Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hogy ez milyen ótvar szar meccs lehetett...ahogy játszott a 2 csapat...pfejj.....(¬_¬😉

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
és csak sárgalap😄D

dave9004
Ezt így végignézni jó!
Horváth mekkora spíler volt, még gólt is vert!
Tizenegyes nevetséges.
Azért zte mit összeszerencsétlenkedett, hogy meglegyen a 2 gól 😄, a tippmix légió a tizi után leshetett, hogy akkor tényleg nekik kell berugni az 5. gólt? 😄
az a tizenegyes mekkora😄😄D
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

úgy emlékszem, pszichológusok megállapították, hogy ha nagy pénzek könnyen elérhetõvé válnak, akkor olyan hatások jelentkeznek az ember agyában, mint szex közben - kurva nehéz neki ellenállni... 😄

Narxis
Mert még többet kereshetnek.

dave9004
Sütõvel felbontottuk a kölcsönszerzõdést.
bakkerman
de mi a büdös kurva anyjuknak(már elnézést) bundáznak a magyar edzõk,magyar játékosok,amikor annyi pénzt keresnek NULLA(00000) teljesítménnyel,kevés óraszámmal,hogy a magyarok 80%-a összetenné a két kezét,hogy annyit keressen,akármennyit is kelljen dolgoznia...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
http://www.dailymotion.com/video/x9e0r4_zte-siofok0809_sport#from=embediframe

Ez a a meccs, a siófoknak kettõvel kellett kikapnia, nézzétek meg 4-3 után a tizenegyest(amit kihagyott zte mondjuk), és utána az 5. gólt, mennyire igyekeztek védekezni😄DSAD

Effe88
megkeresést azonnal jelenteni kell
külöben ha kiderül hogy valaki kereste és nem jelentette a rendõrség felé akkor õt is elõveszik

dave9004
még nem találtak meg, így pontos 😄
LasDen
engem még nem kerestek meg...😞(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
ismerõsöm jó barátja Pintérnek(Attilának) és mondta a srác, hogy gyõrben megkeresték párszor õt is, h mi legyen a vége a meccsnek.
100% hogy mindenkit megkérdeztek már, de senki nem szól, megcsinálja stb
4000 euró mecccsenként kétmeccsenként nemrossz
gabber_saviola
oké <#action>

Ja és tesóddal lebeszéltük, hogy szombaton megyünk kupára és jössz te is. Szeretném, ha nem lennének kifogások sem idõjárásra sem más elfoglaltságra. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Láma!
te elégedj meg azzal, ha a meccsen elég hagyma van a zsíros kenyéren😄

gabber_saviola
Nekem már elég lenne egy majdnem teljes megtisztulás is.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#idiota>

bakkerman
a játékosok csak cseppek a tengerben,a felsõbb szinteken kell keresgélni még 😊 de ugye ott nem szabad

"tuti tipmix" Ééééédes... 😄

www.smart-bus.hu

Narxis
Ha volt és jelenlegi MLSZ dolgozókon is kattan a bilincs akkor talán teljes lesz a megtisztulás.

gabber_saviola
Remélem minden olyan érintett, aki miatt az utóbbi 4-5 évben elbuktam a tuti tipmikszes szelvényeimet, az megkapja méltó büntetését.

Ja és azt is remélem, hogy most kicsit megtisztul a Magyar labdarúgás.

bakkerman
muhaha 😄 köcsög acél is tippmix király lett hivatalosan is 😄D

Narxis
Most már hivatalos lett, hogy elõállították. Lehet szidni. 😊

Effe88
más egy szukroló gyanúja meg más az amikor elvisz a rendõrség
nem hinném hogy komoly edzõknél felmerülhetne-e egyeltalán ilyen
pl.sir alexet elviszik a bobbik.......esélytelen

Narxis
Ha gyanú alapján ítélkeznék akkor én már nem néznék magyar bajnoki meccset.

Effe88
tök mindegy
már pusztán a gyanú is durva
fõleg egy edzõnél az a legmocskosabb dolog talán

Láma!
még nem mondta ki a bíróság is hogy bûnös, fogalmazzunk inkább így😊

Narxis
Na, azért egyelõre még ártatlan.

Effe88
az szép
összeállt a kemény mag😄😄

Láma!
hulljon a férgese...

Érdekes
a Siófok 2008/09-es kerete

Sütõ, Horváth, Andruskó
edzõ: Aczél

jó lesz ez 😊)

állítólag Sûtõ szabadlábra helyezésének az volt a feltétele h valljon Aczél ellen...

banok
Aczél Zoltánt elvitte a rendõrség

2008-2009-ben a Siófok edzõje volt...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Nem adják le a nevezéshez szükséges papírokat és kész.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szerintem az indulási jogot az indulási jogot kivívó csapat önmaga nem adhatja át.
Erre van az adott ország szövetsége illetve az UEFA.

ressy14
De ha olyan klub érné el az indulás lehetõségét, akinek nincs megfelelõ anyagi háttere, akkor átlehet ruházni az indulást, nem?

Komolyabb csapatoknak igenis fejlõdési lehetõség, hogy nemcsak a bivalyerõs magyar csapatokkal játszanak. Csak kéne egy-két csapat, akik majdnem minden évben ott vannak legalább a csoportkör tûz közelében.

Dum spiro, spero.

Narxis
Ez így igaz.

lásd pl Kecskemét, hozott konkrét anyagi hasznot az EL szereplés ?
nem

a Fradinál szintén egyértelmû hogy nem...

EL-ben csoport körbe kell jutni, hogy eleve anyagi hasznot hozzon a szereplés egy csapatnak, függetlenül hogy milyen csapatról van szó.

bakkerman
az isteni csank mester megmondta a frankót ezügyben,amikor kijutott a zetével az EL-be(hehe,hogy múlik az idõ,jövõ õsszel nb2 nyugati csoport),és azt nyilatkozta,hogy NEM ÖRÜL nagyon ennek a dolognak,mert a játékosoknak sokkal hamarabb kell munkába állniuk,és az utazás is drága mulatság stb...

Tõzsér
-t

ha Tõzsért megy az Anderlechtbe akkor Juhász marad

ressy14
hát azért a Montpelliert megtréfálták. Kell nekünk az a pár meccs, a játékosok legalább beleszagolnak, milyen a foci kint.

Dum spiro, spero.

Effe88
jajjj nem mindegy
mintha olyan sokáig eljutnának
így legalább nem kell játszani egy kazah vagy albán csapattal legalább nem pottyannak ki😄😄😄

igen,

egy megy a BL-ben
egy az EL-ben mint kupagyõztes (ETO is versenyben) és kettõ a bajnokságból így az a 3. és 4. helyezett lesz.

fellebbeztek a gyõriek, de az uefa nem fogja saját magát leköpni azzal h megmásítja döntését

ressy14
Akkor most ha dobogósak lesznek nem indulhatnak az európai kupákban, és a 4. helyezettre átszáll az indulási jog?

Dum spiro, spero.

bunkó paraszt uefa
az ETO kizárva

nem kapott számlát, nem fizetett, azért bûnös az ETO mert nem fizetett az egyik észt játékosáért, igaz számla nélkül vmiért meg fizetni bûncselekmény az EUban és Magyaro-on is.... röhej

a sportbíróságra meg szarik az uefa, mart az nem az uefáé......

ó de szép, hogy rohadna meg összes francia

passatgt
nincs valakinek videója az esetrõl?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!