32945
Magyar Foci
  • Effe88
    hm
    kicsit finoman fogalmaztál
    egy hatalmas kretén szegény
    óriási mázlija, hogy vhogy sikerült elhelyezkednie a labdarúgásban így legalább nem hal éhen:D:D
  • ressy14
    ellenben minden meccsen 5-6 játékost simán kilehetne szórni bazdmegezésért, csak akkor adnak ilyenért pirosat, ha épp egy önérzetes pöcsfej dirigál.

megjegyezném, Sanyi ezzel nekünk csak segített, legalább pár meccsig nem kell néznünk a faszságait, és játszhat helyette a kis brazil. Bárcsak sousa is így gondolná.
  • DasIsFuck
    itt nem az számít h mennyire csúnyát mondott, hanem h megkérdőjelezi a bíró itéletét.

A játékvezető azért játékvezető.
    egy szurkólónak sem lenne szabad megkérdőjelezni, de egy játékosnak végképp nem.

Amíg bárhol akár egy kis részben is ott van az emberi tényező addig hibák elő fognak fordulni.
    Ahogy a játékosok úgy a bírók is hibáznak, ennyi.
    Ezt kéne elfogadni, mert lehet jönni ezzel, hogy nem ad meg egy büntetőt vagy rosszil fújt, de ha egy csapatnak van mondjuk 2,3,4 gólhelyzete akkor előbb a játékost kellene elővenni, hogy hát miért is nem rúgta be.
    Milyen érdekes ha egy csapatnak nem fúj be a bíró 2 jogos büntetőt akkor mekkora botrányok meg felháborodás van ezekből, de ugyanakkor 2,3 gólhelyzet elpuskázása szóba sem jön ilyenkor.
    Pedig van az dögivel egy meccsen mind2 oldalon.

Amit a játékvezető megitél azt kell elfogadni és kész.
    Vagy ha mindenképp elő veszi egy csapat,szurkoló előtte a saját háza táján keresgéljen h miért nem rúgták be a helyzeteiket vagy miért nem tudták megtartania labdát pl.Mert az 100%, hogy nem a bíró akadályozza meg a játékost h berúgjon egy ziccert...

• ReszegKoldus
    Torghelle még mindig nem valami nagy észlény eszerint.
  • passatgt
    „A mérkőzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelőtlenül használta karját, és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követően a következőket mondta nekem: „Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!” Ezt a megjegyzést követően azonnal piros lapot mutattam fel neki, és kiállítottam. A kiállítást követően a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret, és közben a további megjegyzést tette nekem: „És most mit csinálsz, hazamész, és kivered magadnak?” Később a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezető, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következőket mondta neki: „Menjetek a Váci utcán kézen fogva!”

:DDDDDDD
  • lord nihilus
    akkor már:
  • Láma!
    de ezért már jár!

• narumon
    Azért a menj már a hülyeségeiddel bazdmeg az nem olyan dolog amiért lapot kéne adni, szerintem.
  • narumon
    Illetve fogalmas sincs róla. Azért megnézel 1-2 meccset rendesen mondják a bíróknak a magukét. Legfeljebb csak tippelsz, hogy azt mondta, hogy kedves bíró bácsi ne legyen már ilyen szőrősszívű :)
  • Zenszkij
    Még olyan csúnyát nem is mondott. De egyébként szájalásért mehet a piros. Kiváncsi vagyok egy Messi mikor viselkedne így? Ja hogy ő focizik és nem a bíróval van elfoglalva?
  • Narxis
    Abban egyetértek, hogy kezdeni kellene már valamit a bírói képzéssel. Vonzóbbá kellene tenni, reformálni. Abban viszont nem értek egyet, hogy a bírónak el kell viselni a trágárkodást. A nagy büdös francokat. Az, hogy a pályáról bekiabálnak neki egy dolog, itt viszont Favágó Sanyi a szemébe mondta azt amit. Lehet ezt egy másik bíró szó nélkül hagyja de NEM kötelessége. Az nem a bíró hibája, hogy egy játékos nem tud egy egyszerű mondatot megfogalmazni ha nem ért egyet az ítélettel.

Pszichológiailag is borzasztóan nyomasztó ha valakit 90 percen keresztül köpködnek, szidalmaznak, a közönségtől sajnos el kell viselni amíg csak szóbeli a támadás, de edzőtől játékostól nem kötelező.
  • Effe88
    hajrá RKSK
    anno lehúztam ott egy évet:D:D
  • narumon
    Ami engem leginkább idegesít, hogy fogalmuk sincs mikor kell fújni, mikor kell előnyszabályt alkalmazni. Test-test elleni küzdelmet legtöbbször lefújják, amikor meg nemzetközi kupákban játszunk akkor meg lehet látni, hogy a magyar játékosok pattognak le az ellenfelekről mert nincsenek hozzászokva az ütközéshez. Itthon lefújják, nemzetközi meccsen nem. Annyit kellene csak csinálni, hogy a nemzetközi mércékhez kellene igazítani az NB1 bíráskodását is. Sokkal kevesebb lenne az üresjárat, nem kellene össze vissza tördelni a meccset.
    Az meg egy vicc, hogy beszólásért második sárgát ad a bíró, külföldi meccseken is sokszor behallatszik a kamerába a fuck off meg társai, de egy bírónak az a dolga (is), hogy elengedje ezeket a füle mellett. Ha nem bírja akkor tényleg menjen a Váci utcára sétálni kézen fogva.

A legfontosabb azonban a nemzetközi "standard" bevezetése, mert amíg ezt nem szokják a játékosok addig minden nemzetközi meccsen csak pislognak a bíróra.
  • lord nihilus
    Nem kell visszatartani szar az így is úgy is :D
  • Narxis
    Jaja, foggal-körömmel tartják vissza a magyar focit a fejlődéstől. :(

"A mérkőzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelőtlenül használta karját és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követően a következőket mondta nekem: "Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!". Ezt a megjegyzést követően azonnal piros lapot mutattam fel neki és kiállítottam. A kiállítást követően a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret és közben a további megjegyzést tette nekem: "És most mit csinálsz, hazamész és kivered magadnak?" Később a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezető, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következőket mondta neki: "Menjetek a Váci utcán kézen fogva!"
  • narumon
    Valamit kezdeni kéne már a magyar bírókkal mert addig semmi változás nem lesz :(
  • DasIsFuck
    pfejjj de szánalmas statisztikája van az Ózdnak..
    ebből idén sem lesz feljutásXD
  • banok
    Tőzsér kezdő a Lazio ellen
  • ressy14
    attól, hogy 2 csatárral játszanánk, még nem jutna el hozzájuk a labda. Én a támadó középpályánkban látom a hibát, meg a 2 szűrővel és 4 védővel megálmodott hazai taktikát a bunker csapatok ellen.
  • Narxis
    Ugyanmár...semmilyen igazságtalanság nem volt. Détárit is mindig rendre utasították mert egyszerűen nem tudott uralkodni magán. A Vidinek 2 csatárral kell menni egy olyan csapat ellen amelyik nagy eséllyel dobogós, ennyi.
  • Rudee
    Érdekes felfogása van az edzőnek. A BL-ben Balázs védett, a bajnokságban viszont csak Carroll.
  • Effe88
    olimpiakosz meccsen megyeri pad, carroll véd
    lol
  • ressy14
    hát ha nem is ő, de legalább 1 értékelhető csatárt hozhattunk volna, mert a Niko Sanyi kettős max 11-eből tud gólt rúgni.

Sousa nyilatkozatán meg csak nevetek. Az ellenfél védekezik, a bírók össze-vissza fújkálnak és naná, hogy így nem nyerhetünk. Csakhogy az eto rúghatott volna akár 3-4 gólt is, míg mi talán egy 11-est tudtunk volna összevakarni.

De ha hazai pályán ilyen impotens lesz a támadójátékunk a továbbiakban, akkor ebből a bajnoki harcból is korán kiszállunk.
  • szabii98
    Suazo gyerek nagyon nagy fogás lett volna :S
  • ressy14
    támadásban még mindig szarok vagyunk, hiába van végig nálunk a labda, ha helyzetet nem tudunk kidolgozni, és az az érzésem, hogy Sousa ezen nem tud nagyon változtatni, mert már egy éve stagnál ez az állapot.
  • szabii98
    szóza a magyar mourinho :D:D
    igazi csatár nélkül ez nudli... így az ELhez sem sok közünk
  • Effe88
    hát ha nem kapnak tizenegyeseket:D:D:D
    most is szeretett volna egyet a szósza mester, szegíny
  • passatgt
    az a gáz igazából hogy 3 meccse nem lőttek gólt
  • passatgt
    ezt lehetett tudni eddig is, viszont ettől függetlenül nyerniük kellett volna

Paraiba 10 perc alapján jó igazolás lesz, játszhatott volna egész meccsen, benne volt a gól sztem
  • lord nihilus
    Lehet van benne valami, hogy Souzára utaznak. Meccs közben nézem ahogy állandóan hőbörög Pintér, Souza a 2. félidőben valamit elkezdett reklamálni, akkor egyből jött ki a spori a kispadhoz...érdekes
  • Effe88
    torghelle piros:D:DD:
  • passatgt
    utóbbi 3 meccsen videotonnal nem sok szerencséje van, végigtámadják, győrnek köze nincs meccshez de már majdnem kettővel mennek:)
  • Rudee
    Vadócz gólt lőtt.
  • banok
    Mainz-Augsburg 2-0 Szalai Ádám góljával!
  • passatgt
    érzi a vesztét, vagy csak simán edzőt buktatnak
  • Casillas
    Nem értem, ilyenkor miért nem lehet elismerni, hogy szarul játszott a Debrecen, miért kell a pálya füvének a magasságára ( ) fogni, meg ilyen bunkóságokat nyilatkozni, hogy belerúgnak egyet, és jó helyre megy... Eddig legalább ilyeneket nem csinált.
  • ressy14
    „Benne volt, hogy belerúgnak egyet a labdába, és jó helyre megy” - Kondás
  • passatgt
    Kondás: "Az elhibázott büntetőt követően bíztam abban, hogy egyenlítünk, ez mégis elmaradt, amiben némileg az is közrejátszott, hogy a pálya füve magasabb volt a szokásosnál."

2 forduló és menni fog
  • lord nihilus
    :////////////
  • passatgt
    Vanczák: A svájci Blick tudósítása szerint a magyar védő a Thun elleni mérkőzés első félidejének hajrájában arccsonttörést szenvedett, a szünetben kórházba szállították.