Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
akkor fair...mondjuk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez nem, de volt egy ami az volt, azt meg nem adták meg nekik... 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
milyen sok 11-est rúg a honvéd...plusz az nem is volt az..😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
9 meccs, 9 tizi 😄

Félreérthetõ... nem a Kispest sikerének örülök! 😄

www.smart-bus.hu

CS.A.K.!
ressy14
Meg nem mondaná az ember, hogy melyik csapatnak szurkolsz. <#nevetes1>

Dum spiro, spero.

<#vigyor>

www.smart-bus.hu

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

ressy14
legalább találó 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
Azért jó címeket adnak 😄

Vasas-Videoton 0-0
Sousa tovább törheti a fejét

<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
még csak most? olyan mint az enbéegyponthu <#levele>

Dum spiro, spero.

dave9004
passatgt
"Különösen méltatlan a Nemzeti Sport bántóan egyoldalú, a semleges olvasó által is megmosolygott, drámai leírása, amely szerint csapatuk tagjai riadt kisgyermekekként menekültek az öltözõbe a vérben forgó szemû, megvadult Paulo Sousa elõl.

A lap tudósítása elhallgat sok mindent. Azt is, hogy az elsõ, piros lapot érõ durvaságot Borbola Bence követte el, azt is, hogy a lap pályán lévõ munkatársai kezdettõl fogva minõsíthetetlen hangnemben szidták, pocskondiázták az õket nagy szeretettel és kiváló körülményekkel fogadó vendéglátókat. Elhallgatja, hogy a hazaiak felajánlották az akadémia orvosi stábjának és rendelõjének azonnali segítségét, amelyet az NS visszautasított, és elhallgatja, hogy Paulo Sousának azok is nekiestek, akiknek az esethez semmi közük sem volt, fenyegették, szidalmazták az edzõt. Kimaradt a tudósításból az is, hogy az NS egyik vezetõ újságírója ezt harsogta a pályáról lefelé jövet: „Ennek az embernek ez az állásába fog kerülni”. A lap – a jelen nem lévõ Murányi András által írt – jegyzete a közszereplõk példamutatásáról beszél, és arról, a történtek után nem maradhat Sousa a Vidi edzõje. Nos, ha így van, akkor a lap futballrovatának létszámát is azonnal csökkenteni kell néhány fõvel. De – tudjuk – az eset legfeljebb az edzõnek kerülhet az állásába.
"

banok
A Duisburg-Union Berlin (1-1) meccsen kezdõ volt új csapatában Lázok János aki 70 percet jászott.

Effe88
Gera Zoli 1,5 milla angol font😉

egyedül Kink volt az, akiért 1 milliót fizettek
Effe88
jó áron adták el többért nem lehet egyszerûen ebbõl az országból eladni embereket

bakkerman
még télen megveszi egy Genoa,vagy egy Freiburg szintû nyugati csapat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hónapokig harcoltak, mire megkapták érte a kért árat (pontosan már nem emlékszek, hogy mennyit), plusz benne van a szerzõdésben, hogy a továbbadásból is kapnak pézt
kraawz
Azért a ZTE benézte ezzel a Rudneves gyerekkel... Valami nevetséges áron adták el, tavaly Juve ellen mesterhármas, most 7. forduló van Lengyelországban és a 11. gólját lõtte..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Narxis
Pont ezért írtam, hogy ne védje, én se védtem senkit. Nem tudjuk mi történt.

ressy14
Ámen.

Dum spiro, spero.

én csak egy pohár vörösbort kérnék 😊))

ressy14
Egyébként valaki látta esetleg közelrõl, vagy felvételrõl a történteket?

Látatlanban a legkönnyebb fikázni, és ez mindkét álláspontra igaz.

Dum spiro, spero.

Narxis
Ne védd ilyen látványosan Sousa-t!

DjDano
A kommentek letiltása nem volt épp szép húzás, de egy kis trükkel hozzá lehet szólni 😉

http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2095060

LasDen
sszerintem mindkét fél hibás volt, de azon nem csodálkozom, hogy NSO-n Sousa a sátán és ez a tag meg maga jézus....

passatgt
illetve sousa-t ki sem állították, bíró szerint sem volt szándékos...

passatgt
ez a bence egy gyökér, minden magyar csapatot fikázott és állandóan keveri a szart, mindenki tudja, csak nemzetisportnál pl nem lehet kommentelni, mert mindenki azt írná, hogy megérdemelte😊

ressy14
ez kvázi ugyanolyan lehetett, mint a Zidane-os affér. Provokáció fejeléssel megfûszerezve. De akkor is bunkó dolog mindkét részrõl.

Dum spiro, spero.

9csöves9
kötve hiszem,hogy ez az eset meg úgy történt,hogy Sousanak nem tetszett a gyerek képe és gondolta most meghalsz gecó! kellett egy kis hírnév ennek a senkiházi újságírónak és kiprovokálta az egészet.Sousa meg hülye volt és felült neki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DjDano
lefejelés = hasbafejelés

DjDano
De nem ám, mert ott Materazzi volt a hunyó aki direkt provokálta Zidane-t... Persze ettõl még nem volt szép dolog a lefejelés, ez tiszta sor.

ugye, Zidane-t nem felejtetted el lebüdösparasztozni?

DjDano
Ez az ember egy bödös paraszt, hab a tortán hogy kiadnak egy közleményt miszerint sajnálják, de ilyen baleset bármikor elõfordulhat... Mérhetetlen cinizmus. Legalább ismerné el amit tett, de ennyi gerinc sincs benne.

bakkerman
basszameg szegény Páulu,remélem a haja ott elõl nem kócolódott össze,nem élném túl...

Kaplan
Én nem ismerem a srác "munkásságát" + az õt körülölelõ gyûlöletet de ez akkor sem jogosítja fel arra Sousát, hogy az ország kvázi vendégeként lefejeljen egy sportújságírót. Amennyiben a hírek igazak és minden úgy történt ahogy jelenleg le van kommunikálva akkor nálam Sousa végleg elvágta magát. Eddig is vicces volt az állandó gyenge dumája plusz a nevetséges eredménytelensége ahogy egy alapozás alatt szétbaszott egy bajnokcsapatot.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
<#taps>

akkor oké minden! <#eplus2>

passatgt
borbola bence egy nagypofájú pattogó pöcs, megérdemelte

[HUN]FaTaL
Isten éltesse! <#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

Narxis
Isten éltesse!

LasDen
osten íéltesse...

bakkerman
<#worship><#worship> egyetlen magyar aranylabdás!

Zsolti9014
Albert Flórián ma 70 éves! Isten éltesse sokáig!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Én csípem Sanyit, szerintem az NB1-ben nagy király lehet! De ezt most komolyan is gondolom.

Hajrá Magyarország!