32945
Magyar Foci
-
karajjj #31579 Végre minőségi focit közvetítenek! Kár, hogy csak a neten és nem a TV-ben. -
#31578 Ez se fog rávenni, hogy megnézzem, de hátha valakit érdekel :D
Lábatlan-Tata -
#31577 Na szpari elsőfokon nyert az mlsz ellen. -
#31576 hehe nem gond megvan a 29. és kit érdekel hogyan, sajnos a bajnoki cím egy dolog, a nemzetközi kupa egy másik, ha ott lenne eredmény a bajnoki cím is többet vetne a latba -
#31575 Plusz még hallottam egykor a liszt térnél két kispicsát ki nem ugrál szar újpestizni. -
#31574 Valahol olvastam, hogy kemény 10-15 ember ünnepelt a stadionnál Pesten. -
#31573 Ez mindent elmond a jelenlegi magyar futballrol...a legnagyobb magyar klub, a legtobb bajnoki cimmel, a legnagyobb rajongoi bazissal, 12 ev utan nyertek bajnoksagot, es megis nulla a gyakorlati erteke. Meg a szakmai is... -
#31572 méltó lett -
#31571 Azt hiszem, hogy minden idők egyik legjelentéktelenebb bajnokavatása volt ez... -
#31570 a fradi meg bajnok lett.
-
#31569 Újpestről lesz, meg a szkenner nézők is kitesznek fél stadiont.
Újpest dvtk kupadöntőre ment pár újpesti meg miskolci is. -
#31568 Amikor többezren elkísérik a csapatot, órákat utazva hogy egy kis faluban, hideg esőben a kupameccsen szurkoljanak az nem számít kiállásnak? Arról nem ők tehetnek hogy a játékosok le vannak tiltva a szurkolókról, és tudomást se vesznek róluk. -
Rudee #31567 Kérdés hogy lesz-e összesen 6-8ezer néző :D -
Rudee #31566 Szerintem meg a tábor pont akkor lenne tábor, ha kiállna a csapat mellett. Feltételektől függetlenül. Ők már akkor elvesztették a "csatát", amikor nem vállalták fel magukat. -
Rudee #31565 Ha a szkennert törölnék el, akkor a beléptetésen változtattak volna. Aki nem szkennel, az nincs kitiltva, csak néhány barom fejében. A kitiltottak valószínűleg azok, akik korábban (de nem a szkenneres beléptetés előtt) nem úgy viselkedtek a stadionban ahogy kellett volna és be tudták azonosítani őket. -
#31564 A média már annyira lebutította az átlag embereket,hogy már egy komolyabb szurkolótábor megjelenése egyenlő náluk a balhéval,az erőszakkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!DVSC II-Szpari meccsre mentünk idegenbe februárban,a "kedves" rendezők (akik voltak 20-an 50 emberre) nem engedtek le minket félidőben bedobni valahol egy sört,vagy egy üditőt,szotyit bármit venni,mert azt mondták úgyis megkeresnénk a hurkásokat balhézni...50 emberről beszélünk,annyian voltunk...mert ők eldöntötték hogy mi csak csőcselék vagyunk..ennyi
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.03.25. 16:28:57 -
#31563 Nem értem ez hogy jön ide, de úgy látom neked sem jött át az én mondanivalóm. Ne is menjünk bele mélyebben. -
#31562 én már a kupadöntőt várom, ahol nem 1500 újpesti lesz a grupiba, hanem mondjuk 6-8 ezer, szemben velük meg a kubi tábora :D -
#31561 Én úgy tudom Csepelen se volt balhé, pedig lehetett volna
Így kénytelen vagyok azt feltételezni, hogy a szkennert igazoló balhé akkor lesz, ha kubatov szervezi. -
#31560 Ezt most úgy írtad le, mint ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF ... amikor Habonyt fikázzák. Pedig 2002 óta az a Lakatos Márk utánzat, és ez a Kubatov gyerek egy választást vesztett csak el (pont azt, amin a Tóni volt az "esze" a kampánynak), és 2x hozott kétharmadot. Kubatov alatt azért elég szépen eljutott oda a Fradi, ahová való. De ezt csak csak megemlítettem ... ON. Kérdés, hogy mire lesz a bajnoki cím elég?! -
#31559 esetleg bemehetnek szkenner nélkül, lesz nagy balhé az idióták miatt és utána lehet magyarázni, hogy szkenner nélkül látjátok mi van -
#31558 Márpedig a szkenner marad. Ez csak arra jó, hogy megossza az egységet és x embert becsábít a stadionba ezzel a maszlaggal. Ha emiatt a tábor bemegy és úgy csinál mintha minden a régi lenne, na akkor vesztették el a csatát.
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez a noném Kubatov egy hatalmi párton pöffeszkedő politikus, abból is a legrosszabb fajtából, egy ilyen ellen eleve veszett ügy belemenni a tárgyalósdiba. -
#31557 :D remélem csak viccelsz, ha kell szkennelni akkor ez a nagylelkű bejelentés inkább olaj a tűzre.
De viszont jó hír hogy a fradi szurkolók teljesen megszelidültek, anno még Nyilasit is eltudták üldözni, meg a BL csodacsapat edzőjét Novákot, ezzel a noném Kubatovval meg nem bírnak, azaz nem birtak mert már a csata eldőlt. -
Rudee #31556 Aki szkennel, az bemehet. Mintha olyan sokat változna így a helyzet :D -
#31555 „A Ferencvárosi Torna Club vezetése úgy döntött, megteremti annak lehetőségét, hogy a 12 éve annyira várt, 29. bajnoki cím ünneplésén minden zöld-fehér érzelmű szurkolónk részt vehessen. Ezért az érvényben lévő, a Groupama Arénából történt összes kizárást a klub azonnali hatállyal felfüggeszti.” -
#31554 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1-2 eve mikor eto ban jatszott es gyirmoton volt az utolso meccsuk, rudolf volt az aki a polgarmester fiaval volt vegig...:) -
#31553 O mar evek ota nulla szakmailag megis top magyar csapatok adtak neki szerzodest folyamatosan... -
#31552 „Rudolf Gergely távozásának kizárólag szakmai okai vannak. Sajnos nem tudta azt a teljesítményt nyújtani, ami joggal lett volna elvárható egy ilyen képességű játékostól. Ráadásul egyik sérülése követte a másikat, ezért úgy ítéltük meg, hogy mindkét fél akkor jár a legjobban, ha most elválnak útjaink” -
#31551 Nikolics dupla is volt :) -
#31550 Gyurcsó gól -
#31549 szalai nem lőtt volna ott hármat -
#31548 Plusz kupadonto is mostmar igy sanszos ugye -
#31547 Igazi csatar,ott kellett lennie,ennyi :) Tele van onbizalommal,nyugodt,jo tarsakkal,ez kell ahhoz hogy 100%-on porogjon,jonnek is a golok futoszalagon,es erik a bajnoki cim is! -
#31546 Nikolics mesterhármas. Mondjuk ezeket még öreganyám is belőtte volna, de azért nem kell magyarázkodnia:) -
#31545 31 évesen már magyarba se beférni, ez az igazán teljesítmény -
#31544 ki az a rudolf gergely? -
karajjj #31543 Van még kérdés?
Hivatalos: Rudolf Gergely kikerült a Videoton keretéből
A székesfehérvári klub honlapjának rövid közlése szerint a 28-szoros válogatott támadóval szerdán közölték, hogy nem látogathatja sem az első, sem a második csapat edzéseit.
A 31 éves futballista jövőjéről - amint az a honlapon olvasható - hamarosan döntenek az egyesület elöljárói. -
karajjj #31542 A jégkorong szövetség élére lassan egy éve nem találnak elnököt, ott lemondatták az óriási sikert elérő vezetőt, aztán még a nemzet hódja (Andy Vajna) sem akarta elvállalni. Úgyhogy igazad van, sportágtól teljesen függetlenül nem olyan egyszerű dolog ez, bár Pinyő beülhetne Csányi helyére, legalább ez is őt igazolná. -
sempronius18 #31541 Már sokszor el lett mondva, hogy a szövetség feladata az, hogy előteremtse a pénzt és a megfelelő feltételeket amiből, majd a szakemberek akik "értenek hozzá" gazdálkodhatnak.
Ez most megvalósul, mert soha ennyi pénz nem ment a fociba, mint most a szakemberek meg látjuk mire mennek a kapott lóval és paripával.
Volt idő mikor az MLSZ-ben komoly pozícióban ült Mészöly kálmán, Puhl Sándor, Szepesi György, Mezey György, vagy a volt edző Cashteleki, akik elvileg értenek hozzá. Alattuk bele is állt a földbe a magyar foci amiből még nem látszik, hogy 1-2 fellángolást kivéve mikor fog kitörni.
Más nálunk jobban álló helyeken se volt focisták vannak a komoly pozícióknak mivel a futballista ritka kivételtől eltekintve nem az eszéről híres. Kapnak a legendák valami kamu pozíciót a klubnál és kész. Persze lehet ellenpéldának hozni Hoenest, Platinit, Beckenbauert, de ugye ő hozzájuk mérhető intelligens magyar focistát én nem ismerek, meg nekik is integet már a börtön ablaka. :) -
#31540 Olyanokat akik értenek is a futballhoz,és benne vannak/voltak,nem ÜZLETEMBEREK,és urambátyám módra oda lettek pakolva