32945
Magyar Foci
-
#18560 Hmm, nincsenek azért kevesen. -
#18559 Békéscsaba -
#18558 Diósgyőr? -
#18557 melyik csapat? -
#18556 -
#18555 A DVTK nagyot igazolt Rudolf személyében, komolyan erősödtek vele! Ugyanis Rudolf szerintem nem adta még fel, hogy nyugaton vagy keleten (...) nagyot virítson így ebben a diósgyőri fél év-1 évben nagyon fog hajtani, hogy bizonyítson a klubjában és a válogatottban.
A diósgyőri szurkolók megérdemelnek egy jó csapatot sőt egy bajnokcsapatot is és úgy néz ki Leisztingerék komolyan veszik ezt. Nagy csapat lehet belőlük! -
#18554 Pedig valamelyik ilyen "vezető sportnapilap" oldalán olvastam ezt, hogy Miskolcon kezdte a focit, de akkor ezek szerint téves volt az infójuk. -
Grenzjager #18553 ahhoz nem kell fél évig klub nélküliként Nyíregyházán edzeni hogy egy DVTK szerződés összejöjjön, ráadásul teszi ezt egy olyan játékos, aki úgymond alapember lenne az Egervári-féle válogatottban. És azért marad ki a válogatottból mert a döntései miatt képtelen volt szeptember közepére összehozni bármilyen mérkőzést amin játszott volna, mindezt fizikailag egészséges állapotban.
-
#18552 én úgy tudom innen indult Nyíregyházásról,aztán debreceni focisuli és utána jött a Nancy egyébként meg igazad van,Rudolfnak ezzel annyi,de még a válogatottnál is elfelejthetjük... -
#18551 Visszaolvasva tényleg kicsit bunkó voltam, bocs. Valami olyasmit akartam, hogy visszakerül oda, ami eddig a csapat történelme volt. -
#18550 "azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. " -
#18549 hollandiába, belgiumba és németországba próbálkozzanak, ott legalább jáccanak, de az ilyen anglia, spanyol meg olasz nem pálya... -
#18548 Igen, jól olvasod, Ő már onnan nem megy sehová. -
#18547 Pedig Ő már sosem fog külföldi nívósabb bajnokságban játszani.
Most őszinténkevés volt a Panathinaikosban, a Genoában és a Bariban is. Ebben a 3 csapatban összesen kevesebbet lépet pályára, mint a mi kis enbéegyünkben. Menedzsere fűnek-fának ígérgette, aztán kikötött Miskolcon .. szerintem ez gáz kicsit, hogy ingyen is csak Magyarországi csapatnak kellett. -
#18546 Ott baszta el, hogy a Genoába ment az Ajax helyett. -
#18545 Levezetni?:D 27 éves :D -
#18544 de lehet ott kispados lenne és inkább játszani akar, jól teszi! A pénz helyett az életet választotta, és nem is akármilyet, szvsz miskolcon van a legjobb hangulat majdnem egész európában. Nem akármiért jöttek ide a spanyolok is! -
#18543 27 évesen ne menjen már levezetni. Lehet, hogy túl optimista vagyok, de van még esélye egy normális közepes nyugati klubnál folytatni, ha jól megy neki a dióknál.
A válogatottnak szüksége van rá szerintem.
A Lokitól és a Viditől is sokat kért, állítólag oda ezért nem kellett. -
#18542 Én megértem Rudolfot, hogy Miskolcra igazolt, mégpedig azért, mert onnan indult, és legalább ennyivel tartozott azoknak ott, hogy levezetni oda megy vissza. Most a miskolciaknak van még 2-3 éve hogy mutassanak valamit, aztán eltűnnek a süllyesztőbe .. azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. Szóval amég van pénz, addig van remény, hogy felmutassanak valamit.
Besz@ri volt Ő máshová menni (Etó, Fradi, Fehérvár, Debrecen), mert Ő már csak levezetni akar. Ő Miskolcon sztár lesz, máshol nem lett volna. -
#18541 na ebből se lesz már focitsa(és most nem a dvtk-t akarom fikázni de) azt hittem egy olasz kettőben vagy egy görög 1ben esetleg francia egyben el focizgat...de dvtk nb1:D:D:D:D -
#18540 mondjuk 3 év az jó, most itt mutat valami kiemelkedőt és télen eladják jó pénzért, kivásárlással mert ugye nem jár le szerződése -
Takezó #18539 jézusom, gratulálok neki.... -
#18538 lol -
karajjj #18537 -
#18536 Jaja, story4 powa. -
#18535 de azért több helyen van, mint a digi sport -
#18534 jajjdejó. így tehát az idegenbeli meccseket sokan nem látják. megint. -
#18533 helyes. ott legalább a kommentátor elviselhető... -
#18532 picit a melankóliát háttérbe szorítva: A Story4 közvetíti a Vidi EL meccseit -
#18531 mááár majdnem.... áhhh
majd..
LEGKÖZELEBB;) -
Takezó #18530 én bízom Monizban nagyon, már most szebb focit játszunk, és látszik, hogy mit akarunk csinálni - ezt Döme alatt egyszer sem éreztem
Pölő egyébként tuti jobb lesz egy fokkal, mert jobb társak szolgálják ki -
#18529 majd akkor nevess ha Pölöskey góljával nyernek a fradi ellen:) -
Takezó #18528 ööö, és ezt most így hogy? kell a ligakupába, vagy mi? -
#18527 Pölöskey->Loki -
#18526 Igen, a kölcsönvételnél volt szó arról is, hogy visszaigazolhatják Debrecenbe, ha úgy alakulnak a dolgok. Egyébként annyira hihetetlen, hogy elvétve még van olyan a játékosok és vezetők közt, akit még tényleg érdekel a magyar foci, klubcsapattól függetlenül? :D A Lokinak szüksége volt egy balhátvédre, Mohl Dávid volt is már náluk korábban, most újra megkeresték őt és a klubot, a kecskemétiek meg megpróbáltak segíteni, hogy minél tovább juthassanak nemzetközi porondon, ennyi. Vidéki csapatok sokszor összetartanak.
Persze lehet, hogy pénz is van a dologban, ezeket a belső részleteket már úgysem tudjuk meg. -
#18525 igen azt írtam, hogy az elre érkezett ... csak arra voltam kíváncsi, hogy ezzel a kölcsönadással mi volt a játékos célja (esetleg végleges szerződés, netán külföldről való figyelemfelkeltés, ilyenek). -
Grenzjager #18524 Mohl Dávid, ő a EL menetelésre érkezett... -
#18523 Értem. Akkor pl az a kecskeméti srác (nem jut eszembe a neve), akit kölcsönvett 1 hónapra a loki amég az elben vitézkedtek ... neki is ilyen célja lehetett ezzel az egy hónappal? -
Solt #18522 Anyagi gondban van a klub, csak így igazolhatnak, ha jól tudom. Szóban egy évben állapodtak meg. -
#18521 1 hónap alatt ha összejön 2-3 jó meccs neki,akkor felfigyelhetnek rá,és leszerződhet valahova,gondolom ez a cél vezérelte,bár 1 hónap alatt nem tud összeszokni a társakkal,a játékrendszerrel,főleg a belső védőként,de ő tudja