32945
Magyar Foci
-
#18520 Ezt az egy hónapos dolgot sosem értettem, hogy mire jó (már mint a játékosnak). -
Rudee #18519 40 percet bírt, sérülés miatt aztán lecserélték sajnos. -
#18518 1 hónapos szerződése van
gondolom vészmegoldásként gyorsan leigazolták
1 hónap után úgy is repül:) -
Rudee #18517 Gyepes kezdő a Portsmouth-ban. -
#18516 semmit
osasunába amúgy jó volt
kár volt elmennije onnan(vagy kibaszták vagy ő lépett le azt nem tom) -
lord nihilus #18515 De ez megint nem a legelmésebb dolog...mondhatjuk hogy van egy hiányposzt védekező játékosok terén, ezért igazoljunk támadót -.-" De egyébként örülök petyának. -
Rudee #18514 Vadócz az Odense-hez szerződött. Kíváncsian várom mit alkot. -
Rudee #18513 Megtehették volna pár héttel hamarabb is :D -
#18512 volt fílingje az biztos, de amúgy nekem semmi bajom nem volt vele. -
#18511 Részemről semmilyen :) -
karajjj #18510 az menő volt :D vasárnap délelőtt felkeltem, mire kezdődött a meccs, készen volt az ebéd :D képzelem milyen öröm volt arra kimenni :D -
#18509 szerintem a szombati vagy a vasárnapi "jó ebédhez jó focit" időpont a legjobb. :) -
#18508 :ASDasasdasd -
#18507 persze, kellett a hely a Czvitkovics "Cicó" Péternek. meg aztán így indokkal (piros lap) könnyebb volt kivágni az első keretből. :) -
Grenzjager #18506 -
#18505 Diósgyőr: Péntekig eldől, hogy Rudolf Gergely a DVTK-hoz igazol-e - mondta Dudás Hunor ügyvezető a Nemzeti Sportnak.
lol -
Rudee #18504 Így legalább akit csak bizonyos dolgokért érdekel egy-egy meccs, az lehet, hogy meggondolja magát és nem megy ki balhézni. A tisztességes szurkolóknak biztos okoz gondot némely időpont, de el kell fogadni. Egy időben mégse lehet 3-4 meccset játszani, mert nem lenne annyi pénz a TVktől, amit aztán el tudnak lopni. -
#18503 a lokisták eddig sem utaztak komolyabb létszámmal szombatonként sem, az a 100 ember nem sokat számít. -
#18502 ja és u17-18-19-es játékosok játszottak 1-1-et kaposvárral:D -
Grenzjager #18501 nem értem h miért nem lehet egy meccset se este rendezni... (főleg pl amikor meleg van)
nem értem a vasárnap késő délután miért szurker barát időpont(kíváncsi vagyok majd mennyi Lokista lesz idegenben vasárnap késő délután)
pénteken 17h-kor még kurva sokan melóznak, már akinek van még melója -
#18500 nyilván azok a diósgyőriek is így gondolják akiknek pénteken meló után kéne elutazniuk az ország másik végébe... -
#18499 A Videoton legfrissebb igazolása, a brazil Paraiba góllal mutatkozott be -
#18498 szar mlsz
azért igazán lehetne rotálni
nem értem miért kell szinte az összes fradi meccset vasárnapra tenni
-
#18497 Szerintem egyik se gáz. Ne kéne mindenbe belekötni. -
#18496 a péntek 17:00 az fos. a többivel nincs baj. ha szinte minden csapat láthato a tvben akkor kb mindegy h mikor játszanak a hétvégén.
-
#18495 a szombat 14:00-val mi a baj? A hazai szurkolók kaja után ki tudnak menni, a vendégszurkolók meg időben hazaérnek.
a tv közvetítések és a nézőszámok között meg nincs semmilyen összefüggés, ha lenne is az az 1-200 néző nem oszt, nem szoroz. -
#18494 hát azért nehogy már még a tévéközvetítés is baj legyen -
Grenzjager #18493 MLSZ újra alkot
ez csányinak a szurkolóbarátság?
"- szinte minden meccset élőben közvetít valamelyik TV csatorna
- megmaradt a nem túl szurkolóbarát, péntek 17.00-ás és szombat 14.00-ás kezdési időpont is
- 5 DVTK meccset sikerült péntekre tenni
- 5 Újpest meccs szombat 14.00-kor kezdődik
- 8 Ferencváros mérkőzés vasárnap
- A Debrecen minden idegenbeli meccse vasárnap 16.30-kor kezdődik " -
karajjj #18492 nso megint milyen komoly cikket közölt :D Ebala van a képen Litsingi helyett -
#18491 Nem is a jól játszás vezérli szerintem hanem a pénz vagy az, hogy kap még valahol lehetőséget. -
#18490 én azt nem értem,hogy aki egy Fradiban kalap szar volt,és Pápáknak meg Siófokoknak nem tudott gólt lőni,az majd jól fog játszani az angol másodosztályban???? ezt ő se gondolja komolyan -
#18489 most olvasom hogy Ramos elment a lokiból kecskemétre -
lord nihilus #18488 mik vannak manapság...
-
Rudee #18487 Liga Kupa nyitány:
Kecskemét - Szolnok 5-0
G.: Jorginho (2), Litsingi (2), Salami -
#18486 Az EL meg az anyagi lehetőségek vonzóak lehetnek.
Az elmúlt napokban a Loki és Vidi is erősödött, erősödhet - ez az nb1 színvonalát csak emelheti.
A Fradiból kirúgott Pölöskey meg a Leeds Unitednél van próbajátékon és tegnap egy tarcsimeccsen gólt is szerzett. -
Solt #18485 Ámen!!! :D -
#18484 azt még a sanyi is kitudja :D -
#18483 mindegy csak tömje ki a sportingot -
Solt #18482 Ő akkor az igazi, ha kötetlen poszton játszhat... bebarangolja az egész támadó harmadot.
Sándor hátrébb játszik... én inkább a Walter Lee ( vagy ki a tököm ) helyén tudnám elképzelni. -
#18481 Rudolf csatár mögött szokott játszani inkább, Sándor helyett pl simán elképzelném