32945
Magyar Foci
  • gabber_saviola
    Ezt az egy hónapos dolgot sosem értettem, hogy mire jó (már mint a játékosnak).
  • Rudee
    40 percet bírt, sérülés miatt aztán lecserélték sajnos.
  • Effe88
    1 hónapos szerződése van
    gondolom vészmegoldásként gyorsan leigazolták
    1 hónap után úgy is repül:)
  • Rudee
    Gyepes kezdő a Portsmouth-ban.
  • Effe88
    semmit
    osasunába amúgy jó volt
    kár volt elmennije onnan(vagy kibaszták vagy ő lépett le azt nem tom)
  • lord nihilus
    De ez megint nem a legelmésebb dolog...mondhatjuk hogy van egy hiányposzt védekező játékosok terén, ezért igazoljunk támadót -.-" De egyébként örülök petyának.
  • Rudee
    Vadócz az Odense-hez szerződött. Kíváncsian várom mit alkot.
  • Rudee
    Megtehették volna pár héttel hamarabb is :D
  • gabber_saviola
    volt fílingje az biztos, de amúgy nekem semmi bajom nem volt vele.
  • ReszegKoldus
    Részemről semmilyen :)
  • karajjj
    az menő volt :D vasárnap délelőtt felkeltem, mire kezdődött a meccs, készen volt az ebéd :D képzelem milyen öröm volt arra kimenni :D
  • gabber_saviola
    szerintem a szombati vagy a vasárnapi "jó ebédhez jó focit" időpont a legjobb. :)
  • gabber_saviola
    :ASDasasdasd
  • gabber_saviola
    persze, kellett a hely a Czvitkovics "Cicó" Péternek. meg aztán így indokkal (piros lap) könnyebb volt kivágni az első keretből. :)
  • Grenzjager
  • passatgt
    Diósgyőr: Péntekig eldől, hogy Rudolf Gergely a DVTK-hoz igazol-e - mondta Dudás Hunor ügyvezető a Nemzeti Sportnak.

lol
  • Rudee
    Így legalább akit csak bizonyos dolgokért érdekel egy-egy meccs, az lehet, hogy meggondolja magát és nem megy ki balhézni. A tisztességes szurkolóknak biztos okoz gondot némely időpont, de el kell fogadni. Egy időben mégse lehet 3-4 meccset játszani, mert nem lenne annyi pénz a TVktől, amit aztán el tudnak lopni.
  • ressy14
    a lokisták eddig sem utaztak komolyabb létszámmal szombatonként sem, az a 100 ember nem sokat számít.
  • passatgt
    ja és u17-18-19-es játékosok játszottak 1-1-et kaposvárral:D
  • Grenzjager
    nem értem h miért nem lehet egy meccset se este rendezni... (főleg pl amikor meleg van)

nem értem a vasárnap késő délután miért szurker barát időpont(kíváncsi vagyok majd mennyi Lokista lesz idegenben vasárnap késő délután)

pénteken 17h-kor még kurva sokan melóznak, már akinek van még melója
  • 9csöves9
    nyilván azok a diósgyőriek is így gondolják akiknek pénteken meló után kéne elutazniuk az ország másik végébe...
  • passatgt
    A Videoton legfrissebb igazolása, a brazil Paraiba góllal mutatkozott be
  • Effe88
    szar mlsz
    azért igazán lehetne rotálni
    nem értem miért kell szinte az összes fradi meccset vasárnapra tenni
  • banok
    Szerintem egyik se gáz. Ne kéne mindenbe belekötni.
  • dave9004
    a péntek 17:00 az fos. a többivel nincs baj. ha szinte minden csapat láthato a tvben akkor kb mindegy h mikor játszanak a hétvégén.
  • ressy14
    a szombat 14:00-val mi a baj? A hazai szurkolók kaja után ki tudnak menni, a vendégszurkolók meg időben hazaérnek.

a tv közvetítések és a nézőszámok között meg nincs semmilyen összefüggés, ha lenne is az az 1-200 néző nem oszt, nem szoroz.
  • Casillas
    hát azért nehogy már még a tévéközvetítés is baj legyen
  • Grenzjager
    MLSZ újra alkot
    ez csányinak a szurkolóbarátság?

"- szinte minden meccset élőben közvetít valamelyik TV csatorna
    - megmaradt a nem túl szurkolóbarát, péntek 17.00-ás és szombat 14.00-ás kezdési időpont is
    - 5 DVTK meccset sikerült péntekre tenni
    - 5 Újpest meccs szombat 14.00-kor kezdődik
    - 8 Ferencváros mérkőzés vasárnap
    - A Debrecen minden idegenbeli meccse vasárnap 16.30-kor kezdődik "
  • karajjj
    nso megint milyen komoly cikket közölt :D Ebala van a képen Litsingi helyett
  • Narxis
    Nem is a jól játszás vezérli szerintem hanem a pénz vagy az, hogy kap még valahol lehetőséget.
  • bakkerman
    én azt nem értem,hogy aki egy Fradiban kalap szar volt,és Pápáknak meg Siófokoknak nem tudott gólt lőni,az majd jól fog játszani az angol másodosztályban???? ezt ő se gondolja komolyan
  • passatgt
    most olvasom hogy Ramos elment a lokiból kecskemétre
  • lord nihilus
    mik vannak manapság...
  • Rudee
    Liga Kupa nyitány:

Kecskemét - Szolnok 5-0
    G.: Jorginho (2), Litsingi (2), Salami
  • banok
    Az EL meg az anyagi lehetőségek vonzóak lehetnek.
    Az elmúlt napokban a Loki és Vidi is erősödött, erősödhet - ez az nb1 színvonalát csak emelheti.
    A Fradiból kirúgott Pölöskey meg a Leeds Unitednél van próbajátékon és tegnap egy tarcsimeccsen gólt is szerzett.
  • Solt
    Ámen!!! :D
  • ressy14
    azt még a sanyi is kitudja :D
  • passatgt
    mindegy csak tömje ki a sportingot
  • Solt
    Ő akkor az igazi, ha kötetlen poszton játszhat... bebarangolja az egész támadó harmadot.

Sándor hátrébb játszik... én inkább a Walter Lee ( vagy ki a tököm ) helyén tudnám elképzelni.
  • passatgt
    Rudolf csatár mögött szokott játszani inkább, Sándor helyett pl simán elképzelném