32945
Magyar Foci
  • dave9004
    Hajrá Heves megye! úgy mindenki
  • Casillas
    Pontosan. :D
    De egyelőre megelégszem a Magyar Kupa döntőjével. :D
  • ressy14
    tehát ha lenne egy Felsőtárkány - Eger BL döntő, te a tárkánynak szurkolnál? :D
  • Casillas
    Pontosabban Felsőtárkány > Eger > Loki > magyar csapatok, ha már ennyire rákérdeztél. :D
  • Casillas
    hazai csapat > kedvenc csapat

Bajnoki címért ettől függetlenül ugyanúgy a Lokinak, mivel az Eger esélytelen.
  • banok
    Hová tűnt a Loki szurkoló éned?
  • Casillas
    Igen, tudom, itt lakom :) csak ritkán látni negatív gólarányt a második helyen.
  • Rudee
    Volt nekik egy 0-7 az MTK II ellen.
  • Casillas
    fun fact, NB3 Mátra-csoport:

:DDD

• Casillas
    Hát még ha itthon is játszhatnánk... :P
  • banok
    A nap meglepetése a nap góljával!

• ReszegKoldus
    Eger
  • Effe88
    juhász padozik az anderlechtben
    kiszorult
  • Narxis
    Elemérnek mennie kell?
  • lord nihilus
    Nemhiába mondogatom, Herczeg András óta elkurvult a keret meg a hozzáállás is.
  • Rudee
    Fülöppel a kapujában 2-1-re nyert az Asteras, 4 meccs után már 9 pontjuk van.
  • banok
    Dzsudzsák mai gólpassza a Dinamo Moszkva-Amkar Perm (3-2) mérkőzésen
    http://www.youtube.com/watch?v=rBm3lTp9G4U
  • Rudee
    Ezek az NB3-ban évekig edzett "tehetségek" semmit nem tudtak hozzáadni a játékukhoz. Ferenczi, Lucas meg akiket még idén bevetettek közülük. Nem is baj, legalább leszállnak a Földre lassan.
  • lord nihilus
    Az Eger veri a lokit?? ejjha
  • Effe88
    na végre
  • REALista
    Hihetetlen de nyertek is végül...:D
  • banok
    Gera kezdő!
  • [HUN]FaTaL
    Szalai gól!
  • Zséé
    Szalai gól!
  • banok
    Szalai kezdő, Stieber padon.
    Dzsudzsák kezdő és golpassz és nyerésre állnak.
  • Effe88
    :D:D:D
    első 3ba nem lesznek benne
    sőt szerintem 5-6. helyen lesznek kb. szezon végén
  • Effe88
    hát igen
    szenzációsan teljesítettek
  • dave9004
    kint voltak idén.
  • DasIsFuck
    volt egy jó sorozatuk de ennyi.
    borítékolom h ha az mtk kijutna nemzetközi színtérre az a magyar foci tragédiája lenne.
    és egy licheinstein vagy luxemburgi 2,3. osztályútól is kikapna csont nélkül.

kineveltek jó játékosokat, bár nem nagyon jön nekik az az áttörés.
    de többre nem hivatottak, és azzal h most volt egy jobb sorozatuk nem is lesznek.

ezzel nem az mtk-t fikázom csak ez van.
    egy vidi,dvsc,győr-től ha elvennék a kupa helyet az nagy tragédia lenne, mert zen csapatok még neki tudnak úgy futni a selejttezőknek, hogy van esélyük, de egy mtk nem tudna, ez a véleményem.
  • szabii98
    tudom
  • ReszegKoldus
    Kb. holnapig elsők és már a veretlenségüknek is annyi :)
  • passatgt
    első gól lényegében Stopira első nagyobb hibájából alakult ki, de nem lehet megszólni, mert 6 meccset egyetlen hiba nélkül lehozott, ez benne volt már sajna
  • szabii98
    mtk hányadik is? ne nagyon fikázd !! :SDSASDSA
  • ressy14
    az a jövőévre van tervbe véve. Most csak valamelyik kupában a playoff körig kellett eljutni.
  • ressy14
    hátul kegyetlenül kihasználták a hibáinkat, talán most vétettük belőlük a legtöbbet. Szeretném, ha egy magyar csapat hasonló játékot tudna produkálni, mint a Genk. Néha egypasszos játékkal cicázva vitték el a kapunkig a labdát.
    Remélem nem zuhanunk össze fejben, mert a 2. gól után vitatkoztak rendesen a játékosaink.

Meg kell vizsgálni a hibákat, tanulni belőle, itthon megfoghatóak szerintem.
  • DasIsFuck
    ez elég paradoxon, mert ugye akkor folyamatosan a magyar csapatoknak ott kéne lenni el,bl csoportkörbe.
  • DasIsFuck
    a tulajdonos meg azt mondta h a bl volt a kitűzött cél idén.
  • commissioner
    A csoportmeccsek más stratégiát követelnek meg, mint a selejtezők oda-visszavágói. Itt már nincs meg a lehetősége a Vidinek, hogy ráüljön egy 0-1-re, azzal a jelszóval, h "még nincs veszve semmi, majd otthon javítunk". Így történt meg az, h a 2. félidőben azt játszhatta a Genk, amivel pont a főtábláig repült a Vidi...

Ha a többi meccsen sikerülne megszerezni az első gólt, akkor lenne esély (betonvédelemmel) a pontszerzésre, máskülönben a maihoz hasonló eredmények fognak születni...
  • Narxis
    Igazából próbálkozni kell, aztán hátha áramlik ide is egy kis pénz. Az, hogy mik az elvárások az abszolút baromság. Mindig a legjobbat kell nyújtani és ha túl teljesítjük akkor vállon veregetjük magunkat és azt mondjuk, hogy oké ennél több nem kell, majd jövőre? Amióta megváltoztatták a selejtező rendszert azóta szerintem reális elképzelés a csoportkörbe jutás. Korábban összekerülhettünk egy Manchesterrel is az oda vezető úton, most a Vidi legnehezebb ellenfele szerintem a pozsonyi alakulat volt, utána pedig a törökök, de nekik inkább csak a hírük volt nagy. Ezt mondjuk #18721-re is írom.

Szerintem szégyellnivaló nincs a Vidinél, küzdöttek a pályán, partiban voltak a 2. félidőben. Menni kell tovább, elemezni ezt a meccset és készülni a következőre. Helyén kell kezelni a sikereinket, szerintem ha látszik egy csapaton, hogy a maximumot nyújtja a 90 perc alatt akkor semmilyen vereség nem szégyen.
  • passatgt
    a playoff-ba kerülés volt a cél idén, jövőre akartak csak csoportkörben lenni, szóval már túlteljesítették az elvárásokat