Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
kis kanta nagy zsugás,korábban drog ügye is volt,siófoki labdarúgóként...mondjuk siófok az nagy fellegvára a drogoknak

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nbI matematika
1 ki a sittrõl 2 be/gyanúsított kihallgatás

megint bejött 😊)) 3 be 😊 valszeg egybõl vallottak mert szabadok 😊

Aczél ki...
három volt siófoki labdarúgót hallgattak ki gyanúsítottként...

nem közlik kik...

Milinte? Habi? Kanta Sz?

bakkerman
ilyenkor látszik mennyire eltúloz mindent a média,nyáron,vagy még 1 éve télen arról volt szó,hogy francia,német,holland csapatot érdeklõdnek íránta,ODA MEHET AHOVA CSAK AKAR(mint dzsuzdsi esetében,azt lett belõle egy orosz falusi csapat),most Alvesnél is itt a nagy lehetõség,az nb1 LEGJOBB csatára kínába igazolhat 😊)) hurrá

zaki
mondjuk igaz, és még jobban is fog keresni 😄

ha ha ha...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ressy14
Lehet puffogni, de még mindig színvonalasabb az enbéegynél 😞

Dum spiro, spero.

zaki
pfff 😄

passatgt
André Alves Kínában folytathatja menedzsere szerint

<#banplz>

banok
Az MTK idegenben harcolta ki a továbbjutást a Pécs ellen. <#wow1>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Láma!
igen.. plusz Klein vérzõ lábbal, hordágyon hagyta el a pályát már a 3 csere után... persze a bíró nem "díjazta" azt a csabait aki elintézte...

Narxis
Állítólag mindhárom csere sérülés miatt muszáj volt. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Láma!
a büntetõnél egyáltalán nem volt a pályán, mert kiállította bíró😄

Rósa állt a kapuba, mire addigra Döme 3-at cserélt már...

LasDen
fejlûdnie köll...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
és a büntetõnél se volt mentálisan a pályán...el se mozgott

ressy14
Ha valaki rájön, hogy Jova mit akart a kijövetelénél, a 11-es elõtt, az megoszthatná velünk is. Biztos tegnap Jackie Chan filmet nézett.

Dum spiro, spero.

Narxis
😄DD

Am. Békéscsaba tovább jutott, lol!

Nekik, hogy ennyire ostobák!

www.smart-bus.hu

Effe88
S:S:elszomorító

bakkerman

bakkerman
Vidi-Siófok 7-0,azért az is több mint gyanús meccs,hogy a siófoki védõk csak a cipõt vitték ki a meccsre...Loki-Honvéd 5-2 15 perc alatt 5 hazai gól...nem lennék meglepve,ha ezeket a meccseket 2-3 év múlva elõvennék

ressy14
Am jó, hogy ez az Aczélos ügy most látta meg a sajtóvilágot, mert lehet, hogyha ez nyáron történik, egy meccsre se mentem volna ki. Így talán tavaszig elfelejtem.

Dum spiro, spero.

banok
Ja lassan majd arra lehet fogadni, hogy kit visznek be meccs után. XD
És azt is megbundáznák... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
csak a maffiának, de nekik nagyon 😄
[HUN]FaTaL
Én is kérdeztem ezt korábban, de rögtön válaszolt valaki, hogy akkor illegális fogadások lennének. És igaza van, ez sem járható út. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

most mindenki annyira csodálkozik, hogy a Európa egyik legkorruptabb országában (mindenhol van korrupció, mindenhol) bundázva vannak a meccsek.

Amikor errõl Albert, vagy Nemere-Novák Dezsõ, B'megMészölySzikla beszéltek hogy az õ korukban is elõre le voltak zsírozva a dolgok, nem volt egy csoda dolog...
most miért lenne jobb?
amúgy maga az MLSZ tisztább ? 😊)) Ki állította össze ezt a 200 fõs listát?

csak most nincsenek jó futballistáink, ennyi.

hogy is volt korábban, van aki tippmix szelvényt vezs, van aki meccset, ez a szerencsejáték.

Ma lesznek meccsek, és a kékek megmondták, hogy továbbra is meccs után viszik el õket bilincsben, mert az a tuti akkor hogy ott lesz a spíler/edzõ/klubvezetõ.

Tök izgi a mai kupaforduló!!!!

Kit visznek be a 7végén ? 😊)
Ma a Fradi-Békéscsabára ha minden igaz Oláh Lóri lesz nevezve is.

Az egy dolog, de ettõl még az NB1-ben van a legkevesebb bunda... alsóbb osztályokban, ahol sokkal kevesebb a pénz, sokkal több a bundázás. Vicc kategória, hogy NB3-s meccsre lehet fogadni!

Szigorú szabályozás, és büntetés kéne...

www.smart-bus.hu

Narxis
Lényegtelen, sokszor nem is itt történik a fogadás.

bakkerman
már a világ minden sporteseményén jelen vannak az irodák,bwin reklámok orrba szájba,újságokban reklámok stb...innen már nincs visszaút,és csak bõvülnek a lehetõségek

ressy14
Pont ott volt a mostani Aczél féle botrány. Szerintem inkább pont a legnagyobbakban kellene csak engedélyezni, PL, spanyol, olasz, BL, EL.

Dum spiro, spero.

NB2 alatt mindenképpen betiltanám... de tán az lenne a legjobb, ha csak az NB1-re lehetne fogadni.

www.smart-bus.hu

kb mintha betiltanák a cigit
ressy14
És ha betiltanák a sportfogadásokat? Vagy az túl durva lenne?

Dum spiro, spero.

bakkerman
olvastanm,hogy ez a szervezet,ami itthon mozgatta a szálakat,és a meccseket,százezer euros tételekben gondolkodnak,akkor külföldön,egy Serie A,Premier League,vagy bármelyik nyugati bajnokságban(ahol ugyanúgy bundáznak) jóval nagyobb összegekrõl lehet szó,és nem derülhet ki.

dave9004
Az a kemény, hogy pont egy ilyen országban mint mi vagyunk, indul el a fél világ bebörtönzése. a többi országban nemnagyon jutnak semmire.
passatgt
a listán csak focista van, azért csodálkozott aczél, hogy õt is elõvették😄

<#eljen><#eljen>

Ilyen munka vagy sem, én is hányingert kapok tõlük...

www.smart-bus.hu

Láma!
aczél se focista volt😄

passatgt
most olvastam valahogy hogy az mlsz egy 200 névbõl álló listát állított össze, elvileg õk bundáztak😄
nb1+nb2 teljesen mezõnyében nincs ennyi focista😄

Narxis
Ez egy ilyen munka.

Kaplan
Ezzel nincsen probléma de hányhatnékom van attól, hogy vannak ügyvédek akik szó szerint eladják a lelküket az ördögnek...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ügyvédként beszél, védi a védencét. Ha majd a kis szõrmések közül vki ilyet lenyilatkozik, akkor azt nyugodtan fa**ra lehet húzni 😄

Addig meg ügyvéd bá ezért kapja a szõrméspénzt, hogy védje a védencét. 😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
én a mai NS-ben olvastam,ebéd közben,5 perces szünetet "iktattam" be,miután olvastam,mert féltem hogy visszajön amit lenyeltem...

Kaplan
„Horváth Gábor és Sütõ László jogi képviselõjeként és futballszurkolóként is beszélek – mondta az ügyvéd. – Magyarországon nagyjából öt éve zajlik a szemünk elõtt a fogadási csalások sorozata. Errõl mindenki tud, csak senki sem beszél róla. Nem felmentve a futballistákat, egyértelmû, a csalók szándéka kihasználni a nálunk alul- vagy sehogyan sem fizetett labdarúgók helyzetét, kihasználni a kiszolgáltatottságukat.″

BAZDMEG <#wow3> Egyszer nézzenek már körbe az országban, hogy némely családok hogyan és milyen életszínvonalon élnek..!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
pláne itt a zesgén

a szereted-e a wow-ot kérdés nagyobb sikert aratott volna 😄
tigeroo
Narxis
naaaaaaa 😄

bakkerman
Waltner góljánál biztos elélvezett a 4000 euró közelségén acélzoli

...hmmm....

a kommentátor érezte a végén, h mi a lényeg:
"és sajnos a gazdasági viszonyok nem olyanok, hogy akár egy..." 😄