32945
Magyar Foci
  • Narxis
    Hmm, nincsenek azért kevesen.
  • szabii98
    Békéscsaba
  • Narxis
    Diósgyőr?
  • passatgt
    melyik csapat?
  • szabii98
  • banok
    A DVTK nagyot igazolt Rudolf személyében, komolyan erősödtek vele! Ugyanis Rudolf szerintem nem adta még fel, hogy nyugaton vagy keleten (...) nagyot virítson így ebben a diósgyőri fél év-1 évben nagyon fog hajtani, hogy bizonyítson a klubjában és a válogatottban.
    A diósgyőri szurkolók megérdemelnek egy jó csapatot sőt egy bajnokcsapatot is és úgy néz ki Leisztingerék komolyan veszik ezt. Nagy csapat lehet belőlük!
  • gabber_saviola
    Pedig valamelyik ilyen "vezető sportnapilap" oldalán olvastam ezt, hogy Miskolcon kezdte a focit, de akkor ezek szerint téves volt az infójuk.
  • Grenzjager
    ahhoz nem kell fél évig klub nélküliként Nyíregyházán edzeni hogy egy DVTK szerződés összejöjjön, ráadásul teszi ezt egy olyan játékos, aki úgymond alapember lenne az Egervári-féle válogatottban. És azért marad ki a válogatottból mert a döntései miatt képtelen volt szeptember közepére összehozni bármilyen mérkőzést amin játszott volna, mindezt fizikailag egészséges állapotban.
  • bakkerman
    én úgy tudom innen indult Nyíregyházásról,aztán debreceni focisuli és utána jött a Nancy egyébként meg igazad van,Rudolfnak ezzel annyi,de még a válogatottnál is elfelejthetjük...
  • gabber_saviola
    Visszaolvasva tényleg kicsit bunkó voltam, bocs. Valami olyasmit akartam, hogy visszakerül oda, ami eddig a csapat történelme volt.
  • mooo
    "azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. "
  • LasDen #18549
    hollandiába, belgiumba és németországba próbálkozzanak, ott legalább jáccanak, de az ilyen anglia, spanyol meg olasz nem pálya...
  • gabber_saviola
    Igen, jól olvasod, Ő már onnan nem megy sehová.
  • gabber_saviola
    Pedig Ő már sosem fog külföldi nívósabb bajnokságban játszani.

Most őszinténkevés volt a Panathinaikosban, a Genoában és a Bariban is. Ebben a 3 csapatban összesen kevesebbet lépet pályára, mint a mi kis enbéegyünkben. Menedzsere fűnek-fának ígérgette, aztán kikötött Miskolcon .. szerintem ez gáz kicsit, hogy ingyen is csak Magyarországi csapatnak kellett.
  • [HUN]FaTaL
    Ott baszta el, hogy a Genoába ment az Ajax helyett.
  • [HUN]FaTaL
    Levezetni?:D 27 éves :D
  • LSSAHPAUL
    de lehet ott kispados lenne és inkább játszani akar, jól teszi! A pénz helyett az életet választotta, és nem is akármilyet, szvsz miskolcon van a legjobb hangulat majdnem egész európában. Nem akármiért jöttek ide a spanyolok is!
  • ressy14
    27 évesen ne menjen már levezetni. Lehet, hogy túl optimista vagyok, de van még esélye egy normális közepes nyugati klubnál folytatni, ha jól megy neki a dióknál.
    A válogatottnak szüksége van rá szerintem.

A Lokitól és a Viditől is sokat kért, állítólag oda ezért nem kellett.
  • gabber_saviola
    Én megértem Rudolfot, hogy Miskolcra igazolt, mégpedig azért, mert onnan indult, és legalább ennyivel tartozott azoknak ott, hogy levezetni oda megy vissza. Most a miskolciaknak van még 2-3 éve hogy mutassanak valamit, aztán eltűnnek a süllyesztőbe .. azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. Szóval amég van pénz, addig van remény, hogy felmutassanak valamit.

Besz@ri volt Ő máshová menni (Etó, Fradi, Fehérvár, Debrecen), mert Ő már csak levezetni akar. Ő Miskolcon sztár lesz, máshol nem lett volna.
  • Effe88
    na ebből se lesz már focitsa(és most nem a dvtk-t akarom fikázni de) azt hittem egy olasz kettőben vagy egy görög 1ben esetleg francia egyben el focizgat...de dvtk nb1:D:D:D:D
  • passatgt
    mondjuk 3 év az jó, most itt mutat valami kiemelkedőt és télen eladják jó pénzért, kivásárlással mert ugye nem jár le szerződése
  • Takezó
    jézusom, gratulálok neki....
  • passatgt
    lol
  • karajjj
  • Narxis
    Jaja, story4 powa.
  • ressy14
    de azért több helyen van, mint a digi sport
  • szabii98
    jajjdejó. így tehát az idegenbeli meccseket sokan nem látják. megint.
  • DaemoonHunter
    helyes. ott legalább a kommentátor elviselhető...
  • ressy14
    picit a melankóliát háttérbe szorítva: A Story4 közvetíti a Vidi EL meccseit
  • polluxware
    mááár majdnem.... áhhh

majd..

LEGKÖZELEBB;)
  • Takezó
    én bízom Monizban nagyon, már most szebb focit játszunk, és látszik, hogy mit akarunk csinálni - ezt Döme alatt egyszer sem éreztem

Pölő egyébként tuti jobb lesz egy fokkal, mert jobb társak szolgálják ki
  • passatgt
    majd akkor nevess ha Pölöskey góljával nyernek a fradi ellen:)
  • Takezó
    ööö, és ezt most így hogy? kell a ligakupába, vagy mi?
  • passatgt
    Pölöskey->Loki
  • Casillas
    Igen, a kölcsönvételnél volt szó arról is, hogy visszaigazolhatják Debrecenbe, ha úgy alakulnak a dolgok. Egyébként annyira hihetetlen, hogy elvétve még van olyan a játékosok és vezetők közt, akit még tényleg érdekel a magyar foci, klubcsapattól függetlenül? :D A Lokinak szüksége volt egy balhátvédre, Mohl Dávid volt is már náluk korábban, most újra megkeresték őt és a klubot, a kecskemétiek meg megpróbáltak segíteni, hogy minél tovább juthassanak nemzetközi porondon, ennyi. Vidéki csapatok sokszor összetartanak.
    Persze lehet, hogy pénz is van a dologban, ezeket a belső részleteket már úgysem tudjuk meg.
  • gabber_saviola
    igen azt írtam, hogy az elre érkezett ... csak arra voltam kíváncsi, hogy ezzel a kölcsönadással mi volt a játékos célja (esetleg végleges szerződés, netán külföldről való figyelemfelkeltés, ilyenek).
  • Grenzjager
    Mohl Dávid, ő a EL menetelésre érkezett...
  • gabber_saviola
    Értem. Akkor pl az a kecskeméti srác (nem jut eszembe a neve), akit kölcsönvett 1 hónapra a loki amég az elben vitézkedtek ... neki is ilyen célja lehetett ezzel az egy hónappal?
  • Solt
    Anyagi gondban van a klub, csak így igazolhatnak, ha jól tudom. Szóban egy évben állapodtak meg.
  • bakkerman
    1 hónap alatt ha összejön 2-3 jó meccs neki,akkor felfigyelhetnek rá,és leszerződhet valahova,gondolom ez a cél vezérelte,bár 1 hónap alatt nem tud összeszokni a társakkal,a játékrendszerrel,főleg a belső védőként,de ő tudja