva, művésznevén Kaká Székesfehérváron folytatja. A 31 esztendős védő - aki csak névrokona nevesebb honfitársának - hazájában lett profi, 2006-ban került át Európába, a portugál Académica játékosa lett.

Kakát két év után a Hertha BSC szerződtette, 15 mérkőzésen szerepelt a berlinieknél. Ezt követően a ciprusi Omonia, a Braga és az APOEL együtteséhez került kölcsönbe. A portugál csapatban csereként pályára lépett a Porto ellen elbukott Európa Liga-döntőben, míg a görögökkel szerepelt a Bajnokok Ligájában.
  • passatgt
    legyen csoportelső sporting, nekünk meg kell 1 győzelem, 5 döntetlen és 8 ponttal simán továbbjuthatunk 2. helyen:D
  • ressy14
    plusz 2-3 X és már jók is vagyunk :D

mondjuk azt sajnálom, hogy nem kaptunk közelebbit (pl. Udinese, Plzen, Praha) arra kimentem volna idegenbe is.
  • ressy14
    itthon 2 meccset hozni kéne, és akkor lenne esély továbbmenni
  • passatgt
    de most tényleg, sztem a genk az ua mint a gent, basel szerintem gyengébb mint trabzonspor, sporting mondjuk talán erősebb,de az is inkább egyszint trabzonnal
  • ressy14
    Sousa biztos örül, hogy bizonyíthat a portugálok előtt :D
  • lord nihilus
    LOL...a sportingból jött Neto, majd adhat néhány belső infót :DDD
  • bakkerman
    beszarás msot nézem a 4-es kalapban ott van a Neftci is,azeri csapat basszus...na azok is hogy a faszba jutottak be
  • zaki
    megkaptuk a leggyengébb csoportot :o
  • passatgt
    bocs, brugge helyet sporting, de így is:D
  • LasDen #18347
    nekem is ez jutott szembe :D
  • lord nihilus
    aí caramba
  • passatgt
    genk, basel brugge

kurvajó, csoportelsőként megyünk tovébb
  • Takezó
    hm, Sporting, Basel, Genk... lehetett volna rosszabb is
  • Takezó
    na, a B csoport egész jó lenne a Vidinek
  • ressy14
    már a bate elleni hazai meccsen is olyanokat hibáztak a védők, hogy csak fogtam a fejem. Szvsz a tavalyi vidi védelem és a mostani között ég és föld a különbség. Nem volt Horváth G vagy Lipták, akik miatt gólokat kaphatnánk.
    Akik meg tényleg erre a szintre odaérnének, azok már rég külföldön profiskodnak.

Az általad említett loki játékosok közül bodnár, varga és rudolf ér valamit, szakály is talán, ha jó napja van, a többi nemzetközileg kuka.
  • Solt
    Egyelőre hulla mindegy, hogy mennyi magyar van a kezdőben... örüljünk neki, hogy egyáltalán ott vannak.

Egyébként meg ott a Gyurcsó, Sanyííí, Kovács, Tóth, Sándor, stb...

Majd pár év múlva talán jönnek a fiatalok az akadémiákról. Remélhetőleg a hiányposztokra is rágyúrnak.
  • Effe88
    dehogy nem
    simán lehetne
    de ennek így nincs értelme, hogy 2 magyar van a kezdőben vagy még annyi sem

2004/05-ös szezonba
    Fradi-Milwall kezdőbe, szűcs,gyepes,balog,rósa,zováth,tőzsér,lipcsei
    vagy 09/10es bl
    levski-loki kezdőben bodnár,mészáros,máték,cvizkovics,varga,kis,szakály,rudolf

az hogy most a loki kikapott azt egyedül az első meccsén ramos faszságának köszönheti
    amíg 11-11 en voltak addig méltó ellenfelei voltak a belgáknak
    kiállítás után viszont szétestek
    visszavágó meg formalitás volt
  • ressy14
    máshogyan sajnos nem lehet. A loki ennek a lehető legjobb példája.
  • Effe88
    grat a vidinek
    de azért szomorú és elgondolkoztató , hogy szinte alig van magyar a kezdőben
  • Solt
    Üzent a Barcelona...
  • LasDen #18336
    Spursre nem tennék, hogy behúzzák...tavaly is teljesen elszórakozták az EL-t mer nem érdekelte őket és ez esélyes, hogy idén is így lesz...
  • WuFraZselic
    mindenképp jó lenne Atletico/Inter/Tottenham vagy Lyon mert ezek nagy eséllyel behúzzak az összes meccset, és akkor "belefér" ellenük a vereség a Vidinek is

Köbenhavn
    Steaua/Partizan
    Vidi
    és az elején említett 3/4 csapat egyike továbbjutási esélyek szempontjából elég jó lenne
  • szabii98
    és amúgy, a Brugge nem egy nagyon nagy csapat, vezettek ugyan a loki ellen, de lehet azért is, mert a loki úgy gondolta, és szerintem mindenki, hogy az lesz a könnyebb meccs, lebecsülték őket. Szerintem a Vidi nehezen, de megverné őket.
  • szabii98
    amit én mondok,
    Inter(hogy legyenek végre sztárok is, igaz a Bilbaonak vagy az Atlécio Madridnak jobban örülnék)
    Brugge
    Plzen/Partizan(talán meglehetnek)

Ebből a csoportból nem lenne lehetetlen továbbjutni. Persze, nem vagyok telhetetlen, nagyon örülök ennek is, de azért van esély rá.
  • bakkerman
    hatalmas gratula a Vidinek

mekkora siker ez a magyar focinak...
  • Rudee
    48 csapatot nehéz lenne egyformán, 5-ös csoportokra osztani.

Egyébként is egy kis matekkal kijön, hogy minek van értelme.
    8 BL3. + 12 EL1. + 12 EL2. -> 32 csapat tavaszra
  • Rudee
    Kérdezd meg a +41 (0) 848 00 2727-es telefonszámon :D
  • [HUN]FaTaL
    Twente, Brugge, Dnipro / Plzen :D
  • ressy14
    akkor knézy jenőke megint okosakat mondott :D
  • lord nihilus
    Mért nem?
  • Rudee
    Nem.
  • ressy14
    Liverpool, Udinese, Plzen...

de nem 5-ös csoportba kerülünk?
  • Rudee
    Lehet "válogatni"

• Rudee
    Majd Fortuna odadobja a Fener-t, aztán jön a revans.
  • szabii98
    mikor lesz a sorsolás, adja majd valami magyar tv csatorna? :)
    úgy hallottam holnap lesz
  • passatgt
    egyébként nem lennék meglepődve, ha a vidi kapna egy külföldi szponzort, az egész közeg meg a megjelenés szerintem nyugateurópában simán piacképes