Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
jaja,Balajcza nagyot játszott,a többi 10 játékos fizetését egész nyugodtan odaadnám neki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na ott a harmadik!

így van, a mérkõzés legjobbja Balajcza!

Narxis
Elképesztõ. Ezt az Újpestet az eddig látottak alapján 5-0-ra kellene verni, némelyik megmozdulásukon már röhögtem, annyira szerencsétlenek. Balajcza pedig megkaphatja a többiek fizetését.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

2-0
millió helyzetbõl kettõ... 😄

1-0
na végre, a millió helyzetbõl egy...

Narxis
Úristen mekkora szar ez a Videoton. Már elnézést.

még a románnal se...
Jelenleg 3 csapatuk az EL-ben, egy meg a BL-ben játszik. Hol vagyunk mi ehhez képest... 😞

Német az még nem is lenne olyan óriási baj..

De az,hogy még egy osztrák, vagy még akár egy román(!) viszonnyal se.. na jó, utóbbival talán..

ressy14
felesleges is összehasonlítani a magyar meg a német viszonyokat. Évtizedekkel vagyunk csak lemaradva...

Dum spiro, spero.

Itt nem csak arról van szó, hogy a szülõknek nincs pénzük..

Németországban egy harmad osztályú sõt, negyed osztályú csapatnak is van minimum 3-4 db edzõ pályájuk..

Én jelenleg is focizom, a diósgyõrben.

Nekünk összesen 2db foci pálya jut 10 korosztályra.. na itt kezdõdnek a problémák.. az meg hogy néha úgy edzünk hogy pálya sincs.. na Németországban kicsit másabbak a körülmények..sokkal profibb az utánpótlás kezelés..

bakkerman
igen,ezzel asszem le is zárhatjuk ezt az eszmefuttatást,sajnos :S

németeknél 10-bõl 9-nek a családi és anyagi helyzete BIZTOS ( nem gazdag, biztos). Nem kell elmennie dolgozni, nem kell lemondania a különféle gyerektornák részvételérõl, mert éppen nincs meg az a pár euro ami nevezési díjként kéne. Otthon nyugodt környezet fogadja és nem az a full bizonytalanság ami itthon 10bõl 5nek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
németeknél 10 nagyon tehetséges gyerekbõl 8 bekerül a rendszerbe,belõlük 5-6 biztosan bundesliga játékos lesz,itthon 10 nagyon tehetséges játékosból 1-2 betud kerülni valamelyik akadémiára,4-5 elfocizgat valami helyi egyesületben,a többi pedig elkallódik.

szerintem van baj az akadémiákkal is bõven, mert apu pici fiát inkább felveszik, mint a nincstelen parasztgyereket, mert apu bömössel hozza a picifiát és fizeti a súlyos pénzeket, pedig a gyereket még lelátóra se lenne szabad engedni, annyira tehetségtelen (ezt egy akadémiás edzõtõl hallottam)
LasDen
de nem az akadémiákkal van a baj...focizni tudó srácok kerülnek elõ a világ más részein szóval nem ez itt a probléma...szar a képzés...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

focizni õ is a szarostelepen tanult meg gyerekkorában, vagy nézd meg honnan jött Puskás, Pelé, Maradona, Zidane, vagy sorolhatnék még száz másik nevet is, lehet akármilyen akadémiánk, ha a gyerekek a foci helyett a számítógépet nyomják

egyszer olvastam, hogy valamelyik focistánk anno a háború alatt a pincében tanult meg dekázni egy rongylabdával, mikor fölöttük az oroszok rommá lõtték Pestet, hol van már ez a játékszeretet?
LasDen
maradjunk a 13-nál....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
11 volt amikor leigazolták😊

13 vagy 14 volt, ahogy leigazolta a barca, azért az a fociban nem igazán gyerek már
Láma!
Messi honnan jött?
lehet hogy szegény családból de kisgyerek kora óta világszinvonalú edzésmunkát végzett, aminek látjuk az eredményét.
nagyon is számit hogy hol fejlödik egy-egy gyerek.

hülyeség, a legtöbb istenként tisztelt focista szinte mind a szarból, mocsokból emelkedett ki
a focistákat nem akadémián kell képezni
bakkerman
van egy okosság,hogy "ki hova születik"...nagyon sok olyan játékosunk van,aki képességei alapján megérdemelne egy nyugati erõs klubot,de alapból hendikeppel indultak,mert Magyarországra születtek...mostanában nem bírom Dzsudzsákot,nálam leírta magát egy életre,de megkockáztatom,hogyha nem ide születik,hanem akármelyik nyugati országba,ezzel a tehetséggel,de már kiskorától kezdve világszínvonalon edzhetett volna,akkor aranylabda top50-ben lenne...ez merész kijelentés,de higyjétek el,sokat számít az,ki hova születik,milyen kúltúrába,MILYEN LEHETÕSÉGEKKEL!

LSSAHPAUL
Emléxem mikor az u21 vbén kiütötték olaszországot, az ellenfélnél volt egy balotelli nevü csóka, aki sokkal szarabbul játszott mint Németh, és meglehet nézni hogy a 2 játékosnak hogy sikerült az élete, sajnálom a Krisztiánt, de nem csak a sérülés miatt történt ez hanem mert lenézik a magyar focistákat külföldön.. talán hamarabb lekellett volna lépnie egy kissebb csapatba ahova befér.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
De az itthon maradt fiatalokra is csak jószerint Dzsudzsák a pozitív példa. Több nagyon nem jut eszembe.

Dum spiro, spero.

Szalai?
VfB, Real Madrid-hoz képest
de épüljön fel max
õ legmaximálisabb ellenpélda....

Koman, még küzdhet, de...
Filkor, Futács, Gulácsi kb mint NémethK

ressy14
jó ellenpélda erre Szalai. Egyébként itthon se jó, külföldön se jó, ha ott nõnek fel. Nem jó sehol.

Dum spiro, spero.

szal ennyit a 21-22 év alattiakról akik korán kerültek külföldre

szerintem azért nem kértek, mert tudták hogy úgyse lesz pénz az újra 😄
passatgt
"A korábbi terv az volt, hogy a Puskás Ferenc Stadion bontását az október 11-én rendezett, finnek elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõt követõen megkezdik, ám kiderült, addigra még nem kértek bontási engedélyt az illetékesek."

Magyarország...😄

LasDen
nb1-be elférne de nem több...sose tartottam olyan nagy reménynek mint sokan mások...

passatgt
vidi vagy gõr teljesen jó lenne, mindkét csapat kezd alakulni, 2-3 év és talán lesz belõlük egy stabil el csapat

ez a komment üt:

futball10
Van egy mondás: Rászorult a tót a húgyos körtére. Na ez ide psszol
Effe88
😄😄D
mi játékos ez😄😄

bakkerman
jah,januárban meg jön a hír,hogy szerzõdést kötött a Videotonnal/Gyõrrel/Ferencvárossal...

ressy14
Persze majd elmegy Vecsésre fejlõdni, pff.

Pedig emlékszem, amikor kint volt angolban a szurkolók egy szavazáson az õ elsõ csapatban való pályára lépését várták a legtöbben a tarcsiból.

Dum spiro, spero.

bakkerman
MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nesze neked liverpool,mehetsz a levesbe krisztián,szép volt!

passatgt
dec 31-ig, gondolom cask azért amíg nem talál normális csapatot, játékban legyen

wáááááááááááááááááá baszomalelkét 😄
ennyi erõvel jöhetett volna hozzánk is 😄
Nemeth K. *MTK

Narxis
😄DD

kb. így reagál a magyar sajtó, fõleg ha külföldrõl érkezik a dicséret, ezután szokott stadion nagyságú arca lenni a dicsért játékosnak. 😊
Remélem Tõzsér helyén kezeli ezt és továbbra is teljes erõvel küzd a pályán.

hehh 😄D

bakkerman
vagy lehet mást nem ismer a genkbõl

valakit meg kellett dicsérnie, ha már nem tudták õket megverni...
bakkerman
hoppá...HOPPPÁÁÁÁ....HOPPPPÁÁÁÁÁCSKAAAAA TÕZSÉR DANI FOR PRES! (de egyelõre jó lesz a válogatottba is)

ressy14
Tessék egész Európa fosik a magyar focistáktól. A VB-re csoportelsõként ki is jutunk. Hollandia otthonában fog kapitulálni egy 0-6 után.

<#banplz>

Dum spiro, spero.

passatgt
menten szarnék be😄

LasDen
ez azt jelenti, hogy le akarja igazolni...:😄DD

passatgt
"a tavasszal a Portóval bajnokságot és Európa Ligát nyert Andre Villas-Boast is kérdezték arról, õ minek tulajdonítja, hogy ennyire feljavult az ellenfél a két találkozó között.

– Ez Tõzsér Dániel érdeme. Fantasztikus középpályás. Igazán magas színvonalon irányította a Genk játékát – hangzott a szakember magyar szíveket melengetõ válasza."

Effe88
bohózat még egy brightonnak sem kellett
így hát visszatért az óhazába😄😄