Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ezt csak az összefoglaló alapján mondom, amiben siófoki helyzet sem volt, ez is biztos véletlen.
az meg hogy kinek kéne csendben maradnia meg kinek nem súlyos vereségek után, az nem ide tartozik, azonban a tisztesség kedvéért, egyik esetben 10 emberrel ellenszélben történt ami történt, a másikban pedig egyértelmûen jobb volt a vidi, elismerem. <#wave>#wave>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gyenge vigasz ráfogni egy fölényes gyõzelemre a bundát, errõl pont nektek kéne csöndben lenni...
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
legalább 1 gólt próbált volna megakadályozni rendesen a Sió védelem... minden esetre biztos nem jártak rosszul...
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy pedig kár érte, nem tudom lehet e fellebbezni, mert jó stadion lenne ez, ha jól tudom még selejtezõt is lehetne benne játszani, 12.000 férõhelyes. Pl a Pask simán játszhatna itt a mostani legelõje helyett... vagy akár a Kecskemét is, mindkettõ közel van hozzá, persze, csak miután rendbe lett téve.
meg ha jól tudom most visszavette a stadiont és megin tervez valamit..😄
"Közben véget ért a tárgyalás. A szegedi ítélõtábla jogerõsen négy év tíz hónap börtönbüntetéssel és 67 millió forintos vagyonelkobzással sújtotta Stadler Józsefet."
mekkora arc az öreg😄DD
FIFA licenszes szarvasi illetõségû manager....
na õ Bodnár managere
szal Boci inkább DJ legyen...
Dum spiro, spero.
Azért ez komoly gyerekek 😊 A boltokban csak hétfõn lehet(ett)jegyet kapni de már ma elfogyott az összes :dDD
Remélem meglesznek a tettesek, és ha kell játszanak igenis ifisták, legyünk mitudomén ferrõer szigetek szintjén aztán talán már csak jobb lesz pár év múlva, de itt ne legyen bunda - banda!!
nincs olyan magyar csapat ahol ne lenne tippmixelõ, ha még is lenne akkor olyan nincs ahol ne lett volna egy régebben tippimxelõ aki zsarolható
Ui: nem azt mondom, hogy nálunk nincsenek tippmixes meccsek, mert az egész magyar focit ez irányítja, én most csak ezen a "pénzhiányon" vagyok kiakadva.
mert minden fogadó iroda a 2-esre fizetne a legtöbbet....
de Kecskeméten meg nincs pénz...
ilyenkor tippmixelnek a magukat labdarúgóknak nevezõ egyének.
de mondjuk ez megy már nagyon nagyon rég óta.
Mészöly, és Novák beszélgetés a korábbi "lezsírozott" bajnoki címekrõl álá párt az elõzõnek nevezett rendszerben ?? Na most meg nem a párt mondja meg ki nyerjen ennyi.
A szurkoló kimegy hétvégén megveszi a jegyet és a lelátón azt hallja h megint nem kaptak fizetés, a játék valami tragikomikus. Közben még el is adják a meccset. Remélem az összeset elkapják és felelõsségre vonják. Legyen az újpesti vagy pécsi !!!!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján megtalálhatóak az MLSZ engedélyével rendelkezõ játékos-ügynökök.Közöttük K. Zsolt az egyetlen szarvasi címre bejelentkezett.
A játékosügynököt a Központi Nyomozó Fõügyészség és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai vették õrizetbe délután, majd házkutatást is tartottak nála, bizonyítékokat is lefoglaltak. K. Zsoltot ki is hallgatták, vallomásában tagadta az ellene felhozott vádakat.
Az ügyészség vesztegetéssel gyanúsítja K. Zsoltot. Bizonyítékaik szerint háromszor is kísérletet tett játékosok lefizetésére.
K. Zsolt a 2009. április 21-ei Honvéd - Siófok (2-2) Magyar Kupa elõdöntõ elõtt kereste meg H. Gábort a Siófok FC labdarúgóját, hogy két vagy több játékostársát bevonva, legalább két góllal veszítsék el a meccset. K. Zsolt ezért fejenként 3-3 ezer eurót ígért.
H. Gábor lakó- és csapattársát S. Lászlót és másik csapattársukat A. Attilát vonta be a manipulációba. A meccsre végül nem kötöttek fogadást K. Zsolték, így nem is fizettek.
A 2009. április 25-ei Siófok-Kaposvár (2-5) bajnoki elõtt azonban K. Zsolt ismét megkereste S. Lászlót és H. Gábort, és hasonló ajánlatot adott. A meccs elõtt összesen 9000 eurót fizetett ki nekik, a pénzen A. Attilával osztoztak. A mérkõzésen a K. Zsolt által kívánt eredmény született.
A Siófok 2009. május 23-án két góllal kikapott a ZTE-tõl is (5-3), K.Zsolt ismét az említett három játékost fizette le, ezúttal 10 ezer eurót adott nekik.
Az ügyészség közleménye szerint A. Attila és S. László teljes körû, feltáró jellegû beismerõ vallomást tett. H. Gábor már korábban is gyanúsított volt, az ügyészség ezért az õ és K. Zsolt elõzetes letartóztatását kéri a bíróságtól.
(mti)
... szerintem nálunk akkor -1 csatár, nem mintha számítana, de akkor Oláhhal a Gyorskocsi utcai tippmix csapat erõsödhet...
" Nincsen búskomorság, zárdába vonulás, vagy ilyesmi. Nagyon sok visszautasíthatatlannak tûnõ ajánlat van, 60-70-80 ezer euró per hó, de engem ez a része nem érdekel, és nem azért, mert annyira gazdag vagyok. Csak a pénzért biztosan nem ülök le sehova, maximum a szakmai örömeim beteljesüléséért."
hehe most jutott eszembe, hogy 3-0-t tippeltem 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.