Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
minenki megnézte utoljára õket, aztán nb1-ig vissza se néztek 😛 sorry láma barátom 😊
Effe88
<#mf1>

pénzt osztogattak vagy miért ment ki annyi ember?

Effe88
legelsõ nb2 es meccsünkön a jászapáti ellen teltház volt kicsit késtem és már csak a reflektorokat tartó beton genyón volt hely😄😄😄

banok
Volt olyan NB II-es meccsünk ahol csak a szektorlezárás miatt nem volt teltház...<#kacsint>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Casillas
én személy szerint nem hiszem, hogy 60 ezres stadion kéne egy NB2-es csapatnak <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ressy14
Elég nektek a Megyeri úti barbi is <#idiota>

Dum spiro, spero.

Láma!
meg a Fradi<#idiota>

dave9004
60 ezres Puskást! Jöjjön a BL, az EB! Legyen benne élvezetes, magyar futball!
LasDen
Diósgyõr - mostmár Budapesten is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

áá, a gyõrnek van új stadion, nem tudják megtölteni 😄 de miskolcon a múltkor még egy rakás ember kintmaradt, mert elfogyott a jegy
LasDen
vagy a gyõr...esetleg a mahacskala...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

60 ezres Puskást! Jöjjön a BL, az EB! Legyen benne a DVTK!

😄
ressy14
én csak akkor hiszem el, hogy itthon felépítenek egy új stadiont, ha azt már átadták...

Abszurdisztán, igérgetések hazája. <#falbav>

Dum spiro, spero.

játszott tétmeccsen Vasas mezben?

nem úgy van h egy szezonban nem szerepelhet 2nél több csapatban?

LasDen
a szabályt erõsítõ kivétel...😄D

az oké, de úgy tudom, hogy egy azon évben 2 csapatnál többen nem szerepelhet egy játékos
szerzõdést bontott vele a Vasas

vagy nem volt akkor pénz még Angellandon, vagy egyéb

na most valaki magyarázza már el nekem, hogy Homma ha nyáron a Vasasban játszott, akkor hogy mehet most a fradihoz?
Narxis
Az az egyik terv, másik, hogy külön lenne az atlétikai pálya. Még nem döntötték el bár úgy látszik most már mind1.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
na,hát ez a gáz. teljesen más élmény egy debreceni stadionban ülni,mint itt a nyiregyiben,jópárszor ültem a lelátón mindkét stadionban,de élményre sokkal jobb a debreceni,közelebb érzem a játékosokat magamhoz,mint itt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

látod, alapból futópályával akarják...
bakkerman
persze,teljesen mind1,hogy hol játszik a válogatott,felõlem lehet az Gyõr,Debrecen,vagy Fehérvár is,csak végre legyen egy olyan stadionunk,amit csak és kizárólag a magyar nemzeti válogatottak használnának,amit büszkén mutogathatunk a nyugatnak,és ahova hidegrázással lépne be egy svéd,portugál,vagy akármilyen válogatott. jah,és persze futópálya nélkül természetesen,magyar stadionok LEGNAGYOBB hibája,a futópálya. Persze hogy nem ül be a Kiss család a fehérvári stadionban valamelyik kanyarba,40 méterrõl nézni az eseményeket nem nagy élmény

sose lett befejezve a Puskás/Népstadion ...
már a bontása is kérdéses ...
nem beszélve arról ami épülne...

amúgy válogatott meccseket Székesfehérváron is lehet rendezni...

az a baj, hogy már most késõ lenne elkezdeni az építkezést, nem még megint várni ezzel...

amúgymeg vigyék Gyõrbe a válogatott meccset, vagy ott a Szusza, esetleg majd vihetik Debrecenbe, nem kell mindig mindent Pesten rendezni
bakkerman
de az eléggé érdekes döntés lenne az állam részérõl,hogy az ország,a válogatott nem kap egy új nemzeti stadiont,de egy klub meg igen. én megvárnám a májust ezzel az új loki stadionnal,egy esetleges bajnoki cím esetén elgondolkodnék rajta

ott azt írták, hogy arra megvan a pénz
bakkerman
nahááát,vajon lesz-e új loki stadion? 😊))) ezek után nem hiszem

nájlon ing
dave9004
még évtizedekig nem fogok tudni kimenni válogatott meccsre amin 40 ezren vannak (még voltam ilyenen a portugál féle selejtezõcsoportban)..... 😞
valahogy én sem lepõdök meg... 😄
[HUN]FaTaL
Ki hitte volna...

http://goo.gl/gd6Zi5

LasDen

LasDen
végre egyszer egy kompetens szezonja van....erõlködik hogy nehogy elbassza valami...😄D

passatgt
dudás, lencse, gyurcsók, kulcsár, bóde, rezes, varga nemsokáig marad nb1, ha télen nem is, szeon végén tuti elviszik õket

csertõinek meg kicsit izzad a hónalja😄

Úgy legyen...

www.smart-bus.hu

bakkerman
egy picit elõreszaladtam,de nem tûnne rossz forgatókönyvnek

bakkerman
még egy ilyen zakó,és szivics lemond,és megy döme helyére,és benntartja a fradit.

otthon jó az ETO is

mert még nem fizetett senki annyi pénzt, amennyit kérnek
passatgt
messi klón hogy megszopatta juniort😄

Narxis
Nagyon gyenge ez a Vidi, de ez csak magánvélemény... számomra eddig csak a Loki tûnik szervezett, erõs csapatnak, persze hazai viszonylatban.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Van, nike 😊

banok

banok

banok
Szabics gól, Bogdán és a Bolton kapott egy ötöst a Chelseatõl.

LasDen
vagy nem találtak vagy senki nem akarja ilyen ronda mezre kirakni magát...😄D

passatgt
dvtk-nak miért nincs mezszponzora?