Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Horváth mekkora spíler volt, még gólt is vert!
Tizenegyes nevetséges.
Azért zte mit összeszerencsétlenkedett, hogy meglegyen a 2 gól 😄, a tippmix légió a tizi után leshetett, hogy akkor tényleg nekik kell berugni az 5. gólt? 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ez a a meccs, a siófoknak kettõvel kellett kikapnia, nézzétek meg 4-3 után a tizenegyest(amit kihagyott zte mondjuk), és utána az 5. gólt, mennyire igyekeztek védekezni😄DSAD
külöben ha kiderül hogy valaki kereste és nem jelentette a rendõrség felé akkor õt is elõveszik
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
100% hogy mindenkit megkérdeztek már, de senki nem szól, megcsinálja stb
4000 euró mecccsenként kétmeccsenként nemrossz
Ja és tesóddal lebeszéltük, hogy szombaton megyünk kupára és jössz te is. Szeretném, ha nem lennének kifogások sem idõjárásra sem más elfoglaltságra. <#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja és azt is remélem, hogy most kicsit megtisztul a Magyar labdarúgás.
nem hinném hogy komoly edzõknél felmerülhetne-e egyeltalán ilyen
pl.sir alexet elviszik a bobbik.......esélytelen
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Erre van az adott ország szövetsége illetve az UEFA.
Komolyabb csapatoknak igenis fejlõdési lehetõség, hogy nemcsak a bivalyerõs magyar csapatokkal játszanak. Csak kéne egy-két csapat, akik majdnem minden évben ott vannak legalább a csoportkör tûz közelében.
Dum spiro, spero.
nem
a Fradinál szintén egyértelmû hogy nem...
EL-ben csoport körbe kell jutni, hogy eleve anyagi hasznot hozzon a szereplés egy csapatnak, függetlenül hogy milyen csapatról van szó.
-t
Dum spiro, spero.
mintha olyan sokáig eljutnának
így legalább nem kell játszani egy kazah vagy albán csapattal legalább nem pottyannak ki😄😄😄
egy megy a BL-ben
egy az EL-ben mint kupagyõztes (ETO is versenyben) és kettõ a bajnokságból így az a 3. és 4. helyezett lesz.
fellebbeztek a gyõriek, de az uefa nem fogja saját magát leköpni azzal h megmásítja döntését
Dum spiro, spero.
az ETO kizárva
nem kapott számlát, nem fizetett, azért bûnös az ETO mert nem fizetett az egyik észt játékosáért, igaz számla nélkül vmiért meg fizetni bûncselekmény az EUban és Magyaro-on is.... röhej
a sportbíróságra meg szarik az uefa, mart az nem az uefáé......
ó de szép, hogy rohadna meg összes francia
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!