32945
Magyar Foci
-
#18360 "többi meccs meg 0-0 lesz"
ki is nézem ebből a csapatból :D -
lord nihilus #18359 Hmmm, az oké, hogy a "kedvező politikai helyzetnek" köszönhetően VAN PÉZ Fehérváron, de azért ez már durva. Már lassan két EL-csoportkörre alkalmas játékoskeretet felvásárolnak. -
#18358 itthon megverjük 1-0-ra a genket, többi meccs meg 0-0 lesz :D
sima liba -
#18357 Ezt meg nem írta még senki:
A vidi.hu kedden kora este jelentette be, hogy Claudio Bezerra da Silva, művésznevén Kaká Székesfehérváron folytatja. A 31 esztendős védő - aki csak névrokona nevesebb honfitársának - hazájában lett profi, 2006-ban került át Európába, a portugál Académica játékosa lett.
Kakát két év után a Hertha BSC szerződtette, 15 mérkőzésen szerepelt a berlinieknél. Ezt követően a ciprusi Omonia, a Braga és az APOEL együtteséhez került kölcsönbe. A portugál csapatban csereként pályára lépett a Porto ellen elbukott Európa Liga-döntőben, míg a görögökkel szerepelt a Bajnokok Ligájában. -
#18356 legyen csoportelső sporting, nekünk meg kell 1 győzelem, 5 döntetlen és 8 ponttal simán továbbjuthatunk 2. helyen:D -
#18355 plusz 2-3 X és már jók is vagyunk :D
mondjuk azt sajnálom, hogy nem kaptunk közelebbit (pl. Udinese, Plzen, Praha) arra kimentem volna idegenbe is. -
#18354 itthon 2 meccset hozni kéne, és akkor lenne esély továbbmenni -
#18353 de most tényleg, sztem a genk az ua mint a gent, basel szerintem gyengébb mint trabzonspor, sporting mondjuk talán erősebb,de az is inkább egyszint trabzonnal -
#18352 Sousa biztos örül, hogy bizonyíthat a portugálok előtt :D -
lord nihilus #18351 LOL...a sportingból jött Neto, majd adhat néhány belső infót :DDD -
#18350 beszarás msot nézem a 4-es kalapban ott van a Neftci is,azeri csapat basszus...na azok is hogy a faszba jutottak be -
#18349 megkaptuk a leggyengébb csoportot :o -
#18348 bocs, brugge helyet sporting, de így is:D -
#18347 nekem is ez jutott szembe :D -
lord nihilus #18346 aí caramba -
#18345 genk, basel brugge
kurvajó, csoportelsőként megyünk tovébb -
Takezó #18344 hm, Sporting, Basel, Genk... lehetett volna rosszabb is -
Takezó #18343 na, a B csoport egész jó lenne a Vidinek -
#18342 már a bate elleni hazai meccsen is olyanokat hibáztak a védők, hogy csak fogtam a fejem. Szvsz a tavalyi vidi védelem és a mostani között ég és föld a különbség. Nem volt Horváth G vagy Lipták, akik miatt gólokat kaphatnánk.
Akik meg tényleg erre a szintre odaérnének, azok már rég külföldön profiskodnak.
Az általad említett loki játékosok közül bodnár, varga és rudolf ér valamit, szakály is talán, ha jó napja van, a többi nemzetközileg kuka. -
Solt #18341 Egyelőre hulla mindegy, hogy mennyi magyar van a kezdőben... örüljünk neki, hogy egyáltalán ott vannak.
Egyébként meg ott a Gyurcsó, Sanyííí, Kovács, Tóth, Sándor, stb...
Majd pár év múlva talán jönnek a fiatalok az akadémiákról. Remélhetőleg a hiányposztokra is rágyúrnak. -
#18340 dehogy nem
simán lehetne
de ennek így nincs értelme, hogy 2 magyar van a kezdőben vagy még annyi sem
2004/05-ös szezonba
Fradi-Milwall kezdőbe, szűcs,gyepes,balog,rósa,zováth,tőzsér,lipcsei
vagy 09/10es bl
levski-loki kezdőben bodnár,mészáros,máték,cvizkovics,varga,kis,szakály,rudolf
az hogy most a loki kikapott azt egyedül az első meccsén ramos faszságának köszönheti
amíg 11-11 en voltak addig méltó ellenfelei voltak a belgáknak
kiállítás után viszont szétestek
visszavágó meg formalitás volt -
#18339 máshogyan sajnos nem lehet. A loki ennek a lehető legjobb példája. -
#18338 grat a vidinek
de azért szomorú és elgondolkoztató , hogy szinte alig van magyar a kezdőben -
Solt #18337 Üzent a Barcelona... -
#18336 Spursre nem tennék, hogy behúzzák...tavaly is teljesen elszórakozták az EL-t mer nem érdekelte őket és ez esélyes, hogy idén is így lesz... -
#18335 mindenképp jó lenne Atletico/Inter/Tottenham vagy Lyon mert ezek nagy eséllyel behúzzak az összes meccset, és akkor "belefér" ellenük a vereség a Vidinek is
Köbenhavn
Steaua/Partizan
Vidi
és az elején említett 3/4 csapat egyike továbbjutási esélyek szempontjából elég jó lenne -
#18334 és amúgy, a Brugge nem egy nagyon nagy csapat, vezettek ugyan a loki ellen, de lehet azért is, mert a loki úgy gondolta, és szerintem mindenki, hogy az lesz a könnyebb meccs, lebecsülték őket. Szerintem a Vidi nehezen, de megverné őket. -
#18333 amit én mondok,
Inter(hogy legyenek végre sztárok is, igaz a Bilbaonak vagy az Atlécio Madridnak jobban örülnék)
Brugge
Plzen/Partizan(talán meglehetnek)
Ebből a csoportból nem lenne lehetetlen továbbjutni. Persze, nem vagyok telhetetlen, nagyon örülök ennek is, de azért van esély rá. -
#18332 hatalmas gratula a Vidinek
mekkora siker ez a magyar focinak... -
Rudee #18331 48 csapatot nehéz lenne egyformán, 5-ös csoportokra osztani.
Egyébként is egy kis matekkal kijön, hogy minek van értelme.
8 BL3. + 12 EL1. + 12 EL2. -> 32 csapat tavaszra -
Rudee #18330 Kérdezd meg a +41 (0) 848 00 2727-es telefonszámon :D -
#18329 Twente, Brugge, Dnipro / Plzen :D -
#18328 akkor knézy jenőke megint okosakat mondott :D -
lord nihilus #18327 Mért nem? -
Rudee #18326 Nem. -
#18325 Liverpool, Udinese, Plzen...
de nem 5-ös csoportba kerülünk? -
Rudee #18324 Lehet "válogatni"
-
Rudee #18323 Majd Fortuna odadobja a Fener-t, aztán jön a revans. -
#18322 mikor lesz a sorsolás, adja majd valami magyar tv csatorna? :)
úgy hallottam holnap lesz -
#18321 egyébként nem lennék meglepődve, ha a vidi kapna egy külföldi szponzort, az egész közeg meg a megjelenés szerintem nyugateurópában simán piacképes