Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
így van, a mérkõzés legjobbja Balajcza!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
millió helyzetbõl kettõ... 😄
na végre, a millió helyzetbõl egy...
Jelenleg 3 csapatuk az EL-ben, egy meg a BL-ben játszik. Hol vagyunk mi ehhez képest... 😞
De az,hogy még egy osztrák, vagy még akár egy román(!) viszonnyal se.. na jó, utóbbival talán..
Dum spiro, spero.
Németországban egy harmad osztályú sõt, negyed osztályú csapatnak is van minimum 3-4 db edzõ pályájuk..
Én jelenleg is focizom, a diósgyõrben.
Nekünk összesen 2db foci pálya jut 10 korosztályra.. na itt kezdõdnek a problémák.. az meg hogy néha úgy edzünk hogy pálya sincs.. na Németországban kicsit másabbak a körülmények..sokkal profibb az utánpótlás kezelés..
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyszer olvastam, hogy valamelyik focistánk anno a háború alatt a pincében tanult meg dekázni egy rongylabdával, mikor fölöttük az oroszok rommá lõtték Pestet, hol van már ez a játékszeretet?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lehet hogy szegény családból de kisgyerek kora óta világszinvonalú edzésmunkát végzett, aminek látjuk az eredményét.
nagyon is számit hogy hol fejlödik egy-egy gyerek.
a focistákat nem akadémián kell képezni
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Dum spiro, spero.
VfB, Real Madrid-hoz képest
de épüljön fel max
õ legmaximálisabb ellenpélda....
Koman, még küzdhet, de...
Filkor, Futács, Gulácsi kb mint NémethK
Dum spiro, spero.
Magyarország...😄
futball10
Van egy mondás: Rászorult a tót a húgyos körtére. Na ez ide psszol
Pedig emlékszem, amikor kint volt angolban a szurkolók egy szavazáson az õ elsõ csapatban való pályára lépését várták a legtöbben a tarcsiból.
Dum spiro, spero.
ennyi erõvel jöhetett volna hozzánk is 😄
kb. így reagál a magyar sajtó, fõleg ha külföldrõl érkezik a dicséret, ezután szokott stadion nagyságú arca lenni a dicsért játékosnak. 😊
Remélem Tõzsér helyén kezeli ezt és továbbra is teljes erõvel küzd a pályán.
<#banplz>#banplz>
Dum spiro, spero.
– Ez Tõzsér Dániel érdeme. Fantasztikus középpályás. Igazán magas színvonalon irányította a Genk játékát – hangzott a szakember magyar szíveket melengetõ válasza."